Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- بازیگر فیلم اتوبوس شب گفت: من نمی‌دانم چرا سرمایه و گیشه باید همه چیز سینما را نابود کند؟ چرا باید ژانر کودک به بهانه نداشتن گیشه ضعیف باشد؟.

کوروش سلیمانی بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، درخصوص فعالیت های اخیر خود در عرصه بازیگری گفت: به تازگی بازی در فیلم سینمایی "دوچ" به کارگردانی "امیر عباس مشهدی" را به پایان رسانده ام و از طرفی مشغول مذاکره برای حضور در یک سریال هستم که به محض قطعی شدن در مورد آن صحبت خواهم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درباره نقش خود در این فیلم سینمایی تاکید کرد: من در این فیلم سینمایی نقش پدری را داشتم که فرزندش آرزوی داشتن یک دوچرخه را دارد. کل این پروژه در ارتفاعات شهر بابل در روستایی به نام شیخ موسی ضبط شد و از نظر من به شدت پروژه سختی بود اما گروه همدل و خوب باعث شد تا محصول اثر اتفاق دلچسبی باشد.

بازیگر فیلم سینمایی "اتوبوس شب" درباره وضعیت فعلی سینمای کودک افزود: من صاحب نظر عرصه کودک و نوجوان نیستم اما از نظر من سینمای کودک و نوجوان ظرفیت عظیمی است که ما از آن غافل شده ایم. کودکان و نوجوانان ما تشنه فیلم‌های ایرانی هستند و باید بهتر و بیشتر به آنها پرداخته شود.

وی در همین راستا ادامه داد: شاید برخی فکر می‌کنند که فیلم‌های کودک و نوجوان در گیشه ناموفق هستند و به همین خاطر سراغ آن نمی روند اما تجربه ثابت کرده اگر فیلم کودک در زمان و مکان مناسب اکران شود از لحاظ مخاطب اتفاقات خوبی برایش می افتد.

بازیگر فیلم "روزهای زندگی" درباره گیشه محور شدن سینما تاکید کرد: من نمی‌دانم چرا سرمایه و گیشه باید همه چیز سینما را نابود کند؟ چرا باید ژانر کودک به بهانه نداشتن گیشه ضعیف باشد؟. این اتفاق باعث می شود که نسل آینده ما از سینمای این سالها هیچ خاطره مشترکی نداشته باشد. به عنوان مثال نسل من با فیلم هایی مثل "دزد عروسک ها"، "گلنار" و "کلاه قرمزی و پسرخاله" خاطره دارد اما برای کودکان امروز چقدر این فیلمها ساخته می شود؟.

وی افزود: من از تمامی مسئولین فرهنگی و سازندگان سینما خواهش می کنم بیشتر به حوزه کودکان و نوجوانان توجه کنند زیرا این نگاه فرهنگی آینده فرهنگی ما را خواهد ساخت.

سلیمانی با اشاره به عدم حضور برخی بازیگران چهره در آثار کودک و نوجوان خاطرنشان کرد: این فیلم‌ها چون ژانر کودک و نوجوان است بازیگران اصلی کودکان هستند و بازیگران بزرگسال نقش مکمل را ایفا می کنند. شاید این چالش و دلیلی باشد که برخی بازیگران مطرح به سمت سینمای کودک نروند، این چالشی بود که خود من هم با آن روبرو شدم اما از آن گذر کردم. . از سویی کم بودن این آثار و پخش بد آنها باعث می شود که بازیگران شناخته شده از سینمای کودک دوری کنند. با این وجود من از تمام بازیگران مطرح دعوت می کنم به این ژانر کمک کنند زیرا این اتفاق به نفع آینده فرزندان خودشان هم خواهد بود.

انتهای پیام/

 

 

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کوروش سلیمانی فیلم دوچ اخبار سینما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۴۱۱۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۰ درصد شرکت‌های خلاق مرتبط به کودک و نوجوان است

مسعود حسنلو، دبیر ستاد توسعه فناوری‌های فرهنگی و نرم معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری در گفت‌وگو با خبرنگار علم و فناوری خبرگزاری آنا، ۴۰ درصد شرکت‌های حوزه صنایع خلاق را درارتباط با مقطع سنی کودک و نوجوان دانست و گفت: حوزه کودک و نوجوان حوزه عامی است؛ زیرا حوزه آموزش و یادگیری، حوزه اسباب بازی، پلتفرم‌ها، انمیشین و به طور کلی حدود ۴۰ درصد شرکت‌های خلاق در حوزه کودک و نوجوان فعالیت می‌کنند. 

وی با اشاره به ظرفیت خوب کشورمان در زمینه انیمیشن سازی افزود: در حوزه انمیشن سازی شرکت‌های خوبی داریم که محصولات آن را علاوه بر اینکه روی پرده‌ی سینما می‌رود؛ ظرفیت صادرات به کشور‌های دیگر را نیز دارد و برخی از این صادرت گرفته است. 

حسنلو ادامه داد: در حوزه اسباب بازی جریان تولیدی خوبی در کشور شکل گرفته است، اما به دلیل نقل و انتقالات مالی آمار شفافی در این زمینه وجود ندارد. انمیشن پسر دلفینی در بازار روسیه و ترکیه نزیک به ۲ میلیون دلار فروش داشته است که اینها اعداد قابل توجهی هستند. 

دبیر ستاد فناوری‌های فرهنگی و نرم معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری با اشاره به صادرات اسباب بازی افزود: در حوزه اسباب بازی ۲۰ تا ۳۰ میلیون دلار صادرات در سال انجام می‌گیرد که این عدد در اقتصاد اسباب بازی بسیار کم است ولی ظرفیت کشور بیشتر است. 

وی با اشاره به نقص در زیرساخت حوزه بازی‌های رایانه‌ای گفت: در حوزه گیم نیز صادرات خوبی داشتیم، اما مسئله اصلی این است که در حوزه صنایع خلاق هنوز زیر ساخت کافی برای جهش وجود ندارد. ما وقتی می‌توانیم از صادرات صحبت کنیم که زیر ساخت تولید در کشور به خوبی فراهم شده باشد و شرکت‌ها سرریز تولیدات را صادر کنند تا بتوانند در ادامه برای کشور ارز آوری داشته باشند. 

حسنلو در آخر صادرات را یکی از زنجیره‌های مهم صنایع خلاق دانست و گفت: در حوزه صنایع خلاق سرمایه گذاری جدی حاکمیتی نداشتیم، این مسیر در حال شکل گیری است. هدف جدی ما در این حوزه صادرات است، زیرا اقتضای صنایع خلق همین است و بدون صادرات زنجیره این صنعت کامل نمی‌شود؛ صادرات باید در اولویت باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۴۰ درصد شرکت‌های خلاق مرتبط به کودک و نوجوان است
  • کشور نیازمند «سرمایه انسانی آموزش دیده» است
  • باید و نبایدهای کتاب دینی برای بچه‌های امروز
  • تصاویر کمتر دیده شده از مصطفی زمانی و خانم بازیگر در یک فیلم سینمایی |‌ زمان اکران اعلام شد
  • افزایش ظرفیت تولید کاغذ تحریر/ ناشران و مخاطبان کودک و نوجوان حمایت می‌شوند
  • آیا مست عشق پای ستارگان ترکیه‌ای را به سینمای ایران باز می‌کند؟
  • استقبال دانشجویان و جای خالی مسئولین در اولین روز جشنواره «تیتر ۱۳» + فیلم
  • صحنه‌هایی از فیلم جدید محمدرضا فروتن پس از ۵ سال | ببینید
  • تکمیل ساختمان کانون پرورش فکری خمام نیازمند حمایت مسوولان است
  • گیشه سینماها در هفته دوم اردیبهشت چقدر فروخت؟