Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-25@15:46:42 GMT

صنعتگران سمناني دغدغه کم آبي نداشته باشند

تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۱۵۱۲۹۲

صنعتگران سمناني دغدغه کم آبي نداشته باشند

خبرگزاري آريا - سمنان- ايرنا- رييس سازمان صنعت، معدن و تجارت سمنان گفت: صنعتگران اين استان با توجه به سرمايه گذاري انجام شده در نواحي و شهرک هاي صنعتي ، نبايد دغدغه کم آبي را داشته باشند.

بهروز اسودي روز چهارشنبه در گفت و گو با ايرنا افزود : کمبود آب در شهرکها و نواحي صنعتي اين استان به دليل خشکسالي هاي متناوب و افت سطح آب هاي زيرزميني کمي نگران کننده است که بايد با اتخاذ تدابير راهبردي برطرف شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي سهم آب بخش صنعتي از کل آب استان را حدود چهار درصد اعلام کرد و اظهارداشت: به ازاي هر ليتر آب تخصيصي به صنعت، زمينه اشتغال براي 70 نفر فراهم مي شود که در صورت تامين آب براي بخش صنعت حداقل به ميزان يک تا 2 درصد، ايجاد اشتغال بسيار بالاتري را شاهد خواهيم بود.
وي خاطرنشان کرد : اکنون حفر چند حلقه چاه با آب دهي حدود 340 ليتر بر ثانيه براي تامين نياز آب واحدهاي صنعتي اقدام شده است.
اسودي ادامه داد : واحدهاي صنعتي استان بايد بدون دغدغه نسبت به سرمايه گذاري اقدام کنند اما مسوولان استاني مربوط هم در راستاي تامين آب بخش صنعت بايد بيشتر تلاش کنند.
رييس سازمان صنعت، معدن و تجارت سمنان اضافه کرد : براي استفاده بهينه منابع آبي موجود براي شهرک هاي صنعتي شاهرود، دامغان، سمنان، گرمسار و ايوانکي پنج تصفيه خانه را با ظرفيت چهار هزار و 660 مترمکعب در شبانه روز احداث در سالهاي گذشته احداث شده است.
اسودي در رابطه با استفاده از پساب صنعتي در استان بيان داشت : در زمان حاضر ميزان دريافتي پساب حدود 20 ليتر در ثانيه است که اين ميزان پس از تصفيه، مستقيم در آبياري فضاي سبز مورد استفاده قرار مي گيرد و در شهرک صنعتي سمنان که به عنوان بزرگترين شهرک صنعتي استان و يکي از بزرگترين شهرک هاي صنعتي در منطقه تلقي مي شود، 2 تصفيه خانه وجود دارد.
به گفته وي در شهرک هاي صنعتي استان حدود 520 هکتار فضاي سبز ايجاد شده است که اين ميزان به وسيله 320 کيلومتر شبکه آبياري قطره اي آبرساني مي شود.
استان سمنان 2 هزار و 10 پروانه بهره برداري در بخش صنعت و معدن و بيش از 40 هزار بهره بردار در بخش هاي مختلف کشاورزي دارد، سهم اشتغال استان سمنان در بخش صنعت و معدن بيش از 38 درصد و در کشاورزي بيش از 14 درصد و توليد ناخالص استان سمنان در حدود 18.2 درصد مربوط به بخش کشاورزي و حدود 22 درصد مربوط به بخش صنعت و معدن است.
ميانگين سرانه مصرف آب در کشور حدود 200 ليتر در شبانه روز و در استان سمنان 160 ليتر است، در استان سمنان حدود يک ميليارد و 250 ميليون مترمکعب آب در سال توليد مي شود که هفت درصد از آن به مصارف خانگي اختصاص دارد.
استان سمنان بيش از 700 هزار نفر جمعيت دارد.
6026/7339
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۵۱۲۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زارعی: دغدغه ما برای مالکیت استقلال و پرسپولیس برطرف شد

رئیس کمیته صدور مجوز حرفه‌ای گفت: یکی از بزرگ‌ترین دغدغه‌های ما در کسب مجوز حرفه‌ای داشتیم حل شد و پس از مکاتبه با AFC دیگر حرف و حدیثی باقی نمانده است. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، مصطفی زارعی در مراسم واگذاری مالکیت دو باشگاه پرسپولیس و استقلال گفت: امیدواریم که در آینده اتفاقات خوبی برای دو باشگاه رقم بخورد. شأن برگزاری این جلسه در وزارت اقتصاد این است که قرار است یک اتفاقات بزرگی در ورزش ما بیفتد و ورزش را به عنوان یک صنعت نگاه کنیم. در جهان، ورزش چیزی حدود 2 درصد تولید ناخالص کشورهای پیشرفته را به خود اختصاص می‌دهد و در کشورهای همسایه ما هدف‌گذاری‌شان برای 3 سال آینده 3 درصد است. صنعت ورزش به عنوان یک صنعت پولساز و اقتصادی جایگاه خودش را در دنیا پیدا کرده است و کشور ما هم نیاز هست که به این سمت حرکت کند و فکر می‌کنم نقطه آغاز این کار واگذاری دو باشگاه استقلال و پرسپولیس به بخش خصوصی است.

مکاتبه فدراسیون فوتبال با AFC و حل مشکل مالکیت سرخابی‌ها

 

وی ادامه داد: یکی از بزرگ‌ترین دغدغه‌هایی که ما همیشه در کسب مجوز حرفه‌ای داشتیم، حل شد. با کنفدراسیون فوتبال آسیا هم چک کردیم و این مشکل برطرف شد. اسنادی که داشتیم را برای AFC ارسال کردیم و دیگر حرف و حدیثی باقی نماند. ان‌شاءالله دو باشگاه هم تلاش کنند که بقیه نواقص هم برطرف شود و بتوانند مجوز بگیرند. اینکه هر دو باشگاه  الان در این مقطع واگذار شدند نشان‌دهنده عزم جدی است که نه تنها حل مشکل مجوز بوده بلکه نگاه روبه جلویی وجود داشته است. خوشبختانه این اتفاق مبارک رخ داد و هر دو باشگاه همزمان واگذار شدند که اتفاق بسیار خوبی است.

رئیس کمیته صدور مجوز حرفه‌ای خاطر نشان کرد: امیدواریم که این اتفاق، ایستگاه آغازی باشد و سرعت پیشرفت فوتبال و ورزش‌مان را بیشتر کند و شاهد پیشرفت ورزش و فوتبال باشیم. جا دارد که از همه همکاران‌مان در فدراسیون فوتبال و اعضای هیئت رئیسه فدراسیون، آقایان تاج و نبی تشکر کنم. بسیار بسیار پیگیری صورت گرفت تا این اتفاق افتاد. فکر می‌کنم در دو سال اخیر که من مسئولیت گرفته‌ام، هر مدیری که از سوی سازمان خصوصی‌سازی می‌آمد یکی از اولین جلساتش را با فدراسیون فوتبال برگزار می‌کند. همین الان تا به امروز که این مراسم برگزار می‌شود وزارت ورزش به دنبال حل مشکلات دیگر است. روز گذشته یک جلسه چهار ساعته با مسئولان شرکت توسعه داشتیم که استادیوم آزادی هم یک تکان اساسی بخورد. همه این مسائل حاصل این است که همه دوستان در بدنه ورزش متوجه اهمیت فوتبال و اثرات اقتصادی و اجتماعی فوتبال در نزد مردم شده‌اند، ما هم خوشحال هستیم که در این راه یک نقش کوچک داشتیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تامین سوخت، مهمترین دغدغه مدیران واحد‌های صنعتی
  • احداث بخشی از نهضت ملی مسکن در جوار شهرک‌های صنعتی
  • تامین سوخت، مهمترین دغدغه مدیران واحد‌های صنعتی است
  • تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه مشکلات اقتصادی را حل می‌کند
  • پایگاه سلامت شهدای کهنه دژ ۸.۴۲ هزار سمنانی را تحت پوشش خواهد برد
  • صنعتگران اردبیلی در ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادرات ایران
  • زارعی: دغدغه ما برای مالکیت استقلال و پرسپولیس برطرف شد
  • تولید ۷۵ درصد پارچه موردنیاز کشور در داخل
  • بازگشت ۴ هزار واحد تولیدی به چرخه صنعت
  • احیای ۲۰۰ واحد راکت صنعتی در سال گذشته