Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه فرهنگی ایسکانیوز از ستاد خبری جشنواره فیلم سلامت، در این جلسه عبدالحسین هوشمند، مدیر عامل انجمن ام اس به معرفی این بیماری و اقدامات و دستاوردهای این انجمن پرداخت و گفت: این انجمن با حمایت جمعی از متخصصین و خیرین در سال 78 تاسیس شد و تعداد مراکزی که در استان ها به صورت مستقل کار می کنند به 51 مرکز رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بحث نگران کننده ای که در این خصوص وجود دارد، این است که ما در 6 ماه گذشته 600 بیمار جدید داشتیم و اکنون 170 بیمار بستری در کهریزک داریم و متاسفانه این آمار در حال رشد است.

او با بیان اینکه انجمن ام.اس دومین انجمنی است که دارای برنامه های استراتژیک است، افزود: یکی از دغدغه های ما اشتغال بیماران است و بیماران ما نگران امنیت شغلی خود هستند. همچنین بحث بیمه و ضعف های قانونی در این خصوص وجود دارد که باید حمایت های لازم از آن صورت گیرد. سوالات زیادی از سوی مردم و حتی خانواده های مبتلایان به بیماری ام.اس در خصوص انتقال به نسل بعد، مطرح می شود و این نشان دهنده آن است که اطلاعات مردم در این حوزه کافی نیست.

چهره غیر واقعی و اغراق شده ای از ام اس در فیلم ها نمایش داده شده است

همچنین در این جلسه حمید فرخ نژاد به عنوان سفیر انجمن ام اس ایران، عنوان کرد: اکنون به واسطه جشنواره سلامت در این جلسه حاضر شده ایم تا با راهکارهایی که ارائه می شود، زمینه همکاری های رسانه و مطبوعات را با انجمن ام.اس بیشتر کنیم. ما شاهد آن هستیم که فیلمسازان از وجوه نمایشی این بیماری در فیلم ها استفاده کرده اند که متاسفانه چهره غیر واقعی و اغراق شده ای است. این موضوع در سطح جامعه، بیماران ام.اس را آزار می دهد لذا باید اطلاع رسانی شود که چنین مرکزی برای کنترل و آگاهی بیشتر از این بیماری وجود دارد. توصیه ما به دوستان فیلمساز که در حوزه بهداشت و سلامت فیلم می سازند این است که از مراکزی نظیر انجمن ها مشورت بخواهند تا انتقال مفاهیم به درستی صورت بگیرد.

او افزود: بیماری ام.اس، بیماری نامردی است که بدون هیچ آلارم قبلی اتفاق می افتد و فرد را درگیر می کند. این از خوش شانسی بیماران ام.اسی است که چنین دوستان فعال و محققی در کنار آنها در این مجموعه مشغول هستند. در شرایط کنونی کشور که متاسفانه میزان مشارکت مردمی پایین آمده و تبعات برخی از نابخردی ها دامن این انجمن ها را هم گرفته است، باید بیشتر این بیماران را دریابیم تا شرایط را برای مبتلایان این بیماری نامرد آسان تر شود.

به فیلم هایی که به درستی به معرفی ام.اس بپردازند جایزه اهدا می شود

محمد کیاسالار، دبیر سومین جشنواره سلامت نیز در این جلسه عنوان کرد: مهم ترین کارکرد جشنواره فیلم سلامت ایجاد بستر گفتگو میان فیلمسازان و انجمن های مختلف است. انجمن ام.اس جزو پیشروترین مدل ها در محافل علمی است که توانسته است جریان سازی عمومی کند و بیماران را پرزنت کند. این جلسات همگردی کمک می کند تعهد اخلاقی و بازتاب آن در جامعه بیشتر شود.

در بخش دیگری از این جلسه، زهرا خرازی، رییس کمیته فرهنگی انجمن ام.اس گفت: در جشنواره فیلم سلامت امسال، از فیلم هایی که به لحاظ محتوایی به موضوع بیماری ام.اس می پردازند و اطلاع درستی درباره اینکه ام.اس چیست و قرار نیست لزوما همه مبتلایان روی ویلچر بنشینند، ارائه می دهند، قدردانی صورت می گیرد و به سازندگان آنها جایزه اهدا می شود.

همچنین حسین کاکاوند، مدیر تبلیغات فرهنگی انجمن ام.اس ایران نیز در ادامه گفت: کمتر از 10 درصد از بیماران مبتلا به ام.اس از کار افتاده می شوند ولی با این حال ذهنیت خوبی از این بیماری در سطح جامعه وجود ندارد، در حالی که این بیماری قابل کنترل است. در برخی از فیلم ها از وجه تاثیربرانگیز این بیماری استفاده شده است. امیدوارم این جایزه در جشنواره سلامت ارتباطی بین انجمن و جشنواره باشد و فیلمسازان پیش از ساختن فیلم در این انجمن تحقیق کنند. گاهی دیده شده که حتی نحوه مطلع کردن بیمار توسط پزشک غلط است که باید به آن هم پرداخته شود.

در این جلسه، امیر پوریا، منتقد سینما با اشاره به اینکه فیلم هایی با موضوعات بیماری های خاص می تواند حتی شامل مشکلاتی که خانواده های این بیماران دارند بشود، گفت: تعامل خوبی اتفاق افتاده است که انجمن ها با جشنواره فیلم سلامت همکاری می کنند. جشنواره ها معمولا به مباحث فنی سینما می پردازند و این جشنواره به بحث اطلاع رسانی به جامعه از منظر پزشکی و سلامت توجه بیشتری دارد. البته این خرده را نمی توان به فیلمسازان گرفت که چرا فیلمی درباره ام.اس نمی سازند، معمولا این بیماری دست آویزی برای پیش

برد داستان می شود. چرا که اگر غیر از این باشد، ممکن است با محدودیت مخاطبان روبرو شود.

همچنین در این جلسه مستندی درباره بیماری ام.اس نمایش داده شد و در حاشیه این نشست هدایایی از سوی انجمن ام.اس به حمید فرخ نژاد اهدا شد.

سومین جشنواره ملی فیلم سلامت توسط موسسه آوای هنر سلامت از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و با شعار «سلامت برای همه؛ اجتماعی شدن سلامت» از تاریخ ۱ تا ۵ شهریور ۹۷ به دبیری محمد کیاسالار برگزار خواهد شد.

انتهای پیام//

28 / 28 سلامت جشنواره فرخ نژاد

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: سلامت جشنواره فرخ نژاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۵۶۹۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روزنه امید برای بیماران مبتلا به سرطان خون

ایتنا - پس از کشف روشی جدید برای جلوگیری از پیشرفت سرطان خون، محققان امیدوارند پیشرفت فزاینده‌ای در درمان این نوع سرطان حاصل شود.
در لوسمی حاد میلوئید یا اِی‌ام‌ال (Acute myeloid leukaemia) مغز استخوان تعداد زیادی سلول خونی غیرطبیعی تولید می‌کند که درمان آن بسیار دشوار است. برای مثال، در دوره ۵ ساله این بیماری تنها حدود ۳۰ درصد از آن جان سالم به در می‌برند. این سرطان کشنده است و اغلب افراد بالای ۷۰ سال به آن مبتلا می‌شوند.

به رغم آنکه نرخ ابتلا به این سرطان در جهان رو به افزایش است، اما عامل آن هنوز مشخص نیست. طبق گزارش سازمات بهداشت و سلامت ملی بریتانیا، سرطان خون (لوسمی) دوازدهمین سرطان شایع در این کشور است و سالانه حدود ۳ هزار و ۱۰۰ نفر در بریتانیا به آن مبتلا می‌شوند.

در امارات متحده عربی نیز این نوع سرطان چهارمین سرطان رایج در زنان و دومین سرطان رایج در مردان است. همچنین زنان اماراتی ۲ برابر مردان در معرض ابتلا به آن قرار دارند.

طی ۳۰ تا ۴۰ سال گذشته، معمولا  برای درمان این بیماری از روش شیمی‌درمانی استفاده می‌کردند. این روش عوارض جانبی بسیاری دارد و به رغم آنکه کارساز است اما سرطان پس از درمان معمولا عود می‌‌کند.

در حال حاضر محققان بریتانیایی موفق به کشف روشی شده‌اند که مانع پیشرفت این بیماری می‌شود. آنها به ترکیب جدیدی به نام «آی‌ اُ اکس ۵» (IOX5) دست یافته‌اند. به گفته محققان، این دارو مسیر واکنش سلول‌ به اکسیژن را هدف قرار می‌دهد بدون اینکه بر تولید طبیعی سلول‌های خونی در مغز استخوان تاثیر بگذارد، و به این ترتیب مانع پیشرفت بیماری می‌شود و راه تازه‌ای برای درمان سرطان خون می‌گشاید.

پروفسور کمیل کرانک، متخصص سرطان‌ خون، می‌گوید که برای کشف درمان‌های جدید این بیماری نیاز فوری وجود دارد. او می‌گوید: «ما داروی جدیدی به نام آی‌ اُ اکس ۵ را کشف کردیم و موفق شدیم عملکرد داروهای مشابه را نیز تغییر دهیم. این داروی جدید سمی نیست و می‌تواند سرطان خون را از بین ببرد.»

پروفسور کرانک می‌گوید که مرحله بعدی تحقیقات، آزمایش آی‌ اُ اکس ۵ در ترکیب با سایر درمان‌های مشابه است.

ممکن است این درمان برای سایر سرطان ها نیز به کار رود.

محققان در حال بررسی قابلیت‌‌های این دارو برای درمان سرطان سینه، پروستات، تخمدان و برخی سرطان‌های دیگرند.

دیگر خبرها

  • دورهمی پیشکسوتان عرصه موسیقی و تئاتر استان یزد
  • افشای اسرار بیماران چه مجازاتی دارد؟
  • خود مراقبتی و تغذیه صحیح عاملی موثر در پیشگیری از بیماری‌های قلبی
  • ارائه داروهای بیماران خاص و صعب العلاج در داروخانه هلال احمر
  • قرارگرفتن بیماران توانبخشی تحت پوشش صندوق بیماری‌های صعب العلاج
  • آیین اختتامیه دومین جشنواره استعدادیابی از مدرسه و محله تا انجمن در زابل برگزار می‌شود
  • قرارگرفتن بیماران توانبخشی تحت پوشش صندوق بیماری های صعب العلاج
  • اختصاص دستگاه تخصصی آنژیوگرافی عروق قلبی به بیمارستان شهید هاشمی نژاد مشهد
  • روزنه امید برای بیماران مبتلا به سرطان خون
  • این هوش مصنوعی مایکروسافت عکس‌ها را سخنگو می‌کند