Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-09@16:33:19 GMT

اعلام نکردن موجودی انبارها به معنای احتکار کالاست

تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۱۴۸۹۴۶

به گزارش ­خبرگزاری صدا و سیما، سید یاسر رایگانی در گفتگو با خبر 21 شبکه یک سیما افزود: بنا به دستور وزارت صنعت، معدن و تجارت صاحبان 38 قلم کالا باید موجودی انبارهای کالا را اطلاع دهند.
وی گفت: با توجه به شرایط بازار این تعداد اقلام ممکن است کاهش یا افزایش یابد.
رایگانی با اشاره به برخی کشفیات بزرگ اخیر کالاهای احتکار شده در استانهای مختلف کشور افزود: در چند روز گذشته 196 هزار تن آهن و میلگرد احتکار شده در استان اصفهان، یک انبار لوازم کفاشی در شهر ری با موجودی مصرف یک سال تمام واحدهای تولید کفش کشور و یک انبار انواع لوازم خانگی یک نشان خارجی در استان البرز به ارزش 21 میلیارد تومان ازجمله این کشفیات است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: مأموران تعزیرات حکومتی موفق به کشف یک میلیون پوشاک بچه در استان البرز شدند که صاحب آن از سال گذشته آنها را با ارز 3800 تومانی به کشور وارد و تا کنون احتکار کرده بود.
­سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی افزود: محتکران علاوه بر الزام به عرضه کالاهای احتکار شده شان به بازار به پرداخت جریمه حسب میزان تخلف از 10 تا 70 درصد مبلغ اجناس احتکار شده محکوم می شوند و علاوه بر این مدعی العموم هم به پرونده های احتکار ورود می کنند.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۴۸۹۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولویت تعزیرات، حضور موثر در بازار است

به گزارش خبرگزاری مهر، احمد اصانلو رئیس سازمان تعزیرات حکومتی در دیدار با استاندار هرمزگان با اشاره به اینکه سازمان تعزیرات حکومتی زمان رسیدگی به پرونده‌ها را کاهش داده است گفت: سال گذشته ۱۷ هزار پرونده قاچاق وارد تعزیرات هرمزگان شده بود که به ۹۹ درصد آن رسیدگی شد و هم اکنون رسیدگی به پرونده‌ها را به کمتر از ۱۵ روز رسانده است.

رئیس سازمان تعزیرات حکومتی به بحث نظارت بر تولید، مبادی ورودی و شرکت‌های وارد کننده اشاره کرد و گفت: سازمان تعزیرات به دنبال این است که به بازار ثبات ببخشد و در عرضه و خرده فروشی‌ها نظارت جدی داشته باشد تا در سطح بازار حس شود.

اصانلو با اشاره به کمبود تجهیزات و ابنیه در تعزیرات استان هرمزگان، نداشتن تجهیزات را میراث گذشتگان دانست و گفت: از مجموع ساختمان‌های تعزیرات استان هرمزگان تنها یک ملک متعلق به تعزیرات است و بقیه به صورت امانی و استیجاری در اختیار این اداره کل قرار گرفته است.

رئیس سازمان تعزیرات حکومتی از استاندار هرمزگان خواست به تجهیز و تقویت تعزیرات حکومتی استان با استفاده از ظرفیت‌های استانی کمک کند.

مهدی دوستی استاندار هرمزگان در این دیدار ضمن قول مساعد برای کمک به ابنیه و تجهیزات سازمان تعزیرات حکومتی از عملکرد سازمان تعزیرات به ویژه در هرمزگان تقدیر کرد و گفت: برخورد قاطع تعزیرات حکومتی در مبارزه با قاچاق ستودنی است.

کد خبر 6100345

دیگر خبرها

  • تعزیر قاچاقچی سوخت در زاهدان
  • مجازات سنگین شرکت پتروشیمی متخلف در قزوین
  • قاچاقچی دارو نقره داغ شد
  • قاچاقچی طلا در سیرجان ۱۳ میلیارد ریال جریمه شد
  • مالک کارت بازرگانی برای عمل نکردن به تعهدات ارزی جریمه شد
  • جریمه ۲۵ میلیارد ریالی برای عرضه خارج از شبکه آرد
  • تشکیل ۲۵ پرونده تخلف برای فروشگاه های لوازم یدکی خودرو در خوزستان+فیلم
  • گازوئیل قاچاق زیر بار آهک
  • اولویت تعزیرات، حضور موثر در بازار است
  • جریمه قاچاقچی سوخت در خدابنده