Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس ستاد و معاون هماهنگ‌کننده ارتش رمز پیروزی دفاع مقدس را مردمی‌ کردن جنگ از سوی امام عنوان کرد و گفت: امام به مردم و ملت تکیه کرد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجوف امیردریادار حبیب‌الله سیاری  رئیس ستاد و معاون هماهنگ‌کننده ارتش در همایش الماس‌های درخشان و تجلیل از آزادگان ارامنه در فرهنگسرای اشراق تهران اظهار داشت: از همان ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی دشمن بنا داشت که از طرق مختلف جلوی پیشرفت انقلاب را بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: ناامنی، ترور و جنگ سه هدف و برنامه دشمن در ابتدای انقلاب بود و تا امروز 17 هزار شهید ترور در جمهوری اسلامی ایران ثبت شده است. 

 رئیس ستاد و معاون هماهنگ‌کننده ارتش به تلاش دشمن برای واردکردن صدام حسین به جنگ با ایران اشاره و تاکید کرد: دشمن اطلاعات لازم را به صدام داده و او را مجهز کرده بود و صدام نیز فکر می‌کرد می‌تواند روز اول خرمشهر، سه روز بعد آبادان را فتح کند و در روز هفتم نیز در میدان آزادی به سخنرانی بپردازد اما این خیال باطلی بود و البته دشمنان نیز به صدام گفته بودند که نیروهای مسلح ایران آمادگی لازم برای دفاع ندارند. 

دریادار سیاری خاطرنشان کرد: بعضی‌ها در کشور ترسیدند و به امام و مسئولان فشار آوردند که قطعنامه‌ها، صحبت‌ها ومیانجی‌گری‌ها را بپذیرند اما امام فرمود عیبی ندارد لکن نخست باید عراقی‌ها از خاک ما بیرون بروند. 

وی خاطرنشان کرد: در صورت ادامه فشارها امام مجددا تاکید کرد که اگر جنگ 20 سال نیز طول بکشد ما خواهیم ایستاد و دست از نبرد نخواهیم کشید. 

 رئیس ستاد و معاون هماهنگ‌کننده ارتش رمز پیروزی دفاع مقدس را مردمی‌ کردن جنگ از سوی امام عنوان کرد و گفت: امام به مردم و ملت تکیه کرد. 

دریادار سیاری افزود: نیروهای مسلح برابر وظیفه و ماموریت خود در جبهه‌های جنگ حضور داشتند و از پیشروی دشمن در جنوب و غرب جلوگیری کردند و این خود حرکت بزرگی بود. حتی نیروی هوایی ما با 140 فروند هواپیما تمامی پایگاه‌های هوایی دشمن را مورد هدف قرار داد اما با این حرکات نمی‌شد پیروزی را در جنگ بدست آورد؛‌بنابراین امام مردمی کردن جنگ را انتخاب کرد. 

وی به حضور قومیت‌ها، ادیان، مذاهب و سنن مختلف در جنگ اشاره و خاطرنشان کرد: همه کسانی که انقلاب و ایران را دوست داشتند پای کار آمدند و از تمامیت عرضی کشور دفاع کردند. 

 رئیس ستاد و معاون هماهنگ‌کننده ارتش به حضور ارامنه در جنگ پرداخت و گفت: ارامنه مردانه پای کار آمدند و با همه توانمندی به دفاع از کشور پرداختند و با کوشش ، هماهنگی و انسجام سبب شدند که هشت سال دفاع مقدس را با پیروزی به پایان برسانند. 

دریادار سیاری هماهنگی و همدلی را رمز پیروزی هشت سال دفاع مقدس عنوان و تصریح کرد: عراق علی‌رغم اینکه از سوی چهل کشور حمایت می‌شد تا بن دندان نیز مسلح بود و در مقابل ما هیچ چیز نداشتیم و شرق و غرب هم برای نابودی ما هم‌پیمان شده بودند اما این ما بودیم که پیروز شدیم. 

وی اضافه کرد: این پیروزی در جنگ برای ایران حاصل نمی‌شد مگر با خون شهیدان، جانبازی جانبازان و آزادی آزادگان. 

 رئیس ستاد و معاون هماهنگ‌کننده ارتش به وضعیت اردوگاه‌ها و اسرای ما اشاره و اذعان کرد: اسرای ما با نهایت بی‌رحمی شکنجه می‌شدند و وضعیت اسفناکی داشتند اما آنان چون سرو ایستاده بوده و نشکستند. 

دریادار سیاری ادامه داد: در مقابل ما مطابق با ارزش‌های اسلامی با اسرای عراقی رفتار می‌کردیم،‌بهترین اقدامات از آموزش، یادگیری،‌ آسایش،‌غذا و تفریح را برای آنها فراهم کرده بودیم و البته ما فرهنگ و ارزش‌های خود را برای آنها به نمایش گذاشتیم. 

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سیاری ارتش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۵۱۳۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دهه کرامت فرصت مناسبی برای برگزاری جشن‌های مردمی است

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام مجتبی اشجری ظهر سه شنبه در دومین نشست ستاد بزرگداشت دهه کرامت استان گیلان با حضور آیت الله فلاحتی نماینده ولی فقیه در استان با اشاره به نامگذاری یازدهم ماه ذیقعده، سالروز ولادت حضرت فاطمه معصومه (س) تا ولادت امام رضا (ع) به عنوان «دهه کرامت» اظهار کرد: برنامه‌ریزی‌های لازم برای برگزاری جشن‌ها و برنامه‌های متعدد مردمی به منظور بزرگداشت باشکوه دهه کرامت در بازه زمانی ۲۱ تا ۳۱ اردیبهشت سال جاری در سراسر استان گیلان انجام شده است.

وی با بیان اینکه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی تولیت تشکیل ستاد بزرگداشت دهه کرامت را بر عهده دارد، اظهار کرد: این نهاد با همکاری ستاد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد گیلان به عنوان دبیر اجرایی و همچنین سایر اعضای ستاد از ظرفیت‌های فرهنگی و مذهبی استان به منظور بزرگداشت پرشور دهه کرامت بهره خواهد گرفت.

حجت الاسلام اشجری بر اهمیت ایجاد شور و نشاط و امید در جامعه تاکید کرد و افزود: دهه کرامت فرصت مناسبی برای برگزاری جشن‌های مردمی با محوریت اهل بیت (ع) است.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان گیلان به ضرورت تبیین زندگی و سیره اهل بیت (ع) اشاره کرد و گفت: مناسبت‌های دهه کرامت فرصت مغتنمی برای انتقال مفاهیم اسلامی به جوانان و نوجوانان و ایجاد پیوند ناگسستنی دل‌های نسل جوان با اهل بیت (ع) است.

وی با اشاره به ضرورت تبیین هنرمندانه آموزه‌های دینی و اسلامی، تصریح کرد: شایسته است در اعیاد دینی و جشن‌ها نیز همچون ایام سوگواری حضور موثر و اقدامات گسترده‌ای داشته باشیم تا فضای شادی و نشاط در جامعه برجسته گردد.

حجت الاسلام اشجری با بیان اینکه سالروز ولادت حضرت فاطمه معصومه (س) به عنوان «روز دختر» نامگذاری شده است، گفت: این روز فرصت مناسبی برای برگزاری جشن‌ها و برنامه‌ها با محوریت بانوان و دختران و همچنین تقدیر و تجلیل از دختران نخبه و نمونه در عرصه‌های مختلف و دختران معزز شهدای والا مقام است.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان گیلان با بیان اینکه مساجد و بقاع متبرکه از بهترین مکان‌ها برای برگزاری جشن‌های مردمی دهه کرامت است، اظهار کرد: از ظرفیت حداکثری کانون‌های فرهنگی مساجد، پایگاه‌های مقاومت، حلقات صالحین و… برای بزرگداشت دهه کرامت بهره‌برداری می‌شود.

وی با اشاره به حضور خادمین رضوی در سراسر استان گیلان به مناسبت ولادت امام رضا (ع)، تصریح کرد: برگزاری جشن‌های متعدد در همه شهرها و روستاها، راه‌اندازی کاروان‌های شادی و پخش صلوات خاصه امام رضا (ع) از بلندگوهای مساجد، ادارات و پارک‌ها، قرائت زیارت امین الله در مساجد، توزیع بسته‌های معیشتی، مسابقات فرهنگی و هنری و نیز آذین‌بندی و چراغانی میادین، بلوارها و معابر عمومی برخی از برنامه‌های ستاد بزرگداشت دهه کرامت است.

حجت الاسلام اشجری با اشاره به اهمیت بهره‌گیری از ظرفیت رسانه‌ها، صدا و سیما و فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی، بیان کرد: برنامه‌های ویژه‌ای پیش از خطبه‌های نماز عبادی سیاسی جمعه ۲۱ و ۲۸ اردیبهشت با دعوت از سخنرانان و ستایشگران به منظور بزرگداشت دهه کرامت در سراسر استان گیلان برگزار خواهد شد.

کد خبر 6093264

دیگر خبرها

  • دهه کرامت فرصت مناسبی برای برگزاری جشن‌های مردمی است
  • تهران بیشترین زندانی غیرعمد را دارد
  • دیدار مردمی اصغر جهانگیر در حرم شاه عبدالعظیم حسنی
  • آغاز فعالیت ستاد اربعین وزارت تعاون در سیستان و بلوچستان
  • نقش سنگرسازان بی سنگر در تاریخ انقلاب ماندگار است
  • امیر دریادار ایرانی: کشتی‌های ایرانی را اسکورت می‌کنیم
  • تکالیف جدید کارگروه دائمی پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی کشور
  • دیدار معاون رئیس جمهور زیمباوه با وزیر دفاع ایران در تهران
  • پویش «مشهد مهربان»، عامل یکپارچه‌سازی اجتماعی مشهد مقدس
  • مشارکت دهه هشتادی‌ها در مدیریت شهری استمرار اندیشه بنیانگذار انقلاب است