Web Analytics Made Easy - Statcounter

متاسفانه تقریبا یک ماهی است که برق موزه‌ هنرهای معاصر اهواز و بلتبع آن، انجمن‌های هنری و امکان موجود در این مجموعه قطع و باعث شده تا در فعالیت‌های فرهنگی موزه خلل وارد شود. ۲۴ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۳:۴۴ استانها خوزستان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، بی‌شک تمام افراد بر این موضوع متفق القول هستند که هنرمندان در شکل گیری و هدایت فرهنگ عمومی در جوامع مختلف نقش بسزایی دارند و کمتر قشری می‌توانند مانند هنرمندان بر روی افکار عمومی و فرهنگ جامعه تاثیر بگذارند همچنین این امر نیز روشن است که هنر و هنرمند همیشه باید با فراز و فرودهای جامعه همراه باشد و عدم فعالیت و سکوت با روح هنر و هنرمند هم‌خوانی ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متاسفانه تقریبا یک ماهی است که برق موزه‌ هنرهای معاصر اهواز و بلتبع آن، انجمن‌های هنری و امکان موجود در این مجموعه قطع شده است.

بخش خصوصی قسمتی از این مجموعه را در دست دارد و با انباشت بدهی قبوض برق موجب شده تا سازمان آب و برق مجبور به قطع برق کل ساختمان موزه هنرهای معاصر اهواز شود و در روند کل ساختمان اعم از موزه و انجمن‌های هنری خلل ایجاد شود.

حمید آل حمودی رئیس انجمن سینمای جوان اهواز درباره جزئیات این اتفاق در گفت‌و گو با خبرنگار تسنیم در اهواز اظهار داشت: تقریبا یک ماه پیش برق کل موزه و انجمن‌های موجود در آن یعنی انجمن سینمای جوان و انجمن تجسمی کاران قطع می‌شود و بدنبال آن فعالیت‌های موزه و انجمن‌ها مختل می‌شود.

وی افزود: ما برای برگزاری بسیاری کلاس‌ها، ورکشاپ‌ها آمادگی داشتیم حتی برای برگزاری المپیاد فیلمسازی کودکان نیز آماده بودیم اما متاسفانه بسیاری از کارهای که برای انجام آن آمادگی لازم را داشتیم با قطع شدن برق ناتمام ماند.

قطع برق در کارمان خلل وارد کرد

رئیس انجمن سینمای جوان اهواز بیان کرد: قطعی برق بدلیل انباشت یکسری بدهی است. بخشی از این بدهی مربوط به پیمانکاران فعال در موزه است و بخش دیگر مربوط به اداره کل ارشاد است. کوتاهی از هر دو سو منجر به قطع برق شد و اکنون نیز آب قطع شد.

وی تصریح کرد: موزه اکنون در تاریکی کامل به سر می‌برد و در خلال قطعی برق متاسفانه کولرهای انجمن توسط سارقان به سرقت رفت. همچنین در موزه آثار و تابلوهای وجود دارد که به دلیل گرمای بالای موزه و خاموش بودن دستگاه‌های تهویه این آثار قدیمی و مهم همه در معرض آسیب جدی هستند.

آل حمودی گفت: اداره کل ارشاد خوزستان بخشی از بدهی را پرداخت اما همچنان باقی بدهی پرداخت نشده است. کار متصل کردن مجدد برق انجمن‌ها توسط اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی درحال پیگیری است تا اشتراک جداگانه‌ای را برای ما متصل کنند و بار دیگر انجمن به تعطیلی نکشد.

وی عنوان کرد: اگر ما مصرف برق‌مان را جدا کنیم اداره ارشاد تونایی پرداخت هزینه برق انجمن‌های خود را دارد.

رئیس انجمن سینمای جوان در پاسخ به خبرنگار تسنیم گفت: قصور را نمی‌توانم تشخیص دهم از سوی کیست زیرا اطلاع دقیقی از قرارداد ندارم که چه کیفیتی دارد اما شنیده‌ها حاکی از این است که قرارداد سود چندانی برای اداره کل ارشاد نداشته و بیشتر به نفع پیمانکار است.

وی خاطر نشان کرد: قرارداد در زمان مدیر کل سابق ارشاد منعقد شده اما به هرحال اکنون دنبال این هستیم تا کنتور برق انجمن جدا شود چرا که ما اصلا مصرف برق زیادی نداریم و به عنوان یک نهاد فرهنگی قطعا صرفه‌جویی می‌کنیم و در حالت کلی نیز مصرف زیادی نداریم.

آل حمودی در پایان عنوان کرد: امیدوارم روزی برسد که تمام نهادها به مراکز فرهنگی هنری اهتمام بورزند زیرا این مراکز، مراکز بیزنسی نیستند و ما تنها مشغول کار هنری هستیم و درآمد زایی نداریم و از طرق مختلفی به این نهادها کمک کنیم نه اینکه به علت بدهی برق این مجموعه را قطع کنند.

مسئولان خوزستان از فضای فرهنگی غافل نمانند

به گزارش تسنیم، انتظار می‌رود با شرایط کنونی جامعه و هجمه‌های فرهنگی به جوانان و نوجوانان ما هر نهاد، سازمان و ارگان‌ دولتی و خصوصی در اعتلای فرهنگ غنی و اصیل ایرانی و اقوام موجود در کشور به نحوی کمک کنند و بستری مناسب برای فعالان در این عرصه فراهم شود.

هنرمند ایرانی با استفاده از هنر اصیل خود و بکارگیری فرهنگ بومی منطقه موجود در آن مولدی مهم برای تولید افکار مثبت فرهنگی و تاثیرگذاری بسزا بر افکار عموم است.

مسئولان استانی باید حداکثر تلاش خود را برای کمک به هنرمندان خوزستانی به نمایش بگذارند تا از طریق هنر وحدت، همبستگی و یکپارچگی لازم برای استان خوزستان میان اقوام بوجود بیاورند و همواره باید بدانند که برخوردها، رفتارها و تصمیمات اشتباه تنها منجر به دلسردی هنرمندان می‌شود.

گزارش از زینب مرزوقی

انتهای پیام/م

R41468/P1486/S6,57/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۵۸۸۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونمایی از بزرگ‌ترین مسئله ایران و جهان که از فقر هم وحشتناک تر است

فیلسوف معاصر کشورمان معتقد است: بی معنایی بزرگ‌ترین مسئله امروز جهان است، مسئله‌ای وحشتناک‌تر از فقر، توسعه نیافتگی، آلودگی هوا و... و تمام این‌ها ناشی از آن است که رابطه انسان با معنا گم شده است.    به گزارش عصر ایران، بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه درباره کشف معنا و مفهوم در روزگار معاصر گفت: من با حفظ کردن اشعار حافظ به حافظ نزدیک نمی‌شوم، با حفظ کردم قرآن، قرآنی نمی‌شوم، زمانی می‌توانم به یک پاسخ نزدیک شوم که بتوانم آن پاسخ را در جان خودم تجربه کرده باشم، یعنی بتوانم پا در عالمی بگذارم که متنی مثل دیوان حافظ ایجاد می‌کند.    وی افزود: ما صرف اینکه پدر یا مادرمان مسلمان است، مسلمان نیستیم، ما باید مسلمان بودن را انتخاب کنیم و در واقع من باید به آن برسم. زمانی من می‌توانم مسلمان باشم که آن پاسخ‌هایی که پیامبر(ص) و قرآن به رازهای بزرگ داده‌اند را در جانم زیسته باشم. اگر در جانم به آن نرسیده باشم، تنها شناسنامه‌ام مسلمان است، جریانی که در فرهنگ‌های دیگر نیز چنین است.    عبدالکریمی در برنامه «سپنج» و در گفتگو با علی درستکار اضافه کرد: نیروهای زیادی وجود دارند که بودن من را تهدید می‌کنند، مثلاً رسانه‌ها، رسانه‌ها بودن من را تهدید می‌کنند، آن‌ها می‌خواهند نحوه بودن من را تعیین کنند و من در برابر رسانه طغیان می‌کنم و اجازه نمی‌دهم رسانه، بودن من را شکل دهد. رسانه حقیرتر از آن است که بخواهد به بودن من شکل دهد. من با سیاست درگیر هستم، چون سیاست باید بر اساس نحوه زیست من شکل بگیرد. (در معنای اگزیستانسیال و متافیزیکی) من اجازه نمی‌دهم قدرت‌های سیاسی یا کانون‌های بزرگ قدرت چه در جهان و چه در داخل من و بودن من را شکل دهند.     این فیلسوف معاصر در بخش دیگری از صحبت‌هایش بی معنایی را بزرگ‌ترین مسئله امروز جهان دانست و افزود: این معضل، مسئله‌ای وحشتناک‌تر از فقر، توسعه نیافتگی، آلودگی هوا و... است؛ تمام این‌ها نیز ناشی از آن است که رابطه انسان با معنا گم شده است، وقتی رابطه انسان با معنا گم می‎شود، رابطه انسان با خودش هم گم می‌شود. انسانی که بی خود و بی خویشتن است، کارهای احمقانه هم زیاد می‌کند و ما در چنین جهانی زندگی می‌کنیم.    عبدالکریمی با اشاره به گستردگی بی معنایی در سراسر جهان و حتی در دنیای اسلام، اضافه کرد: متأسفانه با جهانی شدن عقلانیت جدید، این مسئله هم جهانی شده و فقط مربوط به غرب نیست. به اعتقاد من برخلاف شعار‌های سیاسی ایدئولوژیکی که داده می‌شود، جهان اسلام و از جمله ایران هم در همین زمره قرار دارد. سال 87 بود که من کتاب «ما و جهان نیچه‌ای» را نوشتم، جهانی که در آن معنا و حقیقت مرده، در چنین جهانی آنچه که امروز شاهد آن هستیم، مرگ انسان هم هست. مرگ انسان تنها مرگ فیزیکی نیست و حقیقت انسان هم امروز در خطر افتاده است. آنچه امروز روی کره زمین راه می‌رود به انسان در معانی که در معاصر گذشته می‌شناسیم، شباهت کمی دارد. در واقع با این انسان بی‌‎معنا ما وجه انسانی کم‌تری را در زمین می‌بینیم. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • صد‌ها صهیونیست به مسجدالاقصی یورش بردند
  • ملک سلمان را به بیمارستان بردند
  • بازخوانی تحلیلی زمینه‌های سیاسی اجتماعی در تدبرگرایی معاصر
  • رونمایی از بزرگ‌ترین مسئله ایران و جهان که از فقر هم وحشتناک تر است
  • اختتامیه جشنواره استعدادیابی از مدرسه و محله تا انجمن در زابل
  • جشنواره «امید فردا» فرصتی برای رقابت سالن دانش‌آموزان کردستان
  • نشست تخصصی «اقلیم، طبیعت و بیان هنری» برگزار می‌شود
  • «امروزِ دیروز» به آرتیبشن رسید/ پرسش از نقاشی یا عکاسی؟
  • ۱۰ هزار میلیارد ریال از مطالبات پیمانکاران در سال جاری پرداخت می شود
  • دورهمی پیشکسوتان عرصه موسیقی و تئاتر استان یزد