Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام والمسلمین رحیم شاهدی، مدیر کانون فرهنگی و هنری فاطمه‌الزهراء چهاربرج میاندوآب در گفت و گو با ایکنا از آذربایجان غربی بابیان اینکه بااشاره به اینکه موفقیت علمی خود را مدیون حضور در این کانون می‌داند، بیان کرد: کانون فرهنگی و هنری فاطمه‌الزهراء همواره یکی از کانون‌های فعال و موفق استان در عرصه قرآنی، فرهنگی و ورزشی بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: یکی از امتیازات اساسی کانون فاطمه‌الزهراء، انسجام گروههای ارزشی، متدین و متعهد بوده که موجب فعالتر شدن کانون و همچنین جذب حداکثر جوانان به این مرکز فرهنگی را فراهم نموده‌است.
حجت الاسلام والمسلمین شاهدی خاطرنشان کرد: در این کانون بیش از 50 طلبه در لباس مقدس روحانیت عضو بوده‌اند و هم اکنون نیز در سنگر فرهنگی مشغول به فعالیت و ارائه خدمات می‌باشند.
وی بااشاره به اینکه ده‌ها نفر از کودکان و نوجوانان این شهرستان در کانون فاطمه‌الزهراء فعال بوده‌اند، تصریح کرد: امروز این کودکان و نوجوانان در مقاطع مختلف علمی و مناصب کشوری و شهرستانی مشغول به فعالیت و خدمت‌رسانی هستند.
مدیر کانون فرهنگی و هنری فاطمه‌الزهراء چهاربرج میاندوآب بابیان اینکه این کانون فعالیت خود را از سال 72 آغاز نموده و همچنان نیز خدمتگزار نسل های متعدد جامعه خواهد بود، اظهار کرد: یکی دیگر از ویژگی های کانون فاطمه‌الزهراء، احساس مسئولیت نسبت به آسیب‌های اجتماعی بوده که با تشکیل گروه‌های هنری نسبت به پوشش و پشتیبانی از مراسمات عروسی اعضای ارزشی کانون پرداخته ایم و با اجرای این گونه برنامه‌ها توانسته‌ایم از بسیاری آسیب‌ها جلوگیری کنیم.
وی افزود: یکی دیگر از نکاتی که در این کانون بسیار مورد توجه می‌باشد توجه نسبت به مسائل علمی و پیشرفت علمی اعضای کانون بوده که همواره سعی شده کودکان و نوحوانانی که در این کانون فعالیت داشته‌اند در مقاطع علمی پیشرفت کنند.
حجت الاسلام والمسلمین شاهدی گفت: اعضای این کانون نیز همواره اذعان داشته اند که دلیل موفقیتشان حضور در کانون فاطمه‌الزهراء و عضویت در این مرکز مقدس بوده که سبب انگیزه بیشتر آنان برای ادامه تحصیل و حضور در سنگرهای علمی بوده است.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه شرایط امروز و اقتضائات زمان و مکان با گذشته بسیار تفاوت دارد و امروزه جوانان در شبکه‌های مجازی حضور مداوم دارند به همین دلیل روش تبلیغ دین نیز بایستی با شیوه‌های قدیمی متفاوت باشد و فلسفه تشکیل کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد نیز این بوده تا با ابزارهای جدید متناسب با نیازهای جوانان حرکت کند و کانون فاطمه‌الزهراء در شبکه‌های مجازی نیز فعال بوده و با ابزار جدید در خدمت اعضای کانون می‌باشد.
لازم به ذکر است، حجت الاسلام والمسلمین رحیم شاهدی هم‌اکنون یکی از اعضای هیات علمی دانشگاه صنعتی سهند تبریز بوده و مسئولیت نهاد رهبری این دانشگاه نیز برعهده ایشان می‌باشد.
گفتنی است، کانون فرهنگی و هنری فاطمه‌الزهراء چهاربرج میاندوآب 7 بار به عنوان کانون برتر استانی مورد تقدیر قرار گرفته‌است و این کانون دارای کتابخانه فعال و مجهز به کتابهای بسیار مفیدی می‌باشد.


انتهای پیام

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۴۰۷۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع گوشت میان خانواده‌های کم برخوردار مازندران

احسان آهنگر مدیرکل فرهنگ وارشاد اسلامی مازندران ازتوزیع ۱۰۰۰ بسته گوشت میان خانواده‌های کم برخوردار استان خبر داد و گفت: این بسته‌های گوشت قربانی مشارکتی ماه شوال به همت موسسه و کانون فرهنگی هنری حضرت خدیجه کبری سلام الله علیها قم وبا همکاری برنامه تلویزیونی سمت خدا شبکه ۳ سیما توسط ستاد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد مازندران جهت کمک به نیازمندان آبرومند و مسجدی فراهم شد.

او افزود: نیازمندان از قبل به همت مدیران مسئول کانون‌های فرهنگی هنری مساجد مازندران شناسایی شده اند وبسته‌ها در جامعه هدف، اعضای کمیته امداد امام، بهزیستی و زنان بی سر پرست یا بد سرپرست یا قشر آسیب پذیر جامعه تفسیم می‌گردد

آهنگر گفت: از زمانیکه کرونا آغاز شده در این طرح خیرین محترم در اول هرماه قمری بسته‌های گوشت را آماده کرده ودر اختیار نیازمندان آبرومندقرار می‌گیرد وهربسته آن ۱.۵ کیلوگرم است که جمعا ۱.۵ تن می باشد و ارزش تقریبی آن حدود ۷۵۰تا ۸۰۰ میلیون تومان است..

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • مساجد البرز به پرچم فلسطین مزین می‌شوند
  • عضویت ۱۰۶ هزار نوجوان در کانون‌های فرهنگی مساجد آذربایجان‌غربی
  • تحول در رویدادها و برنامه‌های کانون‌های مساجد
  • اجرای طرح "مسجد، پایگاه قرآنی" در ۱۰۲ کانون فرهنگی هنری همدان
  • استفاده از ظرفیت‌های مردمی در برگزاری برنامه‌های دهه کرامت
  • توزیع گوشت میان خانواده‌های کم برخوردار مازندران
  • عضویت 106 هزار نوجوان در کانون های فرهنگی مساجد آذربایجان‌غربی
  • عضویت ۱۰۶ هزار نفر در آذربایجان غربی درکانون‌های مساجد
  • توزیع هزار بسته گوشت قربانی در استان قزوین 
  •  توزیع  هزار بسته گوشت قربانی در استان قزوین