Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان کردستان گفت: هفت مرکز علمی کاربردی استان وابسته به ارگان‌های دولتی هستند که براساس مصوبه شورای عالی اداری تا پایان امسال به بخش خصوصی واگذار می‌شوند. ۲۳ مرداد ۱۳۹۷ - ۲۱:۵۲ استانها کردستان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، تیمور جوادی امروز (23 مردادماه) در نشست خبری با اصحاب رسانه کردستان اظهار داشت: در شرایط کنونی شاهد هجمه‌های زیادی از سوی دشمنان علیه ایران ‌هستیم و خبرنگاران در خنثی‌سازی این هجمه‌ها رسالت خطیری برعهده دارند و ضمن انعکاس اطلاعات درست، باید در راستای حل مشکلات مردم گام بردارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به برخی اخبار و حواشی‌ها در مورد دانشگاه علمی کاربری گفت: در راستای مصوبه شورای عالی اداری که بهمن ماه سال گذشته ابلاغ شد، باید مراکز علمی کاربردی وابسته به ارگان‌های دولتی تا پایان امسال منحل و یا واگذار شوند.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان کردستان تصریح کرد: در استان هفت مرکز علمی کاربردی وابسته به ارگان‌های دولتی هستند و بر اساس این مصوبه باید تا پایان امسال به بخش خصوصی در کنار صنعت واگذار و در صورت نداشتن شرایط لازم، منحل می‌شوند.

وی با بیان اینکه تعطیلی دانشگاه علمی کاربری اصلاً مطرح نیست، اضافه کرد: اگر مراکز صنعتی استان بتوانند این مراکز را تحت پوشش خود بدهند و آموزش‌هایی در راستای کارآفرینی ارائه بدهند، دانشگاه نیز حمایت و مراکز را واگذار می‌کند.

جوادی افزود: در سال 94 تعداد 244 کد رشته محل در استان وجود داشت که در سال 95 به 249 کد رشته محل رسید اما در سال گذشته به 146 مورد کاهش یافت و امسال نیز 100 کد رشته محل پذیرش داشته‌ایم که معادل 40 درصد سال 94 است.

ایجاد رشته تحصیلی خبرنگاری در سنندج

وی اظهار کرد: ایجاد کلینیک‌های کارآفرینی و اشتغال در استان باهدف ارائه مشاوره به دانشجویان، کیفی‌سازی مراکز آموزشی، ساماندهی 220 مدرس به‌صورت حق‌التدریسی از جمله اقدامات انجام شده دانشگاه جامع علمی کاربردی کردستان است.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان کردستان گفت: در حال حاضر 22 مرکز علمی کاربردی در کردستان وجود دارند که از این تعداد 11 مرکز جذب دانشجو دارند و از 22 مرداد تا 28 مردادماه از دانشجویان در 64 کد رشته محل در مقطع کاردانی و 35 کد رشته محل در مقطع کارشناسی ثبت‌نام به عمل می‌آید.

وی همچنین از ایجاد رشته تحصیلی خبرنگاری در مقطع کاردانی خبر داد و اضافه کرد: مرکز علمی کاربردی سنندج از مهرماه امسال در رشته خبرنگاری دانشجو می‌پذیرد.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان کردستان از افتتاح ساختمان جدید علمی کاربردی در دوشنبه هفته آینده خبر داد و اضافه کرد: این ساختمان در زمینی به مساحت سه هزار متر مربع احداث شده است.

جوادی در پاسخ به سؤال خبرنگار تسنیم در مورد ارزش و اعتبار مدرک دانشگاهی علمی کاربردی خاطر نشان کرد: مدرک این دانشگاه نیز مانند سایر دانشگاه‌ها معتبر و تاییدشده وزارت علوم و تحقیقات است و اگر اداراتی در استخدام‌های خود مدرک علمی کاربردی را بی‌ارزش تلقی کنند، سلیقه‌ای عمل می‌کنند و خلاف مقررات کشوری است.

انتهای پیام/ش

R7848/P1377/S6,66/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۴۸۶۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دومین کنفرانس مطالعات میان رشته‌ای هنر با حضور اساتید برجسته برگزار می‌شود

محمدرضا عزیزی دبیر اجرایی دومین کنفرانس ملی مطالعات میان رشته‌ای در ادبیات و هنر‌های کاربردی، موسیقی، نمایش و سینما در گفتگو با خبرنگار پژوهش خبرگزاری آنا، از برگزاری این رویداد در ۲۷ شهریور ماه و مصادف با روز ملی زبان و ادبیات فارسی خبر داد و گفت: با توجه به استقبال از اولین دوره این کنفرانس در اسفندماه ۱۴۰۲ که در سطح ملی برگزار شد بر آن شدیم تا دومین دوره آن را در شهریورماه و با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه آزاد علوم تحقیقات برگزار کنیم. البته در این مسیر پایگاه سیویلیکا، فرهنگستان هنر، دانشگاه هنر، انجمن نشانه شناسی، انجمن زبان فرانسه، انحمن موسیقی، پژوهشگاه هنر هم با ما همراهی و همکاری کردند.

وی به حضور بهنام ترابی به عنوان دبیر علمی در این کنفرانس اشاره کرد و ادامه داد: در این کنفرانس ما از حضور اساتیدی، چون حمیدرضا شعیری، علی عباسی، بهمن نامور مطلق، حمید جعفری، الناز رهبر، رضا زاده به عنوان اعضای کمیته علمی در کنارمان بهره‌مند هستیم که از نظر ارزیابی وزن و اعتبار دو چندان به این رویداد می‌دهند. همچنین آروین صداقت کیش، فرزاد فرزین و احسان ربیعی فرد هم در بحث آهنگسازی در کنارمان هستند.

وی به به برگزاری چند بخش جنبی در این کنفرانس اشاره کرد و بیان داشت: با توجه به رویکرد اصلی کنفرانس که ادبیات است سعی کردیم تا بخش‌های جنبی جایزه آهنگسازی استاد روح الله خالقی، فیلم کوتاه اوزن یونسکو، جایزه نمایشنامه نویسی استاد نعلبندیان، بخش ویژه طراحی لباس و بخش گالری هنر‌های تجسمی را هم تعریف کنیم.

عزیزی در پاسخ به این سوال که چه ارتباطی را با رسانه‌ها برای انعکاس هر چه بهتر این موضوع که از اقبال مخاطبان عام هم برخوردار است کرده اید این طور پاسخ داد: به هر حال موضوعات مطالعات میان رشته‌ای و پژوهش هنر از موضوعات به روزی است و حتی چند سالی است که مطالعات نظری هنری را نیز در دانشگاه‌ها داریم. نیاز است که این مجموعه مطالعات و ره آورد پژوهش‌ها هم به سطح جامعه منتقل شود. این مهم جز با همکاری و نقش افرینی رسانه‌ها در انتقال پژوهش‌های برتر میسر نمی‌شود.

لازم به ذکر است؛ محور‌های دومین کنفرانس ملی مطالعات میان رشته‌ای در ادبیات و هنر‌های کاربردی، موسیقی، نمایش و سینما به مطالعات میان رشته‌ای در ادبیات و هنر‌های کاربردی، مطالعات میان رشته‌ای در هنر‌های موسیقی، مطالعات میان رشته‌ای در هنر‌های نمایشی، مطالعات فلسفی در ادبیات و هنر‌های کاربردی، مطالعات فلسفی در موسیقی و هنر‌های نمایشی، مطالعات جامعه شناسی در ادبیات و هنر‌های کاربردی، مطالعات جامعه شناسی در ادبیات، موسیقی و هنر‌های نمایشی، تحلیل و فرم شناسی در هنر‌های کاربردی، موسیقی و هنر‌های نمایشی، ٰ مطالعات بینامتنیت و بیش متنیت، اسطوره، زبان و نشانه شناسی در ادبیات، هنر‌های موسیقی و نمایش و مطالعات تطبیقی در ادبیات، هنر‌های کاربردی، موسیقی و هنر‌های نمایشی می‌پردازد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تاسیس رشته‌های جدید ‌ متناسب با ظرفیت‌های هرمزگان در دستور کار است
  • نیاز جدی جامعه به نظریات بومی و کاربردی حوزه علوم انسانی
  • ضرورتِ هدایت نخبگان به سمت علوم انسانی
  • واگذاری دیپلماسی علمی محور مقاومت به دانشگاه شاهد
  • بسترسازی برای مشارکت بخش خصوصی در ایجاد پایگاه‌های بزرگ‌داده
  • بررسی سلامت روحی و روانی در رشته‌های علوم انسانی
  • سلامت روحی و روانی در رشته‌های علوم انسانی بررسی می‌شود
  • دومین کنفرانس مطالعات میان رشته‌ای هنر با حضور اساتید برجسته برگزار می‌شود
  • حضور اساتید برجسته در دومین کنفرانس مطالعات میان رشته‌ای در ادبیات و هنر
  • طهرانچی: نسل جوان به دنبال توانایی است، نه دانایی