Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-07@04:04:10 GMT

من سیاسی نیستم سوابقم از همه ی سیاسیون بیشتر است

تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۱۳۹۳۵۴

من سیاسی نیستم سوابقم از همه ی سیاسیون بیشتر است

عصر دیروز دوشنبه ۲۲ مردادماه، نشستی با عنوان تریبون آزاد با حضور همایون یوسفی، نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی و جمعی از اصحاب رسانه و تعدادی از کارگران گروه ملی فولاد اهواز، در محل تالار اقتصاد بومی برگزار شد.

به گزارش خبرنگار ایلنا از اهواز، همایون یوسفی طی این نشست، در ابتدا، زمان را به نماینده کارگران گروه ملی فولاد حاضر در جلسه داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در پاسخ به سوالات نماینده کارگران گروه ملی مبنی بر معوقات و معضلات این شرکت و اینکه چرا هر بار فقط قول می دهید و عمل نمی کنید؟. هر بار می گویید در حال پیگیری است ولی ما نتیجه این پیگیری را نمی بینیم؟، گفت: حق با شماست. تحمل مشکلات روزمره زندگی بسیار سخت است چرا که خود، کارگر زاده بوده ام.

همایون یوسفی اظهار داشت: پیگیری مشکلات گروه ملی فولاد از اهم اقداماتی بود که در ابتدای شروع کار خود به آن اهتمام ورزیدم. با پیگیری های که صورت گرفت، مالکیت گروه ملی فولاد در سال ۹۵ به بانک ملی بازگشت. از ابتدا مخالف واگذاری گروه ملی فولاد به بخش خصوصی بودم. این کارخانه تا روزی که به تولید نرسد مشکلاتش حل نمی شود.

نماینده مردم اهواز ضمن تاکید بر این نکته که مشکلات گروه ملی و از این دست، مشکلات کارگری و صنفی است، و نباید سیاسی شود، گفت: اگر کار به دست سیاسیون بیفتد مطمئن باشید مشکلات شما حل نخواهد شد.

وی در پاسخ به اینکه هدف وسیله را توجیه می کند، آیا شما سیاسی هستید؟ بیان کرد: با افتخار عرض میکنم بنده اصلا سیاسی نیستم. سیاست و مجلس شغل من نیست. بی نیاز از سیاست ورزی هستم. من خودم را در کارهای کوچک دخیل نمی کنم. موسسه آرمان و گروه ملی از کارهای بزرگی است که من‌ در حل مشکلاتشان تاثیر گزار بودم.

عده ای به دنبال این هستند که این کارخانه به راه نیفتد.

نماینده کارگران گروه ملی در پاسخ همایون یوسفی تصریح کرد: ما قول می دهیم  بدون دریافت حقوق و اضافه کار  به مدت ۱ سال کار کنیم ولی کارخانه شروع به تولید کند.

در ادامه جلسه، خبرنگار ایلنا، ضمن ارائه آمار اخبار کار شده از مشکلات گروه ملی فولاد در این رسانه، یک سوال سیاسی مبنی بر چرایی استیضاح ربیعی بر خلاف خط مشی اصلاح طلبان، و اینکه شما چقد تهدید تشکل های کارگری مخالف استیضاح ربیعی را جدی گرفته اید؟ پاسخ داد: سوابق اصلاح طلبی ما بر کسی پوشیده نیست. هم اکنون عضو فراکسیون امید مجلس هستم. بنده یکی از صمیمی ترین دوستان ربیعی بوده و هستم. شخصا رای بر عزل ربیعی را نداده ام. پایبندی آدمها به اصلاحات بر اساس سلامت کارشان است. بنده اصلاح طلب بوده، هستم و خواهم بود.

وی از تهدید مخالفان ربیعی که بصورت مکتوب توسط نمایندگان تشکل های کارگری خوزستان به مجمع نمایندگان استان صادر شده و در این خبرگزاری هم منتشر شده بود، اظهار بی اطلاعی کرده و وجود چنین نامه ای را تکذیب نمود.

همایون یوسفی در پاسخ به سوال اینکه خروجی بازدید های میدانی شما از مناطق مختلف اهواز چه بوده است؟ عنوان کرد: مشکلاتی که سالهای متمادی روی هم انباشته شده است ظرف یکی دو ماه حل نخواهد شد.

وی در پاسخ به سوال اینکه آیا آبی از ایران به عراق صادر می شود، گفت: هیچ آبی از سمت خوزستان به کشور عراق صادر نمی شود.

وی در خصوص سد گتوند نیز افزود: از وزیر نیرو طرح سوال کرده ام‌ و وزیر به صحن مجلس برای پاسخگویی خواهد آمد. چرا که سد گتوند مساله مهمی برای استان خوزستان است.

همایون یوسفی در خصوص مساله واگذاری هواپیمای نفت نیز، تاکید کرد: ۳ بار فراخوان برای واگذاری به بخش خصوصی داده اند ولی به دلیل بدهی بالا، مشتری پیدا نشده است. هواپیمایی نفت از خوزستان منتقل نخواهد شد. همچنین اخیرا  هیچ مصوبه جدیدی در انتقال آب از خوزستان صورت نگرفته است.

در پایان، یکی از اصحاب رسانه ضمن انتقاد به عملکرد همایون یوسفی، تصریح کرد: شما که سیاسی نیستی و پزشک هستید، پس به شغل پزشکی خود بازگرد و نمایندگی مردم را به کسی بسپار که سیاسی باشد، کیاست و ذکاوت داشته و بازی خوانی های سیاسی را بداند. چرا درصد بیکاری در استانی که بر روی ثروت خوابیده است اینقدر بالاست؟

بجای دفاع از نماینده بپذیریم که اشتباه می کنیم. رسانه ها تاثیرگذاری مورد انتظار مردم را ندارند چرا که منبع درآمد آنهایی که مستقل عمل می کنند، همین اگهی های ادارات است و باید در برابر ادارات و شرکت ها سکوت کنند. امید است که همایون یوسفی نیز برای دوره آینده مجلس بر سر کار خود که همان طبابت است باز گردند و برای جامعه پزشکی مثمر ثمر باشند.

نماینده مردم اهواز در پاسخ به این خبرنگار عنوان کرد: در زبان دیپلماسی دنیا سیاسی بودن کلمه خوبی نیست. سوابقم هم از همه ی سیاسیون بیشتر است. بنده کار پزشکی خود را رها نکرده و رها نخواهم کرد چرا که ارزش درمان یک کودک سرطانی از همه ی کارهای سیاسی کاری و سیاسی گری هزاران بار بیشتر است. متاسفانه در کشور ما ساز مخالف زدن نشانه ی روشنفکری است.

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: رفع حصر نقل و انتقالات لیگ برتر لایحه شفافیت استان خوزستان استیضاح اصحاب رسانه ثروت مجلس شورای اسلامی رفع حصر نقل و انتقالات لیگ برتر لایحه شفافیت امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۳۹۳۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تک‌روی و سهم‌خواهی به نظام و مردم آسیب می‌زند

به گزارش خبرگزاری مهر، «محسن رضایی» در آستانه برگزاری دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در دیدارهای جداگانه با داوری و روح الامینی، دبیر و معاون امور استان‌های شانا و دبیران جریانات سیاسی دیگر بر وحدت گروه‌های انقلابی تاکید کرد.

وی در دیدار با نادی، جراره و شورای مرکزی شریان، رائفی پور و سعید محمد و شورای مرکزی صبح ایران و احمد نادری و شورای مرکزی جماران گفت: باید از رویش‌های انقلاب استقبال و از هرنوع تفرقه جلوگیری کرد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر ضرورت حفظ وحدت در جبهه انقلاب، افزود: همبستگی و برادری از ارزش‌های اصیل انقلاب اسلامی است که امروز بیش از هر زمانی باید مورد توجه باشد و اکنون ملت و نظام، نیازمند صف فشرده نیروهای انقلاب و کارآمدی جبهه انقلاب است و راه آن قاعده‌محوری به جای شخص‌محوری است.

وی با یادآوری شرایط حساس کشور پس از طوفان الاقصی و عملیات «وعده صادق» اظهار کرد: موقعیت ایران در غرب آسیا بیش از گذشته تعیین‌کننده شده است، بنابراین فرصت‌ها و تهدیدات جدیدی درمقابل کشور قرار گرفته است. در چنین شرایطی وحدت نیروهای انقلاب و تلاش همگانی برای بهبود وضعیت اقتصادی کشور رمز عبور از تهدیدات و بهره‌برداری از فرصت‌هاست. هر نوع تک‌روی و سهم‌خواهی آسیب بزرگی به نظام و مردم خواهد زد. امروز بشدت نیازمند عقلانیت جمعی اشخاص و جریانات سیاسی کشور هستیم.

رضایی با تاکید بر اهمیت مشارکت مردم در انتخابات گفت: انتخابات مجلس باوجود شرایط سخت اقتصادی با حضور مردم انجام شد که نشان دادند تنها راه اصلاح کشور انتخابات و مردم‌سالاری است. حضور سلیقه‌های مختلف سیاسی، مشارکت مردم را جدی‌تر و بیشتر می‌کند.

وی گفت: رقابت باید برادرانه و به دور از منازعه باشد. انتقادات باید منصفانه و همراه با ضوابط اخلاقی صورت گیرد و فضا برای رویش‌های جدید مهیا باشد. تحمل سلیقه‌های سیاسی علامت بلوغ عقلانیت گروه‌های سیاسی است.

در این نشست‌های جداگانه نادی و جراره از شریان، احمد نادری از جماران، رائفی‌پور و سعید محمد از صبح ایران، با تشریح روند شکل‌گیری جریان‌ها و تشکل‌های خود، به بررسی اجمالی دور اول انتخابات و برخی گله‌مندی‌ها پرداختند و آمادگی خود برای گفت‌وگو با سایر گروه‌های جبهه انقلاب را اعلام کردند.

محسن رضایی نیز در جلسه با داوری و روح الامینی، دبیر و معاون امور استان‌های شانا، بر وحدت همه گروه‌های جبهه انقلاب ازجمله شانا، پایداری، شریان، جماران، صبح ایران و تحول‌خواهان وسایر گروه‌ها تأکید کرد و اعضای شانا هم نظراتشان را بیان کردند.

کد خبر 6096438 نفیسه عبدالهی

دیگر خبرها

  • استقبال ایران از پاسخ حماس به طرح پایان جنگ علیه غزه
  • ویتامین B روی عصبانیت چه اثری دارد؟
  • استقبال تهران از پاسخ حماس به طرح سیاسی پایان جنگ علیه غزه
  • استقبال ایران از پاسخ حماس به طرح سیاسی پایان جنگ علیه غزه
  • اعتماد‌ به‌ نفس بیشتر با استفاده کمتر از شبکه‌های اجتماعی
  • مسیر اجرایی با انتخاب نماینده اصلح ترسیم می‌شود/نمایش نشاط عمومی با مشارکت مردم
  • گانتس: تا این لحظه پاسخ رسمی درباره توافق تبادل دریافت نکرده‌ایم
  • تک‌روی و سهم‌خواهی به نظام و مردم آسیب می‌زند
  • تاثیر عجیب این ویتامین روی عصبانیت
  • تاثیر عجیب این ویتامین روی خلق و خو