Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه حوادث و انتظامی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ بهمن حسن بیگی معاون حقوقی و رئیس گشت تعزیرات حکومتی تهران بزرگ در رابطه با زمام پایان گشت‌های تعزیرات حکومتی در انبارها اظهار داشت: زمانی بازرسی انبار‌ها تمام می‌شود که کالا‌های دپو شده با قیمت مصوب سازمان صنعت و معدن (صمت) وارد بازار شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: شکایات مردمی، ما را بر این داشته تا روزانه بازدید از انبار‌های کالا‌های اساسی از جمله لوازم خانگی داشته باشیم.

حسن بیگی گفت: با متخلفان گرانفروش چه در بحث عرضه و گرانفروشی برخورد خواهیم کرد و انبار‌های متخلف پلمپ خواهند شد و متخلفان در ارتباط با این حوزه مجازات می‌شوند.

وی افزود: اقداماتی که این افراد با احتکار و دپو کالا در بازار انجام دادند، ما را با کمبود در سطح بازار مواجه کرده است.

رئیس گشت تعزیرات حکومتی تهران گفت: وارد کنندگان و فروشندگان قیمت‌ها را در سایت ما اعلام نکردند و موجب افزایش قیمت در بازار شدند و تنظیم بازار را برهم زدند و تا قیمت‌ها به میزان گذشته باز نگردد، ما فعالیت بازدید و رصد خود را در حوزه انبار کالا‌های دپو شده انجام خواهیم داد و با متخلفان برخورد خواهیم کرد.

حسن بیگی گفت: زمانی که این کالاها دپو شد، باید صورتجلسه شوند تا شعب تعزیرات حکومتی رأی را صادر کنند و تا زمانی که کالاها به بازار برگردند کار خود را انجام خواهیم داد.

وی گفت:ما به اندازه‌ای کالا داریم که اصلا نیازی به واردات کالا نیست، در بحث بررسی پرونده‌ها متهمان احضار می‌شوند و باید رأی مربوطه صادر شود و این پروسه تا زمانی که کار قانونی انجام شود، به مدت 10 روز طول خواهد کشید و سعی می‌کنیم که در این بازه زمانی پرونده‌ها تعیین تکلیف شوند و حتی بر آن هستیم که کمتر از مدت ۱۰ روز کار تعیین تکلیف بررسی پرونده‌ها را انجام دهیم، چراکه این پرونده‌ها از آنجایی که مربوط به کالاهای داخلی هستند نیاز به رای دادگاه ندارند و پرونده‌ها را در اختیار اتحادیه قرار خواهیم داد و با کمک وزارت صنعت و معدن (صمت) کالا‌ها سریعا در بازار توزیع خواهند شد.

رئیس گشت مشترک تهران بزرگ در پایان گفت: کسانی که در این حوزه تخلف می‌کنند، قصد ضربه زدن به جامعه را دارند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تعزیرات قاچاق کالا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۵۶۸۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چای از لیست کالا‌های مشمول مالیات یک درصدی حذف می‌شود

 اول اردیبهشت ماه، حقوق گمرکی و مالیات بر ارزش افزوده کالاهای اساسی توسط هیئت دولت به میزان یک درصد تعیین و از سوی معاون اول رئیس جمهور ابلاغ شد.  

براین اساس کالاهای مانند گندم، برنج، شکر خام، روغن خام، دانه‌های روغنی، کنجاله سویا، جو، حبوبات، گوشت قرمز و گوشت مرغ مشمول این مصوبه هستند. نکته قابل توجه در این میان حذف کالای چای از این لیست است.  

در این راستا کارشناسان صنعت چای کشور با انتقاد از این تصمیم دولت، حذف چای از لیست مذکور و افزایش حقوق گمرکی و مالیات بر ارزش افزوده آن به ۱۰ درصد را تصمیمی نادرست خواندند.  

یکی از فعالان صنعت چای گفت: افزایش ارزش افزوده چای منجر به افزایش نرخ تمام شده آن و در نهایت رشد قیمت برای مصرف کننده نهایی می شود.  

 طاهری اضافه کرد: علاوه بر این شاهد گسترش قاچاق این کالا به کشور خواهیم بود و حضور تجار رسمی در صحنه واردات چای کمرنگ می شود.  

این فعال صنعت چای با بیان اینکه بیش از ۷۰ درصد از مصرف چای کشور وارداتی است، تاکید کرد که افزایش هریک از فاکتورهای تعیین کننده قیمت تمام شده، سبب افزایش فشار مضاعف بر مصرف کننده نهایی می شود.  

او ادامه داد: با توجه به اینکه سال گذشته نیز تغییر نرخ تخصیص ارز از تالار اول به تالار دوم منجر به افزایش قیمت چای شد، رشد مجدد قیمت برای بازار مشکلات زیادی را به وجود می آورد.   

این فعال بخش خصوصی با اشاره به محدودیت های وارد شده به  صنعت چای در یکسال و نیم گذشته، گفت:  مواردی چون توقف ثبت سفارش و عدم تخصیص ارز در سال گذشته مشکلات زیادی را به وجود آورد اما تلاش های تجار و فعالان صنف باعث شد که بازار دچار بحران نشود به همین جهت درخواست ما از دولت این است که در مصوبه اخیر خود بازنگری کرده تا آرامش نسبی بازار چای که با تلاشی فوق العاده، ایجاد شده دچار خدشه نشود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • اعضای شبکه «چتر بیت» دستگیر شدند؛ شبکه «چتر بیت» چه کسانی هستند و چه کاری انجام می‌دادند؟!
  • ◄ چرا کرایه حمل و نقل بار ثابت ماند؟/ شاخص تن کیلومتر چه زمانی بروزرسانی می شود؟
  • توصیه ارزی همتی به دولت با عنوان خیرخواهانه
  • دیوار کلاهبرداری فرو ریخت
  • توصیه همتی به دولت: فاصله نرخ ارز بازار با نرخ نیمایی را کم کنید
  • مدیریت صحیح بانک مرکزی در شرایط فعلی
  • اجرای قانون مالیات بر سوداگری در مهار نرخ ارز،مسکن،خودرو و طلا موثر است/مصوبه مجلس به رونق بورس کمک می کند
  • قیمت دلار، سکه و طلا در بازار امروز سه شنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • چای از لیست کالا‌های مشمول مالیات یک درصدی حذف می‌شود
  • اجرای طرح تشدید نظارت بر کالا‌های اساسی در لرستان