Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-30@05:56:12 GMT

ماجرای بوهای عجیب در اطراف فرودگاه امام چیست؟

تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۱۴۵۶۶۷

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما ، صدرالدین علیپور با اشاره به اقدامات این مرکز گفت: تلاش هایی از گذشته صورت گرفته و ما نیز تمرکزمان این بود چند قدم این تلاش ها را پیش ببریم و در حقیقت ادامه روند پیشین در زمینه محیط زیست شهری باشیم.
وی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در سال ۹۷ افزود: در حوزه انرژی، آب، پایش آلودگی های سطح شهر تهران و همچنین ارزیابی و استانداردسازی پروژه ها اقدامات ویژه ای صورت گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه راهبرد اصلی ما این است که همه بخش ها را در شهرداری و حتی نهادهای دیگر با خودمان همراه کنیم، گفت: تلاش کردیم مجموعه مدیریت شهری را با خودمان همراه کنیم بسیاری از بخش های شهرداری و سازمان ها خروجی محیط زیست دارند، سازمان مدیریت پسماند، معاونت شهرسازی، معاونت عمران و ... از جمله این بخش ها هستند که تعاملات نزدیکی را با آنها آغاز کرده ایم.
علیپور با اشاره به هماهنگی ها در حوزه شهرسازی گفت: تلاش کردیم در حوزه انرژی با تاکید بر مبحث ۱۹ ورود جدی داشته باشیم و مصرف انرژی را بهینه کنیم.
رئیس مرکز محیط زیست شهرداری تهران ادامه داد: ما چهار برابر نرم جهانی مصرف انرژی داریم که با رعایت مبحث ۱۹ و حمایت معاونت شهرسازی میزان مصرف انرژی ما بسیار کاهش پیدا خواهد کرد.
وی افزود: در حوزه انرژی های برگشت پذیر نیز با معاونت شهرسازی اقدامات ویژه ای را تعریف کردیم تا ساختمان ها به سمت انرژی خورشیدی بروند. موضوعی که در بسیاری کشورها در حال اجباری شدن است.
علیپور با اشاره به همکاری با معاونت عمرانی نیز گفت: برای اولین بار همه پروژه هایی که مشمول پیوست زیست محیطی هستند ورود جدی داشتیم، در حال حاضر ۱۴۰ پروژه را در دست داریم و معتقدیم توجه نکردن به ملاحظات زیست محیطی و اکوسیستمی بحران های ویژه ای را ایجاد کرده است.
وی با اشاره به تعاملات با معاونت حمل و نقل و ترافیک نیز گفت: در حوزه حمل و نقل پاک و کاهش دی اکسید کربن و همچنین با معاونت برنامه ریزی برای حرکت در مسیر شهر هوشمند تعاملات خوبی داشتیم.
علیپور ادامه داد: همچنین در مناطق ۲۲ گانه بر اساس پتانسیل های هر منطقه یک پروژه پایلوت انتخاب کردیم. به عنوان مثال بحث اکوپارک در منطقه ۲۲، تصفیه خانه با ظرفیت یک میلیون متر مکعب در منطقه ۱۴و گردشگری طبیعی در منطقه ۱۳ را دیده ایم.
رئیس مرکز مدیریت محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران همچنین از ایجاد اطلس کامل مناطق تهران خبر داد و گفت: ما برای ۷۰ درصد از مناطق تهران اطلس کامل وضعیت زیست محیطی فراهم کرده ایم که در آن بافت خاک، تنوع زیستی، بحث آلایندگی، تراکم و مسائل زیست محیطی را دیده ایم.
وی در بخش پایانی صحبت های خود با اشاره به بوی نامطبوع اطراف فرودگاه امام (ره) نیز گفت: ۲۲ کانون بو را در این مسیر شناسایی کردیم که عمده آن به دلیل فعالیت شرکت های دامپروری و مرغداری ها، همچنین رها شدن فاضلاب و کاهش سطح آب بوده است. در این زمینه دولت بودجه مورد توجهی مصوب کرده و ما به همراه شرکت آب منطقه ای و سازمان محیط زیست مامور شدیم تا این کانون ها را مرتفع کنیم.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۴۵۶۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ببینید | ماجرای اذان عجیب در جعبه سیاه

تعداد بازدید : 0 کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

احمد ابوالقاسمی، قاری قرآن و داور برنامه «محفل» در برنامه «جعبه سیاه» شبکه افق گفت: چون آقای علیرضا قربانی فامیلم است، صدای آقای قربانی هم دوست دارم. او پسر دایی‌ام است. این قاری قرآن در پاسخ به واکنش تعجب‌برانگیز مجری گفت: به من نمی‌آید پسر دایی‌ام خواننده باشد؟ البته خوانندگی به صدا ربطی ندارد، به هوش موسیقایی ربط دارد. این قاری همچنین از یک خاطره خنده‌دار درباره وارد شدن سوسک به لباسش هنگام قرائت اذان گفت که در نهایت ختم به خیر شده بود. 

دیگر خبرها

  • ماجرای عجیب قتل حسین به دست «ع» گدا
  • ضرورت ساماندهی پسماندهای پلاستیکی اطراف مجتمع‌های بین‌راهی
  • محمدحسن روزی‌طلب سرپرست اداره کل برنامه‌های سیاسی صداوسیما شد
  • دستور استاندار خراسان رضوی بر راه اندازی تیمارگاه حیات وحش در استان
  • راه‌اندازی تیمارگاه حیات وحش در خراسان رضوی
  • هنرمندان برای حل مشکلات زیست‌محیطی پای کار آمدند
  • تیمارگاه حیات وحش خراسان رضوی راه‌اندازی می‌شود
  • تاثیر هنر در حفاظت از محیط زیست
  • ببینید | ماجرای اذان عجیب در جعبه سیاه
  • مدیریت پسماندها خیلی از مشکلات محیط زیست را برطرف می‌کند