Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا از قم، سید مهدی صادقی در نشست صمیمی با احزاب و تشکل های سیاسی استان در تالار امام جواد(ع) استانداری افزود: اعتماد مردم به نظام اسلامی، بزرگترین سرمایه اجتماعی کشور برای عبور از شرایط اقتصادی سخت کنونی است.

وی گفت: این که عده ای فکر کنند اکنون زمان خوبی برای جریان سازی علیه دولت مستقر است، تفکری اشتباه و بر خلاف مصالح ملی می باشد و نتیجه ای جز آسیب دیدن کل مجموعه نظام ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به لزوم داشتن درک صحیح از تحولات داخلی و خارجی، ادامه داد: متاسفانه فساد و مشکل های اقتصادی در دوره های مختلف وجود داشته است و اکنون برای مقابله با این پدیده، ابتدا باید بدانیم قسمت زیادی از مشکل های به وجود آمده همچون گرانی ها ناشی از جنگ روانی دشمنان است و اتحاد ملت ایران می تواند، این نقشه دشمن را خنثی کند.

صادقی با بیان این که احزاب نقش موثری در آرامش بخشی و امیدآفرینی به جامعه برعهده دارند، افزود: برای مقابله با مشکل های کنونی کشور باید اختلاف های ظاهری را کنار گذاشته و همه برای سربلندی نظام اسلامی تلاش کنیم.

استاندار قم با اشاره به این که در جامعه سیاست زده، کار حزبی شکل نمی گیرد، گفت: گرفتاری امروز کشور ما، گم شدن اخلاق است و این مساله نشان می دهد برخی از افراد به آنچه به زبان می آورند در عمل معتقد نیستند.

وی بیان کرد: امروز امنیت کشور به برکت خون شهدا خوب است و این ملت بارها نشان داده به دشمنان اجازه دخالت در امور ایران را نمی دهد.

وی با اشاره به این که اگر انسجام داخلی داشته باشیم، طمع دشمن به تحریم از بین می رود، افزود: دشمن شرایط داخلی کشور را رصد می کند و اگر ما با حفظ وحدت و انسجام، نشان دهیم در برابر تهاجم های اقتصادی مقاوم هستیم، دشمن از نقشه خود ناامید و تحریم ها بی اثر می شود.

صادقی گفت: در شرایط کنونی حفظ امید مردم به آینده از جمله مهمترین اقدام هایی است که باید توسط قشرهای تاثیرگذار جامعه به خصوص احزاب انجام شود و در این مسیر هر حرکتی که موجب ناامیدی مردم گردد، خیانت به نظام است.

وی بیان کرد: دشمن با فشار وارد کردن به مردم و ایجاد نارضایتی می خواهد کشور ما را وادار به تسلیم کند که به لطف الهی و هوشیاری رهبر معظم انقلاب و مردم در این جنگ شکست خواهد خورد و چیزی بدست نمی آورد.

 

* احزاب روحیه امید را تقویت کنند

همچنین در این نشست، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری قم گفت: دشمن برای ایجاد ناامیدی در میان مردم کمر بسته است و در این شرایط احزاب به عنوان ستون فقرات مردم سالاری در جامعه می توانند، روحیه امید و نشاط سیاسی را در کشور تقویت کنند.

سید محمد رضا هاشمی ادامه داد: مردم نیاز به امید و نشاط اجتماعی دارند و این مساله از جمله مهمترین اقدام هایی است که باید برای حفظ منافع ملی، انجام شود.

وی با اشاره به این که اجازه نخواهیم داد کسی به خاطر بیان دیدگاه مورد اعتراض قرار بگیرد، افزود: اکنون فعالیت سیاسی در قم پررنگ است و بیش از 46 تشکل و حزب سیاسی در این استان به فعالیت مورد نظر خود می پردازند.

وی با بیان این که احزاب نقش مهمی در امید بخشی به مردم برای عبور از شرایط اقتصادی کنونی دارند، گفت: به منظور تقویت سطح فعالیت های احزاب و تشکل ها در قم، آماده انجام هر گونه همکاری در بخش های مختلف هستیم.

 

* آمادگی مدیران قم برای استفاده از نظرهای فعالان سیاسی

مدیرکل روابط عمومی استانداری قم نیز با اشاره به این که هر فعالیتی در مجموعه استانداری برمبنای اصل شفایت، به اطلاع مردم می رسد، گفت: طبق اعلام نتایج سامانه شفافیت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، استانداری قم توانسته رتبه برتر پاسخگویی و شفافیت را بدست آورد و جزو 10 دستگاه نخست کشور در زمینه پاسخگویی به مردم شناخته شود.

سید رضا علیزاده طباطبایی در ادامه به آمادگی استانداری قم برای پشتیبانی از خانه احزاب استان در زمینه تحقیقات و پژوهش های علمی اشاره کرد و افزود: احزاب می توانند از امکانات رسانه ای و تحقیقاتی موجود در استان برای فعالیت های پژوهشی مورد نظر خود استفاده کنند.

وی بیان کرد: سامانه ای در سایت استانداری قم برای دریافت پیشنهادات و ایده های مردم و تشکل ها راه اندازی شده است و مجموعه مدیران استان آمادگی دارند از نظرهای فعالان سیاسی در تصمیم گیری ها استفاده کنند.

طباطبایی گفت: نباید ظرفیت احزاب تنها در امور سیاسی مورد استفاده قرار گیرد و آنان می توانند برای توانمندسازی بخش های مختلف اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی استان، به فعالیت بپردازند.

وی در ادامه با بیان این که تمام دستگاه های اجرایی استان موظف به ارائه گزارش عملکرد خود هستند، افزود: مجموعه استانداری در این مسیر پیشگام دستگاه های استان است و هر روز دست کم پنج خبر از فعالیت های انجام شده در این مجموعه را منتشر و زمینه ارتباط موثر رسانه ها با مسئولان عالی استان را فراهم می کند.

در این نشست همچنین فعالان تشکل ها و احزاب سیاسی استان قم به بیان دیدگاه های خود پیرامون اهمیت نقش احزاب در انسجام بخشی به جامعه پرداختند.

هم اکنون 46 حزب و تشکل سیاسی فعال در استان قم حضور دارند که می توانند از ظرفیت خانه احزاب برای بیان دیدگاه ها و نظرات خود پیرامون مسائل مختلف کشور و استان استفاده کنند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ایران رسانه قم نظام اسلامی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۵۰۶۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کار شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، جریان‌سازی فرهنگی است

ایسنا/کرمان رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور با اشاره به عملکرد این نهاد در زمینه‌های مختلف، گفت: این حجم عظیم از کار، یک جریان سازی فرهنگی است و در دوره جدید شورا ورود به برخی عرصه‌ها شتاب گرفته گرچه که این همه، کار شورا به تنهایی نیست.

حجت‌الاسلام محمدحسین موسی‌پور شامگاه پنجم اردیبهشت ماه در نشست خبری با رسانه‌های کرمان با اشاره به ماموریت‌های مهم شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی اظهار کرد: برگزاری مراسم از جمله این ماموریت‌هاست که یکی از مراسم پیش رو بزرگداشت دهه کرامت است. 

وی افزود: این مراسم با همکاری آستان‌های مقدس داخل کشور و استفاده از ظرفیت‌های مختلف از جمله کانون‌های مساجد در ایران و در خارج از کشور هم برگزار می‌شود. 

موسی پور هماهنگی برای برگزاری جشن‌های نیمه شعبان و دهه امامت و ولایت را از دیگر برنامه‌های شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی عنوان کرد و گفت: به صحنه آوردن مردم و ایجاد زمینه برای ابراز احساسات و نظرات آنان در مسائل بین المللی و دفاع از مردم مظلوم هم جزء ماموریت‌های شورا است‌.

رئیس ورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور با بیان اینکه فضای کشور همواره در حمایت از مردم مظلوم و مقتدر غزه و انعکاس دیدگاه‌ها و عواطف مردم بوده، گفت: از همان روز اول طوفان الاقصی اولین کشوری بودیم که برای جشن سراسری و مراسم شکرگزاری فراخوان دادیم و علاوه بر این چند راهپیمایی سراسری برگزار و جمعه‌های خشم هم هر هفته در تعدادی از استان‌ها برای شعله‌ور ماندن این خشم برنامه‌ریزی شد.

وی برگزاری تظاهرات اعتراض آمیز در مواجهه با هتک حرمت مقدسات توسط دشمنان اسلام را از دیگر اقدامات شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی نام برد و افزود: در مجموع این حجم عظیم از کار یک جریان سازی فرهنگی است و در دوره جدید شورا ورود به برخی عرصه‌ها شتاب گرفته گرچه که این همه، کار شورا به تنهایی نیست زیرا مجموع نیروهای ما در کشور ۲۵۰ نفر بیشتر نیست و هنر شورا این است ظرفیت‌های مردمی و حاکمیتی و تشکل‌های مردم نهاد را پای کار بیاورد.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • فضای مجازی باید باعث افزایش انسجام جامعه شود
  • حمله افراد نقاب‌پوش به یک نشست سیاسی در سوئد
  • مردم با شرکت در انتخابات دور دوم مجلس به تکلیف دینی و سیاسی خود عمل کنند/ احزاب لیست مشترک بدهند
  • کار شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، جریان‌سازی فرهنگی است
  • عصبانیت شدید ارگان دولت از مطرح شدن نام رئیسی در برخورد با بی‌حجابی
  • عصبانیت رسانه دولت از مطرح شدن نام رئیسی به عنوان عامل برخورد پلیس با بی‌حجابی
  • عصبانیت رسانه دولت از مطرح شدن نام رئیسی به عنوان عامل برخورد پلیس با بی حجابی
  • عصبانی رسانه دولت از مطرح شدن نام رئیسی به عنوان عامل برخورد پلیسی با بی حجابی
  • وزارت خارجه قطر: دلیلی برای تعطیلی دفتر حماس در دوحه وجود ندارد
  •  نامزدها چطور می‌پذیرند بیش از درآمد چهار سال نمایندگی برای انتخابات هزینه کنند؟