Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیما و به نقل از روابط عمومی دانشگاه یزد ، در ابتدای این نشست دکتر محمدعلی حداد رئیس گروه همکاری‌های علمی و بین‌المللی دانشگاه یزد با استقبال از همکاری دانشگاه یزد با دانشگاه های اتریش به معرفی این دانشگاه و بیان پتانسیل‌های علمی آن پرداخت.

اشتفان شولتس سفیر اتریش در ایران نیز در این نشست با پیشنهاد اولویت‌های همکاری شامل انرژی‌های تجدیدپذیر، توریسم پایدار و مدیریت بحران آب گفت: سفارت اتریش در ایران آمادگی دارد نقش تسهیل‌گر فعالیت‌ها و ارتباطات علمی دانشگاه یزد با دانشگاه های اتریش را ایفا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کریستف گراب مایر رایزن بازرگانی سفارت اتریش در ایران نیز با تاکید بر گسترش فعالیت‌های علمی دانشگاه یزد با دانشگاه ها و موسسات پژوهشی اتریش، ایجاد ارتباط موثر تحقیقات دانشگاهی با صنعت را ضروری دانست.

سفیر اتریش در ایران و هیات همراه در ادامه از آزمایشگاه‌های فیبر نوری، فیزیک، شیمی و انرژی‌های تجدیدپذیر و همچنین دانشکده هنر و معماری دانشگاه یزد بازدید کردند.

سفیر اتریش از روز شنبه با هدف توسعه روابط دوجانبه با کشور ایران و بویژه استفاده از ظرفیت های استان  به یزد سفر کرده است.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: صداوسیما یزد شولتس سفیر اتریش آزمایشگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۳۶۰۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت صادرات دارو و تجهیزات به ۲۰ کشور آفریقایی

به گزارش خبرگزاری مهر، حمیدرضا اینانلو افزود: ۲۰ کشور آفریقایی و ۲۰۰ تاجر در اجلاس اخیر اقتصادی تجاری ایران و آفریقا حضور داشتند که با توجه به ظرفیت‌های صنعتی بالای کشورمان زمینه همکاری با آنان مورد بحث و گفت و گو قرار گرفته و بررسی شد.

وی با بیان توانمندی‌های ایران در عرصه سلامت، ادامه داد: ایران با توجه به پشتوانه بومی‌سازی که در حوزه صنعت دارو و تجهیزات پزشکی داشته است می‌تواند توانمندی خود را به کشورهای دیگر ارائه دهد، همچنین در مورد خدماتی که برای تجهیز بیمارستان و بیمارستان سازی لازم است، آمادگی داریم که به کشورهای آفریقایی کمک کنیم و این مراکز را با صد در صد تجهیزات پزشکی به مرحله بهره برداری برسانیم.

به گفته اینانلو، زمینه همکاری در مورد انتقال تکنولوژی و مشاوره صنعت دارو و تجهیزات پزشکی نیز با توسعه روابط با این کشورها امکان پذیر است.

کد خبر 6096767 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • مرکز ملی مغز با هدف گسترش خدمات در زمینه علوم شناختی راه‌اندازی می‌شود
  • بررسی راه‌های گسترش همکاری دانشگاه صنعتی شریف با دانشگاه‌های عراق
  • ایران می‌تواند توانمندی خود در حوزه صنعت دارو را به کشورهای دیگر ارائه دهد
  • ظرفیت صادرات دارو و تجهیزات به ۲۰ کشور آفریقایی
  • همکاری‌ چین در زمینه‌های اقتصادی تجاری با افغانستان
  • از سرمایه گذاری پکن در افغانستان حمایت می کنیم
  • واکنش روابط عمومی دانشکده علوم خانواده به برخی حاشیه‌سازی‌ها
  • لزوم توجه به فعالیت‌های پژوهشی حوزه مهدویت در دانشگاه‌ها
  • نشان خورشید تابان از سوی امپراطور ژاپن به معصومه ابتکار اعطا شد + عکس ها
  • دانشگاه تهران رتبه اول همکاری‌های بین‌المللی را دارد