Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا از کرمان؛ دکتر"محمد حسین گذشتی" در این خصوص افزود: ممکن است شما دچار مشکل قلبی باشید اما به دلیل فعالیت کمی که تاکنون داشته اید این وضعیت علامت دار نبوده است.

وی اضافه کرد: اگر علائم دیگری مانند درد سینه دارید و یا با راه رفتن دچار خستگی زودرس می شوید یا تنگی نفس دارید حتما قبل از انجام فعالیت ورزشی از نظر قلبی و عروقی مورد چکاپ قرار گیرید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر گذشتی گفت: افرادی که مدت زمان کمی است که مبتلا به دیابت شده اند و وضعیت قلبیشان چک شده و مشکلی ندارند می توانند ورزش را شروع کنند.

وی ادامه داد:  اگر دچار عوارض دیگر بیماری دیابت شده اید مثلا درگیری عصب پا، یا سابقه زخم پا و تاول داشته اید، بعضی از ورزش ها مانند پیاده روی و یا دویدن مناسب نیست.

وی افزود: پیاده روی طولانی با شرایط نامناسب(کفش نامناسب) برای افرادی که دچار مشکلات پا و دیابت هستند توصیه نمی شود.

وی ادامه داد: اگر درگیری های چشمی و یا خونریزی های چشمی داشتید ورزش هایی مانند وزنه زدن مناسب نیست. چون می تواند باعث تشدید خونریزی شبکیه شود.

این عضو هیات علمی دانشگاه گفت: افردای که قند کنترل نشده دارند ممکن است که ورزش به آنها کمک نکند و یا حتی قندشان بالاتر رود، کسی که می خواهد ورزش کند باید قندش را اندازه بگیرد اگر قند بالا 250 داشته باشد و یا قند ادرار بالای 300 باشد نباید ورزش کند چون خود همان ورزش باعث می شود قندشان افزایش پیدا کند.

وی توصیه کرد: قبل از انجام فعالیت ورزشی قند خون خود را چک کنید، اگر قند خون کمتر از 80 باشد بویژه اگر از انسولین استفاده می کنید ممکن است در حین ورزش دچار افت قند شوید، بناراین توصیه می شود قبل از ورزش میان وعده ای مصرف کنید.

 دکتر گذشتی با توصیه بر این موضوع که افراد دیابتی باید در یک ساعت معین و مشخص ورزش کنند، گفت: بهترین زمان ورزش برای مبتلایان به دیابت عصرهاست و توصیه می شود  بعد از میان وعده عصر و قبل از شام ورزش کنید.

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: سلامت عضو هیات علمی دانشگاه قند مشکلات هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۴۳۴۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیماری ایدز چیست؟ + فیلم

HIV (ویروس نقص ایمنی انسانی) ویروسی است که به سیستم ایمنی بدن حمله می کند. اگر HIV درمان نشود، می تواند منجر به ایدز (سندرم نقص ایمنی اکتسابی) شود. در حال حاضر هیچ درمان موثری وجود ندارد. هنگامی که افراد مبتلا به HIV می شوند، آن را برای تمام عمر دارند. اما با مراقبت های پزشکی مناسب می توان HIV را کنترل کرد. افراد مبتلا به HIV که درمان موثر HIV را دریافت می کنند می توانند زندگی طولانی و سالم داشته باشند و از شریک زندگی خود محافظت کنند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان فیلم و صوت فیلم و صوت

دیگر خبرها

  • اگر می‌خواهید کمتر استرس داشته باشید بیشتر ورزش کنید
  • بیماری ایدز چیست؟ + فیلم
  • یک عادت مهم برای کاهش تاثیر استرس بر قلب
  • علت ۷۰ درصد مرگ‌ها بیماری‌های قلبی و عروقی است
  • یک توصیه برای کاهش تاثیر استرس بر قلب
  • ورزش می‌تواند با آرام کردن مغز سلامت قلب را حفظ کند‌
  • چرا دچار وسواس می شویم/ بارزترین نشانه‌های وسواس
  • افزایش احتمال بروز پوکی استخوان و بیماری‌های قلبی با مصرف نوشابه
  • مبتلایان به دیابت در نیشابور ۳ برابر شد
  • سه برابر شدن مبتلایان به دیابت در نیشابور