Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان غربی گفت:‌ توسعه اراضی کشاورزی در حوضه آبریز دریاچه ارومیه ممنوع بوده و وزارتخانه‌های نیرو و جهاد کشاورزی موظفند با متخلفان برخورد قانونی کنند.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری آنا از استانداری آذربایجان غربی، تقی کهوریان در جلسه بررسی میدانی توسعه اراضی کشاورزی حوضه آبریز دریاچه ارومیه با توجه به مصوبات جلسه اخیر در معاونت هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزارت کشور، گفت: «براساس تصویب نامه‌های هیأت وزیران از سال 1393 به بعد، توسعه اراضی کشاورزی در حوضه آبریز دریاچه ارومیه اعم از تبدیل اراضی ملی منابع طبیعی به کشاورزی، دیم به آبی، زراعی به باغی در سطح حوضه آبریز دریاچه ارومیه و هرگونه عملیات منجر به افزایش برداشت از منابع آب حوضه اعم از ایجاد و بهسازی ایستگاه‌های پمپاژ آب، احداث آب‌بندان و سدهای معیشتی در سطح حوضه آبریز دریاچه ارومیه ممنوع بوده و وزارتخانه‌های نیرو و جهاد کشاورزی موظفند علاوه بر ممنوعیت صدور مجوز در این باره با متخلفان برخورد قانونی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

وی افزود: «در همین رابطه، به استناد گزارش ستاد احیای دریاچه ارومیه، به میزان 21000 هکتار در حوضه آبریز، توسعه اراضی کشاورزی صورت گرفته که 18000 هکتار آن در استان آذربایجان غربی، 2000 هکتار در استان آذربایجان شرقی و 1000 هکتار نیز در استان کردستان توسعه یافته است.»

کهوریان با توجه به تبعات ناشی از توسعه اراضی کشاورزی در حوضه آبریز دریاچه ارومیه، اظهار کرد:‌ «این موضوع پس از راستی‌آزمایی و تاٌیید نهایی کارگروه ملی نجات دریاچه ارومیه با بررسی وزارت کشور، برای تصمیم‌گیری نهایی به شورای امنیت ملی ارجاع خواهد شد.»

وی، زمان 20 روزه برای بررسی میدانی توسعه اراضی کشاورزی و راستی‌آزمایی با مسئولیت استانداری را مورد تاٌکید قرار داده و از دفتر استانی ستاد احیای دریاچه ارومیه خواست تا در اسرع وقت نسبت به ارسال جداول حاوی اطلاعات موردنیاز از قبیل مختصات هر قطعه، مساحت، نوع زراعت (زراعی یا باغی)، نوع چاه (مجاز یا غیرمجاز)، الگوی مصرف و نوع محصولات کشاورزی، میزان حق آب و ... به همراه کتابچه مستندات موضوع اراضی توسعه یافته، به معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری اقدام کند و تیم‌های کارشناسی در قالب سه تیم و متشکل از افراد متخصص دستگاه‌های اجرایی، از اراضی موصوف حداکثر طرف مدت دو هفته بازدید کرده و در هر مرحله، فرم‌های موردنظر را تکمیل و امضأ کنند.»

کهوریان به اهمیت انجام دقیق این امر تاکید و یادآوری کرد:‌ «با انجام پایش در اطلاعات ستاد احیای دریاچه ارومیه که بر مبنای مقایسه عکس‌های ماهواره‌ای بدست آورده است امکان پالایش این اطلاعات فراهم شده و مقدار دقیق‌تر توسعه اراضی کشاورزی مشخص خواهد شد.»

انتهای پیام/4046/

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۵۵۵۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلنگ احداث هتل و تله‌کابین خوشاکو ارومیه به زمین زده شد

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان‌غربی در مراسم کلنگ‌زنی هتل و تله‌کابین خوشاکو ارومیه گفت: این پروژه دارای یک خط تله‌کابین به طول یک هزار و ۳۰۰ متر و یک هتل با ۷۰ تخت اقامتی است که افتتاح آن در توسعه گردشگری آذربایجان‌غربی تاثیر مهمی خواهد داشت.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، با حضور معاون امور مجلس، حقوقی و استان‌ها وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی پروژه احداث هتل و تله‌کابین خوشاکو ارومیه کلنگ‌زنی شد.

مرتضی صفری امروز _سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت_ در این مراسم که با حضور مقامات استانی و کشوری برگزار شد، اظهار کرد: این پروژه در راستای توسعه مسیر گردشگری سبز سرو_اشنویه اجرا می‌شود.

وی افزود: این پروژه دارای یک خط تله‌کابین به طول یک هزار و ۳۰۰ متر و یک هتل با ۷۰ تخت اقامتی است که افتتاح آن در توسعه گردشگری آذربایجان‌غربی تاثیر مهمی خواهد داشت.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان‌غربی گفت: نزدیکی به مرز بین‌المللی سرو و وجود جاذبه‌های تاریخی و گردشگری آبشارهای سوله‌دوکل و سلوک، پیست اسکی خوشاکو، آب گرم هفت‌آباد و … از جمله ظرفیت‌های سیلوانا برای توسعه گردشگری است.

کد خبر 749513

دیگر خبرها

  • در انتظار روزهای خوب برای«زهره» اصلی ترین آبریز کشور
  • کلنگ احداث هتل و تله‌کابین خوشاکو ارومیه به زمین زده شد
  • ۵۵۰ هزارهکتار اراضی زراعی آذربایجان غربی دارای سند تک برگ شده اند
  • دلشوره دریاچه ارومیه ادامه دارد/ وعده‌ها محقق می‌شود؟
  • صدور سند تک برگ برای ۵۵۰ هزار هکتار از اراضی زراعی آذربایجان‌غربی
  • تراز دریاچه ارومیه از مرز ۱۲۷۰ متر عبور کرد
  • آب‌گیری دریاچه ارومیه در ایام گرم و کم بارش ادامه پیدا کند
  • تراز دریاچه ارومیه از مرز ۱۲۷۰ متر بالاتر رفت
  • وضعیت دریاچه ارومیه برخلاف خوش‌بینی‌ها بحرانی است!
  • آخرین وضعیت دریاچه ارومیه