Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-24@19:32:32 GMT

امکان درمان انحراف های شدید چشمی

تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۱۴۴۷۵۲

امکان درمان انحراف های شدید چشمی

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از بابل، دکتر روستایی گفت: شش عضله در چشم مسئولیت حرکت کره چشم را بعهده دارند، اختلال در عملکرد هماهنگ عضلات دو چشم، منجر به از بین رفتن همراستایی چشمها شده و انحراف یا لوچی ("استرابیسم") ایجاد میشود. در این حالت غالبأ فقط یک چشم تصویر واضحی میبیند.

این متخصص با اشاره به اینکه شایعترین نوع انحراف چشم، نزدیک شدن سیاهی چشمها به همدیگر است که انحراف به داخل یا "ازوتروپی" نامیده میشود، اظهار داشت : درمان شامل اصلاح کامل عیب انکساری با عینک و تحریک چشم تنبل به دیدن از طریق بستن چشم سالم چند ساعت در روز می‌باشد و دیابت، فشار خون بالا، ضربه به سر، تومور یا سکته مغزی، بالا رفتن فشار مغز و بیماریهای غده تیروئید از دلالیل انحراف چشم در بزرگسالان می باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد : کاهش بسیار شدید بینایی در یک چشم و همچنین انحرافات طول کشیده از زمان کودکی نیز از دیگر علل شایع می‌باشند.

دکتر روستایی گفت : اگر انحراف به دلایل گذرا و یا قابل درمان ایجاد شده باشد، مثل دیابت، فشار خون بالا یا بیماریهای مغز و اعصاب، در این حالت نیاز به درمان جراحی عضلات چشمی ندارد ولی در غیر این‌صورت درمان اصلی آن جراحی است.


وی افزود: اگر تنبلی چشم وجود نداشته و یا خیلی شدید نباشد، نتایج طولانی مدت جراحی و حفظ همراستایی چشمها بسیار مطلوب است.

این متخصص بیان داشت: تصحیح انحراف علاوه بر بهبود حالت ظاهری فرد، سبب کاهش علایم خستگی چشمها و همینطور بهبود درک عمق یا دید سه بعدی میشود و مستقیم شدن چشمها همچنین سبب بهتر شدن احساس، اعتماد به نفس، شرایط اجتماعی-اقتصادی و در مجموع بهبود کیفیت زندگی فرد میشود.

وی با اشاره به اینکه محدودیت سنی برای انجام جراحی وجود ندارد ، گفت: اگر فرد مشکلات طبی و منع بیهوشی داشته باشد، جراحی تحت بی‌حسی موضعی قابل انجام است.


همچنین دکتر روستایی در خصوص بیماری که با انحراف شدید به بیمارستان میناگر مراجعه کردند، گفت: بیمار خانم ۴۰ ساله با انحراف به داخل (افقی) چشمها و با بیش از ۱۰۰ پریسم تقریبا معادل ۵۰ درجه همراه با انحراف عمودی چشم چپ از کودکی مراجعه نمودند و طی بررسی های اولیه کاندید عمل جراحی قرار گرفتند.


این متخصص چشم ادامه داد: ۳ عضله از چشم چپ و ۲ عضله از چشم راست بیمار طی دو مرحله جراحی شد و دو هفته پس از جراحی دوم چشمهای بیمار کاملا هم‌راستا بوده و بیمار دید دوچشمی خود را در غالب ساعات شبانه روز به دست آورده است و با توجه به عدم وجود تنبلی چشمها و بازگشت دید دوچشمی، پیش آگهی طولانی مدت بیمار از نظر مستقیم باقی ماندن چشمها بسیار عالیست.

46

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: رفع حصر نقل و انتقالات لیگ برتر لایحه شفافیت اعتماد به نفس بیمارستان درمان عمل جراحی فشار خون بالا رفع حصر نقل و انتقالات لیگ برتر لایحه شفافیت امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۴۴۷۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

به ازای هر ۸۴۰ تولد یک نوزاد دچار شکاف لب می‌شود

گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا؛ «شکاف کام و لب» یک نقص خلقتی است که معمولاً در دوران جنینی در طول تشکیل صورت نوزاد رخ می‌دهد. این شکاف می‌تواند از کنار کام تا لب بروز کند و در برخی موارد تا پایین گوش نیز گسترش یابد.

عبدالجلیل کلانتر هرمزی فوق تخصص جراحی پلاستیک در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا با اشاره به قابل اصلاح بودن شکاف لب و کام اظهار کرد: این عارضه یک ناهنجاری هنگام تولد است، در کشورهای پیشرفته آمار ابتلا به آن به ازای هر ۷۰۰ نفر یه مورد است اما این آمار در کشور ما به ازای هر ۸۴۰ تولد یک نوزاد مبتلا به شکاف لب است.

وی افزود: این ناهنجاری می‌تواند علل مختلفی داشته باشد که یکی از آنها ژنتیکی است که از طریق ژن منتقل می‌شود، همچنین مصرف بعضی از دارو‌های خواب‌آور، ضد تشنج و آرامبخش‌ها توسط مادر، در مدت زندگی جنینی خصوصا در سه ماه اول می‌تواند موجب این عارضه شود.

هرمزی ادامه داد: بعضی از عفونت‌های ویروسی مثل سرخک، سرخچه و اوریون می‌تواند موجب شکاف لب و کام باشد، همچنین مصرف سیگار و الکل نیز از عوامل دیگر این عارضه شناخته می‌شوند.

وی گفت: شکاف لب و کام بیش از ۱۰۰ نوع وجود دارد و بسته به عامل بیماری‌زا و میزان اثر و زمان تاثیر آن در جنین می‌تواند تنوع ایجاد کند.

این فوق تخصص جراحی پلاستیک گفت: اگر جنینی با این عارضه متولد شود با توجه به شدت، بیماری‌های همراه و نوع بیماری شکاف لب، درمان‌های متفاوتی تجویز می‌شود که مهم‌ترین آنها جراحی است. درمان‌های مراقبتی، روانکاوی، روانشناسی، مددکاری‌ اجتماعی، مراقبت‌های برای شیرخوردن، بهداشت و عفونت‌های زخم نیز از دیگر مراحل درمان است.

وی افزود: در صورتی که شکاف لب و کام لب پیچیده نباشد معمولا زیر ۵ ماهگی و ترجیحا ۳ تا ۴ ماهگی عمل جراحی امن و خوبی برای بیمار انجام خواهد شد که در ۹۰ درصد موارد به جراحی تکمیلی نیازی نیست.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کاشت الکترود در مغز یک زن برای درمان سندروم لی + فیلم
  • خانم مبتلا به «سندرم لی» برای نخستین بار در کشور جراحی شد
  • چرا ایرانی‌ها بیشتر سنگ کلیه می گیرند؟
  • به ازای هر ۸۴۰ تولد یک نوزاد دچار شکاف لب می‌شود
  • هوش مصنوعی به زودی امکان درمان در خانه را فراهم خواهد کرد
  • کاشت الکترود عمقی مغز برای درمان «سندروم لی» یک زن ۲۳ ساله
  • انجام ۱۸۰ هزار عمل جراحی در تعطیلات نوروز
  • موفقیت مخترعان شیرازی در اختراع کیسه مدرج جمع آوری خون از ناحیه جراحی
  • انجام موفقیت جراحی باز در بیمارستان اردکان
  • جراحی موفق خونریزی مغزی اپیدورال، برروی دختر ۹ ساله سراوانی