Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا، «سعیده شفیعی» پژوهشگر اقتصادی به تشریح چشم‌اندازهای اقتصاد خاورمیانه پرداخت و تاکید کرد که به علت پایین آمدن قیمت نفت رشد اقتصادی کشورهای واردکننده بالاتر از رشد اقتصادی کشورهای صادرکننده است.

وی به تشریح چشم اندازهای بحران در سوریه پرداخت و گفت: من این چشم اندازها را در ۴ دسته تقسیم‌بندی کرده‌ام: ۱- مسیر دشوار تا دموکراسی ۲- از توافق بین المللی تا صلح سرد ۳- تدوام بحران ۴- از ویرانی تا فروپاشی.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس از شفیعی «رضا مجید زاده» پژوهشگر اقتصاد سیاسی و توسعه، گفت: در کشورهایی که دموکراسی واقعی وجود دارد شاهد تقسیم کار دقیق هستیم و اینگونه نیست که هرکسی در تمام حوزه دخالت و اظهارنظر کند و خود را کارشناس آن حوزه بداند.

وی افزود: البته فضای توسعه آنها برعکس ما تحت تاثیر بازیگران خارجی و بی‌تدبیری نیست. این در شرایطی است که در ایران براساس منافع کوتاه مدت تصمیم‌هایی گرفته شده است که دست و پای کنشگران را می‌بندد. این گونه‌ها برخوردها موجب شده است کنشگران اعتمادی به سازمان‌های حاکمیتی نداشته باشد. از سویی فضای انگیزشی ناکارآمد تاثیر خودش را روی فضای انتخاب گذاشته است.

مجیدزاده تصریح کرد: یکی از شاخص‌های مهم در توسعه کنترل نظامیان است. کشورهایی که به سمت توسعه فضاهای (اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی) خود رفتند ابتدا نظامیان خود را کنترل کردند و آنها را به داخل پادگان‌ها فرستادند. اساسا حضور نظامیان باید محدود شود با این حال در ایران نظامیان در مورد سیاست خارجی و هرچیز دیگری اظهارنظر می‌کنند و خود را «مدافع ملت قهرمان ایران» معرفی می‌کنند. به هر روی عدم کنتارل نظامیان یکی از علت‌های فساد در فضای انگیزشی ماست.

این پژوهشگر اقتصاد سیاسی و توسعه تصریح کرد: به تازگی از سوی علمای اهل سنت در سیستان و بلوچستان اعلام شده است که حضور زنان در نماز جمعه مانعی ندارد. این حرکت رو به جلویی است و می‌توان از بعد انگیزشی مثبت باشد.

نقش کلیدی وزارت کار در بازار سرمایه

«سعید داراب» مشاور اقتصادی و سرمایه‌گذاری با بیان اینکه سهم بزرگی از بازار سرمایه کشور در اختیارهای شرکت‌های تابعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است، گفت: این وزاتخانه نقش کلیدی در بازار سرمایه دارد لذا باید متغیرهای کلان بازار سرمایه توسط مدیران این وزارتخانه به دقت سنجیده شود.

وی افزود: چشم‌اندازهای بازار سرمایه را در سال ۹۶ تدوین کردیم و انتظار داشتیم تا شرکت‌ها براساس این شاخص‌ها  سیاست‌گذاری کنند. به هر روی تنگناهای دسترسی به ذخیر ارزی و نقش آن در روابط خارجی در این میان بسیار موثر است و شرکت‌ها باید آن را می‌سنجیدند. در گزارش سال ۹۶ هشدار داده بودیم شرایط بنیادینی برای برهم ریختن بازار ارز وجود دارد.

داراب تاکید کرد که جنگ تجاری آمریکا با چین، ترکیه، کانادا و اروپا در فضای بازار سرمایه ایران هم تاثیرگذار است.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۴۳۷۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار درباره تزریق بوتاکس‌های خارجی

حسین وطن‌پور، عضو اتاق بازرگانی ایران، درباره واردات دارو‌های خارجی به کشور اظهار داشت: درباره واردات دارو‌های خارجی تا حد قابل توجهی شبکه و سامانه «تیتک» جلوی قاچاق و تقلب را گرفته، اما نمی‌توان گفت اثر صد درصدی در جلوگیری از قاچاق را داشته و امکان دارد داروی خارجی همچنان از مسیر و شبکه‌های مسافری و مرزی وارد کشور شود. اگر در داروخانه‌ای هم داروی خارجی به فروش می‌رود کاملا فروش پنهانی است.

به گزارش ایلنا، عضو هیئت علمی دانشکده داروسازی شهید بهشتی ادامه داد: اگر مسیر و نحوه واردات داروی خارجی رصد نشود مصرف آن بسیار خطرناک خواهد بود چراکه نمی‌دانیم در چه شرایطی و در چه دمایی وارد کشور شده است. باید توجه داشت برخی از دارو‌ها باید در زنجیره سرد تامین شوند.

این عضو فدراسیون اقتصاد سلامت ایران با بیان اینکه حدود ۵ درصد دارو‌ها از مسیر قاچاق وارد بازار می‌شوند، گفت: البته قیمت این دارو‌ها بسیار بالا است و ارزبری زیادی دارند و مدام شاهد ورود داروی قاچاق هستیم و نمی‌توانیم از آن خلاص شویم چراکه هر روز در دنیا یک داروی جدید معرفی می‌شود و این دارو‌های جدید در مدت زمان طولانی وارد لیست دارویی کشورمان می‌شوند. پزشکان هم این دارو‌ها را برای بیماران تجویز می‌کنند و بیمار هم وقتی می‌بیند این دارو در داروخانه‌ها موجود نیست درخواست تک نسخه‌ای می‌دهد و روند بوروکراتیک دارد تا بتواند دارو را دریافت کند.

وطن‌پور درباره نحوه فروش دارو‌های خارجی افزود: تبلیغات و فروش دارو در فضای مجازی ممنوع است و ظاهرا نظارتی هم بر روی خرید و فروش دارو در فضای مجازی ندارد و صفحات در پلت فرم‌هایی مانند اینستاگرام و سایت‌هایی به صورت علنی دارو می‌فروشند. متاسفانه برخی از این دارو‌ها هم تاریخ مصرف گذشته هستند که تاریخ انقضای آن‌ها را تغییر داده‌اند و تاریخ انقضای اغلب این دارو‌ها به صورت کاملا حرفه‌ای دستکاری شده است. همچنین برخی از محصولات هم در ایران پّر می‌کنند و با برند خارجی به مردم می‌فروشند.

وی تاکید کرد: این دارو‌ها و مکمل‌ها اغلب از طریق شوتی‌ها و بدون رعایت زنجیره سرد دارو وارد کشور می‌شوند. حال اینکه برخی از این دارو‌ها به شکل قرص هستند که مقاوم‌تر هستند، اما برخی دیگر از جمله دارو‌ها و مکمل‌ها و محصولات زیبایی به ویژه ویال‌های بوتاکس تاریخ دار هستند که متاسفانه منقضی می‌شوند.

عضو اتاق بازرگانی ایران با اشاره به استفاده از بوتاکس‌های خارجی با توجه به نیاز این محصول به زنجیره سرد گفت: درباره بوتاکس در ایران تولید مشابه داریم و به محض تولید مشابه و تامین نیاز داخل از طریق تولیدات داخلی واردات به حداقل رسید. اما برند‌های خارجی بوتاکس تبلیغات قوی دارند و برخی از افراد هم تنها به دنبال برند‌های خارجی هستند و به همین دلیل این برند‌های خارجی به کشور نفوذ می‌کنند و در فضای مجازی هم به راحتی این محصولات به فروش می‌رسد.

وی ادامه داد: موارد و گزارش‌های متعدد داریم که مردم در استفاده از این برند‌های خارجی دچار مشکل شده‌اند و با تزریق این بوتاکس تمامی عضلات چشمی افراد فلج شده و شکایت‌های زیادی در این باره به دستمان رسیده‌است، باید توجه داشت برخی از این محصولات اثر فوری و آنی ندارند و در دراز مدت فرد متوجه عوارض آن می‌شود، در حالی که پول زیادی هم بابت آن پرداخت می‌کنند.

دیگر خبرها

  • توسعه میادین نفت و گاز به سرمایه‌گذاری خارجی نیاز دارد
  • تاثیر تحولات جامعه بر میزان توسعه کشور
  • رسیدگی به امور سرمایه‌گذاران از اولویت‌های کاری منطقه آزاد چابهار
  • توسعه همکاری با پاکستان از اولویت‌های سیاست خارجی ایران است
  • توسعه همکاری با همسایگان جزو اولویت‌های سیاست خارجی ایران است
  • رئیسی: توسعه همکاری با کشورهای همسایه و مسلمان بویژه پاکستان از اولویت‌های سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران است
  • افت بازار سرمایه پس از ۴ روز رشد
  • افتتاح نخستین طرح پیشران اقتصادی کشور با سرمایه‌گذاری «ومعادن»
  • هشدار درباره تزریق بوتاکس‌های خارجی
  • استمرار روند رشد اقتصادی/ وزارت نفت پرچم سرمایه‌گذاری خارجی را هم بالا برد