Web Analytics Made Easy - Statcounter

دادستان کل کشور با بیان اینکه ذره‌ای اعتقاد به بستن شبکه مجازی نداریم، گفت: معتقدیم این فضا باید کنترل و نظارت شود و از آلودگی‌ها و نجاسات پاک شود.

به گزارش خبرنگار سیاسی قضایی خبرگزاری شبستان، حجت‌الاسلام محمد جعفر منتظری، دادستان کل کشور در همایش مقابله با جرایم مالی در فضای مجازی با بیان اینکه برخورد با آسیب ها در جامعه فقط بر عهده قوه قضاییه نیست، گفت: قوه مجریه، قوه مقننه، علما و هدایتگران افکار جامعه نیز در برابر آسیب های اجتماعی مسئول اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امروز استفاده فضای مجازی و بهره گیری از فناوری نوین در سراسر دنیا یکی از مسایل بسیار مهم است و لازم است در این زمینه خود را به روز رسانی کنیم و از کارشناسان امر در این خصوص بهره ببریم، ما در این زمینه متاسفانه کمی عقب هستیم.

 

حجت الاسلام منتظری با بیان اینکه مرکز ملی فضای مجازی به وجود آمد و تلاش های زیادی در این زمینه انجام می شود، خاطرنشان کرد: ما باید از این ابزار مهم آنگونه که باید و شاید برای مدیریت فضای مجازی استفاده می کردیم اما به نظر در این امر کوتاهی کردیم آن‌طور که باید اراده قوی برای ساماندهی فضای مجازی باشد، نیست.

 

دادستان کل کشور با اشاره به گسترش و عمق برخی شبکه های مجازی مانند تلگرام و اینستاگرام در جامعه اظهار کرد: این بلایی که تلگرام و اینستاگرام برای مردم به وجود آورده است را ببینید و ببینید چه آسیب هایی را به بار آورده است، ما یک کشور عقب افتاده و ناتوان نیستیم این ملت رشید و شجاع است و در دنیا از لحاظ سطح معلومات حرف اول را می زند. جوانانی که می توانند کشورشان را نجات دهند در کشور ما وجود دارد و حاضرند برای پاکسازی این فضا سر و جان خود را فدا کنند اما مدیرانی که عزمشان می تواند کارساز باشد آنگونه که باید جذب نیست.

 

منتظری با اشاره به اینکه برخی از شبکه های مجازی را در کارگروه مصادیق مجرمانه بستیم و فیلتر کردیم، یادآور شد: در پی همین اقدام برخی آقایان صدایشان بلند می شود، شش وزیر به من نامه می نویسند و می خواهند که رفع فیلتر از فلان شبکه و فلان سایت انجام شود و من زیر بار نرفتم زیرا شریک جرم و ظلم آنها نخواهم شد.

 

وی با بیان اینکه از مردم می خواهیم برای تحقق شبکه های مجازی داخلی مطالبه عمومی داشته باشند، یادآور شد: ما ابزار لازم را داریم البته عده ای مخالف اند. بنده به عنوان مدعی العموم اقدامات لازم را در این زمینه لازم و ضروری می دانم.

 

مردم به مدیران انتقاد دارند نه به نظام

 

وی با اشاره به اینکه اکثریت مردم ما علیرغم تمامی فشارها و تحمل بسیاری از فشارهای اقتصادی پای نظام جمهوری اسلامی ایران ایستاده اند، گفت: دشمن چقدر تلاش کرد که عده ای را به خیابان ها بکشاند اما از مجموع 80 میلیون نفر تنها پنج هزار نفر هم به خیابان ها نیامدند. این مردم ما هستند که با وجود تمام سختی ها پای نظام خود می ایستند.

 

حجت الاسلام منتظری تصریح کرد: مردم به مدیر انتقاد دارند اما من مدیر که نظام نیستم و حقیقتا در این زمینه مسئولان و مدیران مسئولیت دارند تا در جهت تحقق مطالبه مردم و خواست رهبری تلاش کنند. قرار بود سامانه پیام رسان های داخلی تا پایان سال گذشته راه بیفتد که میسر نشد و به اول خرداد امسال موکول شد. امروز 24 مرداد است و هنوز این اقدام انجام نشده است و گفتند انشاءالله تا نیمه شهریور محقق می شود.

 

ذره ای اعتقاد به بستن شبکه های مجازی نداریم

 

دادستان کل کشور تصریح کرد: بنده به عنوان مدعی العموم مطالبه می کنم و ذره ای اعتقاد نداریم که شبکه های فضای مجازی را ببندیم. از وکیل و نماینده حرف های بی ربط نزنند و شعار دهند ما فقط مطالبه گر آن هستیم که فضای مجازی را از آلودگی ها و آسیب ها نجات دهیم و این اتوبان و شبکه را از فساد و عناصر مفسد پاکسازی کنیم.

 

وی با اشاره به اینکه فضای مجازی مانند اتوبان است که نباید بی کنترل باشد، گفت: اگر این کار منطقی (نظارت و کنترل) انجام نشود به تمام عرصه های زندگی مردم لطمه وارد می شود. ما مکلفیم در این زمینه به مبارزه برخیزیم و مبارزه نیز باید متناسب به شرایط و آن پدیده باشد. با اسلحه و کلاشینکف نمی توانیم به مبارزه سلاح بیوشیمی برویم.

 

با بگیر و ببند نمی توانیم بر آسیب ها و مشکلات فضای مجازی پیروز شویم

 

دادستان کل کشور با اشاره به اینکه با خشونت و رفتارهای ناپسند و غیراخلاقی یا بگیر و ببند نمی توانیم بر مشکلات و آسیب های شبکه فضای مجازی فایق بیایمف تصریح کرد: باید متناسب با این فضا سلاح های خود را آماده کنیم.

 

وی با بیان اینکه در فضای مجازی رباخواری وجود دارد، یادآور شد: رباخواری بدترین بلایی است که می تواند یک جامعه را تهدید کند و عواقب آن آنقدر بد و خطرناک است که خداوند این آسیب و بلا را به عنوان جنگ با خدا نام برده است.

 

حجت الاسلام منتظری اظهار کرد: قماربازی نوع دوم جرایم مالی است. کلاه برداری هایی که در فضای مجازی صورت می گیرد، سرقت، کسب مال به باطل از انواع دیگر جرایم مالی در این فضا هستند و مسئول رسیدگی به این تخلفات پلیس فتا، بانک مرکزی و بخش های اقتصادی هستند که باید با هم افزایی راهی را برای پیروز شدن بر این آسیب ها پیش رو قرار دهند.

پایان پیام/34

منبع: شبستان

کلیدواژه: روزنامه های ورزشی ورزش ایران فوتبال ایران زلزله دریای خزر ازدواج مساجد دونالد ترامپ داعش اردبیل دادستانی منتظری فضای مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۵۴۴۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل کمیته امنیت روانی برای برخورد با شایعه سازان و نشردهندگان اکاذیب در فضای مجازی

مهدی بخشی امروز در نشست رؤسای حوزه‌های قضائی و دادستان‌های سراسر استان کرمان با موضوع بررسی برنامه‌های عملیاتی سال ١۴٠٣ دادگستری استان کرمان گفت: سند تحول قضایی با توجه به قانون اساسی و قوانین و مقررات هم سو با نظام، اهداف انقلاب، بیانات امام راحل و یکی از موضوعات مورد توجه و تأکید مقام معظم رهبری طی چند سال گذشته بوده است. 

 وی شرط اول قضاوت را انقلابی بودن، انقلابی ماندن، دفاع از ارزش‌های امام (ره) و شهدا و تبعیت از ولی عادل دانست و بیان کرد: کسی که در مسند مسئولیت است، همواره باید با داشتن منش انقلابی، اخلاص و سختکوشی برای تحقق سند تحول قوه قضائیه تلاش کند.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کرمان خدمت کردن به مردم را یک توفیق و موهبت بزرگ دانست و بیان داشت: در ابتدای امسال، ٧٩ برنامه برای سند تحول قوه قضاییه ابلاغ شده و در دادستانی مرکز استان نیز برنامه یک ساله ۱۴۰۳ را مبتنی بر سند تحول تنظیم کرده‌ایم.

وی به تهیه کاربرگ‌هایی برای نظارت بیشتر بر دادسرا‌های سراسر استان اشاره و بیان کرد: از طریق این کاربرگ‌ها، ارزیابی جامعی برای سنجش عملکرد در شاخص‌های متعددی از برای انطباق با مفاد سند تحول صورت می‌گیرد و نقاط قوت و ضعف در دادسرا‌های استان به صورت دقیق شناسایی شود.

مدعی العموم کرمان همچنین خواستار توجه جدی دادستان‌های سراسر استان به عملکرد حوزه‌های تحت امر خود و همچنین رسیدگی سریع توأم با دقت به پرونده‌ها شد و بیان داشت: تعیین تکلیف هر چه سریع‌تر پرونده‌های موجود در نیروی انتظامی و ضرورت افزایش نظارت بر عملکرد ضابطین و ارائه آموزش‌های لازم به آنها نیز در اولویت دادستان‌های سراسر استان قرار گیرد. 

وی هتک حرمت و هر گونه افترا و تهمت ناروا به افراد را مذموم شمرد و به کلیه مقامات قضائی استان توصیه کرد: مبارزه جدی با فساد را در اولویت کار‌ها و امور خود قرار دهند و در عین حال توجه و اهتمام ویژه به حفظ حرمت و آبروی مسئولانی که هنوز جرم آن ها ثابت نشده نیز داشته باشند. 

دادستان کرمان یکی دیگر از مظاهر صیانت از حقوق عامه را برخورد و مقابله با شایعه سازان و نشردهندگان اکاذیب و اقداماتی که در فضای مجازی باور‌های مردم را نشانه گرفته‌اند و موجبات تشویش اذهان مردم را فراهم می‌آورند، دانست و تاکید کرد: دادستانی کرمان با تشکیل کمیته امنیت روانی با تمام توان به مقابله با هر آنچه امنیت روانی و فیزیکی مردم را تهدید می‌کند، خواهد پرداخت و از موارد نقض و مخدوش کردن حقوق عامه جلوگیری خواهد کرد. 

وی در ادامه به ماندگاری طولانی‌مدت وسایل نقلیه و اموال توقیفی در حوزه پرونده‌های مواد مخدر در استان اشاره و بیان داشت: با اقدام جهادی و شبانه روزی برای دستور رئیس قوه قضائیه و دادستان کل کشور، پارکینگ خودرو‌های توقیفی مواد مخدر وضعیت مطلوبی دارد؛ اما باید این روند را ادامه دهیم تا برای بار دیگر پارکینگ‌ها پر نگردند و هر چه سریع‌تر برای تعیین تکلیف این خودرو‌ها اقدام شود. 

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کرمان تأکید کرد: دادستان‌ها ضمن حضور در انبار‌ها و پارکینگ‌های خودرو‌های توقیفی غیر مواد مخدر، علل ماندگاری خودرو‌ها به ویژه موتورسیکلت‌ها را مورد بررسی قرار دهند و با صدور دستورات قضایی لازم، موانع موجود را برای تعیین تکلیف آنها رفع کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • تشکیل کمیته امنیت روانی برای برخورد با شایعه سازان و نشردهندگان اکاذیب در فضای مجازی
  • اتمام حجت دادستان کرمان با شایعه‌سازان در فضای مجازی
  • گشت ارشاد مدیران به معنای برکناری و بگیر و ببند نیست
  • طرح پنج شنبه‌های طلایی و دوری دانش آموزان از فضای مجازی
  • رئیس دفتر بازرسی ویژه رئیس جمهور: گشت ارشاد مدیران به معنای برکناری و بگیر و ببند نیست
  • آغاز طرح ملی مشاركت اجتماعی مردم در فضای مجازی از تابستان
  • طرح پنج شنبه های طلایی سبب دوری دانش آموزان از فضای مجازی می شود
  • حکمرانی رسانه را جدی بگیریم
  • آسیب‌شناسی استفاده از فضای مجازی در نظام تبلیغی‌رسانه‌ای مساجد
  • برخورد پلیس با عوامل خرید و فروش سلاح گرم و اراذل و اوباش در فضای مجازی و دستگیری ۳۰۰۰ نفر