Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - اهواز-ايرنا- رييس سازمان مديريت و برنامه ريزي استان خوزستان گفت:امسال 25 هزار و 519 ميليارد ريال در بخش اعتبارات تملک دارايي هاي سرمايه اي به خوزستان اختصاص يافته است که نسبت به پارسال 18.6 درصد رشد داشته است .

اميد حاجتي سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا بيان کرد: خوزستان امسال در بين استان هاي ديگر بيشترين رشد را در بخش اعتبارات تملک دارايي هاي سرمايه اي داشته است و ميانگين رشد اين اعتبار در استان هاي ديگر منفي 8.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

1 است.
وي گفت: امسال 111 طرح از 2 هزار و 658 طرح ملي ، خاص خوزستان است که ميزان اعتبار اختصاص يافته به اين طرح ها دراستان،رشد منفي 14 درصد دارد اين در حالي است که در سطح کشور ميزان اعتبار اختصاص يافته به طرح هاي ملي رشد منفي 24 درصد داشته است.
رييس سازمان مديريت و برنامه ريزي استان خوزستان درادامه بيان کرد: همچنين در بخش اعتبارات هزينه اي نيز اعتبارات مصوب براي دستگاه هاي تابع بودجه هزينه اي استاني امسال معادل پنج هزار و 399 ميليارد ريال است که نسبت به پارسال رشد 14.8 درصدي يافته است که پايين تر از ميانگين استان هاي ديگر کشور است.
حاجتي درادامه عنوان کرد: کاهش اعتبارات هزينه اي در استان به دليل سرانه هاي بالاي اعتبارات جاري خوزستان نسبت به ساير استان ها است.
وي گفت: همچنين امسال مقرر شده است که بودجه ريزي اعتبارات هزينه اي دستگاه ها بر اساس عملکرد آن ها انجام شود.
حاجتي با اشاره به پيش بيني درآمدهاي امسال استان بيان کرد: پيش بيني مي شود که امسال درآمد استان در مجموع معادل 45 هزار و 565 ميليارد ريال باشد که نسبت به پارسال رشد 14.4درصدي خواهد يافت و رشد ميانگين درآمد کشوري نيز 14.3 درصد تعيين شده است.
رييس سازمان مديريت و برنامه ريزي استان خوزستان درادامه اضافه کرد: بودجه امسال عمدتا صرف تکميل پروژه هاي نيمه تمام بخش هاي مختلف مي شود.
وي افزود: همچنين مقرر شده است که اعتبار امسال استان در بخش هايي مثل کاهش آثار ناشي از خشکسالي به ويژه در بخش آب شرب و کشاورزي، اجراي تفاهم نامه هاي ملي و استفاده از اعتبارات طرح ها و رديف هاي متمرکز در سرعت بخشيدن به تکميل پروژه هاي استان، تقويت اعتبارات حوزه راه به ويژه راهداري با اولويت کاهش نقاط حادثه خيز و روشنايي جاده هاي بين شهري، توسعه زيرساخت هاي گردشگري، ارتقاء شاخص هاي اقتصادي به ويزه توانمندسازي جامعه روستايي و عشايري و توجه ويژه به مشکلات حاشيه نشيني و سکونت هاي غيررسمي هزينه شود.
7158/6002
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۴۰۹۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرزین: دارایی‌های ارزی افزایش و انتظارات تورمی کم شد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدرضا فرزین اظهار کرد: نرخ رشد نقدینگی که تا پایان اسفند سال گذشته به ۲۴ درصد کاهش یافته بود، در فروردین به ۲۳ درصد رسیده است.

وی افزود: نرخ رشد پول نیز که سال گذشته ۳۳ درصد بود، تا ۱۶ فروردین امسال به ۱۶ درصد کاهش یافته است.

طبق اعلام بانک مرکزی، فرزین گفت: رشد پول معیار مهمی برای انتظارات تورمی است و کاهش نرخ رشد آن نشانگر ‎کاهش انتظارات تورمی است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افزایش ۲۰۰ میلیون دلاری دارایی‌های ارزی
  • فرزین: دارایی‌های ارزی افزایش و انتظارات تورمی کم شد
  • پیش‌بینی بودجه تملک فضای سبز برای سال جاری در منطقه ۲
  • عملیات اجرایی پروژه کمربندی قلعه‌نو آغاز شد
  • انتقال تجربیات اعضای ادوار شورا برای بالندگی شهر/ لزوم صرفه‌جویی در هزینه‌کرد اعتبارات
  • ‏افزایش ۲۰۰ میلیون دلاری دارایی‌های ارزی در فروردین
  • تعیین تکلیف پروژه ۱۵ ساله سد قشلاق تا ۳۱ اردیبهشت
  • کاهش‌ شهریه برخی مدارس غیردولتی | امسال افزایش شهریه درصدی نیست بلکه... | هزینه فوق برنامه چند درصد شهریه است؟
  • راستی آزمایی کمک ۱۷ میلیارد دلاری آمریکا به افغانستان
  • بهترین سپرها در برابر تیغ برنده تورم کدامند؟