Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛دستفروشان مترو آدامس‌هایی را می‌فروشند که تفاوت قیمت آن‌ها با مشابه این آدامس‌ها در سوپرمارکت ها، خیلی متفاوت است. همین آدامس‌ها در دست افرادی که کنار پیاده رو‌های شلوغ نیز حضور دارند، با همان قیمت ارزان‌تر از سوپرمارکت‌ها به فروش می‌رسد.

عده‌ای بر این باور هستند که مغازه‌ها گران می‌فروشند، اما واقعیت این است که آدامس‌های خارجی ارزان قیمت، به هیچ وجه قابل اطمینان نیستند و سلامت آن‌ها جای سئوال دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما، متاسفانه اغلب خریداران این قبیل آدامس ها، بدون توجه به این قبیل هشدارها، فقط، چون قیمت ارزان تری دارند، آن‌ها را می‌خرند و مصرف می‌کنند.

دو کشور ایران و عربستان در صدر فهرست مصرف‌کنندگان آدامس در جهان قرار دارند و ایران به دلیل داشتن جمعیت جوان، یکی از مراکز هدف تولید و عرضه‌کنندگان اصلی آدامس جهان محسوب می‌شوند و امارات متحده عربی و ترکیه از عمده‌ترین صادرکنندگان آدامس به ایران محسوب می‌شوند.

بیشتر بخوانید:مصرف سالیانه آدامس در ایران چقدر است؟ 

وجود ماده‌ای به نام «اسپارتام» در آدامس، پس از ورود به بدن تبدیل به ماده‌ای می‌شود که عوارض جبران ناپذیری دارد. این در حالی است که آدامس‌های تقلبی و قاچاق که به وفور در همه جا به فروش می‌رسد، چنین ماده‌ای را در خود دارند.

سمیره صباح معاون اداره کل نظارت بر فرآورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو، در ارتباط با وجود آدامس‌های تقلبی و قاچاق در بازار کشور، گفت: محصولاتی که سازمان غذا و دارو به آن‌ها مجوز ورود می‌دهد قطعا بر اساس ضوابط و آیین نامه‌ها بوده و همه جوانب اعم از سیاست‌های کلان سلامت، اقتصاد مقاومتی و...، در مورد آن‌ها لحاظ می‌شود.

وی افزود: همچنین اصالت این محصولات با کد رهگیری و رهیابی الصاق به بسته بندی آن‌ها و از طریق سامانه TTAC قابل استعلام است.

صباح خاطرنشان کرد: توجه به نشان سازمان غذا و دارو در محصولات تولید داخل و عادت کردن به استعلام فرآورده سلامت وارداتی، راهکار جدی و عملیاتی برای مبارزه با کالا‌های تقلبی و قاچاق و اطمینان مصرف کننده نسبت به محصول خریداری شده است.

این در حالی است که ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز با معرفی ۷ نشان تجاری آدامس به عنوان کالای قاچاق اعلام کرد که با توزیع‌کنندگان آن برخورد می‌شود.

سردار حسین رحیمی رئیس پلیس پایتخت، در واکنش به موضوع جمع آوری آدامس‌های قاچاق، به  گفت: یکی از ماموریت‌های اصلی ما در پلیس، مبارزه با قاچاق کالا و ارز است و در این زمینه اقدامات ویژه‌ای توسط پلیس صورت گرفته است؛ بویژه اینکه امسال سال حمایت از تولید ملی است و قاچاق کالا می‌تواند ضربه بسیاری به تولید کنندگان ما وارد کند.

وی ادامه داد: از سوی دیگر بسیاری از کالا‌های قاچاق کشف شده تاریخ مصرف آن‌ها گذشته است و در داخل بار دیگر تاریخ جدید روی محصول ثبت می‌شود که این موضوع به لحاظ سلامت هم بسیار مشکل ساز است.

سردار رحیمی درباره ۷ برند آدامس که قاچاق اعلام شده است، گفت: هر چه را که به عنوان کالای قاچاق به ما اعلام کنند ما به شدت با موارد و مصداق‌های آن مقابله می‌کنیم.

منبع:مهر

انتهای پیام/

قاچاق کالا می‌تواند ضربه بسیاری به تولید کنندگان ما وارد کند

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: قاچاق خواندنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۵۶۶۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجازات قاچاقچی لوازم خانگی در مهاباد

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، حسین نجف زاده گفت: پرونده قاچاق ۲۵ قلم انواع لواز خانگی شامل سرخ کن، چای ساز و ... به ارزش ۵۲۴ میلیون ریال در شعبه دوم ویژه مبارزه با قاچاق کالا وارز تعزیرات حکومتی شهرستان مهاباد رسیدگی شد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی آذربایجان غربی افزود:شعبه رسیدگی کننده با بررسی محتویات پرونده و ارائه نکردن اسناد و مدارک معتبر گمرکی، تخلف انتسابی را محرز و علاوه بر ضبط کالا‌های کشف شده متهم را به پرداخت ۵۲۴ میلیون ریال جریمه نقدی معادل ارزش ریالی کالا محکوم کرد.

نجف زاده افزود: همچنین شعبه متهم را به پرداخت ۵۲۴ میلیون ریال معادل ارزش ریالی کالا بابت حمل کالای قاچاق و در مجموع به پرداخت یک میلیارد و ۴۸ میلیون ریال محکوم شد.

نجف زاده گفت: ماموران انتظامی شهرستان مهاباد کالا‌های کشف شده را در بازرسی از یک دستگاه خودروی سواری کشف و پرونده آن را برای رسیدگی به  تعزیرات حکومتی ارسال کردند.

دیگر خبرها

  • دبیر جدید اتحادیه تولید و صادرات: مرکز «پوشاک استوک» منطقه شدیم
  • مجازات قاچاقچی لوازم خانگی در مهاباد
  • عزم جهانی برای پایان دادن به استفاده از زغال‌سنگ
  • نخستین پلتفرم هیبریدی الکتریکی در جهان توسط چری ساخته شد
  • تحریم ترکیه طی چند روز بر مصرف‌کنندگان اسرائیلی تأثیر خواهد گذاشت؟
  • امنیت انرژی ایران در گرو استفاده صحیح مصرف کنندگان گاز
  • مصرف سوخت در ایران ۲ تا ۳ برابر میانگین جهانی است
  • افزایش ۲.۵ برابری تشکیل پرونده‌های تعزیراتی در حوزه بازرسی قاچاق کالا و ارز
  • قاچاقچی سیگار در اردبیل جریمه شد
  • پیش‌بینی رشد اقتصادی جهان در سال ۲۰۲۴