Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-01@00:32:17 GMT

بیماری ۷۰ درصد مبتلایان به صرع با دارو کنترل می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۱۵۳۹۶۴

بیماری ۷۰ درصد مبتلایان به صرع با دارو کنترل می‌شود

دبیر سمپوزیوم علمی صرع مقاوم به درمان و اتوایمون، با اشاره به اینکه ۳۰ درصد بیماران مصروع مقاوم به درمان هستند، گفت: ۵ درصد بیماران مصروع صعب‌العلاج را می‌توان با جراحی درمان کرد.

مهر: دکتر کوروش قره‌گزلی در آستانه برگزاری سمپوزیوم علمی صرع مقاوم به درمان و اتوایمون، اظهار داشت: صرع بیماری مغزی است که حدود نیم تا یک درصد جامعه مبتلا به آن هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
به صورت ناگهانی بروز می‌کند و دارای حملات تکرار شونده غیرقابل پیش‌بینی است لذا هر لحظه امکان این حملات وجود دارد از جمله هنگام رانندگی و می‌تواند سبب تصادف و خسارات جانی و مالی شود.

وی افزود: بیماری ۷۰ درصد مبتلایان به صرع با دارو کنترل می‌شود و می‌توانند زندگی عادی خود را ادامه دهند، ولی حدود ۳۰ درصد بیماران مصروع صرع مقاوم به درمان داشته یعنی با مصرف ۲ تا ۳ مدل دارو حملات صرع آن‌ها ادامه دارد.

این متخصص مغز و اعصاب با تاکید بر اینکه برای تشخیص بیماران صرع مقاوم به درمان باید بررسی دقیق صورت گیرد و مشخص شده که آیا دارو را به اندازه مصرف کرده‌اند یا خیر، گفت: بنابراین در این افراد تشخیص و ارزیابی مجدد، بررسی داروها، انجام ام آر آی و... ضرورت دارد و در صورتی که تأیید شود فرد مبتلا به صرع مقاوم به درمان است جراحی بسته به محل درگیری در مغز برای آن پیشنهاد می‌شود.

قره‌گزلی ادامه داد: اگر محل تشنج که از مغز ساطع می‌شود به طور مثال اندام راست بیمار باشد ممکن است با جراحی یک عمر فرد طرفی از بدنش فلج شود؛ بنابراین بیماران مصروع مبتلا به درمان برخی می‌توانند با جراحی مداوا شوند و در عین حال جراحی برای برخی از آن‌ها خطرساز بوده و زندگی‌شان را با معلولیت همراه می‌سازد.

دبیر سمپوزیوم علمی صرع مقاوم به درمان و اتوایمون، گفت: ۵ درصد بیماران مصروع صعب‌العلاج را می‌توان با جراحی درمان کرد و در این سمپوزیوم جدیدترین و آخرین دستاورد‌های پزشکی، رادیولوژی، تشخیصی و درمانی ارائه، مورد بحث و گفتگو توسط صاحبنظران و اساتید برجسته قرار می‌گیرد.

وی با اشاره به اینکه پیش‌بینی می‌شود در کشور حدود ۸۰۰ تا ۹۰۰ هزار نفر مبتلا به صرع باشند، افزود: تصادفات، معلولیت‌ها و وضعیت‌های سوق‌الجیشی در این زمینه تأثیرگذار است همچنین امروزه مشخص شده برخی از بیماران مصروع علت صرع‌شان مشکل خودایمنی همچون بیماری‌های ام اس و روماتولوژی است؛ بنابراین برای این افراد داروی درمان سیستم ایمنی نیز تجویز می‌شود که همه این مباحث در سمپوزیوم علمی صرع مقاوم به درمان و اتوایمون مطرح می‌شود.

سمپوزیوم علمی صرع مقاوم به درمان و اتوایمون ۲۵ مرداد ۹۷ در بیمارستان تریتا برگزار می‌شود. همچنین این سمپوزیوم دارای ۵ امتیاز بازآموزی برای متخصصین مغز و اعصاب، روان‌پزشکان، جراحان مغز و اعصاب و فوق‌تخصص‌های اعصاب اطفال و ۳.۵ امتیاز بازآموزی برای متخصصین کودکان و پزشکان عمومی در نظر گرفته شده است.

منبع: فردا

کلیدواژه: صرع درمان صرع سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۵۳۹۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیین‌نامه توزیع اینترنتی دارو بر بستر سکوها ابلاغ شد

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، سیدرضا مظهری افزود: نسخه پیچی و فروش دارو همچنان تحت کنترل مسئول فنی داروخانه ها است و فقط حمل دارو با ابلاغ این آئین نامه با استفاده از سکوهای اینترنتی انجام می‌شود.

وی ادامه داد: این آئین نامه با رعایت اصول حفظ سلامت بیماران، موجب سهولت دسترسی بیماران به داروهای مورد نیاز می‌شود.

مظهری افزود: توزیع دارو بر بستر اینترنت به زودی به صورت آزمایشی در چند شهر با دستور وزیر بهداشت آغاز می‌شود و بعد از ۶ ماه در سراسر کشور پوشش داده می‌شود.

رئیس مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت گفت: بیماران با استفاده از سکوهای اینترنتی برای انتخاب نزدیک‌ترین داروخانه به محل سکونت می‌توانند داروی خود را سریع‌تر دریافت کنند.

دیگر خبرها

  • فشار خون بالا را این گونه کنترل کنید
  • ۵۹ داروی جدید تحت پوشش بیمه قرار گرفت
  • احتمال افزایش مبتلایان به مالاریا و تب دانگ در پی بارندگی‌های اخیر در جنوب سیستان و بلوچستان
  • بسیاری از اختلالات روانی ریشه جسمانی دارند
  • کمبود انسولین در بریتانیا بحرانی شد
  • آزمایش خون ممکن است ام‌اس زودرس را تشخیص دهد
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • امکان تشخیص ام‌اس زودرس با آزمایش خون
  • آخرین وضعیت سلامت تنها پلنگ ایرانی باغ‌وحش مشهد
  • آیین‌نامه توزیع اینترنتی دارو بر بستر سکوها ابلاغ شد