Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-04-24@04:33:12 GMT

رئیس‌جمهور فرصت‌سوزی می‌کند

تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۱۴۶۸۷۷

رئیس‌جمهور فرصت‌سوزی می‌کند

به گزارش پارس نیوز، 

جامعه اسلامی مدیران ایران طی بیانیه‌ای با اشاره به فراز و نشیب‌های ملّت ایران از ابتدای پیروزی انقلاب تا کنون، وظایف دولت در ایجاد رفاه و حل مشکلات اقتصادی را یادآور شده و بر لزوم به کاربستن اقتصاد مقاومتی تأکید کرده است.

در این بیانیه آمده است:

((و إنّها یوم القیامه خزیٌ و ندامه إلاّ مَن أخذها بحقّها و أدّی الذی علیه فیها))

نزدیک به 40 سال از پیروزی انقلاب اسلامی ایران به رهبری امام خمینی (ره) می‌گذرد و در این حیات 40 ساله انقلاب اسلامی فراز و نشیب های بسیاری را تجربه کرده و علیرغم تمام توطئه های داخلی و خارجی، روز به روز قدرتمندتر و پیشرفته تر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گذار از دوران 8 ساله جنگ تحمیلی، مقابله با منافقین و گروهک های تروریستی، ترور مسئولان و دانشمندان و تحریم‌های گسترده اقتصادی بخشی از مسائلی است که بر انقلاب اسلامی ایران تا به حال گذشته است. از طرف دیگر افزایش بی نظیر توان موشکی و نظامی، پیشرفت‌های علمی و تحقیقاتی در عرصه های مختلف، دستیابی به علم فضا و رشد بی‌سابقه قدرت نرم جمهوری اسلامی در منطقه و جهان از جمله مواردی است که با وجود تمامی محدودیت ها نصیب ملت ایران شده است. تلاش برای ایجاد ناامنی در کشور نیز از برنامه های همیشگی دشمنان بوده تا جایی که حمایت های علنی از داعش نیز در پرونده سیاه آمریکا ثبت شده است.

همگام با افزایش نقش آفرینی بین المللی ایران در مسائل منطقه و جهان و الگوگیری کشورهای دیگر از انقلاب اسلامی، مستکبران با تحمیل بی سابقه ترین تحریم های اقتصادی تاریخ همچنان خواب ضربه زدن به کشور را در سر می‌پرورانند. این در حالی است که مطابق سند برجام، ایران کلیه تعهدات خود را اجرایی کرده و واضح تر از گذشته، واقعیت بی‌اعتماد بودن امریکا در منظر افکارعمومی جهان قرار گرفته است.  

شرایط فعلی کشور مولود یکی دیگر از توطئه های دشمن است، توطئه ای که توسط وزارت خزانه داری ایالات متحده آمریکا برنامه ریزی شده و اقتصاد و معیشت مردم را مستقیما مورد هدف قرار داده است جالب آنجاست که آشکارا هدف این تحریم ها این گونه اعلام می‌شود که فشار اقتصادی برای رویگردان شدن مردم ایران از انقلاب خودشان است! آرزویی که تا به حال علی رغم استفاده از پیچیده ترین حربه های تبلیغاتی به شکست انجامیده و بار دیگر برخلاف خواسته دشمن صحنه حمایت مردم از کشور و نظام جمهوری اسلامی به دنیا مخابره شده است.

البته نکته آنجاست که مقاومت و همراهی مردم در این شرایط نشان از رضایت مردم نیست و نجابت ملت ایران نافی وظایف سنگین قوای سه گانه نیست. وظایفی که اگر به درستی انجام شود کمترین فشار اقتصادی بر توده های مردم اعمال خواهد شد. بنابر اصل سوم قانون اساسی دولت به عنوان مجری قانون موظف است  با طرد کامل استعمار و جلوگیری از نفوذ اجانب، جهت ایجاد رفاه و رفع فقر و برطرف ساختن هر نوع محرومیت در زمینه‌های تغذیه و مسکن و کار و بهداشت و تعمیم بیمه اقدام کند. با این وجود عملکرد دولت یازدهم و دوازدهم در برخورد با شرایط ویژه کشور بسیار ضعیف بوده و تصمیمات شتابزده دولت تا به حال صرفا به افزایش التهاب در اقتصاد کشور منجر شده است.

رئیس دولت با وجود اذعان به نیاز به تغییر در کابینه در این زمینه فرصت سوزی می‌کند. در شرایطی که انتظار است نقدینگی موجود در کشور به جای ورود به بازار سکه و ارز و مسکن به تولید هدایت شود هیچ اقدام درخوری در این زمینه صورت نپذیرفته است تا جایی که رهبر معظم انقلاب دستور اکید داده اند که کارگروهی قوی برای بررسی مشکلات بانک ها و نقدینگی تشکیل شود.

از طرفی عدم برخورد ملموس با اختلالگران اقتصادی باعث شده معیشت مردم بیش از هر زمان دیگری مورد هجوم قرار گیرد. لازم است در این زمینه از قوه محترم قضائیه خواسته شود همچون دادگاه های صحرایی در دوران جنگ که به تخلفات بلافاصله رسیدگی می‌کرد و مجرمین را به سزای اعمال خود می‌رساند، خواسته شود تا زمینه برپایی دادگاه های اقتصادی به سبک دادگاه های صحرایی را فراهم کند و اجازه ندهد مفسدان و اختلال‌گران نمک بر زخم مردم بریزند. تاثیرگذاری مجازات ها زمانی در صحنه اقتصاد لمس خواهد شد که مجرمین بلافاصله مجازات شوند در غیر این صورت طولانی شدن زمان دادرسی در پرونده های اقتصادی دردی از معیشت مردم دوا نخواهد کرد. البته لازم به تاکید است که جرم اختلال در اقتصاد صرفا متوجه به اختلالگر نیست و کسی که مسیر اختلالگری را مسدود نمی کند نیز مجرم است و باید پاسخگو باشد.

لزوم بازنگری در انبوه قانون های موجود، برای بهبود شرایط اقتصادی و استفاده از مشوق معافیت های مالیاتی برای سرمایه گذاران و تولید کنندگان گام دیگری است که مجلس شورای اسلامی می‌بایست در شرایط کنونی برای تحقق آن با سرعت اقدام کند. بنا به رأی مردم نمایندگان مجلس حق دارند بر عملکرد مدیران، وزارت خانه ها و سازمان ها نظارت کنند تا ضمن خشکانیده شدن ریشه فساد تلاش شده تا برنامه های بالادستی کشور در صحنه عمل پیاده سازی شود.

لازم به یاد آوریست بهبود شرایط کسب و کار و تلاش برای ایجاد اقتصاد بدون نفت یکی از آرزوهای دیرینه مردم و مسئولان ایرانی بوده است در شرایطی که تحریم های امریکا امروز متمرکز بر فروش و بازگشت درآمدهای نفتی است، لازم است مسئولان کشور با مغتنم شمردن فرصت، به نفت زدایی از اقتصاد کشور اهتمام کنند . جلوگیری از خام فروشی و افزایش ارزش افزوده در صادرات نفت پایه موضوعی است که انتظار است قوای سه گانه برای آن برنامه ریزی و اقدام کند.

بنابر نظر کارشناسان تمامی مشکلات کشور در شرایط کنونی دارای راه حل های قابل دسترس است. و انقلاب ایران از آزمون های به مراتب سخت تر از تحریم های فعلی به سلامت بیرون آمده و مسلما از این برهه حساس نیز به سلامت عبور خواهد کرد. نسخه شفابخش مشکلات امروز کشور در اقتصاد مقاومتی نهفته است. امید است همانطور که مقاومت ملت ایران در دوران جنگ تحمیلی سایه جنگ را برای همیشه از سر کشور گذراند این بار مقاومت اقتصادی مردم و مسئولان باعث مصونیت اقتصاد کشور از تجاوز بیگانگان شود.

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: جامعه ایران انقلاب مشکلات اقتصادی اقتصاد مقاومتی پیروزی انقلاب اسلامی امام خمینی انقلاب اسلامی جنگ انقلاب اسلامی ایران رشد جمهوری اسلامی جهان ملت ایران تحریم های اقتصادی خواب ایالات متحده آمریکا اقتصاد مردم ایران نظام جمهوری اسلامی سه گانه قانون اساسی قانون فقر تغذیه مسکن اقتصاد کشور نقدینگی ارز رهبر معظم انقلاب مشکلات جرم شرایط اقتصادی سرمایه گذاران مجلس شورای اسلامی نمایندگان مجلس کسب و کار نفت صادرات نفت سلامت جنگ تحمیلی تجاوز انقلاب جامعه اسلامی دولت کسب و کار مشکلات پارس پارس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۴۶۸۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیسی پیش از عزیمت به پاکستان و سریلانکا چه گفت؟

آفتاب‌‌نیوز :

رئیسی پیش از عزیمت به پاکستان و سریلانکا، با بیان اینکه این سفر به دعوت روسای جمهور دو کشور دوست انجام می‌شود، تصریح کرد: کشور پاکستان از جمله کشور‌های مهم جنوب آسیا و دارای روابط دیرینه تاریخی و تمدنی با ایران است که همواره روابط سیاسی و اقتصادی و نیز همکاری‌های منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای مورد توجه دو کشور بوده است.

رئیس جمهور با اشاره به نگاه مشترک جمهوری اسلامی ایران و پاکستان در زمینه حقوق بشر، دفاع از مردم مظلوم فلسطین و مبارزه با تروریسم، تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران در راستای سیاست همسایگی و توسعه روابط با کشور‌های اسلامی و همسو، علاقمند به ارتقای روابط با کشور پاکستان است و در این سفر مسائل مختلفی از جمله مسائل اقتصادی و تجاری، انرژی و مسائل مرزی با دولت پاکستان مورد بحث و گفتگو قرار خواهد گرفت.

رئیسی همچنین با بیان اینکه سطح روابط اقتصادی جمهوری اسلامی ایران و پاکستان به میزان سطح روابط سیاسی نیست، از هدف‌گذاری ۱۰ میلیارد دلاری مبادلات تجاری و اقتصادی با توجه به ظرفیت‌های قابل توجه دو کشور در این زمینه خبر داد و گفت: مردم پاکستان، مردمی مومن، متدین و علاقمند به ارزش‌های انقلاب اسلامی بویژه به امام خمینی (ره) و رهبری معظم انقلاب اسلامی هستند و محبت و ارادت خود به ایران اسلامی را بار‌ها به اثبات رسانده‌اند، ما امنیت این کشور را امنیت خود می‌دانیم و معتقدیم تثبیت و ارتقای امنیت نقاط مرزی به نفع دو کشور و دو ملت خواهد بود.

رئیس جمهور همچنین توسعه روابط اقتصادی و تجاری با سریلانکا را از جمله اهداف سفر خود به این کشور عنوان کرد و با اشاره به رشد قابل توجه همکاری‌های دو کشور در حوزه فنی و مهندسی ابراز امیدواری کرد این سفر نقطه عطفی در ارتقای سطح روابط میان ایران و سریلانکا باشد.

 رئیسی رئیس جمهور اسلامی ایران به دعوت رسمی همتای پاکستانی خود و در رأس هیاتی عالیرتبه از مقامات اقتصادی و سیاسی، دقایقی پیش با بدرقه معاون اول رئیس جمهور، معاون بین‌الملل دفتر رهبر انقلاب و جمعی از وزرا عازم اسلام‌آباد شد.

رئیس جمهور در سفر ۲ روزه خود پس از استقبال رسمی از سوی نخست وزیر پاکستان، با محمد شهباز شریف دیداری خصوصی خواهد داشت و به اتفاق وی نشست مشترک هیات‌های عالیرتبه دو کشور را برگزار خواهند کرد.

رئیس جمهور در این سفر همچنین با آصف علی زرداری همتای پاکستانی خود ملاقات خواهد داشت و علاوه بر آن با سفر به برخی شهر‌های دیگر این کشور با علما، نخبگان، تجار و فعالان اقتصادی نیز دیدار و گفتگو می‌کند.

سفر به شهر لاهور قلب فرهنگی پاکستان و شهر کراچی به عنوان قلب اقتصادی این کشور از دیگر برنامه‌های رئیسی در ادامه سفر خود به پاکستان خواهد بود.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • رئیس جمهور با فرمانده ارتش پاکستان دیدار کرد
  • رئیسی: افزایش سطح تبادلات اقتصادی و تجاری دو کشور در گام اول ۱۰ میلیارد دلار هدف‌گذاری شده است / روابط ایران و پاکستان مبتنی بر رابطه تاریخی تمدنی است
  • رئیسی: افزایش سطح تبادلات اقتصادی و تجاری دو کشور در گام اول ۱۰ میلیارد دلار هدف‌گذاری شده است / روابط ایران و پاکستان مبتنی بر رابطه تاریخیتمدنی و اشتراکات عمیق اعتقادی و دینی است
  • رئیسی: ایران و پاکستان روابط اقتصادی- تجاری خود را ارتقا بخشند/ مرز دو کشور یک فرصت است
  • رئیس جمهور: ایران و پاکستان سطح روابط اقتصادی تجاری را ارتقا بخشند / مواضع دو کشور در مبارزه با تروریسم یکسان است + فیلم
  • رئیس جمهور: ایران و پاکستان سطح روابط اقتصادی تجاری خود را ارتقا بخشند / مواضع دو کشور در مبارزه با تروریسم یکسان است + فیلم
  • مراسم رسمی استقبال از آیت‌ الله رئیسی در پاکستان
  • رئیسی پیش از عزیمت به پاکستان و سریلانکا چه گفت؟
  • تعاملات اقتصادی با پاکستان به ۱۰ میلیارد دلار می‌رسد
  • سفر رئیس جمهور ایران به اسلام آباد فرصت مهمی برای تقویت روابط دوجانبه