Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛  زمانی در ایران تنها یک دانشگاه وجود داشت و داوطلبان برای تحصیل در مقاطع دانشگاهی باید از هفت خوان رستم عبور می‌کردند تا بتوانند در دانشگاه وارد شوند و تحصیل کنند اما رفته رفته تعداد دانشگاه‌های کشور افزایش یافت و تنوع آن‌ها بیشتر شد؛ دانشگاه فنی و حرفه ای یکی از مراکز آموزشی است که با اقبال گسترده داوطلبان رونق بسیاری پیدا کرده است و دانشجویانی با مهارت بالا را  تحویل جامعه  می‌دهد؛  دانشجویانی که برای نقش آفرینی، تربیت و روانه باز کار می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امروز کشورهای جهان به خوبی می‌دانند که کلید پیشرفت در دستان فارغ التحصیلانی است که با  دانش فنی و هنر خود کارها را پیش می‌برند؛ همه ما دانشگاه فنی و حرفه‌ای را به عنوان دانشگاهی کارآفرین می‌شناسیم که دانش آموختگانی با دانش مهارتی بالا تربیت کرده است و به جامعه تحویل می‌دهد؛ کارآفرینانی که می‌توانند آینده کشور را تغییر دهند.

دانشجویانی که در دانشگاه فنی و حرفه‌ای درس می‌خوانند استادانی با دانش مهارتی  و هنری بالا هستند که سبب کارآفرینی و اشتغال در کشور می‌شوند.

اما موضوع مورد اهمیت در تربیت دانشجویان مهارتی نحوه آموزش و سرفصل های درسی آنان است و در همین راستا عطاءالله سینایی معاون آموزشی دانشگاه فنی و حرفه‌ای در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با اشاره به اینکه برای کمک به دانشجویان خلاق سرفصل درسی جدید در دانشگاه تدوین شده است، اظهار کرد:‌ به طور مشخص و در بحث آموزشی دو سرفصل جدید  اصول کارآفرینی و اصول سرپرستی به دروس دانشجویان اضافه شده است.

نوسازی برنامه های آموزش دانشگاه فنی و حرفه ای برای ارتقای دانش مهارتی دانشجویان

سینایی با اشاره به اهمیت این دو سرفصل جدید درسی ادامه داد: دانشجویانی که برای ایجاد کسب و کارهایی نوپا تلاش می‌کنند و می‌خواهند در آینده تحت عنوان کار آفرین شناخته شوند،‌ باید آمادگی لازم برای گذراندن این دو درس را داشته باشند تا به کمک آن بتوانند فعالیت بهتر و مناسب‌تری داشته باشند.

وی درباره  هزینه‌هایی که دانشگاه فنی و حرفه‌ای برای کمک به دانشجویان کرده است، گفت:‌ طی ماه‌های اخیر چند میلیارد تومان در کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌های دانشگاه فنی و حرفه‌ای هزینه شده است و روند نوسازی برنامه‌های دانشگاه برای ارتقای دانش و مهارت دانشجویان در وضعیت خوبی قرار دارد.

معاون آموزشی دانشگاه فنی و حرفه‌ای در واکنش به اعتراض برخی از دانشجویان مبنی بر متخصص نبودن اساتید اظهار کرد:‌ نمی‌توان این ادعای دانشجویان رد کرد اما سیاست دانشگاه حل و فصل مشکلات و برطرف کردن این معضل است و برای ارتقای مدرسان و اساتید این دانشگاه،  برنامه های جدی تدوین شده است و در راستای ارتقای اساتید حرکت خواهیم کرد همچنین برخی از هزینه هایی که برای بهینه سازی دانشگاه استفاده شد برای افزایش توانمندی اعضای هیئت علمی است.

حرکت دانشگاه فنی و حرفه‌ای به سمت کسب وکار‌های نوپا

سینایی با بیان اینکه وزارت علوم شورای علمی گسترش فنی و حرفه‌ای را ایجاد می‌کند، گفت:‌ در معاونت آموزشی برای بهسازی برنامه‌های جدید درسی فعالیت‌هایی انجام گرفته است که اکثر آنها مطابق با بازار جدید کسب و کار هستند یعنی دانشجویان مطابق با نیازهای روز کشور تربیت و روانه بازهای کار می‌شوند.

معاون آموزشی دانشگاه فنی و حرفه‌ای با اشاره به فعالیت‌های فناورانه دانشجویان در دانشگاه فنی و حرفه‌ای بیان کرد: در چارچوب کلی نوسازی دانشگاه بحثی تحت عنوان نوسازی و بهسازی مجموعه‌های آموزشی در دست بررسی است که در آن به طور مشخص به کسب و کارهای نوپا و ایجاد استارت‌آپ ها توجه شده است.

وی با اشاره به پروژه‌های فناورانه ای  که در دانشگاه فنی و حرفه‌ای انجام گرفته است، گفت:‌ در دانشگاه برای ایجاد کسب و کارهایی نوپا فعالیت‌های مختلفی انجام گرفته است و حدود 500 شرکت دانش بنیان در فضای دانشگاه فنی و حرفه‌ای فعالیت می‌کنند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار دانشگاهی وزارت علوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۵۰۷۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امکان صرف هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به شرکت‌های دانش بنیان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، سید محمد کرباسی، «توسعه فناوری با اعتبار مالیاتی» را از جمله موضوعات در حال پیگیری توسط ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری برشمرد و اظهار داشت: برای تحقق این امر با اپراتورها و صنایع مذاکراتی انجام داده‌ایم و امیدوار هستیم که به‌زودی شاهد عقد قراردادهایی در این زمینه باشیم.

وی تاکید کرد: ادامه این مسیر به هوشمندسازی صنایع، افزایش بازدهی آن‌ها و کاهش مشکلات صنایع منتج خواهد شد.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات با اشاره به برنامه توسعه فناوری با اعتبار مالیاتی ۶۰۰ میلیارد تومانی، بیان کرد: این ستاد طی هشت ماه اخیر تلاش‌های زیادی برای ایجاد زیرساخت‌های لازم انجام داده و مذاکرات مختلفی نیز با وزارت ارتباطات و سازمان تنظیم مقررات به منظور اصلاح برخی قوانین و قواعد رگولاتوری انجام داده است.

به گفته او، هدف اصلی این است که با حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و استفاده از اعتبار مالیاتی خود اپراتورها، شرایطی ایجاد شود تا این فناوری‌ها در کشور از طریق اعتبار مالیاتی اپراتورها بومی‌سازی شوند.

وی ادامه داد: منظور از اعتبار مالیاتی این است که شرکت‌ها اگر در حوزه تحقیق و توسعه سرمایه‌گذاری کنند و طرح‌های آنها مورد تأیید معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری قرار گیرد و از پروژه‌های ضروری و اولویت‌دار کشور باشد، به همان میزان سرمایه‌گذاری، رقم مالیاتی از این شرکت‌ها کسر می‌شود.

کرباسی در پایان سخنان خود ضمن اشاره به اینکه بر اساس این توافق‌نامه قرار نیست بودجه‌ای از سوی معاونت علمی و فناوری به اپراتورها داده شود بلکه هزینه‌ای که هر اپراتور باید به‌عنوان مالیات بپردازد، صرف پروژه‌های تحقیق و توسعه آن شرکت خواهد شد؛ افزود: این امر به بومی‌سازی محصولات منجر خواهد شد و این همان طرحی است که سال گذشته به‌عنوان قانون جهش تولید دانش‌بنیان تصویب شد و ثمره خوبی برای حمایت از تولیدات دانش‌بنیان به ارمغان آورد

کد خبر 6097069

دیگر خبرها

  • نگاهی به فعالیت های علمی و آموزشی دانشگاه فرهنگیان قم+ فیلم
  • پذیرش۵۳ درصدی استاد محوری دانشجویان دکترای دانشگاه ها
  • دستگاه آمارگیری کشتار طیور در گناباد تولید شد
  • ابلاغ سرفصل‌های دوره توانمندسازی بهره‌برداران بوم‌گردی
  • سقف ۱۵ میلیارد تومانی تسهیلات برای شرکت‌های دانش‌بنیان صنعت هوانوردی
  • امکان صرف هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به شرکت‌های دانش بنیان
  • ابلاغ سرفصل‌های دوره توانمندسازی بهره‌برداران بوم گردی
  • صالحی عمران: نیازمند نظر کارفرمایان صنایع در تدوین برنامه‌های درسی هستیم
  • باید ضمانت نامه‌های بانکی شرکت‌های دانش بنیان تسهیل شود/بودجه اندک در مقایسه با دانشگاه‌ها
  • نقشه راه بهره‌گیری از دانش هسته‏‌ای در حوزه گیاهان دارویی و طب سنتی تدوین می‌شود