Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، دکتر فرید نجفی افزود: امسال با کمک وزارتخانه دنبال خرید چند تجهیزات پیشرفته‌ای هستیم که در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه مورد نیاز است و امیدواریم موفق به خریداری و تهیه این تجهیزات شویم.
وی یکی از این تجهیزات را دستگاه ان ام آر (NMR) اعلام کرد و گفت: این دستگاه وسیله‌ای است که می‌تواند ساختار یک مولوکول را شناسایی و به ما نشان بدهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه دومین دستگاه مورد نیاز این دانشگاه را دستگاه اس‌ای ام (SEM) اعلام کرد و افزود: این دستگاه میکروسکوپ الکترونیکی است که اکنون در دانشگاه برای موضوعات تحقیقاتی به آن نیاز داریم و باید خریداری کنیم.
نجفی سومین دستگاه مورد نیاز دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه را دستگاه ان جی اس (NGS) معرفی کرد و گفت: این دستگاه این توانایی را به ما می‌دهد که به عنوان دو یا سومین دانشگاه علوم پزشکی کشور تحقیقات پیشرفته ژنتیکی را در کشور انجام دهیم.
وی قیمت این دستگاه‌ها را بالا اعلام کرد و گفت: حدود ۵۰ تا ۱۰۰ میلیارد ریال قیمت هر یک از این دستگاه‌ها است یعنی در مجموع برای سه دستگاه حدود ۲۵۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز است.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تصریح کرد: بخشی از اعتبارات خریداری تجهیزات و امکانات حوزه تحقیقات و فناوری مانند آزمایشگاه‌ها را وزارتخانه کمک کرده و بخشی هم از محل درآمد‌های دانشگاه خریداری شده و در نظر داریم از تسهیلات بانکی هم برای جبران بخشی از نیاز‌های مالی در خریداری این تجهیزات استفاده کنیم.
نجفی همچنین در مورد جایگاه دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در تولید علم در کشور گفت: تولید علم جنبه‌های مختلفی دارد که در بحث پژوهش به عنوان یکی از جنبه‌های آن جایگاه دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در کشور نهم است.
وی افزود: این دانشگاه در حوزه پژوهش در بین دانشگاه‌های تیپ ۲ رتبه دوم کشور را دارد و از این حیث جزو دانشگاه‌های خوب کشور است.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه خاطرنشان کرد: در حوزه فناوری نیز دانشگاه رتبه ۱۰ کشور را دارد و این جایگاه بیانگر این است که در حوزه فناوری حرکت رو به جلویی داریم، اما نیاز است که تلاش بیشتری برای رسیدن به جایگاه مناسبی در حوزه فناوری و اقتصاد دانش بنیان داشته باشیم.



دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه هشت دانشکده، ۱۴ مرکز تحقیقاتی، بیش از پنج هزار نفر دانشجو و ۴۴۹ نفر عضو هیات علمی دارد که از این تعداد ۱۷ نفر استاد تمام و ۱۰۱ نفر دانشیار و مابقی استادیار و مربی هستند.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: کرمانشاه دانشگاه علوم پزشکی تحقیقات علمی تجهیزات پزشکی 100 میلیارد ریال اعتبار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۳۷۰۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش بینی استقرار پایگاه فوریت‌های پزشکی در مسیر زوار شلمچه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما آبادان، معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی آبادان در نخستین نشست ستاد برگزاری مراسم راهپیمایی اربعین حسینی ۱۴۰۳ دانشگاه علوم پزشکی آبادان در اربعین حسینی گفت: ۱۰ دستگاه آمبولانس و ۲ دستگاه اتوبوس آمبولانس در مرکز شهید سلیمانی شلمچه مستقر خواهند شد.
اسماعیل ویسی به استقرار هواپیمای بیماربر در منطقه و نقطه گذاری هفت محل برای ایجاد سالن‌های سرد برای رفاه حال زائران اربعین حسینی اشاره کرد و افزود: نیرو‌های دانشگاه علوم پزشکی آبادان از پانزدهم مردادماه سال‌جاری با استقرار نیرو‌های خدمات‌رسان حوزه سلامت آغاز و تا یک هفته پس از اربعین ادامه خواهد داشت.
نشست‌های ستاد رابعین حسینی دانشگاه علوم پزشکی آبادان با فواصل زمانی هر ۲ هفته یکبار، نیاز‌ها و پیشنهادات خود را برای خدمات رسانی به زائران مورد بررسی قرار می‌دهد و از سوی دبیرخانه اربعین حسینی جمع‌بندی و به معاونت توسعه مدیریت و منابع اعلام می‌کند.
وی با اشاره به اینکه شرایط دانشگاه علوم پزشکی آبادان برای خدمت به زائران اربعین نسبت به سال گذشته امکانات بیشتر پیش‌بینی کرده است گفت: نیاز‌های دارویی و درمانی زائران در مرکز شهید سلیمانی شلمچه تامین خواهد شد.
در ادامه، اعضای حاضر در این نشست برنامه‌های خود را برای برگزاری مراسم اربعین حسینی سال‌جاری تشریح کردند و همچنین به بیان نیاز‌ها و چالش‌های احتمالی پیش رو پرداختند.

بر اساس تقویم رسمی کشور چهارم شهریور برابر با ۲۰ صفر ۱۴۴۵ هجری شمشی اربعین حسینی است.

دیگر خبرها

  • وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به یاسوج سفر می کند
  • دانشگاه محقق اردبیلی میزبان اولین کنفرانس بین المللی موزه
  • آیین افتتاح کلینیک تخصصی درمانی محمد شهر کرج
  • پیش بینی استقرار پایگاه فوریت‌های پزشکی در مسیر زوار شلمچه
  • تاکید وزیر علوم بر لزوم همکاری دانشگاه‌ها با اجرای نظام ایده‌ها
  • اقدام تاثیرگذار دانشگاه محقق اردبیلی در برگزاری کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها
  • کار سخت بسیج برای رفاقت با وزیر/ زلفی‌گل از پس مطالبات بسیج دانشجویی بر می‌آید؟
  • بازگشایی مجدد بیمارستان صحرایی در شهرک دانش و سلامت
  • رایگان شدن خدمات سرپایی و بستری کودکان زیر ۷ سال
  • واکسیناسیون فلج اطفال در مناطق عشایری کرمانشاه