Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست به نقل از وب سایت slashgear، اینترنت اشیاء  (IoT) به معنی یک شبکه جهانی از اشیاء مرتبط و متصل است که هر یک دارای آدرس مختص به خود بوده و بر اساس قراردادهای استاندارد شده‌ای با یکدیگر در ارتباطند.

حالا به نظر می‌رسد که عزم شرکت کره‌ای سامسونگ برای توسعه فناوری‌های نوینی همچون اینترنت اشیا و اتصال خانه‌های هوشمند جزم شده است به گونه‌ای که می‌خواهد با عرضه و ارائه یک مودم روتر وای فای قدرتمند و یکپارچه، به رویای خانه هوشمند کاربران تحقق بخشد و پل ارتباطی پرقدرتی میان دستگاه‌های الکترونیکی و هوشمند خانه و محل کار باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



بر اساس گزارش‌های منتشر شده در فضای مجازی، این مودم قدرتمند سامسونگ مخصوص خانه‌های هوشمند و برقراری اتصال میان گجت‌های هوشمند و توسعه اینترنت اشیا (IoT) طراحی شده و قرار است تمامی وسعت و بزرگی محل خانه و سرکار کاربران را پوشش دهی کند.

گفته می‌شود همچنین این مودم به تعداد حسگرهای پیشرفته و دقیق مجهز خواهد شد که قادر است تمامی دستگاه‌های هوشمند محیط اطراف خود را شناسایی کرده و با آنها ارتباط برقرار کند.

این سیستم جدید کنترل از راه دور و کنترل هوشمند اشیاء و دستگاه‌ها، امروزه در کشورهای توسعه‌یافته‌ای همچون کره جنوبی در سیستم‌های اداری و همچنین وسایل منزل بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرد.

اینترنت اشیاء در وهله اول در استفاده از زمان موجب صرفه‌جویی می‌شود که به تبع آن در حوزه‌های مربوط به انرژی نیز صرفه‌جویی اتفاق می‌افتد. این فناوری می‌تواند در ساختمان‌ها و مجتمع‌های بزرگ برای استفاده درست و تنظیم مصرف انرژی، در کنترل سیستم‌های هوشمند، سلامت و بهداشت، ترافیک، کشاورزی، حمل و نقل و نیز مورد استفاده قرار بگیرد.

 کره جنوبی با قرار گرفتن در صدر فهرست پیشرفته‌ترین و پیشگام‌ترین کشورهای جهان که در راستای توسعه اینترنت اشیاء (IoT) و شهرهای هوشمند تلاش و فعالیت‌های گسترده و قابل ملاحظه را انجام داده‌اند، از ایالات متحده آمریکا و چین نیز جلو زده و گوی رقابت را از آن‌ها ربوده است.

دولت کره جنوبی به منظور توسعه و گسترش فناوری‌های نوین بویژه اینترنت اشیاء و شهرهای هوشمند ۳۵۰ میلیون دلار سرمایه‌گذاری کرده است تا ۳۰۰ شرکت فعال در حوزه تکنولوژی بتوانند با هم به رقابت پرداخته و زیرساخت‌های لازم برای توسعه و فراگیر شدن اینترنت اشیاء در این کشور را فراهم بیاورند.

شرکت مخابراتی اس کی تلکام (SK Telecom) و سامسونگ الکترونیکس نیز همکاری‌های گسترده‌ای در زمینه گسترش بسترهای لازم برای اینترنت اشیاء با دولت کره جنوبی انجام داده‌اند و پروژه‌هایی در زمینه توسعه اینترنت اشیاء برای انرژی‌های تجدیدپذیر، خدمات بهداشتی، درمانی و همچنین خودروهای هوشمند را به انجام رسانیده‌اند.

امروزه غول‌های تکنولوژی و اپراتورهای بزرگ همچون نوکیا، هواوی، ورایزن و سیسکو مدیریت و راهبری شهرهای هوشمند را هدف اصلی خود قرار داده‌اند، به گونه‌ای که موسسه  IDC برآورد کرده است این پیشگامان تا سال ۲۰۲۱ میلادی حدود ۱۳۵ میلیارد دلار در زمینه ساخت شهرهای هوشمند در جهان هزینه کنند.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: مودم وای فای سامسونگ خانه هوشمند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۳۶۹۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۳ کیلومتر شبکه فیبر نوری منازل در پلدختر اجرا شد

 مجتبی صارمی گفت: در این راستا سرویس اینترنت پرسرعت به حدود هفت هزار و ۵۰۰ مشترک این شهر بر این بستر ارائه می‌شود.

وی امکان توسعه شبکه همراه به نسل‌های بالاتر و ایجاد زیر ساخت لازم جهت اجرای پروژه‌های شهر هوشمند را از مزایای این طرح عنوان کرد و گفت: حداکثر سرعت اینترنت پرسرعت ADSL ۱۶ مگابیت بر ثانیه بود که با این سرویس هم اکنون امکان ارائه اینترنت پرسرعت تا حداکثر یک هزار مگابیت بر ثانیه در شهر پلدختر وجود خواهد داشت.

مدیرکل فناوری ارتباطات و فناوری اطلاعات لرستان اظهار داشت: ۹۵ درصد پروژه شامل عملیات داکت گذاری و شوتینگ فیبر تاکنون به اتمام رسیده است و به زودی امکان واگذاری وجود خواهد داشت.

صارمی ادامه داد: دسترسی حدود ۳۰۰ هزار خانوار شهری استان تا پایان سال ۱۴۰۳ به این بستر ارتباطی پر سرعت باید فراهم شود که عملیات اجرایی طرح در ۶ شهر شامل خرم آباد، دورود، ازنا، الیگودرز، الشتر و پلدختر آغاز شده و عملیات حفاری در دورود و پلدختر به اتمام رسیده است.

به گزارش ایرنا یکی از مهمترین برنامه‌های اولویت دار وزارت ارتباطات در دولت سیزدهم توسعه ارتباطات ثابت مبتنی بر فیبرنوری است که در این راستا پروژه فیبرنوری منازل و کسب‌وکار‌ها از سال گذشته برای ایجاد ۲۰ میلیون پوشش آغاز شد.

پروژه فیبر نوری منازل و کسب و کار‌ها به منظور توسعه زیر ساخت‌ها و توازن در شبکه ثابت و همراه، با هدف پوشش ۸۰ درصدی مشترکان خانگی شهری با حداقل سرعت ۲۵ مگابیت بر ثانیه در حال انجام است.

 

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • دستیار هوشمند خانگی/ هوش مصنوعی چگونه به خانه‌داری کمک می‌کند؟
  • اینترنت فورجی به قمر زمین می‌رود
  • اینترنت کوانتومی و توسعه فناوری دسترسی رادیویی باز؛ پروژه‌های پرچمدار ستاد اتصال‌پذیری
  • اینترنت ۴G نوکیا به ماه می‌رود
  • اینترنت کوانتومی و فناوری دسترسی رادیویی باز در کشور توسعه می‌یابد
  • اینترنت کوانتومی و فناوری دسترسی رادیویی باز در کشور توسعه خواهد یافت
  • اینترنت 4G نوکیا به ماه می‌رود
  • اینترنت ۴G نوکیا به ماه می رود
  • ۲۳ کیلومتر شبکه فیبر نوری منازل در پلدختر اجرا شد
  • بنادر هوشمند، راهی برای آینده روشن