Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش تابناک اقتصادی، تاریخ اقتصاد ایران و جهان آینه ای است تمام نما از رویدادهای اقتصادی که در گذشته رخ داده است و بیانگر ریشه های تاریخی بسیاری از واقعیت های امروز ایران و جهان است. موضوع "اقتصاد ایران و جهان در گذر زمان" در این نوشتار به وقایع تاریخی بیست و چهارمین روز مرداد ماه اختصاص دارد که به طور مستقیم و غیر مستقیم اقتصاد ایران و جهان را متاثر کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

24 مرداد 1317، علی منصور برای وزارت پیشه و هنر معرفی شد.

24 مرداد 1336، مجلس شورای ملی قرارداد منعقده بین شرکت نفت و شرکت نفت ایتالیایی (آجیب میتزاریا) را تصویب کرد. به موجب این قرارداد سهم ایران 75 درصد خواهد بود.

24 مرداد 1346، ایران هزار تن توتون به رومانی فروخت. همچنین در این روز، به بخش خصوصی اجازه داده شد گندم صادر کند.

24 مرداد 1347، جراید کشور خبر دادند که قرار است کمپانی «لیلاند» یک سرمایه ‌گذاری صنعتی در تبریز انجام دهد.

24 مرداد 1352، بنياد پهلوي براي تأسيس مركز فرهنگي و تجاري ايران در نيويورك ساختماني به مبلغ هشت ميليون و پانصد هزار دلار در خيابان پنجم نيويورك خريداري كرد.

24 مرداد 1353، ایران و شوروی در مورد قیمت نفت به توافق رسیدند و قرارداد تازه ‌ای امضا کردند.

24 مرداد 1354، در گفت ‌و گویی که دکتر «گوانتین ‌وست» رئیس موسسه تحقیقات اقتصادی آمریکا در این روز با روزنامه اطلاعات انجام داد، گفت: اولین واحد کشت و صنعت ایران و آمریکا در جیرفت تشکیل می ‌شود.

24 مرداد 1356، هفته نامه آلماني «اشپيگل» در این روز نوشت: وقتي در 1974 درآمد نفتي ايران افزايش يافت شاه اعلام كرد ايران به زودي به صورت يكي از 5 قدرت بزرگ جهان در خواهد آمد. هنوز سه سال از آن ادعا نگذشته كه اين آرزو، به سراب تبديل شده است.

24 مرداد 1364، انتخابات چهارمين دوره رياست جمهوري ايران برگزار شد و در نتيجه آن آيت الله خامنه اي با بیش از 14 ميليون رأي به رياست جمهوري رسيد. همچنین در این روز، هواپیماهای عراق در جریان جنگ تحمیلی به جزیره نفتی خارك حمله کردند.

24 مرداد 1389، آخرین مهلت برای اعلام حساب بانکی سرپرست خانوار جهت دریافت یارانه نقدی بود.

24 مرداد 1391، نخستین کشتی هندی با استفاده از پوشش بیمه ‌ای دولت این کشور، نفت صادراتی ایران را برای پالایشگاه مانگلور بارگیری کرد.

24 مرداد 1396، برنامه‌ جدید بانک مرکزی برای ساماندهی چک ‌ها و جلوگیری از صدور چک‌ های بلامحل اعلام شد. در برنامه ‌ای که مسعود رحیمی مدیر کل ریالی و نشر بانک مرکزی از آن خبر داد، قرار بود ظاهر چک ‌ها یکپارچه شده و تنها فرق چک ‌ها، لوگوی بانک آنها باشد.

 

منابع: موسسه مطالعات و پژوهش های سیاسی و روزنامه دنیای اقتصاد

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۵۰۶۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واگذاری استقلال و پرسپولیس نقطه عطفی در فوتبال ایران خواهد بود

ابراهیم بازیان در آیین واگذاری مالکیت استقلال و پرسپولیس به بخش خصوصی اظهار کرد: روز پنجم اردیبهشت، روز واگذاری استقلال و پرسپولیس به عنوان یک روز تاریخی ثبت می‌شود.

وی افزود: این رخداد با همت، تلاش و مدیریت جهادی همه ارکان ذی‌مدخل در موضوع مردمی سازی بخشی از اقتصاد دولتی در ایران پیرو تلاش‌های صورت گرفته در بیش از دو دهه از تاریخ تصویب واگذاری این دو باشگاه عظیم القدر انجام می‌شود. نهایتا قطار واگذاری به ایستگاه آخر رسید و به طور رسمی و نمادین واگذاری این دو باشگاه از دولت به بخش خصوصی انجام می‌شود.

بازیان تاکید کرد: امیدواریم پنج اردیبهشت سرآغاز دوره شکوفایی، پیشرفت و نقطه عطفی در جهت شکوفایی بیشتر ورزش فوتبال و فعالیت‌های این دو باشگاه قرار بگیرد.

سرپرست سازمان خصوصی سازی بیان کرد: پس از هشت بار مزایده بالاخره وزارت اقتصاد و سازمان خصوصی سازی در تعامل نزدیک با وزارت ورزش و در یک نگاه همگام، همراه و همه جانبه با همه ارکانی که به نوعی نقش و سهمی در این واگذاری داشتند در یک بازه زمانی اندک کمتر از دو ماه به ثمر رسید.

به گفته بازیان، با همت دولت، وزیر اقتصاد و ورزش این اتفاق به میمنت شکل گرفت. در گام اول پذیرش این دو باشگاه در بازار فرابورس ایران ۱۰ درصد این دو باشگاه به مردم واگذار شده بود که اگر این اقدام نبود امروز شاید توفیق واگذاری سهام این دو باشگاه را به این زودی نداشتیم.

وی خاطرنشان کرد: گام مهم دیگر باز هم در دولت سیزدهم در طلیعه سال جهش تولید با تاکیدات صریح، واضح و متقن مقام معظم رهبری، وزارت اقتصاد و سازمان خصوصی سازی توانست این امر مهم را در یک حرکت همگام و همسو به نوعی که همراهی رسانه و افکار عمومی انجام دهد.

سرپرست سازمان خصوصی سازی گفت: واگذاری سرخابی‌ها برگ برنده دولت بود که در این گام عملیاتی شد. در تاریخ سوم اردیبهشت این مزایده در بازار فرابورس ایران به وقوع پیوست و با اعلام نتیجه با تشکیل دو کنسرسیوم که یکی نفتی شامل هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس و دیگری شش بانک خصوصی بود انجام شد. امیدواریم این واگذاری نقطه عطفی در ورزش و فوتبال کشور خواهد بود.

باشگاه خبرنگاران جوان ورزشی فوتبال و فوتسال

دیگر خبرها

  • انتقاد فلاحت پیشه به ادعای کریمی قدوسی درباره بمب اتم
  • انتقاد فلاحت پیشه به ادعای کریمی قدوسی درباره بمب اتم/اسرائیل وارد جنگ تمام عیار با ایران نمی‌شود
  • (ویدئو) تجربه فریدون زندی از اقتصاد ایران
  • پیش‌بینی نگران کننده: امسال رشد اقتصادی نداریم؛ منتظر کاهش قیمت ارز و نرخ تورم هم نباشید
  • چالش کمبود معلم در استان مرکزی کاهش می‌یابد
  • دنیای اقتصاد : در سال ۱۴۰۳ نه منتظر کاهش قیمت ارز باشید، نه کاهش نرخ تورم/ رشد اقتصادی هم بالا نخواهد رفت
  • در سال ۱۴۰۳ نه منتظر کاهش قیمت ارز باشید، نه کاهش نرخ تورم/ رشد اقتصادی هم بالا نخواهد رفت
  • (ویدئو) واکنش مسعود ده‌نمکی به پیشنهاد وزیر شدن!
  • واگذاری استقلال و پرسپولیس نقطه عطفی در فوتبال ایران خواهد بود
  • آیا تابستان ۱۴۰۳ با شوک تورمی آغاز می‌شود؟