Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-05-03@11:30:15 GMT

جلوگیری از قطعی برق حدود ۵۰۰ هزار خانوار

تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۱۴۱۹۳۹

جلوگیری از قطعی برق حدود ۵۰۰ هزار خانوار

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز؛ خوش خلق در نشست با قائم مقام اجرایی مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو با بیان این مطلب اظهار کرد: ایران خودرو جهت کمک به شبکه برق سراسری و جلوگیری از قطع برق غیر قابل اجتناب، روزانه دو ساعت کاهش مصرف برق داشته که این اقدام در راستای مسئولیت های اجتماعی این شرکت قابل تقدیر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: ایران خودرو به عنوان یکی از مشترکین بزرگ ما، بیشترین سهم همکاری را در بحث صرفه جویی و کاهش مصرف برق در این بازه زمانی داشته است.

خوش خلق گفت: در مردادماه میزان مصرف برق افزایش چشمگیری داشت و در کل کشور رکورد بی سابقه ۵۶ هزار و ۵۳۲ مگاوات به ثبت رسید که این میزان بالاتر از ظرفیت تولید برق کشور بود.

در این نشست معاون خدمات فنی ایران خودرو گزارشی از اقدامات اخیر این شرکت در راستای کاهش مصرف انرژی و بار مصرف برق و تاثیر آن روی خطوط تولید ارایه کرد.

کیانوش پورمجیب گفت:‌ در این میان شرکت ایران خودرو در راستای انجام مسئولیت های اجتماعی خود و یاری رساندن به شهروندان، تولید و تزریق حدود ۶۴ مگاوات ساعت برق از طریق نیروگاه اضطراری را از ابتدای تیر ماه به مدت ۸ ساعت به صورت روزانه در دستور کار خود قرار داده است.

او با بیان این که با دستور مدیرعامل ارشد گروه ارزیابی و ممیزی وضعیت مصرف انرژی و رفع مغایرت های در کوتاه ترین زمان صورت گرفت، افزود: با این اقدام علاوه بر کاهش سطح مصرف در روزهای تعطیل به میزان ۴ مگاوات، با همکاری سالن های تولیدی و غیرتولیدی مصرف انرژی روندی کاهشی یافت.

پورمجیب با اشاره به کاهش مصرف برق به صورت روزانه از ابتدای مرداد در سالن های تولیدی ایران خودرو گفت: اقدامات شایسته کارکنان خطوط تولیدی موجب شد بدون این که تاثیری در فرآیند تولید رخ دهد، میزان مصرف برق از ابتدای مردادماه از ۵۲ مگاوات به حدود ۱۵ مگاوات کاهش یابد و به این ترتیب از قطعی برق ۳۷ هزار خانواده در هر روز جلوگیری شود.

گفتنی است طی قرارداد اخیری که با شرکت برق منطقه ای تهران بسته شده، نیروگاه برق شرکت ایران خودرو از تاریخ اول تیر ماه تا پانزدهم شهریور ماه سال جاری تولید برق کرده و سپس این برق را به شرکت برق منطقه ای تهران می فروشد.

انتهای پیام/

283 / 161 قطعی برق مصرف انرژی مسئولیت اجتماعی نیروگاه اضطراری ایران خودرو تولید برق

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: قطعی برق مصرف انرژی مسئولیت اجتماعی نیروگاه اضطراری ایران خودرو تولید برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۴۱۹۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستور وزیر صمت برای بررسی ارز خواری مونتاژکاران خودرو

بعد از پیگیری تسنیم در خصوص حجم بالای تخصیص ارز به مونتاژکاران و عدم کاهش التهابات بازار خودرو، وزیر صمت تیم کارشناسی را به جهت بررسی فرایندهای مذکور تعیین کرد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، روز گذشته علی آبادی وزیر صمت، درباره بیشتر بودن ارز تخصیصی به مونتاژ کاران خودرو نسبت به قطعه سازان گفت: من هم این را شنیده ام اما گزارش دقیقی در این زمینه دریافت نکرده ام. با این حال تیم کارشناسی مامور شده اند که این موضوع را بررسی کنند.

وی افزود: تلاش ما این است که بهره وری را در ظرفیت های کشور افزایش دهیم و در استفاده از منابع ارزی هم همین گونه است، بر همین اساس از شرکت ها خواسته ایم که پیش برنامه ای ارائه دهند و بگویند که ارز را برای چه کاری نیاز دارند، این ممکن است به کدورت برخی تولیدکنندگان انجامیده باشد و احساس کنند روند تخصیص ارز کند شده باشد. اما به نظر من این کار برای اینکه از منابع ارزی استفاده بهتری ببریم لازم و طبیعی است که روند تخصیص ارز را دچار کندی کرده باشد.

رانت ارزی مونتاژ کاران زیر نظر رسانه ها 

گفتنی است،  اخیراً گمرک ایران لیست 100 واردکنندۀ نخست به‌لحاظ ارزش دلاری در سال 1402 را منتشر کرد، نکتۀ قابل‌توجهی که در این لیست و بین شرکت‌هایی که بیشترین میزان ارز را در سال گذشته دریافت کرده‌اند به چشم می‌خورد، نقش پررنگ شرکت‌های خودروساز مونتاژی است.
همان‌طور که در پیوست شماره 2 گمرک مشخص است، اکثر خودروسازان مونتاژی، در لیست بیشترین دریافت‌کنندگان ارز در سال 1402 قرار دارند، به‌عنوان مثال در سال 1402 صنایع خودروسازی مدیران حدود 1 میلیارد دلار، کرمان موتور حدود 750 میلیون دلار، کوروش موتور آریا حدود 635 میلیون دلار و بهمن موتور حدود 400 میلیون دلار ارز دریافت کرده‌اند.

لازم به ذکر است این موضوع از دید رسانه ها دور نماند و با توجه به وضعیت ملتهب بازار خودرو و عدم برقراری ثبات در این بازار، این سوال توسط رسانه ها مطرح شد که لزوم تخصیص این میزان ارز به شرکت های مونتاژکار در شرایطی که شاهد تاثیر گذاری کم آن ها در بازار خودرو هستیم، چیست؟

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رژیم غذایی سالم برای جلوگیری از انواع سرطان
  • نوشیدن این چای فشارتان را تنظیم می‌کند
  • باید از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان در راستای ارتقای ارزش افزوده و جلوگیری از خام‌فروشی استفاده شود
  • از افزایش تراز آب دریاچه ارومیه تا آغاز تولید بنزین از متانول
  • راهکارهای رئیس کمیسیون اقتصادی برای تعدیل قیمت خودرو؛از واردات تا کاهش قیمت بهای تمام شده
  • بارش های تهران چقدر کاهش داشته است؟ | برنامه های آبفا برای جلوگیری از هدررفت آب
  • بزرگترین خدمت به عرصه تولید مدیریت مصرف انرژی است
  • تولید سالانه ۴۰۰ هزار اکسل خودرو در واحد صنعتی دانش بنیان چهارمحال و بختیاری
  • دستور وزیر صمت برای بررسی ارز خواری مونتاژکاران خودرو
  • پیش بینی کاهش ناترازی برق به ۱۱ هزار مگاوات