Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-05-07@10:25:29 GMT

خودي و غيرخودي در مقابله با فساد نداريم

تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۱۳۶۳۴۲

خودي و غيرخودي در مقابله با فساد نداريم

دبيرکل جبهه پايداري انقلاب اسلامي گفت: وقتي برادر مسئولي حقوق مردم را ضايع مي کند، بايد زودتر از بقيه دستش را کوتاه کنند و به اين افراد بي تقوا و خودخواه نبايد اجازه داد حرمت نظام اسلامي را که در دولت، مجلس و قوه قضائيه تجلي يافته، به خاطر خويشاوند بازي و رفيق بازي به مخاطره اندازند.

به گزارش گروه رسانه های خبرگزاری دانشجو؛ حجت الاسلام آقاتهراني دبيرکل جبهه پايداري انقلاب اسلامي در گفتگو با رسالت گفت: وقتي برادر مسئولي حقوق مردم را ضايع مي کند، بايد زودتر از بقيه دستش را کوتاه کنند و به اين افراد بي تقوا و خودخواه نبايد اجازه داد حرمت نظام اسلامي را که در  دولت، مجلس و قوه قضائيه تجلي يافته، به خاطر خويشاوند بازي و رفيق بازي به مخاطره اندازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 


حجت الاسلام مرتضي آقاتهراني اظهار کرد: انقلاب اسلامي، انقلاب بابرکتي است که با مديريت امام خميني (ره) و توسط بچه مسلمان ها و پا برهنگان شکل گرفت و همه ما ايرادمان به حاکميت شاهنشاهي اين بود که آن ها بوئي از اسلام نبرده و به جاي سبک زندگي اسلامي به دنيا خواهي و دنيا پرستي روي آوردند.


وي عنوان کرد: براي حکومت شاهنشاهي؛ حق و حقوق مردم و احترام به اموال آنها و داشته هايشان چندان مهم نبود و به زر و زيور دنيا پايبند بودند و براي غرب و غربي ها نوکري مي کردند، به عبارت ديگر بيگانه و بيگانه پرستي مبنا و مدار زندگيشان بود و مردم ارزشي در نظرشان نداشتند و در يک کلمه مسئولين آن زمان خودفروخته انگليس و آمريکا و صهيونيست ها بودند.


دبيرکل جبهه پايداري با تاکيد بر اينکه محبت به دنيا راس همه خطاهاست، افزود: امام راحل و هم فکران آن بزرگوار جوان هاي آن موقع را بيدار کردند و بيداري امت يکي از الطاف الهي بود زيرا کسي حدس نمي زد که انقلاب به اين سرعت پيروز شود و خيلي زودتر از آنچه به نظر مي رسيد، انقلاب ما به پيروزي رسيد. 


وي بيان کرد: متاسفانه برخي از کساني که مسئوليتي دارند، براي خود يک زندگي اشرافي و پر تجملي را فراهم کرده اند که شرم آور است. البته براي تامين خرج اين سبک زندگي؛ اشرافيون به ويژه خواري و رانت خواري مي افتند و به دنبال آن اختلاس ها و حقوق هاي نجومي پيش مي آيد. وي ادامه داد: بدتر آن که مسئوليني که مي توانند با اين دنيا زده ها برخورد کنند، يا خود مبتلا به اين سبک زندگي اند و يا اين که با سکوت از کنار اين قماش مسئولين مي گذرند و اين خود کار را بدتر از بد خواهد کرد و اگر روند به اين صورت باشد، جامعه آن ها را به زودي  کنار خواهد زد. وي گفت: بي ترديد، مردم؛ نظام و انقلاب اسلامي را دوست دارند و مي خواهند و اگر هم ببينند کسي يا کساني عامل از بين بردن اصول نظام هستند، آنها را حذف مي کنند، همان طور که مي دانيد افرادي که در راس حاکميت قرار داشتند و درست عمل نکردند، طبعا جامعه و نظام آن ها را پس زد.


دبيرکل جبهه پايداري تاکيد کرد: شيوه حضرت امير المومنين امام علي (ع) را نبايد فراموش کرد، حتي اگر ثروت هم داشته باشيم نبايد به اشراف گرايي و اشراف زدگي بيفتيم و زندگي هايمان را اشرافي کنيم، ما بايد با مردم زندگي کنيم.وي يادآور شد: اگر مي خواهيم اين اتفاق بيفتد بايد مثل اکثريت مردم زندگي کنيم. زيرا واقعيت اين است که مردم ما زندگي اشرافي ندارند. البته صدا و سيما، رسانه هاي خبري و هنري در اين جهت نقش بسيار عمده اي داشته و دارند که نبايد از اين الگو دهي ها غفلت کرد.  حجت الاسلام آقاتهراني تصريح کرد: کسي نمي گويد افراد از مال حلال ثروت نداشته و يا کسب نکنند. اما زندگي اشرافي براي مسئولين پسنديده نبوده و به راستي کار خوبي نيست. تا آن جا که مي دانم اشرافي زدگي مورد پسند اهل بيت (ع) و اولياي الهي نبوده و يک مسئول نبايد اين گونه زندگي کند.


وي با ذکر مثالي عنوان کرد: چندي پيش از قول حاج حيدر رحيم پور ازغدي شنيدم که رهبري وقتي منزل ايشان رفته اند و برايشان آجيل آورده اند، ايشان خنديده و گفته اند من آجيل نمي خورم، از وقتي رهبر شده ام اصلا آجيل نخورده ام، چون رهبر بايد مثل فقرا زندگي کند، مگر فقرا آجيل مي خورند؟»، درحالي که آجيل خوردن امر حرامي نيست بلکه کراهت هم ندارد، ولي وقتي مردم مي بينند رهبر عزيزشان اين گونه اند، بسياري از سختي هاي اقتصادي - معيشتي بر آن ها هموار و آسان مي شود.


وي تاکيد کرد:  از طرفي اين مردم وقتي ببينند مسئولين شان اشراف زده اند و اهل تشريفات هستند، قبولشان نمي کنند، قوه قضائيه بايد با آقازاده ها و مسئولان فاسد جدي تر برخورد کند. به خاطر اينکه اين افراد گذشته از هر چه آبروي نظام را نيز به مخاطره مي اندازند و به اعتماد آنها ضربه وارد مي کنند. حجت الاسلام آقاتهراني اظهار کرد: بنده از قوه قضائيه به عنوان يک شهروند ايراني تقاضا مي کنم. نسبت به اين افراد برخورد جدي داشته باشند تا مردم نگويند، قوه قضائيه و قوه مجريه و مجلس هم اين مشکل ها را دارند و اين بسيار بد است. نبايد اجازه داد حرمت دولت، مجلس و قوه قضائيه به خاطر خويشاوند بازي، رفيق بازي و... شکسته شود. 

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۳۶۳۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فقط افرادی که در خانواده‌ای سمی بزرگ شده‌اند این ۷ مورد را درک می‌کنند

نحوه بزرگ شدن شما تا بزرگسالی، چه خوب و چه بد، بر رفتارتان تأثیر می‌گذارد تجربیات مخرب اولیه زندگی زخم‌های عاطفی ماندگاری از خود به جای می‌گذارند.

آنها اغلب روابط شما را به گونه‌ای تحت تاثیر خود قرار می‌دهند که درک آن دشوار است.

در ادامه، به بررسی ۷ چیز در زندگی می‌پردازیم که طبق اصول روانشناسی، افرادی که در خانواده‌ای با روابط سمی بزرگ شده اند درکشان می‌کنند.

۱) زندگی در تنش مداوم
بزرگ شدن در یک خانواده سمی می‌تواند به معنای زندگی در یک تنش دائمی باشد. هرگز نمی‌دانید که درگیری بعدی چه زمانی رخ خواهد داد روانشناسان خاطرنشان می‌کنند که اعضای سمی خانواده ممکن است معتاد به درگیری‌های مداوم باشند در نتیجه، آنها از نظر احساسی بیش از حد واکنش نشان داده و در جمع یا در فضای خصوصی عصبانیتشان را نشان می‌دهند.

بزرگ شدن در چنین محیط ناآرامی مانند حرکت در میدان مین بوده که در آن هر قدم مملو از خطر است از لحظه‌ای که از خواب بیدار می‌شوید، تا زمانی که به رختخواب می‌روید، یک حس تنش وجود دارد؛ مانند طوفانی که در حال وقوع است.

شما در چنین شرایطی مجبور هستید که همیشه رفتار‌ها و سخنان خود را بررسی کنید و هرگز نمی‌دانید که یک نظر ظاهراً بی ضرر چه زمانی طوفانی را برمی انگیزد این حالت حتی پس از مستقل شدن به سختی از بین می‌رود.

۲) احساس می‌کنید که در افت و خیز احساسی هستید
اعضای سمی خانواده همیشه در آستانه انفجار نیستند گاهی اوقات، آنها آرام، دوست‌داشتنی و خوب به نظر می‌رسند. درست پیش از اینکه بدون هیچ هشداری وارد حالت سمی خود شوند.

این دقیقاً همان چیزی است که باعث می‌شود احساس کنید که انگار در یک ترن هوایی احساسی هستید درست زمانی که فکر می‌کنید در امانید، یک طغیان شما را به قلمروی دلواپسی پرتاب می‌کند این تغییرات سریع خلق و خو باعث ایجاد حس بی ثباتی می‌شوند.

بچه‌هایی که در چنین شرایطی بزرگ می‌شوند و نمی‌دانند که چه چیزی انتظارشان را می‌کشد، ممکن است دچار اضطراب شده و دائماً خود را برای حمله عاطفی بعدی آماده کنند.

۳) مراقبت از دیگران
کودکان در خانواده‌های سمی ممکن است خود را در نقش‌هایی بیابند که معمولاً برای بزرگسالان تعریف شده اند؛ مانند نقش مراقب، این امر آنها را وادار می‌کند که خیلی سریع بزرگ شوند و کودکی و معصومیت آنها را می‌رباید.

بر اساس اصول روانشناسی، اگر مجبور باشید از همان ابتدا نقش مراقب را بازی کنید، این احتمال وجود دارد که هویت خود را با انجام کار‌هایی برای دیگران پیوند دهید.

در حالی که کمک کردن خوب است، با داشتن چنین ذهنیتی این کار را بیش از حد و بدون تعیین مرز‌های سالم و توجه به نیاز‌های خود انجام می‌دهید.

در این صورت، عزت نفس شما آسیب می‌بیند. به خصوص اگر این باور را داشته باشید که تنها در صورتی شایسته عشق و احترام هستید که بتوانید به دیگران کمک کنید.

۴) عزت نفس پایین
افرادی که در خانواده‌های سمی بزرگ شده اند، اغلب در دوره بزرگسالی با عزت نفس پایین دست و پنجه نرم می‌کنند اگر در دوران کودکی خود مجبور بودید که با انتقادات بی وقفه کنار بیایید، همان افرادی که باید به شما عشق بی‌قید و شرط می‌دادند، باعث شدند که احساس بی ارزشی کنید.

هنگامی که متقاعد شدید بی ارزش هستید، از بین بردن این باور دشوار است. حتی در موقعیت‌هایی که به طور عینی موفق هستید، ممکن است دچار احساس بی کفایتی و شرم شوید.

بنابراین، اهداف بزرگ تری را برای خود تعیین کرده و اگر نتوانستید به آنها دست یابید، خودتان را سرزنش می‌کنید.

۵) کمال‌گرایی
فرزندان خانواده‌های سمی می‌توانند دچار کمال‌گرایی شوند. شاید پدر و مادرتان اشتباهات شما را به عنوان یک نقص، به جای بخشی از زندگی عادی تلقی می‌کردند.

بنابراین، ممکن است این رفتار باعث شده باشد که شما در دوره بزرگسالی فکر کنید که باید از اشتباهات به هر قیمتی اجتناب کرد و تلاش برای کمال‌گرایی یک هنجار است؛ نه یک استثنا.

تمایل به کمال‌گرایی همچنین می‌تواند ناشی از نیاز به کسب تایید یا اجتناب از انتقاد در یک محیط خانوادگی سمی باشد که در درازمدت باعث استرس مزمن و نارضایتی از زندگی خواهد شد.

۶) سرکوب احساسات
محیط‌های سرکوب‌کننده عاطفی در دوران کودکی، بیان آشکار احساسات را برای افراد چالش‌برانگیز می‌کنند.

روانشناسان خاطرنشان کرده اند که سرکوب احساسات یک راهبرد معمول مقابله‌ای است که توسط اعضای خانواده‌های سمی استفاده می‌شود.

کودکان در چنین خانواده‌هایی این باور را دارند که ابراز احساسات می‌تواند منجر به نادیده گرفته شدن یا حتی خشونت و شرمندگی شود؛ بنابراین آنها احساسات خود را سرکوب می‌کنند که باعث می‌شود ایجاد روابط عمیق در دوره بزرگسالی چالش‌برانگیزتر شود.

اگر نتوانید به طرف مقابل بگویید که واقعاً چه احساسی دارید، چگونه می‌توانید به او نزدیک شوید؟

۷) مکانیسم‌های مقابله‌ای ناسالم
بزرگ شدن در یک شرایط سمی می‌تواند باعث شود مکانیسم‌های مقابله‌ای دیگری در شما شکل گیرند:

کناره‌گیری از تعاملات اجتماعی به عنوان راهی برای محافظت از خود در برابر رنج‌های عاطفی بیشتر
سوء مصرف مواد مخدر  برای از بین بردن درد عاطفی یا مقابله با استرس
انجام رفتار‌های خودآزاری در تلاش برای مقابله با احساسات طاقت‌فرسا یا به دست آوردن حس کنترل
صرف زمان بیش از حد در شبکه‌های اجتماعی یا خیالبافی به عنوان وسیله‌ای برای فرار از واقعیت‌های زندگی ناکارآمد خانوادگی

منبع: روزیاتو

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی خواندنی‌ها

دیگر خبرها

  • کتاب رضای انقلاب به بازار نشر راه یافت
  • انتشار دست‌نوشته‌ رهبر انقلاب در دفتر کتابخانه وزیری، برای نخستین‌بار + عکس
  • برای نخستین‌بار؛ انتشار دست‌نوشته‌ رهبر انقلاب در دفتر کتابخانه وزیری | تصاویر
  • لبه تیغ
  • فقط افرادی که در خانواده‌ای سمی بزرگ شده‌اند این ۷ مورد را درک می‌کنند
  • روزنامه نزدیک به سپاه: زنان با کنار رفتن ترس و پلیس دوباره کشف حجاب می‌کنند!
  • روزنامه نزدیک به سپاه: زنان با کنار رفتن ترس و و پلیس دوباره کشف حجاب می‌کنند!
  • موضع تازه و متفاوت یک روزنامه درباره گشت ارشاد
  • روزنامه اصولگرا: دختری که از ترس پلیس و به اجبار حجاب می زند، در اولین فرصت، کشف حجاب می کند
  • روزنامه اصولگرا: کسی که بخاطر ترس از مجازات و پلیس حجاب را رعایت می کند، با کنار رفتن این موانع ،کشف حجاب می کند