Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش وانانیوز، 

خطر حذف پرسپولیس از لیگ قهرمانان آسیا، بدترین خبری بود که این فصل می‌توانست به اردوگاه سرخ‌ها برسد. انگار با این خبر نگرانی‌های سرخپوشان تکمیل شده باشد. درست در فصلی که با همه توان دارند با کمبود بازیکن و محرومیت می‌جنگند، احتمال حذف از آسیا به خاطر بدهی 10 میلیارد تومانی می‌تواند کمر تیم را خم کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پرسپولیس با دست‌های خالی چطور می‌تواند تا دو هفته آینده این بدهی را تأمین کند؟ تنگنا اما وقتی برای پرسپولیس بیشتر می‌شود که حامیان مالی باشگاه در جلسات می‌گویند همین حالا هم به همه تعهدات‌شان عمل کرده‌اند و توان پرداخت این مبلغ را تا موعد تعیین شده از سوی کنفدراسیون فوتبال آسیا(ای‌اف‌سی) ندارند. حالا حمیدرضا گرشاسبی مانده و بازیکنانی که این فصل پولی از باشگاه دریافت نکرده‌اند و بدهی‌هایی که هر لحظه فشار را بر باشگاه بیشتر و بیشتر می‌کند.

عمر جلسات شبانه حمیدرضا گرشاسبی با حامیان مالی باشگاه به چند هفته می‌رسد. از همان زمان که مدیرعامل باشگاه حس کرد فشار مضاعفی را که به بازیکنان وارد می‌شود، تنها با خوش‌قولی می‌تواند جبران کند. آن‌ هم در بحبوحه مشکلات مالی باشگاه و هجوم طلبکارانی که کار را برای اجرای برنامه‌های مالی باشگاه سخت می‌کردند.
گرشاسبی خوب می‌داند محرومیت از پنجره نقل و انتقالات تابستانی، خواه ناخواه کار بازیکنان را سخت‌تر کرده و دست برانکو برای استفاده از مهره‌هایش باز نیست. به همین خاطر در کنار همه بحث‌هایی که در این جلسات شبانه مطرح می‌شد، یکی از تأکیدهای اصلی گرشاسبی به پرداخت پول این فصل بازیکنان بوده است.
در میان همه حاشیه‌هایی که موفقیت این فصل پرسپولیس را تهدید می‌کنند، باشگاه نمی‌خواهد بی‌پولی به اعتراض بازیکنان و به هم ریختن نظم تیم منجر شود و همه اصرارها به پرداخت زودتر از موعد بازیکنان هم به همین خاطر بود. حامیان مالی باشگاه اما مطابق توافق اولیه‌شان با باشگاه پرسپولیس، شهریور را زمان پرداخت پول بازیکنان می‌‌دانستند و حاضر نبودند برنامه‌ریزی‌های‌شان در این رابطه را تغییر دهند.
همه این اصرارها در شرایطی بود که موضوع شکایت گولچ از باشگاه پرسپولیس بابت طلبش و خطر محرومیتی که باشگاه پرسپولیس را بابت این بدهی تهدید می‌کرد، باعث شد حامیان مالی باشگاه پرداخت طلب این مدافع استرالیایی را در اولویت قرار دهند و بخشی از طلب 250 هزار دلاری او را پرداخت کنند. بعد از اینکه خطر محرومیت پرسپولیس بابت بدهی به آنتونی گولچ برطرف شد، گرشاسبی اعلام کرد این پول را حامی مالی باشگاه برای جلوگیری از ایجاد خطر محرومیت برای این تیم پرداخت کرده است.
بعد از همه اصرارهای گرشاسبی برای پرداخت پول بازیکنان و پرداخت بخشی از طلب گولچ، حالا ضرب‌الاجل ای‌اف‌سی باعث شده او با طرح خواسته جدیدی به سراغ حامیان مالی باشگاه برود و از آنها بخواهد برای پرداخت بدهی 10 میلیاردی باشگاه تا 9 شهریور فکری کنند.
هنوز چهار هفته از رقابت‌های لیگ هجدهم نگذشته که حامی مالی رقم قابل توجهی بابت بدهی‌های پرسپولیس پرداخت کرده و اینطور که از جلسات شبانه باشگاه و حامیان مالی خبر می‌رسد، پرسپولیس برای پرداخت بدهی 10 میلیارد تومانی‌اش نمی‌تواند فقط روی کمک حامیان مالی خود حساب کند.
راحت بگوییم، حامیان مالی باشگاه پرسپولیس کم آورده‌اند و با اینکه از ابتدا پرداخت بدهی‌های 20 ساله باشگاه پرسپولیس یکی از شعارهای آنها شده بود اما مواجهه با رقم این بدهی‌ها و الزام به پرداخت این بدهی در طول مدت زمان کوتاه، کمی کار را برای آنها سخت کرده است.
شاید بیراه هم نباشد اگر بگوییم، حامیان مالی باشگاه وقتی همچنان وزارت ورزش را متولی باشگاه می‌بینند، خواه ناخواه وزارت ورزش را در پرداخت بدهی‌های باشگاه شریک می‌دانند.
«چرا وزارت ورزش حتی یک ریال هم به پرسپولیس کمک نمی‌کند؟» این سوالی است که حامیان مالی بارها در جلساتی که با گرشاسبی داشته‌اند مطرح کرده‌اند و به این ترتیب آب پاکی را روی دست او ریخته‌اند که برای پرداخت طلب 10 میلیاردی باشگاه، آن هم ظرف دو هفته، حساب چندانی روی حمایت آنها باز نکند.
درخواست‌های مدیرعامل باشگاه برای دریافت کمک از وزارت ورزش هم تاکنون پاسخی در پی نداشته و وزارت تاکنون هیچ کمکی به این باشگاه نکرده است.
محدودیت‌های کمک مالی وزارت ورزش به باشگاه پرسپولیس و کم آوردن حامیان مالی برای پرداخت بدهی‌های باشگاه، فشارها را بر باشگاه پرسپولیس بیشتر و بیشتر کرده است. باشگاه تنها تا 9 شهریور برای پرداخت بدهی 10 میلیاردی‌اش به کنفدراسیون فوتبال آسیا مهلت دارد و حذف از آسیا در صورت پرداخت نشدن این بدهی، می‌تواند ضربه مهلکی به پرسپولیس وارد کند.
بعد از ایستادگی پرسپولیسی‌ها مقابل مشکلات محرومیت از پنجره نقل و انتقالاتی، حالا سخت است انتظار داشته باشیم در صورت حذف از لیگ قهرمانان آسیا همچنان با قدرت ایستادگی کنند. آن هم در شرایطی که پرسپولیس حتی با وجود محرومیت، در آماده‌ترین و هماهنگ‌ترین روزهایش به سر می‌برد و با توجه به اینکه لیگ قهرمانان آسیا برای آخرین سال به طور تفکیک شده بین غرب و شرق آسیا برگزار می‌شود، شاید این آخرین شانس سرخ‌ها برای ایستادن روی سکوی قهرمانی باشد.
البته این پایان جلسات باشگاه با حامیان مالی و وزارت ورزش نیست و تلاش‌ها برای پرداخت بدهی 10 میلیاردی ادامه دارد. تاریخ اما ثابت کرده که حتی اگر تنگناها بیشتر، فشارها شدیدتر و امیدها کمرنگ‌تر شود اما باز هم پرسپولیسی‌ها از پا نمی‌نشینند. فیلم جدید پرسپولیس که مستندی از بحران مالی این باشگاه است، شاید فقط همین اسم را می‌تواند داشته باشد: تنگنا.
 

منبع: وانا

کلیدواژه: پرسپولیس لیگ برتر فوتبال ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت vananews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۵۳۴۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احمدی: ۱۰ درصد از قرارداد بازیکنان پرسپولیس را پرداخت کردیم/ تیم را برای قهرمانی در آسیا تجهیز می کنیم

سیدمحمدمهدی احمدی رئیس کنسرسیوم بانک‌های خریدار پرسپولیس در برنامه مجله فوتبال شبکه خبر اظهار کرد: روز گذشته ۱۰ درصد از مطالبات و حقوق معوقه سرخپوشان پایتخت پرداخت شد تا روحیه شان به طور مضاعف تا پایان فصل شکل بگیرد. ان شا الله اگر بتوانند در جام باشگاه‌های ایران کسب قهرمانی کنند خودشان باعث می‌شوند که بخشی از اقساط تخفیف پیدا کند و ما تصمیم گرفتیم بخشی از این تخفیف در اقساط را به بازیکنان و کادر فنی تخصیص بدهیم که همین قدرت مضاعف را در بازیکنان ایجاد خواهد کرد. در کادر فنی هم هیچ تغییری در این ۵ هفته پایانی لیگ برتر نخواهیم داشت و مابقی اعضای هیئت مدیره هم به کار خود ادامه می‌دهند.

او افزود: اصلا نمی‌خواهیم تیم را درگیر حاشیه کنیم و فقط یک عضو که جایش در هیئت مدیره پرسپولیس خالی هست به عنوان ناظر مالی در باشگاه پرسپولیس مستقر می‌کنیم که شفافیت، بودجه و نظام مالی را بتوانیم در این باشگاه شکل بدهیم. ما فصل آینده هم می‌خواهیم  تحلیل درستی از ریسک‌های مالی در باشگاه پرسپولیس داشته باشیم تا بتوانیم برنامه ریزی دقیقی انجام بدهیم و بتوانیم سال آینده باشگاه پرسپولیس را به عنوان مدعی قهرمانی آسیا تجهیز کنیم که آنچه که در خور شان این باشگاه هست را انجام بدهیم تا  دوباره در آسیا پرآوازه شود.  

احمدی گفت: سال ۸۴ مصوبه واگذاری ۲۰ درصد از سهام باشگاه‌های پرسپولیس و استقلال مصوب شد، اما هیچ گاه خریداری برایش پیدا نشد و هیچ اهلیتی از سوی سازمان خصوصی سازی مورد تایید قرار نگرفت تا اینکه در دولت رئیسی ۱۰ درصد سهام پرسپولیس و استقلال واگذار شد و ۱۶ بار مزایده از ۲۰ درصد، ۳۰ درصد، ۵۱ درصد و اخیرا مزایده ۸۵ درصدی برگزار شد، خریدار عمده‌ای برای خرید سهام این ۲ باشگاه پیدا نشد. این نگرانی وجود داشت که با واگذاری این ۲ باشگاه که نشان بزرگی دارند و هواداران زیادی بارش را به دوش می‌کشند بعدا مشکلات این ۲ باشگاه افزایش پیدا کند شاید عدم واگذاری شان موهبتش بیشتر از واگذاری شان باشد به خاطر همین موضوع به تعویق افتاد، اما بحث مجوز حرفه‌ای سرخابی ها، دولت را مجبور کرد که تصمیم بگیرد که حتما باید مالکیت از دولت جدا شود  و دولت سهام خود را واگذار کند.

رئیس کنسرسیوم بانک‌های خریدار پرسپولیس بیان کرد: نگرانی‌هایی هم وجود داشت که اگر دولت سهامدار اقلیت هم باقی بماند و بخواهد با ابزار‌هایی مدیریت کند و این موضوع باعث شد که سهامداری حاضر به خرید سهام این ۲ باشگاه نشود. با تدبیری که وزیر اقتصاد کرد به این نتیجه رسیدند که ۸۵ درصد سهام سرخابی‌ها یک جا واگذار شود که دولت کاملا حذف شود. ۱۰ درصد  سهام این ۲ باشگاه  به صورت شناور و خرد واگذار شده است. به طور حتم باید ۵ درصد سهام به کارکنان و پیشکسوتان واگذار شود که عنقریب باید این اتفاق بیفتد و حق تقدم با بازیکنان، کارکنان و پیشکسوتان برای خرید سهام خواهد بود.

او افزود: یکی از کنسرسیوم ها، نظام بانکی بود که ما منع قانونی به خاطر ماده ۱۶ و ۱۷ مربوط به قانون رفع تولید رقابت پذیر داشتیم و بانک‌ها را از بنگاه داری منع می‌کرد، اما شورای پول و اعتبار  ۲ هفته قبل مصوبه ای  صادر کرد  که این مانع به  صورت موردی برداشته شد. استدلال این بود که باشگاه پرسپولیس با توجه به شبکه هواداری و اجتماعی که دارد می‌تواند در کنار هم قرار بگیرد و  این مانع قانونی را بتواند برطرف کند. با توجه به مصوبه‌ای که شورای پول و اعتبار تصویب کرد ۶ بانک به صورت کنسرسیوم قرار گرفتند که عمده سهم به بانک شهر واگذار شد و ۳۰ درصد سهام را به طور مستقیم داریم و ۱۵ درصد را ۳ بانک صادرات، رفاه کارگران و اقتصاد نوین به مدت ۲ سال به بانک شهر واگذار کردند.

احمدی خاطرنشان کرد: طبق توافقی که در کنسرسیوم بانک‌ها صورت گرفت عملا ۳ عضو هیئت مدیره را بانک شهر انتخاب خواهد کرد و ۲ عضو هیئت مدیره را بانک ملت و بانک تجارت انتخاب می‌کنند که طی توافقی که کردیم یکی از این بانک ها، رئیس هیئت مدیره پرسپولیس را انتخاب می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان ورزشی فوتبال و فوتسال

دیگر خبرها

  • اولین واکنش مالکان جدید پرسپولس در خصوص اوسمار | فعلا هستند اما ما قهرمانی آسیا می‌خواهیم
  • مشکل بزرگ استقلال با مالک جدید پرسپولیس
  • احمدی: ۱۰ درصد از قرارداد بازیکنان پرسپولیس را پرداخت کردیم/ تیم را برای قهرمانی در آسیا تجهیز می کنیم
  • تاخیر در واریز وجه قابل پرداخت کالابرگ فروشندگان را به دردسر انداخت
  • بانک‌های چینی به دردسر افتادند؛ پای تحریم آمریکا در میان است
  • خاندزوی: بدهی‌های ایران تا سال قبل را به صفر رساندیم
  • بدهی‌های ایران به «بانک توسعه اسلامی» را به صفر رساندیم
  • بدهی‌های ایران تا سال ۱۴۰۲ را به صفر رساندیم
  • بدهی‌های ایران را تا سال ۱۴۰۲ به صفر رساندیم
  • خاندوزی: یکی از اولویت‌های ما حل موانع پرداخت بدهی‌های کشور است