Web Analytics Made Easy - Statcounter

 رضا جعفرزاده در تشریح سرنوشت نرخ‌‌گذاری ‌بلیت هواپیما که قرار است براساس نرخ ارز ثانویه و سامانه نیما قیمت‌گذاری شود، اظهار داشت: قرار نیست نرخ و قیمتی از سوی سازمان هواپیمایی کشوری به شرکت‌های هواپیمایی ابلاغ شود که شرکت‌ها هم مطابق آن نرخ بفروشند، بنابراین تأکید می‌شود که موضوعی به عنوان افزایش قیمت بلیت هواپیما از سوی سازمان هواپیمایی کشوری اعلام نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی ادامه داد:‌ البته قیمت بلیت هواپیما تحت تأثیر نوسانات ارزی بوده است و سازمان هواپیمایی کشوری هم در این حوزه نظارت دقیق بر عملکرد و نرخ‌گذاری ایرلاین‌ها دارد. 

جعفرزاده ادامه داد: سازمان هواپیمایی کشوری به عنوان حاکمیت صنعت حمل و نقل هوایی، نظارت‌های خود را بر شرکت‌های هواپیمایی و نرخ‌های بلیت هواپیما بر دو گونه انجام می‌دهد که شامل «بازرسی‌های دفتر نظارت سازمان هواپیمایی» و «شکایات و مشاهدات متقاضیان بخش هوایی و مسافران» است. 

مدیر روابط عمومی سازمان هواپیمایی کشوری ادامه داد: از سوی دیگر سازمان هواپیمایی کشوری وظیفه دارد بر دو محور نظارت دقیق داشته باشد که شامل «خدمات‌گیرندگان» و «خدمات‌دهندگان» است، خدمات‌گیرندگان همان متقاضیان بخش هوایی هستند که قصد تهیه بلیت دارند و روی نرخ‌ها حساس هستند که سازمان هواپیمایی کشوری نظارت می‌کند تا این بخش، خدمات مناسب دریافت کند. 

وی افزود: همچنین بر خدمات دهندگان نیز از سوی سازمان هواپیمایی کشوری نظارت وجود دارد که این موضوع خاص مورد طرح در این حوزه گنجانده می‌شود. 

مدیر روابط عمومی سازمان هواپیمایی کشور بیان داشت: آنچه که مغفول مانده این است که شرکت‌های هواپیمایی به خاطر بسیاری از الزامات ایکائو و سازمان هواپیمایی کشوری (در راستای تطبیق‌‌ قوانین و مقررات ایکائو) و ‌همچنین الزامات یاتا،‌ مشمول هزینه‌های سنگینی هستند زیرا ملزم هستند‌ قوانین را رعایت کنند هر چند متضرر شوند‌ به عنوان مثال‌ نمی‌توانند از ایمنی عدول کنند، زیرا ایمنی در اولویت اول سرویس‌دهی خدماتی است و پس از آن، خدمات دهی مناسب جزو اولویت بعدی محسوب می‌شود و این از الزامات سازمان هواپیمایی کشوری است. 

جعفرزاده افزود: در این وضعیت و با نوسانات ارزی، سازمان هواپیمایی کشوری وظیفه دارد به مشکلات شرکت‌های هواپیمایی بپردازد و حرف‌های آنها را هم گوش کند، بررسی‌های کارشناسی انجام دهد و اعلام کند این نوسانات ارزی چه تبعاتی برای شرکت‌های هواپیمایی داشته است و راهکار آینده چه خواهد بود. 

مدیر روابط عمومی سازمان هواپیمایی کشور ادامه داد: در این راستا جلساتی در سازمان هواپیمایی کشوری برگزار شد، کارشناسان سازمان در حال ادامه بررسی‌ها هستند، در ابتدا بخشنامه‌ای تسعیر ارز به شرکت‌های هواپیمایی ابلاغ و پس از آن محاسبات هم انجام شد که به عنوان مثال افزایش قیمت به نسبت نرخ ارز در سامانه چگونه خواهد بود و این ارزی که متفاوت با ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی خواهد بود، چه میزان قیمت بلیت هواپیما را تحت‌تأثیر قرار خواهد داد. 

وی افزود:‌ سازمان هواپیمایی کشوری نظریات شرکت‌های هواپیمایی را اخذ کرد، رایزنی‌ها و مذاکرات انجام‌ و مقرر شد نرخ بلیت براساس نرخ ارزی که در سامانه نیما و ارز ثانویه به ایرلاین‌ها اختصاص می‌یابد تغییر یابد.

وی اضافه کرد: تا این لحظه منتظر ابلاغ رسمی و کتبی این مورد و همچنین دریافت ارز طبق نرخ ثانویه و سامانه نیما هستیم، زیرا تخصیص ارز به شرکت‌های هواپیمایی از این پس براساس این سامانه نیما خواهد بود، قطعاً پس از این اعلام کتبی، نرخ‌ها شفاف و مشخص خواهد بود.

وی در پاسخ به این سؤال که پس به چه دلیل در حال حاضر برخی آژانس‌ها و سایت‌های قانونی یا غیرقانونی فروش بلیت هواپیما قیمت‌های نجومی برای پروازهای داخلی اعلام می‌کنند، اظهار داشت: تصمیمات در مورد نرخ‌ها به زودی اعلام خواهد شد و منتظریم که این موضوع کتبا اعلام‌ تا نرخ‌ها مشخص شود؛ قطعاً هر نرخی که در سامانه نیما اعلام شد، براساس آن، ارز دراختیار شرکت‌های هواپیمایی قرار می‌گیرد و همین امر به مشخص شدن نرخ‌ها می‌انجامد. 

* هنوز نرخ‌‌ بلیت هواپیما طبق ارز ثانویه مشخص نشده است

وی ادامه داد: اینکه در چند سایت، نرخ‌های نجومی بابت پروازهای داخلی معرفی شده است،‌ مبنای قیمت‌گذاری بلیت هواپیما نیست، مبنای نرخ‌های بلیت هواپیما، قیمت‌های درج شده روی خروجی سایت‌های شرکت‌های هواپیمایی است و ارائه نرخ بیش از آن قیمت‌ها تخلف محسوب می‌شود و همانند گذشته اگر آژانسی یا سایتی بالاتر از نرخ‌های مذکور قیمت ارائه دهد، متخلف محسوب می‌شود و آن هم از طریق بازرسی‌ها،در  مکانیسم‌های نظارتی مشخص و اعمال قانون می‌شود.

* ایرلاین‌ها ملزم به مدیریت نحوه توزیع بلیت هستند

مدیر روابط عمومی سازمان هواپیمایی کشوری افزود: به هر حال، نوسانات ارزی در هزینه شرکت‌های هواپیمایی مؤثر است زیرا ۶۰ درصد از هزینه‌های شرکت‌ هواپیمایی ارزی است، در این راستا به آنها اعلام کرده‌ایم که ضرورت دارد نحوه توزیع سیستم بلیت هواپیما را مدیریت کنند. 

وی درباره نظارت بر چارتری شدن بلیت هواپیما و اعمال نرخ‌های نجومی به بهانه چارتر اظهار داشت:‌ در حال حاضر بسیاری از شرکت‌های هواپیمایی بلیت خود را به صورت غیرچارتری و برنامه‌ای می‌فروشند، تعدادی محدود از شرکت‌ها هم بلیت را به صورت چارتری می‌فروشند که تلاش می‌کنند به سمت پروازهای برنامه‌ای حرکت کنند و اولویت آنها فروش بلیت‌ها توسط خودشان است. 

*  قیمت‌ها تعدیل می‌شود

وی تأکید کرد: منتظر اختصاص ارز با نرخ سامانه نیما به شرکت‌های هواپیمایی هستیم، البته ارزهای سامانه نیما به بخش‌های صنعتی و تولیدی دیگر اختصاص یافته است، اما منتظر اختصاص این ارز به صنعت حمل و نقل هوایی هستیم تا نرخ‌ها مشخص و تعدیل شود.

وی تأکید کرد: پیش‌بینی می‌کنیم اگر این اختصاص ارز از طریق سامانه نیما انجام شود، نرخ‌های متعادل اعمال خواهد شد و با موضوع نرخ‌های نجومی که مطرح شده است، مقابله خواهد شد و مردم از این بابت نگرانی نداشته باشند. 

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: هواپیما نرخ ارز قیمت بلیت هواپیما سازمان هواپیمایی کشوری حمل و نقل روابط عمومی سازمان روابط عمومی قوانین و مقررات مشکلات کارشناسی ارز افزایش قیمت قانون صنعت بلیت هواپیما سازمان هواپیمایی ارز ثانویه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۵۷۲۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی انواع خطوط هوایی و مسیرهای پروازی به ترکیه

برای رفتن و اقامت در کشور ترکیه دو آیتم اهمیت زیادی دارد. یکی انتخاب خط هوایی پرواز و دیگری انتخاب هتل. یکی از بهترین انتخاب‌ها برای اقامت در ترکیه هتل آوانتگارد استانبول است که تمام امکانات رفاهی را دارد. در ادامه این مقاله به معرفی بهترین خطوط هوایی مسیر ترکیه می‌پردازیم.

معرفی خطوط هوایی و مسیرهای پروازی به ترکیه

پروازهای ترکیه از تنوع زیادی برخوردار هستند و تعداد زیادی از ایرلاین‌های داخلی و خارجی در این مسیر شلوغ اقدام به جابه‌جایی و انتقال مسافران می‌کنند. در ادامه به معرفی این پروازها می‌پردازیم.

پرواز با ایرلاین ترکی به ترکیه

پروازهای ایرلاین ترک در میان همه پروازها به کشور ترکیه محبوبیت زیادی داشته و بسیاری از افراد این پرواز را به‌دلیل کیفیت بالای خدمات انتخاب می‌کنند. در واقع، خدمات ارائه شده با کیفیت بالا باعث افزایش رضایت مسافران شده است. این پرواز از شهرهایی مانند تهران، شیراز، مشهد، تبریز، اصفهان و ارومیه انجام شده و بسیاری از مسافران سفر با هواپیمای آن را ایمن می‌دانند. ارائه بلیط‌های پرواز به ترکیه به دو صورت چارتری و سیستمی صورت می‌گیرد.

ترکیش ایرلاین – Turkish Airlines – پروازهای ایران به ترکیه

این شرکت بزرگ‌ترین شرکت هواپیمایی ترکیه به‌شمار می‌رود که از سال 1933 فعالیت خود را آغاز کرده است. همچنین، این شرکت هواپیمایی، چهارمین شرکت بزرگ هواپیمایی دنیا و سومین ایرلاین بزرگ اروپا محسوب می‌شود.

بلیط ‌های پرواز این شرکت طرفداران زیادی داشته و بسیاری از افراد با بلیط‌های این شرکت به ترکیه سفر می‌کنند. این پرواز بلیط‌های متنوعی داشته و از مهمترین مزایای آن می‌توان به کلاس‌های پروازی مختلف، راحتی فضای کابین و صندلی‌ها، امنیت بالا، تنوع غذایی زیاد در طول پرواز و پرسنل حرفه‌ای و مجرب اشاره کرد.

آنادولوجت AnadoluJet

آنادولوجت نیز از معروف‌ترین ایرلاین‌های کشور ترکیه به‌شمار می‌رود. دفتر اصلی این شرکت هواپیمایی در آنکارا واقع شده و تاسیس آن به سال 2008 برمی‌گردد. به‌دلیل وجود پروازهای زیاد در هفته از ایران به ترکیه و بالعکس، مسافران با خیال راحت می‌توانند سفرهای خود را انجام دهند. آنادولوجت دارای بیش از 40 فرودگاه در شهرهای مختلف است و بلیط‌های آن نسبت به سایر پروازها قیمت کمتری دارد. این ایرلاین دو کلاس پروازی بیزینس و اکونومی دارد.

ماوی گوک Mavi Gök

ماوی گوک تنها ایرلاینی بوده که دارای پرواز مستقیم از ایران به شهر آنتالیا است. با توجه به این موضوع همه افرادی که می‌خواهند به‌صورت مستقیم به از ایران به آنتالیا بروند باید حتماً از این پرواز استفاده کنند. این شرکت هواپیمایی در سال 2007 تاسیس شده و دفتر مرکزی آن در آنتالیا قرار دارد. کیفیت هواپیماهای این شرکت هواپیمایی بسیار بالا بوده و خدمات متنوع و زیادی در طی سفر به مسافران ارائه می‌شود. عرضه بلیط‌های هواپیمای این پرواز در دو کلاس پروازی بیزینس و اکونومی صورت می‌گیرد.

فری برد Freebird Airlines

آغاز به کار این ایرلاین به سال 2001 برمی‌گردد. این ایرلاین نیز محبوبیت زیادی داشته و به‌صورت روزانه و هفتگی پرواز به ترکیه دارد و به همین دلیل، مسافران در روزهای مختلف می‌توانند به ترکیه از طریق هواپیماهای این شرکت پرواز کنند. این شرکت هر سه کلاس پروازی را داشته و بهترین خدمات لوکس را به مسافران خود ارائه می‌دهد.

پگاسوس Pegasus

این ایرلاین نیز به خوش نام بودن خود شهرت زیادی دارد و تاسیس آن به سال 2005 توسط ثروتمندترین خانواده هندی یعنی سابانجی برمی‌گردد. قیمت بلیط‌های این پرواز بسیار ارزان بوده و به‌دلیل کاهش هزینه‌های خود فاقد کترینگ بوده و مسافران در صورت تمایل به صرف غذا باید از 24 ساعت قبل سفارش غذای خود را به شرکت هواپیمایی اعلام کنند.

رزرو هتل و خرید آنلاین بلیط هواپیما در فلای تودی

فلای تودی یک وبسایت جامع برای رزرو هتل و خرید آنلاین بلیط هواپیما است. این وبسایت به شما امکان می دهد که به راحتی و به سرعت، هتل و پرواز خود را رزرو کنید و از تخفیف های ویژه نیز بهره مند شوید. اگر قصد سفر به استانبول را دارید، برای رزرو هتل هایی مثل هتل آوانتگارد استانبول یا سایر هتل ها و خرید بلیط تهران استانبول به فلای تودی مراجعه کنید تا بتوانید برای یک سفر امن و ارزان برنامه ریزی کنید.

سخن آخر

انتخاب بهترین خطوط هوایی و مسیرهای پروازی به ترکیه به شما کمک می‌کند تا سفری راحت داشته باشید. در این مقاله بهترین ایرلاین‌های برای سفر از ایران به ترکیه و بالعکس معرفی شدند.امیدواریم شما عزیزان با خواندن این مقاله اطلاعات کافی در این زمینه را به دست آورده و بتوانید با انتخاب ایرلاین موردنظرتان، سفری خاطره‌انگیز را در کشور زیبایی ترکیه برای خود رقم بزنید.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898747

دیگر خبرها

  • واکنش تند بیروت به فرود یک هواپیما با عبارت حک‌شده «تل‌آویو»
  • فرود اضطراری بوئینگ ۷۳۷ در آفریقای جنوبی
  • تحولات خیره کننده حاصل از تلاقی فین تک با مدیریت درآمد شرکت های هواپیمایی
  • اعطای گواهینامه فرودگاه بین المللی شیراز توسط رئیس سازمان هواپیمایی کشور
  • ◄ تـامـلی بر موضوع آزاد سـازی نرخ بلیت هواپیما باتوجه به تـجربه دیگر کشـورها
  • فرودگاه بین المللی شیراز موفق به اخذ گواهینامه فرودگاهی از سازمان هواپیمایی کشوری شد
  • جمهوری اسلامی در بخش‌های مختلف هوایی محتاج هیچ کشوری نیست
  • معرفی انواع خطوط هوایی و مسیرهای پروازی به ترکیه
  • اعطای گواهینامه فرودگاهی به فرودگاه بین المللی شیراز
  • اعطای گواهینامه فرودگاهی به فرودگاه بین المللی شیراز به عنوان نخستین فرودگاه