Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دشتستان با اشاره به اینکه این شهرستان قطب کشاورزی استان بوشهر است گفت: پیش بینی می‌شود از ۳.۷ میلیون اصله نخل بارور دشتستان افزون بر ۸۰ هزار تن محصول خرما برداشت شود. ۲۳ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۹:۲۶ استانها بوشهر نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرستان دشتستان،  منصور نوذری  بعداز ظهرامروز در نشست بررسی آفات نخلستان‌های دشتستان از برگزاری کارگاه آموزشی برای ارتقاء دانش کشاورزان دشتستانی خبرداد و اظهار داشت: هدف از برگزاری این کارگاه آموزشی، ردیابی و آگاهی باغداران از ورود احتمالی آفت به نخلستان‌های منطقه و ریشه کنی فوری افات  است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه نخلستان‌های استان بوشهر در معرض خطر سوسک سرخرطومی حنایی قرار دارد افزود: کارگاه آموزشی آشنایی و ردیابی آفت قرنطینه‌ای سوسک سرخرطومی حنایی، توسط گروه ردیاب ملی اعزامی از سیستان و بلوچستان، در یکی از باغات حوزه وحدتیه دشتستان با حضور 36 نفر از باغداران برگزار شد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دشتستان افزود: سوسک سرخرطومی حنایی خرما از جمله آفات قرنطینه‌ای است که با توجه به شیوع آن در استان‌های جنوبی و کشور عراق و به سبب احتمال خطر انتقال آن به نخلستان‌های کشورمان، طرح ردیابی توسط گروه ردیاب و تله گذاری فرمونی در سطوح مشخصی از نخلستان‌های شهرستان دشتستان اجرا شد.

نوذری با بیان اینکه  سوسک سرخرطومی حنایی خرما آفتی است که می‌تواند به همه نخل‌ها و تولیدات خرما خسارت وارد کند خاطر نشان کرد: در این راستا برای مقابله با این افت ردیابی بر اساس پایش‌های چشمی و مشاهده علائم و همچنین استفاده از فرمون‌های جنسی مخصوص این سوسک صورت می‌گیرد.

وی، خسارت اصلی این آفت را در مراحل لاروی  ورودی به درختان خرما دانست و خاطر نشان کرد:  لارو‌ها با نفوذ به تنه نخل، از دستجات آوندی، جوانة مرکزی، غلاف‌های تازه و لیفی نشده تغذیه و کانال‌هایی در جهات مختلف در تنه ایجاد می‌کنند.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دشتستان با بیان اینکه از شش میلیون اصله نخل استان بوشهر افزون بر 62 درصد آن در دشتستان قرار دارد تصریح کرد: در این شهرستان چهار میلیون اصله نخل وجود دارد  که 3.7 میلیون اصله نخل آن مثمر و بارور است.

نوذری، با بیان اینکه بیش از 12 هزار خانوار دشتستانی در عرصه نخل‌داری امرار معاش می‌کنند گفت: نخل‌داران این شهرستان بیش از 70 درصد خرمای استان بوشهر را تولید و به بازار مصرف  عرضه می‌کنند.

وی با بیان اینکه برداشت خرما از شهریور ماه آغاز می‌شود افزود: پیش بینی می‌شود از 3.7 میلیون اصله نخل بارور دشتستان افزون بر 80 هزار تن محصول خرما برداشت شود.

وی با بیان اینکه کشاورزان دشتستانی افزون 30 هزار تن خارک و رطب برداشت می‌کنند خاطر نشان کرد:  بیشترین گونه خرمای دشتستان که 80 درصد تشکیل می‌دهد کبکاب است که مشتریان زیادی دارد.

انتهای پیام/ش

R41363/P1377/S6,53/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۴۷۱۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخصیص ۵۰۰ میلیارد تومان برای طرح‌های راهسازی دشتستان

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان بوشهر با اشاره به اینکه ایمن‌سازی جاده‌‌ها، رفع نقاط پر خطر جاده‌ای و تکمیل طرح‌های نیمه تمام در اولویت قرار دارد گفت: در طرح‌های راهسازی دشتستان ۵۰۰ میلیارد تومان تخصیص یافته است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از دشتستان، ابراهیم رضایی صبح امروز در بررسی طرح‌های راهداری در محورهای مختلف دشتستان با بیان اینکه یکی از مطالبات مردم جاده ایمن در محورهای مواصلاتی دشتستان است اظهار داشت: ایمن‌سازی جاده بخش ارم و بوشکان در شهرستان دشتستان یکی از مطالبات مهم مردم است که عملیات اجرایی آن آغاز شده است.

نماینده مردم دشتستان در مجلس شورای اسلامی با تقدیر از مجموعه راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان بوشهر در اجرایی شدن طرح‌های راهسازی در محورهای دشتستان خواستار تسریع در تکمیل محور تنگ ارم به نمازگاه، سعدآباد به وحدتیه و ساخت پل درودگاه در محور دشتستان شد.

حجم اعتبارات راهداری استان بوشهر چند برابر شد

محمدهادی رستمیان نیز با اشاره به اینکه تکمیل طرح نیمه‌تمام گفت: تکمیل طرح‌های عمرانی نیمه تمام به ویژه عملیات راهسازی از اولویت‌های استان بوشهر است.

وی با بیان اینکه در یک سال گذشته اقدامات مهمی در عرصه تکمیل طرح‌های عمرانی انجام شده است افزود: افتتاح طرح‌های عمرانی در حوزه‌های مختلف از جمله جاده‌ای در برنامه هفته دولت و دهه فجر امسال قرار دارد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار بوشهر توسعه طرح‌های راه‌سازی در استان بوشهر را از اولویت‌های بخش عمرانی دانست و بیان کرد: حجم اعتبارات راهداری در دولت سیزدهم چند برابر شده و با حمایت اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان بوشهر، در زمینه تسریع پروژه‌های راهداری تلاش خواهد شد.

500 میلیارد تومان پروژه در راه‌های دشتستان فعال است

عبدالکریم اخترشناس هم با بیان اینکه راه‌های استان در دولت سیزدهم به کارگاه سازندگی مبدل شده، گفت: در دشتستان افزون بر  500 میلیارد تومان پروژه راهداری در محورهای مواصلاتی مختلف جاده‌ای و روستایی فعال است.

وی با اشاره به ایمن‌سازی جاده‌های مواصلاتی در دشتستان خاطرنشان کرد: اکنون 12 پروژه در زمینه‌های تعریض، بهسازی، ایمن‌سازی و رفع نقاط پر خطر در محور‌های مواصلاتی اصلی و روستایی دشتستان در دست اجراست. تعریض و بهسازی محور تنگ ارم به نمازگاه، سعدآباد به وحدتیه، احداث پل بزرگ درودگاه و تعمیرات ابنیه راه‌ها از شاخص‌ترین پروژه‌های دشتستان دانست.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان بوشهر از افتتاح طرح‌های راهداری دشتستان در هفته دولت و دهه فجر امسال خبر داد و تصریح کرد: بخشی از پروژه‌های راهداری دشتستان تا هفته دولت و باقیمانده آن تا دهه فجر امسال افتتاح می‌شود.

اخترشناس، ارتقای ایمنی و بهبود راه‌های مواصلاتی را مورد تأکید قرار داد و بیان کرد: در ایمن‌سازی جاده‌ها در محورهای مختلف جاده‌ای از جمله روستایی اقدامات مهمی شده است.

انتهای پیام/190/

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی برداشت بیش از ۹۳ هزار تن گندم از مزارع شهرستان میاندوآب
  • پیش‌بینی برداشت ۱۴۰ تن گل محمدی از باغات گناباد
  • دشتستان بزرگترین شهرستان تولیدکننده خرما در کشور است
  • آیین شکرگزاری برداشت گل‌محمدی در سربیشه برگزار شد
  • تکمیل پروژه‌های عمرانی بخش سعدآباد تسریع شود
  • مبارزه با سوسک خرما در ۷۰ هکتار از نخلستان‌ها
  • توسعه طرح‌های راه‌سازی در استان بوشهر از اولویت‌ها است
  • ۵۰۰۰ میلیارد ریال پروژه در راه‌های دشتستان فعال است
  • تخصیص ۵۰۰ میلیارد تومان برای طرح‌های راهسازی دشتستان
  • تولید ۲۴ هزار تن توت فرنگی در بابلسر