Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: آسیب های اجتماعی معلولی از آسیب های فرهنگی و اقتصادی هستند در حوزه فرهنگ، فقر فرهنگی عدم خداباوری، عدم عمل به احاکم اسلامی و شرعی، روابط اجتماعی و روابط جامعه مدنی ناسالم باعث می شود حقوق و تکالیف درست ایفا نشود و آسیب های اجتماعی به وجود بیایید

امیر حسین قاضی زاده هاشمی عضو هیات رئیسه مجلس در گفت و گو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا، در خصوص اقدامات انجام شده در حوزه رفع آسیب های اجتماعی توسط مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: آسیب های اجتماعی معلولی از آسیب های فرهنگی و اقتصادی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حوزه فرهنگ، فقر فرهنگی عدم خداباوری، عدم عمل به احکام اسلامی و شرعی، روابط اجتماعی و روابط جامعه مدنی ناسالم باعث می شود حقوق و تکالیف درست ایفا نشود و آسیب های اجتماعی به وجود بیاید. بُعد دوم آن زیرساخت های اقتصادی است، وقتی طبقاتی از مردم حداقل های زندگی خود را نداشته باشند که بتوانند از یک طبقه بالاتری از فرهنگ، ورزش و آموزش برخوردار شوند در معرض آسیب های اجتماعی قرار می گیرند.

قاضی زاده با اشاره به تصویب قوانینی که تا کنون درخصوص کاهش آسیب های اجتماعی در مجلس انجام شده است اظهار داشت: در بحث فرزند خواندگی، حمایت ازمعلولین و اخیرا نیز قانون مفصلی در حمایت از کودکان و نوجوانان در رابطه با آسیب هایی که کودکان و نوجوانان با آن روبه رو هستند در مجلس به تصویب رسیده است.

وی افزود: برای حل مشکل اشتغال جوانان باید فضاهای تولید و کار در کشور بیشتر شود و پس از ایجاد شغل مشکلات دیگر همچون ازدواج و مسکن برطرف خواهد شد، حتی با حل مشکل اشتغال، مشکلات و آسیبها و ناهنجاریهای اجتماعی کاهش پیدا می کند.

قاضی زاده هاشمی درباره نقش مجلس برای افزایش تولید و کار، گفت: نمایندگان مجلس همواره هشدارهای لازم را به مسئولان دولتی درباره بیکاری افراد داده اند، از سوی دیگر قوانین و لایحه های برای اشتغال جوانان و همکاری دستگاههای مختلف برای بکارگیری جوانان در بخش های مختلف صادر شده است.

وی افزود: در ابتدا ما باید علت ها را برطرف کنیم و درحوزه فرهنگ ورود جدی داشته باشیم همچنین عدالت را در حوزه اقتصادی واجتماعی اجرایی کنیم.

انتهای پیام/

 

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۵۷۴۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل قرار گاه تحول فرهنگی با هدف مقابله با آسیب های اجتماعی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، دبیر جبهه فرهنگی استان گفت: قرار گاه تحول فرهنگی با هدف مقابله با آسیب های اجتماعی در جبهه فرهنگی استان تشکیل شده است.
هدایت خواه افزود: تعدادی از محلات در شهرستان های مختلف شناسایی شده و با استفاده از ظرفیت های مردمی و دولتی تلاش می شود با آسیب های اجتماعی مقابله کنیم.
وی ادامه داد: برای عبور از آسیب‌های اجتماعی باید راهکار فرهنگی ارائه شود تا جلو بسیاری از این آسیب ها و ناهنجاری ها به نحو اثرگذاری گرفته شود.
دبیر جبهه فرهنگی استان گفت: توجه به خانواده، تربیت و فرهنگ دینی راه جلوگیری از بسیاری از آسیب‌های اجتماعی است و همه باید بیش از گذشته در دستور کار قرار دهیم.

دیگر خبرها

  • مشکل اشتغال همچنان به قوت خود باقی است آقای وزیر!طرحی برای استیضاح دیپلماسی اقتصادی/چند نکته درباره یک سکانس جنجالی
  • تشکیل قرار گاه تحول فرهنگی با هدف مقابله با آسیب های اجتماعی
  • ضروری شدن اخذ‌ شناسه یکتا منجر به شفافیت اقتصادی می‌شود
  • ۱۰۰ برنامه در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی در مرکزی هدفگذاری شد
  • ترکیب جمعیتی از چالش های البرز است/ تردد نیروی کار استان به تهران
  • بسیاری از آسیب‌های اجتماعی ناشی از بی‌توجهی به امر نماز است
  • آمار طلاق در دو سال اخیر کاهش یافته است
  • عدالت آموزشی در همه نقاط استان زنجان گسترش یابد
  • کاهش طلاق در دو سال اخیر/ تدوین دفترچه برای دستگاه‌ها در حوزه آسیب‌های اجتماعی
  • آذربایجان شرقی استان پیشرو در زمینه کاهش آسیب اجتماعی کودکان کار