Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، امین قاسمی در شورای برنامه ریزی لرستان در سخنانی با بیان اینکه بر اساس قانون حفظ کاربری اراضی کشاورزی و باغات، مشخص شده و اگر طرحی اجرا نشد باید دستگاه ذی ربط کاربری را به حالت اولیه برگرداند، اظهار داشت: در این راستا کمیسیونی تشکیل شود که نظارت ها در این زمینه بیشتر و قوی تر شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه هم در محدوده شهر و هم در خارج از شهرها اراضی متعددی برای طرح های مختلف داریم، عنوان کرد: به طور مثال در کنار دریاچه «کیو» بهترین زمین را داریم که ۱۵ سال بوده فردی آن را گرفته و هیچ اقدام خاصی هم روی آن انجام نداده است.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گرشگری لرستان گفت: طی شش ماه گذشته چند بار مکاتبه کرده ایم و این در حالیست که هنوز خلع ید نشده است تا بتوانیم زمین را بر اساس تشریفات قانونی به سرمایه گذاران دیگری که پای کار هستند واگذار کنیم.

قاسمی با بیان اینکه خیلی افراد در حوزه گردشگری بدون مجوز در حال فعالیت هستند، تصریح کرد: دستگاه متولی پیگیری کننده که با آن برخورد کند در این زمینه میراث فرهنگی نیست و خیلی از دستگاههای دیگر باید با ما همکاری داشته باشند، حمایت کنند و اهرام قانونی ما باشند تا بتوانیم با آنها برخورد کنیم و مجوزهای قانونی را بگیرند.

وی با بیان اینکه به صورت هفتگی جلسات و بازدیدهای کارشناسی مشترکی با دانشگاه علوم پزشکی، امکان نیروی انتظامی، صنعت، معدن و تجارت داریم و به واحدهای غیر مجاز اخطار داده می شود و برخی تعطیل می شوند، گفت: اما به فاصله ۱۰ روز دوباره فعالیت این واحدهای غیر مجاز شروع می شود.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری لرستان در ادامه سخنان خود گفت: کسانی که در نیمه راه برای ایجاد مراکز گردشگری مانده اند، افرادی هستند که دنبال مجوزهای قانونی نیامده اند.

قاسمی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ایجاد زیرساخت های گردشگری در دریاچه «گهر»، اظهار داشت: با دستور استاندار لرستان، حدود دو ماه پیش با حضور معاونین استاندار از این منطقه بازدید کردیم.

وی با بیان اینکه قرار شد که قسمت هایی از دریاچه «گهر» که می تواند به عنوان «خدمات ده» در اختیار بخش خصوصی قرار بگیرد و همچنین جاذبه های مشابه آن از طریق منابع طبیعی و محیط زیست در اختیار میراث فرهنگی قرار گیرد تا ما با استفاده از ظرفیت بخش خصوصی طراحی و زیرساخت فراهم کنیم، گفت: علیرغم پیگیری های متعدد و چندین جلسه تا کنون این امر محقق نشده است.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری لرستان، بیان داشت: بخشی که در حال حاضر در دریاچه «گهر» ارائه خدمات می کند هیچ قرار دادی با میراث فرهنگی و محیط زیست ندارد.

کد خبر 4374657

منبع: مهر

کلیدواژه: اداره کل میراث فرهنگی لرستان امین قاسمی گردشگری مردم علیه احتکار روز خبرنگار خبرگزاری مهر کرمانشاه بوشهر گرگان مشهد شهرکرد شیراز بیرجند خطبه های نماز جمعه احتکار یاسوج مجلس شورای اسلامی سانحه تصادف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۴۳۹۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای پروژه‌های گردشگری با بیش از ۲۰ همت سرمایه‌گذاری

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل گفت: در حال حاضر قریب به ۹۰ پروژه در حوزه گردشگری استان اردبیل در حال اجرا است که سرمایه‌گذاری بیش از ۲۰ همتی در این پروژه‌ها انجام می‌شود و نشان‌دهنده حرکت رو به جلوی گردشگری استان اردبیل است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اردبیل، حسن محمدی ادیب در دیدار با مسئولان بانک گردشگری اظهار کرد: در حال حاضر قریب به ۹۰ پروژه در حوزه گردشگری استان اردبیل در حال اجرا است که سرمایه‌گذاری بیش از ۲۰ همتی در این پروژه‌ها انجام می‌شود و نشان‌دهنده حرکت رو به جلوی گردشگری استان اردبیل است.

وی افزود: ما از بانک گردشگری به‌عنوان یک بانک تخصصی و متولی در حوزه گردشگری انتظار داریم که در حوزه گردشگری اردبیل با توجه به پتانسیل‌های موجود فعالیت ویژه‌ای داشته باشد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل تاکید کرد: اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل حمایت ویژه‌ای از سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری انجام می‌دهد و موافقت اصولی بی‌نام برای مناطق و پروژه‌های مستعد در استان صادر شده است که بانک گردشگری می‌تواند در این راستا با مشارکت سرمایه‌گذاران در این موارد فعالیت کند.

محمدی ادیب ادامه داد: همچنین مطابق توافقات اولیه به‌دست آمده تشکل‌های حرفه‌ای گردشگری استان با بانک گردشگری در راستای همکاری‌های بیشتر و تعریف ساز و کارهای حمایتی تفاهمنامه امضا می‌کنند تا بتوانیم از ظرفیت مجموعه‌های گردشگری استان و منابع بانک گردشگری برای رونق و توسعه این صنعت در استان استفاده کنیم.

کد خبر 748853

دیگر خبرها

  • تله‌کابین می‌تواند به رونق گردشگری کرمانشاه کمک کند
  • دستگیری ۵ حفارغیر مجاز در شهرستان سوادکوه
  • چرا تنها سایت موزه غرب کشور عاقبت به خیر نشد
  • ۵ حفار غیر مجاز در شهرستان نیشابور دستگیر شدند
  • اجرای پروژه‌های گردشگری با بیش از ۲۰ همت سرمایه‌گذاری
  • نمایی از دریاچه طبیعی کیو خرم آباد + تصاویر
  • ‌کرمان‌ میزبان سومین جشنواره ملی چند رسانه‌ای میراث فرهنگی
  • فعالیت مجدد اماکن ورزشی شهرداری یزد
  • میمند فارس شهر ملی شیشه‌گری می‌شود
  • میمند فارس شهر ملی شیشه‌گری شود