Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، طاهر کرمی عصر سه شنبه در جلسه شورای اداری منابع طبیعی استان اظهار داشت: این میزان سطح در حوزه‌های آبخیز از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی در روستاهایی که دارای طرح های مرتعداری هستند با مشارکت بهره برداران محلی اجرا می شود.
وی با بیان اینکه عملیات‌های بیولوژیک آبخیزداری شامل بذر پاشی، بذرکاری و کپه کاری تبدیل دیمزارهای کم بازده به مرتع و حفاظت و قرق مراتع است، افزود: در عملیات بیولوژیک آبخیزداری از گونه‌های ماشک، اسپرس، یونجه، خلر پروتریوم، آگروپاپیرون و آویشن ختمی استفاده می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


کرمی تاکید کرد: با توجه به حجم بالای عملیات بیولوژیک آبخیزداری و تخصصی بودن آن ستاد اجرای برنامه های صندوق توسعه استان تشکیل شده و انجام پروژه های بیولوژیک آبخیزداری را معاونت فنی انجام می دهد و این ستاد برنامه ریزی و زمانبندی اجرا و نظارت را به عهده دارد.
وی یادآور شد: طرح های بیولوژیکی و مکانیکی آبخیزداری با هدف کاهش سرعت آب، افزایش پوشش گیاهی و در نتیجه افزایش نفوذ پذیری خاک، تغذیه سفره های آب زیرزمینی، کنترل، مهار و بهرﻩوری مناسب از سیلاب و کنترل فرسایش خاک انجام می شود.
کردستان حدود یک میلیون و 788 هزار هکتار منابع طبیعی شامل 373 هزار هکتار جنگل و یک میلیون و 414 هزار هکتار مرتع دارد که معادل 61درصد سطح استان را شامل می شود.
3020/9102
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: رفع حصر نقل و انتقالات لیگ برتر لایحه شفافیت تغذیه جنگل شورای اداری صندوق توسعه ملی منابع طبیعی رفع حصر نقل و انتقالات لیگ برتر لایحه شفافیت امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۴۷۶۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شکارچی «کل وحشی» در کامیاران به ۷۵۰ میلیون ریال جریمه شد

به گزارش خبرگزاری مهر، اقبال حمیدی اظهار کرد: این شکارچی غیر مجاز که در سال ۱۴۰۲ اقدام به شکار یک رأس کل وحشی در منطقه حفاظت شده شاهو و کوسالان کرده بود با حکم قضائی به جزای نقدی محکوم شد.

وی بیان کرد: این متخلف در آن زمان، توسط یگان حفاظت محیط زیست شهرستان کامیاران دستگیر شد و پس از پیگیری‌های حقوقی، سرانجام با صدور حکم قطعی به پرداخت ۷۵۰ میلیون ریالی جزای نقدی جریمه شد.

کردستان دارای پنج منطقه حفاظت شده شامل منطقه چلچمه و سارال با ۹۷ هزار هکتار، منطقه حفاظت شده بیجار با وسعت ۳۲ هزار هکتار، منطقه بدر و پریشان قروه با وسعت ۴۳ هزار هکتار، منطقه حفاظت شده شاهو و کوسالان با وسعت ۵۷ هزار هکتار و منطقه عبدالرزاق سقز با وسعت ۳۹ هزار هکتار و پناهگاه حیات وحش زریوار با وسعت سه هزار هکتار و ۲ اثر طبیعی ملی و چندین منطقه شکار ممنوع است که این استان را در زمره منحصربه فرد ترین نقاط کشور به لحاظ تنوع گونه‌های جانوری و گیاهی قرار داده است.

کد خبر 6098657

دیگر خبرها

  • چرا شهرداری تهران درختان پارک جنگلی سرخه حصار را قطع کرد؟
  • ۷۵ هکتار از اراضی ملی کردستان رفع تصرف شد
  • شکارچی کل وحشی در کامیاران به ۷۵۰ میلیون ریال جریمه شد
  • شکارچی «کل وحشی» در کامیاران به ۷۵۰ میلیون ریال جریمه شد
  • پیش‌بینی تولید پنج میلیون و ۲۸۰ هزار تن محصولات کشاورزی در استان
  • صنایع‌دستی استان کردستان از دریچه دوربین + تصاویر
  • بیش از ۱۴۰ هزار هکتار از مزارع خوزستان خسارت دید
  • اجرای طرح بهسازی معابر ۱۰ روستای دامغان
  • افزایش لوکس نوری در بوستان‌های منطقه ۷ اصفهان
  • خسارت بارش شدید به ۱۴۵ هزار هکتار از مزارع خوزستان