Web Analytics Made Easy - Statcounter

ارتباطات > رسانه و روزنامه‌نگاری - همشهری آنلاین:
نود و نهمین شماره ماهنامه مدیریت ارتباطات با طرح جلدی به یاد میرزا بابا مطهری رئیس انجمن روابط‌عمومی ایران منتشر شد.

در ادامه یادداشت‌هایی از دوستان، همکاران و هم‌صنفیهای زنده یاد میرزابابا مطهری‌نژاد در صفحات آغازین ماهنامه به قلم محمد دشتی، سید غلامرضا کاظمی‌دینان، سید محمد صحفی، پژمان موسوی آمده است که یاد و خاطره‌ی این پیشکسوت ارتباطات را زنده و گرامی داشته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خروج «گفتگو» از محاق، عنوان سرمقاله این شماره به قلم امیرعباس تقی‌پور مدیرمسئول ماهنامه مدیریت ارتباطات است که به موضوع کمپین گفتگوی سازمان زیباسازی شهرداری تهران پرداخته است.

اما در پرونده‌های این شماره می‌خوانیم:

پرونده ارتباطات با نگاهی به تبلیغات محیطی سازمان زیباسازی شهرداری تهران با موضوع گفت‌وگو اجازه بدهید «مدیریت شهری دیکته‌اش را بنویسد»؛ گفت‌وگو با زهرا نژادبهرام، نمایندۀ شورای اسلامی شهر تهران، پیرامون کمپین گفت‌وگو پيام پنهان يك گفت‌وگو؛ نوشته محسن عظیم‌نیا گفت‌وگو درباره برند شهرداری تهران؛ نوشته ماندانا آیینه‌چیان شهر مهدکودک نیست؛ نوشته جواد آتشباری پیدا و پنهان یک کمپین ظاهراً اجتماعی؛ نوشته محسن ایلچی دیکته‌ای که نوشته شد؛ نوشته امیرحسین نوریان پرونده رسانه با گریزی به روند اجرای کمپین‌های اینستاگرامی برندگان و بازندگان مسابقات اینستاگرامی در ایران؛ نرگس فرجی کدام کمپین‌ها در شبکه‌های اجتماعی موفق می‌شوند؟؛ نوشته مینا عینی فر خودِ آرمانی‌مان را کجا بیابیم؛ نوشته علی غروی لایک‌های سمی و ادب‌نامه فضای مجازی؛ به قلم شهاب دارابیان نگاهی تازه به مسئولیت اجتماعی رسانه‌ها؛ نوشته زهرا عنایتی پرونده ادبیات با موضوع تحول زبان فارسی دو نزاع مهم پیرامون زبان فارسی؛ نوشته علی ورامینی تأملی در بحث زبان به‌عنوان رسانه، نوشته محسن آزموده زبان به‌مثابه آیندۀ نظام‌های اجتماعی در گفت‌وگو با ناصر فکوهی نگرش شاملو به زبان فارسی؛ نوشته «مسعود هوشیار» درباره‌ ظرفیت‌های زبانی برای انتقال مفاهیم؛ ضرورت توجه به محدودیت‌ها؛ نوشته شیما محمدی زرغان نسبت زبان فارسی و هویت؛ گفتگو با شروین وکیلی درباره بازی با خط فارسی؛ نوشته اسماعیل امینی شاعر و استاد دانشگاه از غیریت‌سازی، ناسیونالیسم و زبان مادی؛ گفتگو با سیدجواد میری

از دیگر مطالب این شماره ماهنامه مدیریت ارتباطات می‌توان به: ضرورت هوشمندسازی تبلیغات بانکی در فضای مجازی نوشته سیدمحمد حسین استاد؛ گفتمان و ضدگفتمان نوشته حسن بشیر، روابط‌عمومی، ابزار مدیریتی نوشته محمدعلی سهمانی اشاره کرد.

موضوع گفتگوی شماره 99 این ماهنامه به مصاحبه مریم سلیمی با پاول بردشاو در مورد دیتاژورنالیسم اختصاص دارد.

گزارش سمیرا رستگارپور از اولین نشست ناشران با متخصصان حوزه برندینگ و بازاریابی نیز یکی از دیگر از مطالب آخرین شماره ماهنامه مدیریت ارتباطات است.

این نشریه تخصصی حوزه ارتباطات، روابط‌عمومی و رسانه هر ماه در 72 صفحه گلاسه به مدیر مسئولی امیرعباس تقی‌پور به چاپ می‌رسد. سیدغلامرضا کاظمی دینان رییس شورای سیاست‌گذاری، سمیرا رستگاپور دبیر تحریریه، یوسف فروتن طراح گرافیک و گلاره جباری مدیر روابط‌عمومی این ماهنامه تخصصی حوزه ارتباطات هستند. طراحی جلد این شماره بر عهده امیرمهدی انصاری بوده است.

علاقه‌مندان حوزه ارتباطات و رسانه و همچنین مدیران روابط‌عمومی سازمان‌ها، نهادها و وزراتخانه‌های مختلف می‌توانند برای تهیه این شماره و اشتراک ماهنامه با شماره‌های 88356076 و 88356436 تماس بگیرند.

در همین زمینه: نقش شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی در جام جهانی ۲۰۱۸ بررسی یک سؤال: آیا مطبوعات به پایان راه رسیده‌اند؟ شماره ۹۱ ماهنامه مدیریت ارتباطات بر روی پیشخوان مطبوعات نودمین شماره ماهنامه مدیریت ارتباطات منتشر شد

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۴۹۶۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهتمام به مسائل سیاسی جامعه و بندگی از ویژگی‌های استاد مطهری بود

ایسنا/لرستان مدیر خانه گفت‌وگوی آزاد دانشگاه لرستان گفت: اهتمام به مسائل سیاسی جامعه و عبودیت و بندگی خالصانه از ویژگی‌های استاد مطهری بود.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمدرضا خدایی در آیین تجلیل از برترین‌های آموزشی عضو هیأت علمی دانشگاه لرستان و اساتید پیشکسوت این دانشگاه که به‌مناسبت گرامیداشت روز معلم برگزار شد، بیان کرد: از مهم‌ترین خصلت‌های استاد مطهری، زبان‌شناسی قرآن از و زبان‌شناسی مخاطب بود.

عضو هیأت علمی دانشگاه لرستان با بازشماری خصوصیات شش‌گانه زبان‌شناسی مخاطب، جامع‌نگری در دین، مسأله‌محوری و تفکر انتقادی، روش اجتهادی در پاسخگویی شبهه‌ها، توجه و اهتمام به مسائل سیاسی جامعه و عبودیت و بندگی خالصانه را از ویژگی‌های استاد مطهری دانست.

وی با اشاره به سیر عقلی مباحث استاد مطهری و کتاب مسأله‌ی حجاب ایشان، مرکز ثقل و علت العلل خصلت‌های شش‌گانه مرحوم مطهری را روحیه عبودیت و بندگی آن معلم نمونه دانست و گفت: رعایت حریم شرع، تضرع، راز و نیاز در دل سحر و احترام به خانواده و پدر و مادر از ابعاد این عبودیت و بندگی شهید مطهری بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سازمان مردم نهاد در حوزه HSE تشکیل شود/ تصمیم‌گیری‌های ما مسئولیتی بین‌نسلی است
  • اهالی رسانه و تپق‌های زبان معیاری
  • دعای خیر عباس‌میرزا در حق ناصرالدین‌شاه یک‌ساله: پنجاه سال خوشی‌ها ببیند
  • ترکیب احتمالی تراکتور مقابل استقلال با یک سورپرایز
  • شهید مطهری الگوی تعلیم و تربیت است
  • شهید مطهری الگویی تعلیم و تربیت است
  • وقتی مخاطبان اسناد بی‌بی‌سی درباره قتل نیکا شاکرمی و تجاوز به او را مسخره کردند+ تصاویر | واکنش رسانه انگلیسی
  • ترکیب احتمالی تراکتور با سورپرایز جالب
  • اهتمام به مسائل سیاسی جامعه و بندگی از ویژگی‌های استاد مطهری بود
  • تفاهم نامه اجرای فیبرنوری بیرجند امضا شد