Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-05@23:11:59 GMT

هفت مرکز رشد و نوآروی پیام نور کشور راه اندازی شد

تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۱۵۶۲۰۳

هفت مرکز رشد و نوآروی پیام نور کشور راه اندازی شد

به گزارش خبرنگار ایرنا، در این مراسم که با حضور دکتر محمد رضا زمانی رئیس دانشگاه پیام نور کشور و اسماعیل قادری فر رئیس مرکز توسعه فناوری­های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار شد ، دانشگاههای پیام نور واحد شهرهای یزد ، کرج ، کرمان ، اصفهان، ادربیل ، تبریز و ساری صاحب مرکز رشد و نوآوری شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس دانشکاه پیام نور کشور هدف از ایجاد مراکز رشد و نوآوری در این دانشگاه را ترغیب دانشجویان و استادان به انجام فعالیت های کارآفرینی مبتنی بر نوآوری و توانمندسازی آنان برای ایجاد شرکت های دانش بنیان و همچنین تقویت ارتباط دانشگاه با حوزه صنعت عنوان کرد.
زمانی با بیان اینکه با راه اندازی این هفت مرکز ، شمار دانشگاه پیام نور دارای مراکز رشد و نوآوری به 10 واحد رسیده که در مراکز استان ها فعال است ، گفت: باید با وفاق و همدلی جایگاه دانشگاه را ارتقا دهیم.
وی افزود : دانشگاه پیام نور با ظرفیت گسترده دانشجویی و اعضای هیات علمی مجرب و دیگر نیروهای انسانی کارآمد بستر توسعه جامعه را فراهم می کند.
زمانی گفت: دانشگاه پیام نور در سال های گذشته مقوله آموزشی را بیشتر مورد توجه قرار می داد ، اما با مطرح شدن نسل سوم فعالیت دانشگاهها، این دانشگاه هم تلاش کرده است تا دانشگاه را از نسل دوم به نسل سوم ارتقا بدهد.
وی توضیح داد: در نسل سوم دانشگاهها ، مباحث پژوهشی ، فناوری ، ارتباط با صنعت با هدف تبدیل علم به ثروت مورد توجه جدی وزارت علوم و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری است و همسو با این رویکرد دانشگاه پیام نور نیز فعالیت های دانش بنیان را ایجاد کرده است.
زمانی گفت : همه مراکز علمی و دانشگاهی باید فعالیت هایی را انجام بدهند تا جامعه از منافع علمی دانشگاهها بهره مند شوند.
رئیس دانشگاه پیام نور کشور افزود: دانشگاهها باید در حل معضلات منطقه کارآفرینی و گره گشایی کنند و علم را در منطقه خود بر اساس ظرفیت ها به مرحله عملیاتی کارآفرینی و روتق اقتصادی برسانند، در غیر این صورت هزینه ها را هدر داده ایم و در واقع خسارت به جیب مردم جامعه زده ایم.
زمانی اظهار داشت: نقش آفرینی دانشگاه پیام نور در سرمایه گذاری منطقه خود باید گسترده تر شود ، چرا که معتقدیم که دانشگاهها یکی از حلقه های سرمایه گذاری در هر منطقه است.
رییس دانشگاه پیام نور بر تداوم نقش آموزشی این دانشگاه نیز تاکید کرد و گفت: در حال حاضر این دانشگاه دارای 500 هزار داشنجو ، چهار هزار عضو هیات علمی و 10 هزار کارمند است.
وی جهت دهی علمی دانشگاهها به سمت بین المللی شدن را ضروری دانست و افزود: دیپلماسی علمی را در عرصه بین المللی با هدف مبادله استادان ، جذب دانشجو و انجام طرح های پژوهشی مشارکتی باید گسترش دهیم.
زمانی وضعیت علمی جمهوری اسلامی ایران در منطقه را مناسب و سرآمد دانست و گفت: دانشگاههای کشور می توانند در برخی از کشورهای منطقه فارسی زبان نظیر افغانستان دانشجو جذب کند.
وی تقویت زبان بین المللی را برای رسیدن به این هدف مهم دانست و افزود: دانشگاه پیام نور با چهار هزار عضو هیات علمی توانمندی دیپلماسی علمی کشور را مورد حمایت جدی قرار می دهد.
زمانی گفت : امروز بستر الکترونیکی دانشگاه پیام نور برای اینکه هر ایرانی در هر کجای از این کره زمین در کشورهای محتلف که زندگی می کند ، فراهم است و این دانشگاه در حال حاضر در 50 کشور دنیا نمایندگی دارد.
6990/1654
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: رفع حصر نقل و انتقالات لیگ برتر لایحه شفافیت اسلامی ایران اصفهان دانشگاه پیام نور فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری رفع حصر نقل و انتقالات لیگ برتر لایحه شفافیت امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۵۶۲۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر کشور پیام فرستاد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، احمد وحیدی وزیر کشور، در پی درگذشت تالم بار نخبه علمی اهل مازندران، زنده یاد سید اسماعیل نصرالهی، در پیامی این ضایعه را به جامعه علمی و فرهنگی استان مازندران و بازماندگان، تسلیت گفت.

طبق روایت فارس، متن پیام وزیر کشور بدین شرح است:

انالله و اناالیه راجعون

مصیبت درگذشت ناگهانی و تالم بار شادروان سید اسماعیل نصرالهی، جوان نخبه ملی و استانی اهل مازندران که برغم معلولیت جسمی، موفقیت مهم کسب رتبه بیست و پنج در زیر گروه علوم انسانی در کنکور سال ۱۴۰۲ را بدست آورد، موجب تاثر و تاسف فراوان اینجانب شد.

به همین مناسبت، مصیبت درگذشت سید اسماعیل نصراللهی و پدر گرامی‌اش، دکتر سید احمد نصراللهی را که در حادثه گاز گرفتگی به مشیت الهی رضایت دادند، به خانواده محترم و معزی، جامعه فرهنگی و علمی و دانش آموزان استان مازندران تسلیت عرض نموده، از درگاه خداوند سبحان برای آن پوینده و رحیل راه علم، آمرزش و رضوان الهی و برای بازماندگان صبر جمیل و اجر جزیل و برای مادر آن زنده یاد، که در حادثه گازگرفتگی آسیب دیده اند، شفا و صحت کامل مسئلت دارم.

گفتنی است، نخبه جوان اهل ساری که با وجود معلولیت شدید جسمی و حرکتی به موفقیت‌های علمی شاخصی دست یافته بود و پارسال در کنکور سراسری رتبه ۲۵ گروه علوم انسانی را کسب کرده بود، روز جمعه چهاردهم اردیبهشت بر اثر مسمومیت با گاز منواکسیدکربن در روستای پاجی از توابع بخش دودانگه شهرستان ساری همراه پدرش جان باختند.

همچنین به نقل از روابط عمومی مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی مازندران، آمده بود: ساعت ۱۱ روز/جمعه/ خبر مسمومیت سه نفر با گاز منواکسیدکربن در روستای پاجی از درمانگاه روستای محمدآباد به مرکز ارتباطات اورژانس مازندران اعلام و درخواست اعزام بالگرد شد که پیرو این درخواست بالگرد اورژانس به پرواز در آمد.

در این حادثه گازگرفتگی دکتر سید احمد نصراللهی (جراح دندانپزشک) پرسنل بیمارستان امام خمینی(ره) ساری و فرزندش سید اسماعیل نصراللهی جوان نخبه و دارنده رتبه ۲۵ کنکور سال گذشته رشته علوم انسانی بر اثر نشت گاز در ویلای شخصی جان باختند.

مادر سید اسماعیل نصراللهی نیز به دلیل مسمومیت با منواکسیدکربن دچار افت سطح هوشیاری شده بود که با لوله‌گذاری در نای و انتقال سریع به مرکز درمانی امام خمینی(ره)، از مرگ نجات یافت.

زنده‌یاد سید اسماعیل نصراللهی با توجه به معلولیت شدید جسمی حرکتی پارسال پس از موفقیت در کنکور سراسری مورد توجه رسانه‌ها و مسئولان استان و کشور قرار گرفته بود. تا جایی که وزیر علوم، تحقیقات و فناوری پارسال با این جوان نخبه معلول دیدار کرد.

27211

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902743

دیگر خبرها

  • دانشگاه تهران در نجف دانشجو می‌پذیرد
  • مرکز ملی مغز با هدف گسترش خدمات در زمینه علوم شناختی راه‌اندازی می‌شود
  • پیام تسلیت رییس دانشگاه تهران در پی درگذشت دانشجوی نخبه
  • دانشگاه تهران از سال آینده در شعبه نجف اشرف دانشجو می‌پذیرد
  • پذیرش دانشجو در شعبه نجف دانشگاه تهران از سال تحصیلی آینده
  • پذیرش دانشجو در شعبه نجف اشرف دانشگاه تهران از سال تحصیلی آینده
  • آزادی‌خواهی از ویژگی‌های عناصر علمی و دانشگاهی در تمامی ادوار تاریخ است
  • مقیمی: پذیرش دانشجو در شعبه نجف اشرف دانشگاه تهران از سال تحصیلی آینده
  • وزیر کشور پیام فرستاد
  • ثبت ۱۶۸ هزار و ۶۷۳ طرح تحقیقاتی در حوزه سلامت/ راه اندازی ۱۱۴ مرکز رشد فناوری سلامت