Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-04-23@11:04:45 GMT

افق‌های روشنی پیش‌روی نیروی زمینی ارتش است

تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۱۵۸۸۱۶

افق‌های روشنی پیش‌روی نیروی زمینی ارتش است

رئیس هیأت ارزیاب قرارگاه خاتم‌الانبیاء(ص) گفت: آمادگی رزمی یگان‌های نیروی زمینی ارتش در وضعیت مطلوبی است و این نیرو آینده بسیار روشنی را پیش‌رو دارد.

به گزارش حوزه دفاعی و امنیتی گروه سیاسی خبرگزاری آنا از پایگاه اطلاع‌رسانی نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران، امیر سرتیپ علی آراسته در حاشیه بازدید از یگان‌های مستقر در منطقه قزوین، زنجان و همدان گفت: برابر برنامه‌های آموزشی مصوب نیروها، سه نوع آموزش شامل آموزش نوع اول، دوم و سوم برای یگان‌ها در نظر گرفته شده که آزمایش صحرایی از نوع آموزش سوم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: برای اطمینان از تکمیل روند آموزشی، آمادگی رزمی یگان‌ها اعم از پادگانی و صحرایی توسط فرماندهان قرارگاه خاتم‌الانبیاء(ص) مورد ارزیابی قرار می‌گیرد.

رئیس هیأت ارزیاب قرارگاه خاتم‌الانبیاء(ص) بیان کرد: ارزیابی آمادگی رزمی یگان‌ها در صحرا به‌طور کامل غیرمترقبه و بدون برنامه‌ریزی قبلی است و نیروها باید با اجرای دستورات و تغییر وضعیت در حین اجرا تمام مراحل را با موفقیت پشت‌سر بگذارند.

آراسته با بیان این مطلب که یگان‌ها از آمادگی رزمی و دفاعی مناسب برخوردار هستند، گفت: با برنامه‌ریزی انجام شده توسط فرماندهان نیروی زمینی برای افزایش آمادگی دفاعی و رزمی و بالا بردن مقاومت و ایستادن در مقابل تهدیدها منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای، کارکنان و تجهیزات نظامی یگان‌ها در وضعیت مطلوبی قرار دارند و آینده بسیار روشنی پیش‌روی نیروی زمینی ارتش است.

وی در پایان با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در خصوص تکیه بر توان داخلی، تصریح کرد: به امید خدا با همکاری متخصصان داخلی تمامی تانک‌ها و تجهیزات نظامی بازسازی شده و تجهیزات خیلی خوب، آماده و به‌روز را در اختیار داریم و از هر نظر آماده دفاع از میهن اسلامی هستیم.

انتهای پیام/4003

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۵۸۸۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقویت دفاع هوایی در دستورکار آلمان

جنگ اوکراین اهمیت دفاع هوایی به ویژه در زمینه هواپیماهای بدون سرنشین را در آلمان افزایش داده وارتش بازگشت به نقاط قوت سابق از جمله ایجاد نیروی دفاع هوایی ارتش را در دستور کار قرار داده است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم روزنامه "هامبورگرابند بلات "در مطلبی نوشت: وضعیت ارتش آلمان از زمان آغاز جنگ اوکراین بیشتر در آلمان مورد توجه قرار گرفته است. بوندسوهر (ارتش آلمان) از زمان جنگ اوکراین همواره تحت نظارت بوده است. هواپیماهای بدون سرنشین اهمیت بیشتری پیدا می کنند و بازگشت به نقاط قوت قبلی دردستور کار قرار می گیرد.

در ادامه این مطلب آمده است: جنگ اوکراین نشان می دهد که دفاع هوایی به ویژه در برابر هواپیماهای بدون سرنشین چقدر اهمیت دارد. ارتش آلمان حالا از این موضوع درس می گیرد. ارتش می خواهد یک اشتباه را تصحیح کند و نیروی دفاع هوایی ارتش را که در سال 2012 منحل شده بود، دوباره ایجاد کند. این رویه نوعی بازگشت به نقاط قوت سابق است.

این خبر انتظارات زیادی را در محافل نظامی برانگیخته است. با این حال وزارت دفاع آلمان تا به حال در این باره اظهار نظری نکرده است.

در آغاز هزاره جدید نیروهای مسلح آلمان به تدریج برای مأموریت های خارجی مانند افغانستان آموزش دیدند و دیگر نیازی به داشتن نیروی ضد هوایی ارتش نبود. آنها به معنای واقعی کلمه سیاست های ریاضتی را در پیش گرفتند. از آن زمان خیلی چیزها تغییر کرده است.

از یک سو، حمله روسیه را نمی توان رد کرد. ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه نشان داده است که در مورد استفاده از نیروی مسلح برای تعقیب اهداف سیاسی تردیدی ندارد. دفاع ملی و ائتلافی دوباره در اولویت قرار گرفته است. از سوی دیگر، پهپادها نقش بسیار بیشتری در میدان جنگ دارند. ارتش های دیگر نیز در حال نتیجه گیری از این موضوع برای تسلیحات و تدارکات بیشتر هستند.

مسئله قابل توجه اینجاست که آلمان بیش از 30 تانک دفاع هوایی ارتش گپارد را که در سال 2010 بازنشسته شده بودند به اوکراین عرضه کرده است. آنها در جنگ علیه روسیه خود را به خوبی ثابت کرده اند. هیچ مورد مستندی وجود ندارد که یکی از این تانک های ضدهوایی منهدم شود یا توقیف شود بلکه کاملا برعکس. گپارد یک ماشین جهنمی واقعی در برابر هواپیماهای بدون سرنشین در نظر گرفته می شود. به همین دلیل است که آمریکا این تانک ضد هوایی قدیمی را مثلاً در اردن پیدا کرد و برای اوکراین خرید.

سخنگوی ارتش آلمان در روز جمعه، در گفتگویی اعلام کرد که کارستن بروئر، بازرس کل ارتش در مورد "انتقال قابلیت های حفاظت از منطقه برای نیروی هوایی ارتش تصمیم گرفته است. وی سپس تصمیم گرفت تا سال 2028 یک نیروی ضد هوایی ارتش ایجاد کند.

در آلمان زمانی که نیروی هوایی وظیفه ای را از دست می دهد - و ارتش یک صلاحیت را دوباره به دست می آورد، انتقال توانایی نامیده می شود. اخیرا در این باره در آلمان تصمیم گیری شده است.

البته این واقعیت که روند این ساخت و ساز چند سال طول می کشد فقط به این دلیل نیست که تجهیزات باید تهیه و تحویل شود. کارکنان نیز باید ابتدا آموزش ببینند. بعید است که تعداد زیادی از سربازان فعال نیروی دفاع هوایی ارتش سابق پیدا و دوباره فعال شوند. شروع این روند دشوار خواهد بود.

اخیرا همچنین وزارت دفاع آلمان به منظور بالا بردن سطح آمادگی ارتش برای دوران جنگ با توجه به تداوم جنگ روسیه علیه اوکراین اصلاح ساختارهای فرماندهی ارتش را در دستور کار قرار داده است.

بر اساس تصمیمات اتخاذ شده با تغییر ساختار فرماندهی، ارتش آلمان باید توانایی بیشتری برای اقدام نظامی پیدا کند.

در نوامبر سال گذشته، در کنفرانس ارتش آلمان، "بوریس پیستوریوس"، وزیر دفاع آلمان "شایستگی جنگی را به عنوان یک اصل برای اقدام" در دستورالعمل های جدید سیاست دفاعی اعلام کرد. وی از کارستن بروئر، بازرس کل و معاون این وزارتخانه نیز خواست که این اصلاحات را مد نظر قرار دهند.

ارتش آلمان بخصوص در سایه جنگ اوکراین با مشکلات عدیده ای از جمله کمبود تجهیزات و پرسنل روبرو است.

در این شرایط با اینکه ارتش آلمان فقط در موارد استثنایی مجاز به استخدام نیروهای زیر سن قانونی در این کشور است، اما بحران کمبود پرسنل به روند این گونه استخدام ها در ارتش این کشور سرعت بخشیده است.

بوندسوهر در یافتن تعداد کافی نیرو با مشکل روبرو است. وزیر آموزش فدرال آلمان اخیراً از مدارس خواسته است تا "رابطه ای آرام با ارتش ایجاد کنند. او گفت: "من فکر می کنم مهم است که افسران جوان به مدارس بیایند و گزارش دهند که بودنسوهر برای امنیت ما چه می کند.

به این ترتیب با توجه به حمله روسیه به اوکراین، توانایی و قابلیت های آلمان برای دفاع از خود بار دیگر در معرض دید و توجه عموم قرار گرفته است.

در این شرایط همچنین بحث ها در مورد احیای سربازی اجباری اخیراً دوباره در آلمان بالا گرفته است.

اعلام آمادگی صدر اعظم آلمان برای مذاکره با پوتینناو آلمانی از ماموریت دریای سرخ خارج شداعتصاب ها حمل ونقل عمومی در بخش هایی از آلمان را فلج کرد

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دیدار فرمانده سپاه تهران بزرگ با فرمانده نیروی زمینی ارتش
  • تاکید فرماندهان سپاه تهران و نیروی زمینی ارتش بر تعامل در عرصه‌های مختلف
  • فرمانده یگان ۸۲۰۰ ارتش رژیم صهیونیستی در صف برکناری
  • بنیامین نتانیاهو: با تحریم گردان اسرائیلی مقابله می‌کنیم
  • نتانیاهو به تشدید فشار نظامی علیه حماس تهدید کرد
  • اگر کسی گمان می‌کند می‌تواند یکی از یگان‌های ارتش را تحریم کند، من با تمام قدرتم با او خواهم جنگید
  • آمادگی مازندران برای برگزاری امتحانات نهایی
  • تقویت دفاع هوایی در دستورکار آلمان
  • توزیع دومین کاروان حمایتی سپاه دربین سیل زدگان جنوب سیستان وبلوچستان
  • عملیات وعده صادق باعث اقتدار و سربلندی ایران در دنیا شد