Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - نشست مشترک مديران بانک ملي ايران و شرکت بيمه نوين در جهت واگذاري بخش بيمه درمان بانک در باشگاه آجودانيه برگزار شد.
به گزارش خبرگزاري آريا، حبيب اله رشيدارده معاون منابع انساني بانک در اين نشست با تاکيد بر اينکه امروز بيمه درمان در همه کشورها از جمله ايران از بيمه هاي رايج و به نوعي ويترين ساير رشته هاي بيمه اي محسوب مي شود، گفت: بيمه درمان به دو شکل بيمه درمان اوليه يا پايه و بيمه درمان تکميلي يا بيمه اختياري رواج دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي با تاکيد بر اينکه امروزه با رشد تکنولوژي،افزايش بيماري ها و هزينه هاي هنگفت درمان، داشتن بيمه براي ارتقاي نظام سلامت جامعه و همچنين سازمان ها يک نياز مهم و ضروري است، ادامه داد: کارشناسان شرکت هاي بيمه دو ديدگاه متفاوت درباره طرح بيمه هاي درمان دارند، نخست اينکه ضعف بيمه هاي اوليه موجب پر رنگ شدن نقش بيمه هاي درمان تکميلي شده است و در ديدگاه دوم بيمه هاي تکميلي سبب ناکارآمدي بيمه هاي اوليه شده است.
رشيد ارده اظهار کرد: وجود کاستي ها در بيمه هاي درمان سبب شده است تا بيمه اي تحت عنوان بيمه هاي درمان تکميلي مطرح شود تا بدينوسيله بتوان رفاه بيشتر خانواده ها و افراد سازمان را تامين کرد.
وي اضافه کرد: رضايتمندي و دريافت خدمات مطلوب بحث برانگيز و جزو مطالبات جدي کارکنان بانک است. با ايجاد يک تعامل دو سويه و برنامه ريزي شده مي توان خدماتي را از اين نوع بيمه ها دريافت کرد که شايسته ي کارکنان بانک‌ملي ايران باشد.
همچنين مدير امور بيمارستان و دانشکده پرستاري بانک در اين همايش گفت: خوشبختانه با حمايت مديرعامل بانک، مذاکرات ما با بيمه نوين نتايج خوبي داشت و اميدواريم اين قرارداد، دستاوردهاي خوبي در حوزه درمان همکاران داشته باشد.
حسينعلي سخندان با بيان اينکه بخش آنژيوگرافي و عمل قلب بيمارستان بانک در کشور بي نظير است، اظهار کرد: بيمارستان بانک ملي ايران با قدمتي حدود نيم قرن و با پيشرفته ترين تجهيزات و مجرب ترين کادر پزشکي آماده خدمت رساني است.
همچنين مهدي لطيفي رييس اداره کل رفاه و درمان، محمد رضايي رييس اداره کل سرمايه انساني نيز در اين همايش با ابراز رضايتمندي از ايجاد همکاري مشترک ميان بانک ملي ايران و بيمه نوين بر همکاري نزديک دواير رفاه ادارات امور شعب استان ها و نمايندگان شرکت بيمه تاکيد کردند.
مديرعامل شرکت بيمه نوين و عضو شوراي عالي بيمه نيز ضمن ابراز خرسندي براي ايجاد اين تعامل و همکاري مشترک با بانک ملي ايران گفت: استراتژي ما در بيمه نوين خدمت رساني به مشتريان عام است و بانک ملي ايران نيز که به نوعي شريک تجاري ما محسوب مي شود و اميدواريم اين همکاري ادامه دار باشد.
حسين کريمخان زند تصريح کرد: ما ديدگاه بلندمدت به همکاري با بانک ملي ايران داريم و از اين رو شروع به نيازسنجي کارکنان بانک کرده ايم.‌‌
وي ادامه داد: در آينده اي نزديک امکان پيگيري خسارت کارکنان بانک از طريق يک اپليکيشن تلفن همراه امکان پذير مي شود و در مرحله بعد بيمه هاي اتومبيل و آتش سوزي منازل را در دستور کار داريم.
در پايان نيز پانل پرسش و پاسخ با حضور مديران بانک ملي ايران و شرکت بيمه نوين برگزار شد.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۵۶۱۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام سرانه بیمه درمان پرداختی دهک‌های اول تا نهم/ فرانشیز بستری مددجویان «صفر» شد

مجتبی احمدلو با اشاره به تسهیلات درمانی درنظر گرفته شده در مصوبه تعرفه‌های درمانی سال ۱۴۰۳، اظهار کرد: ۲۶ فروردین‌ماه هیات وزیران مصوبه تعرفه‌های خدمات پزشکی را در بخش‌های دولتی، خصوصی، خیریه و عمومی غیردولتی ابلاغ کرد که نسبت به سال گذشته با رشد متوسط ۳۰ درصدی همراه بوده است. در این مصوبه خودپرداخت (فرانشیز) خدمات درمانی برای مددجویان کمیته امداد و بهزیستی و همچنین دهک‌های پایین درآمدی قابل ملاحظه است.

وی ادامه داد: براساس مصوبه هیات وزیران، خودپرداخت (فرانشیز) مراجعه بیماران در طرح نظام ارجاع برای مددجویان شهری کمیته امداد تحت پوشش بیمه سلامت ایران ۱۳ هزار تومان است. حدود یک میلیون نفر از مددجویان شهری کمیته امداد دارای بیمه نظام ارجاع یک هستند.

مدیرکل بهداشت، بیمه‌های اجتماعی و درمان کمیته امداد یادآور شد: دارو، ملزومات پزشکی و خدمات پیراپزشکی مورد نیاز بیماران نیز باید توسط مرکز ارائه کننده خدمت تامین شود و مراکز درمانی حق ارجاع بیماران جهت تهیه اقلام و خدمات فوق خارج از زنجیره ارجاع به بیرون از مراکز را ندارند.

احمدلو با اشاره به دیگر موارد مورداهمیت در ابلاغ تعرفه‌های درمانی سال ۱۴۰۳ برای مددجویان، بیان کرد: سهم پرداختی سازمان بیمه سلامت برای بیمه‌شدگان آن سازمان در سه دهک درآمدی برای خدمات بستری و سرپایی (به استثنای داروی سرپایی) در مراجعه به مراکز دولتی و دانشگاهی ۱۰۰ درصد تعرفه دولتی است و خودپرداخت (فرانشیز) بیماران سه دهک رایگان است.

وی با اشاره به قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت (مصوبه سال ۱۴۰۰)، گفت: از سال گذشته هیات وزیران تصویب کرده که خدمات بستری و سرپایی (به استثنای داروی سرپایی) برای کودکان زیر ۷ سال در مراکز دولتی و دانشگاهی رایگان است که این موضوع در لایحه بودجه ۱۴۰۳ و این مصوبه نیز لحاظ شده است.

مدیرکل بهداشت، بیمه‌های اجتماعی و درمان کمیته امداد با اشاره به فرانشیز مددجویان، تصریح کرد: همچنین مددجویان تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی که دارای بیمه سلامت هستند در سال جاری نیز همچون سال گذشته خدمات بستری و خدمات اورژانسی که دارای پرونده هستند، با نظام ارجاع در مراکز دولتی ۹۵ درصد توسط بیمه و ۵ درصد از محل منابع تعیین شده در قانون بودجه تامین می‌شود و به عبارتی فرانشیز خدمات بستری و اورژانسی دارای پرونده برای مددجویان صفر است. برای خدمات سرپایی در تمامی مراکز طرف قرارداد بیمه سلامت نیز سهم سازمان از ۷۰ درصد به ۸۵ درصد ارتقا یافته است و خودپرداخت بیماران خاص و صعب‌العلاج برای مددجویان کمیته امداد تحت پوشش بیمه سلامت ایران در قالب نظام ارجاع و مددجویان بهزیستی برای دارو و خدمات سرپائی مرتبط با بسته بیماری‌های مذکور رایگان است.

احمدلو در بخش دیگری از سخنان خود این را هم گفت که دولت همچنان در سال جاری بیمه سلامت را مکلف کرده که سهم بیمه برای افراد فاقد بیمه درمانی در پنج دهک اول درآمدی همچنان رایگان باشد و دهک ۶، ۲۰ درصد حق بیمه، دهک ۷، ۳۰ درصد حق بیمه، دهک ۸، ۴۰ درصد حق بیمه، دهک ۹، ۵۰ درصد حق بیمه سرانه درمان را پرداخت کنند. حق سرانه بیمه خدمات درمانی نیز در سال جاری ماهانه ۱۶۱ هزار و ۵۰۰ تومان به ازای هر نفر است.

منبع: ایسنا 

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی رفاه و تعاون

دیگر خبرها

  • درمان سرطان رایگان می‌شود
  • اعلام سرانه بیمه درمان پرداختی دهک‌های اول تا نهم/ فرانشیز بستری مددجویان «صفر» شد
  • همراهی بانک ها در تامین مالی پروژه‌ها و طرح‌های توسعه شرکت مس
  • رومن رینز و کیانو ریوز همکاری مشترک خواهند داشت/ اخبار WWE
  • تاسیس بانک مشترک ایران-پاکستان فعلا معلق مانده است
  • تاکید وزیر دفاع پاکستان بر تقویت همکاری‌های امنیتی و ضدتروریسم با ایران
  • نشست مشترک آژانس‌های گردشگری شهرستان گرگان 
  • گود میدان مشق رفع خطر می‌شود | همکاری مشترک وزارت امورخارجه و شهرداری
  • چقدر برای نرخ بیمه و درمان از فیش حقوقی هر کارمند کسر می‌شود؟
  • افشاگری درباره بیمه تکمیلی رانندگان کامیون ؛ سوء استفاده کنندگان کیستند؟