Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام والمسلمین صادق دوستار، رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان رشت در گفت وگو با ایکنا از گیلان، به نقش ویژه روحانیون در پیشبرد برنامه‌های فرهنگی اشاره کرد و گفت: تلاش در مسیر اصلاح و بهبود مسائل فرهنگی همواره از دغدغه‌های قشر روحانیون بوده که تاکنون این برنامه‌ها را با روحیه‌ای جهادگونه به پیش برده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی توجه ویژه به مناطق محروم شهرستان رشت و اجرای برنامه‌ها و اقدامات فرهنگی در محله‌های محروم و کمتر برخوردار را مورد تاکید قرار داد و اظهار کرد:‌ اداره تبلیغات اسلامی رشت امسال 75 درصد برنامه‌های خود را به مناطق محروم این شهرستان به ‌ویژه حاشیه شهر رشت اختصاص داده است.

رئیس تبلیغات اسلامی رشت، با بیان اینکه به منظور یکسان سازی فعالیت ها، امسال یک شعار برای اجرای برنامه‌های فرهنگی در طرح اوقات فراغت شهرستان انتخاب شده است، تصریح کرد: «همه با هم،‌ مبارزه با آسیب‌های اجتماعی» شعاری است که امسال اداره تبلیغات اسلامی شهرستان رشت برای اجرای برنامه‌های خود با توجه به حساسیت موضوع برگزیده است.

حجت الاسلام دوستار، از وجود 20 پایگاه،‌ ویژه گذراندن اوقات فراغت در شهرستان رشت خبر داد و بیان کرد:‌ خروج از تمرکزگرایی در برگزاری برنامه‌های فرهنگی و توجه بیشتر به مناطق و محله‌های کمتر برخوردار از جمله برنامه‌های اصلی و راهبردی امسال اداره تبلیغات اسلامی شهر رشت است.

وی از وجود 11 بوستان معرفت ویژه کودکان و نوجوانان و 9 هسته فرهنگی ویژه جوانان در این شهرستان خبر داد و عنوان کرد: 927 نفر در شهرستان رشت عضو کانون‌ها و پایگاه‌های طرح اوقات و فراغت هستند که 64 درصد آنها را کودکان و نوجوانان و حدود 36 درصد آن را جوانان تشکیل می دهد.

این کارشناس دینی، به فعالیت 40 مربی در پایگاه‌های بیست‌گانه فرهنگی و آمو‌زشی اشاره کرد و ادامه داد:‌ با کمک سایر دستگاه‌ها هسته‌های مختلفی در شهرستان رشت تشکیل شده که در آنها با برگزاری کلاس‌های آموزشی به امر پیشگیری از اعتیاد و بیان اثرات سوء مصرف مواد مخدر اقدام شده است.

حجت الاسلام دوستار، از همکاری متقابل تبلیغات اسلامی شهرستان رشت با نهادهایی نظیر نیروی انتظامی و ستاد مبارزه با مواد مخدر خبر داد و تاکید کرد:‌ برای کاهش آسیب‌های اجتماعی و آشنایی جوانان،‌ نوجوانان و خانواده‌های آنان با اثرات سوء مصرف مواد مخدر باید بیشتر به برنامه‌های تبلیغی توجه شود.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: مناطق محروم طرح اوقات فراغت آسیب های اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۴۹۱۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توجه به نسل جوان اولویت تمام برنامه‌های تبلیغات اسلامی باشد

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور با اشاره به اهمیت استفاده از ظرفیت‌های نو برای ذائقه نسل جوان در برنامه‌ها، گفت: توجه به نسل جوان در اجرای تمام برنامه‌ها باید در اولویت باشد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، حجت‌الاسلام محمدحسین موسی‌پور امروز در دیدار با اعضا و مدیران مجمع نمایندگان شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی و فعالین مردمی در استان کرمان با اشاره به اهمیت تعظیم شعائرالله در آیات قرآن، اظهار داشت: تردید نکنید که فعالیت در مراسم ملی و مذهبی مصداق بارز آیات قرآن کریم است.

وی با بیان اینکه از نشانه‌های تقوای قلب تعظیم شعائر الهی است، گفت: از اذان، اقامه، نماز جماعت و مسجد گرفته تا بزرگداشت مناسبت‌ها همه شعائر الهی است و فردی که در این مسیر کاری انجام بدهد هم نشانه تقوای الهی است و هم موجب تقوای الهی می‌شود که در نتیجه به تقویت نظام الهی منجر می‌شود.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور با اشاره به اینکه خداوند مدال افتخاری را بر گردن ما آویخته که در مسیر تعظیم شعائر الهی گام برداریم، افزود: شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در دوران جدید مدیریتی رویکردهایی را اعلام کرده و از مدیران استان‌ها خواسته‌ایم که به آن عمل کنند.

وی با بیان اینکه مردمی‌سازی مراسم مورد تاکید ما است که اعلام شده است و تاکید کردیم که مردم در تمام شئونات مراسم از آغاز تا پایان و تا آماده سازی و تبلیغات آن به کار گرفته شوند، ادامه داد: رویکرد دوم تحول، نوآوری و تنوع مراسم است.

موسی‌پور با اشاره به اینکه مراسم باید از شکل سنتی بیرون آمده و از ظرفیت‌های نو برای ذائقه نسل جوان استفاده شود، گفت: عرصه رسانه و فضای مجازی یک عرصه جدید است که باید با برنامه‌ریزی از آن استفاده کرد.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور ادامه داد: به‌عنوان مثال یک حرکت جدید در حوزه قرآن در صدا و سیما انجام شد که باعث یک تحول در سطح کشور شد و این نوع نگاه را در سطوح مختلف نیاز داریم.

وی با بیان اینکه توجه به نسل جوان در اجرای تمام برنامه‌ها باید در اولویت باشد، افزود: توجه به بانوان ضرورت دارد، چرا که نیمی از جمعیت کشور را بانوان تشکیل می‌دهند و در تمام عرصه‌های انقلاب و در دفاع از نظام اسلامی نیز قوی‌تر از مردان پای کار آمدند.

موسی‌پور با اشاره به اینکه شاهد یک جهش در فعالیت‌های تبلیغی در زمینه‌های مختلف هستیم و در جلسات مختلف هم گزارش آن به مقام معظم رهبری داده شده است و امیدواریم بتوانیم با برنامه‌ریزی بیشتر رضایتمندی ایشان را جلب کنیم، گفت: ارتباط با نخبگان در برنامه‌ریزی برنامه‌های ملی و مذهبی لازم است و حتماً باید این ارتباط بیشتر شود.

انتهای پیام/511/

دیگر خبرها

  • روش‌های جدید در تبلیغات دین به معنای کمرنگ شدن روش‌هایی سنتی تبلیغ نیست
  • اجرای ۲۹ ویژه برنامه در منطقه ۸ ویژه هفته فرهنگی اصفهان
  • تأکید بر ارتقای فعالیت‌های فرهنگی در حوزه زنان و رسانه
  • کرمان باید متناسب با عنوان پایتخت مقاومت باشد
  • اجرای ۱۲ عنوان برنامه ویژه هفته فرهنگی اصفهان در پایانه‌های مسافربری
  • کار شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، جریان‌سازی فرهنگی است
  • طرح مسطورا زمینه تربیت کنشگر عرصه جهاد تبیین است
  • نقش مساجد فراتر از محلی برای عبادت است
  • بیش از ۴۰ راهپیمایی حمایت از مردم غزه در کرمان برگزار شد
  • توجه به نسل جوان اولویت تمام برنامه‌های تبلیغات اسلامی باشد