Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، انوشیروان محسنی‌بندپی سرپرست وزارت کار تعاون و رفاه اجتماعی امروز در سمینار آموزشی تامین مالی بنگاه‌های خرد و کوچک، تاکید کرد: ما ظرفیت‌ها و استعدادهای خوبی در کشور داریم، اما متاسفانه نتوانسته‌ایم در یک برنامه راهبردی و استراتژیک از استعدادها و توانایی‌ها در زمینه اشتغال مولد استفاده کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او توسعه بنگاه‌های خرد و کوچک را از مهمترین دغدغه کشورهای در حال توسعه برشمرد و افزود:کشورهای توسعه این مسیر را طی کرده و اثرات آن را در رشد خود دیده‌اند، اما کشورهایی نظیر ما نتوانستیم از مؤلفه‌هایی که در اختیار داریم، از این مسیر استفاده کنیم.

سرپرست وزارت کار تعاون و رفاه اجتماعی گفت:‌ در بررسی ساختار صنعت کشورهای در حال توسعه می‌بینیم، بنگاه‌ها بدون اقتصاد به زنجیره ارزش رها می‌شوند و آسیب‌پذیری از همین جا آغاز می‌شود.

محسنی‌بندپی با اشاره به تصمیم سال‌های گذشته بر اختصاص اعتبار 900 میلیارد تومانی به بنگا‌های زودبازده یادآور شد: چون حلقه علمی، تخصصی و کارشناسی را بر زنجیره تامین و ارزش ایجاد نکردیم، خروجی موفقی نداشتیم و آسیب‌پذیری در این زمینه بسیار زیاد بود.

او با تاکید بر اقتصاد پایدار و تعریف زنجیره ارزش می‌تواند اشتغال مولد و پایدار ایجاد کند، تصریح کرد: بر اجرای این مسئله چند اشکال در کار ما وجود داشت و به همین دلیل به نتیجه مطلوب نرسیدیم.

سرپرست وزارت کار تعاون و رفاه اجتماعی ادامه داد: گرچه تامین منابع مالی شرط لازم برای آغاز هر فعالیت اقتصادی است، اما کافی نیست. اشکالی که در نگاه ما به بنگاه‌های خرد و کوچک وجود دارد این است که با همان نگاهی که به بنگا‌ه‌های بزرگ داریم ، به آنها می‌نگریم و همان قوانین را برایشان در نظر می‌گیریم. در صورتی که فلسفه تامین مالی بنگاه‌های خرد این است که آنها را از وثایق و ضمانت‌ها بی‌نیاز کنیم، چرا که این بنگاه‌ها کم‌درآمد هستند، اما استعدادهای زیادی دارند و ضروری است تا چتر حمایت بر آنها شمولیت بیشتری پیدا کند.

محسنی بندپی با اشاره به تجربه مبارزه با اعتیاد در سال‌های اخیر یادآور شد: تا زمانی که حلقه جامعه‌پذیری و توانمندسازی را فراموش کرده بودیم، پیشگیری و درمان اثربخش نبود، اما با یک راه حل علمی و اساسی این حلقه ایجاد شد.

او معتقد است در زمینه بنگاه‌های خرد و کوچک نیز باید با یک نگاه علمی زنجیره ارزش تکمیل شود.

منبع: فارس

انتهای پیام/

169 / 161 وزارت تعاون توسعه بنگاه سمینار آموزشی اشتغال اقتصاد

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: وزارت تعاون توسعه بنگاه سمینار آموزشی اشتغال اقتصاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۳۶۱۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زنجیره های ارزش کشاورزی در مازندران تقویت شود

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد جعفری ظهر یکشنبه در گفت وگو با خبرنگاران در نمایشگاه اکسپو از تقویت چشم اندازهای مربوط به زنجیره‌های ارزش در بخش کشاورزی این استان خبر داد و با اشاره به اینکه ظرفیت‌های کلان بخش کشاورزی مازندران در این نمایشگاه عرضه شده است، تصریح کرد: از ۱۰ زنجیره ارزشی که باید در نمایشگاه معرفی و رونمایی می‌شد، هشت زنجیره مربوط به بخش کشاورزی بود و مشخصاً زنجیره کیوی و مرکبات به عنوان زنجیره نخست ارزش این استان به نمایش گذاشته شده است.

وی با بیان اینکه پراکنش صنعت در استان مازندران و نیز اتفاقاتی که در تحلیل سیستم کسب و کار و زنجیره ارزش رخ داده است این استان را به عنوان قطب تولید این محصولات معرفی کرده، گفت: با حضور مسئولان استانی و با حضور وزیر کشور و معاون اقتصادی وزیر کشور مسائل و مشکلات زنجیره‌های ارزش مازندران به ویژه در حوزه مرکبات و کیوی بررسی شد.

جعفری با تاکید بر اینکه با توجه به اتفاقات خوبی که از سال گذشته در مازندران رخ داده و افزایش میزان صادرات از مبدا در استان صورت گرفته است، رونق این بخش از اقتصاد مازندران امیدوارکننده است، عنوان کرد: در حوزه این زنجیره ارزش در بخش بسته بندی و بازار رسانی محصول شده نیز شاهد اتفاقات مناسبی بوده‌ایم که نوید روزهای امیدوارکننده برای استان را می‌دهد.

وی یادآور شد: در این نمایشگاه درباره نقاط ضعف و قوت زنجیره‌های گوشت، مرغ، لبنیات، خوراک دام و غیره در مازندران نیز دستاوردهایی ارائه شده است.

کد خبر 6090931

دیگر خبرها

  • تامین زیرساخت‌های صادراتی مهمترین حلقه زنجیره ارزش
  • زنجیره های ارزش کشاورزی در مازندران تقویت شود
  • استان‌ها در ۶۲ رشته طرح زنجیره‌های ارزش راهبردی فعالیت دارند
  • اولویت زنجیره ارزش بادام و آبزی‌پروری در چهارمحال و بختیاری
  • توسعه صادرات گیاهان دارویی با تکمیل زنجیره ارزش
  • تکرار برگزاری آزمون کنکور سراسری برای دانش آموزان مناطق سیل زده
  • اتصال ۱۷ بانک به سامانه برات الکترونیکی
  • رونمایی از برات الکترونیک زنجیره تامین مالی
  • برگزاری آزمون کنکور سراسری برای دانش آموزان مناطق سیل زده
  • حضور فارسی‌ها در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴ ایران