Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست، معاون فرهنگی سازمان نظام پرستاری کشور روز چهارشنبه در این آئین گفت: این دوره از رقابت ها هر یک سال و نیم یکبار در یک استان برگزار می شود.
سید عباس کشفیان افزود: سازمان نظام پرستاری کشور دارای 118 هیات مدیره است که پس از اطلاع رسانی ، هیات مدیره ها نسبت به میزبانی این رویداد اعلام آمادگی می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: پس از فراخوان نهمین جشنواره فرهنگی ورزشی سازمان نظام پرستاری کشور، پنج هیات مدیره برای میزبانی این دوره از رقابت ها اعلام آمادگی کردند.
معاون فرهنگی سازمان نظام پرستاری کشور بیان کرد: میزبانی استان همدان برای این رویداد با توجه به ظرفیت های موجود و میزبانی رویداد 2018 مورد تایید سازمان نظام پزشکی قرار گرفت.
کشفیان ادامه داد: در این دوره از رقابت ها 600 پرستار شامل 250 پرستار زن و 350 پرستار مرد به صورت تیمی و انفرادی به رقابت می پردازند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان همدان نیز گفت: علاوه بر وظیفه عمومی برای توسعه ورزش، در راستای برنامه ششم توسعه، رونق فعالیت های فیزیکی جزو وظایف مسئولان است.
حبیب الله موسوی بهار افزود: بر اساس برنامه ششم توسعه کشور باید میزان تحرک را در برنامه ها 20 درصد افزایش داد بنابراین برای تحقق این مطالبه باید ابتدا تحرک و پویایی را از خود آغاز کرده تا بتوان آن را به جامعه منتقل کرد.
وی ادامه داد: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی وظایف خود را در ارتقای علمی، خدماتی، پیشگیری و درمانی به نحو مطلوب انجام داده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان همدان اظهار داشت: وظیفه پرستاران علاوه بر آموزش رهبری جامعه به سمت جامعه سالم است.
موسوی بهار با عنوان اینکه ایران در آینده با یک جامعه سالمند مواجه است گفت: امید زندگی با کمک نظام پرستاری در ایران ارتقا یافته و طبق سند چشم انداز باید به 80 سال برسد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان همدان اظهار داشت: 2 نیاز مهم و اساسی یک جامعه پویا، ایجاد امید و نشاط بوده و لازمه نشاط، ورزش است.
رقابت ورزشی پرستاران کشور تا 27 مرداد در همدان ادامه دارد و ورزشکاران در رشته های دارت، والیبال، شنا، فوتسال، بسکتبال، آمادگی جسمانی به رقابت می پردازند.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: جشنواره فرهنگی ورزشی نظام پرستاری همدان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۵۹۵۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعرفه‌های خدمات پرستاری رشد قابل توجهی داشته است/ ماندگاری در مناطق محروم با اجرای تعرفه‌های ترجیحی

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدتقی جهان‌پور درباره تعرفه‌های خدمات پرستاری اظهار کرد: سازمان نظام پرستاری جلسات مشترکی را با «معاون پرستاری وزارت بهداشت» و «شورای عالی بیمه سلامت» به منظور تعرفه‌های خدمات پرستاری برگزار کرد. البته اقدامات سازمان نظام پرستاری به منظور افزایش تعرفه‌های خدمات پرستاری به برگزاری جلسات مشترک محدود نمی‌شود بلکه کارگروه تخصصی تعرفه‌های خدمات پرستاری در سازمان نیز تشکیل شد.

وی با بیان اینکه مبلغ ریالی تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری ۵۰ درصد افزایش یافته است، افزود: به این ترتیب مبلغ ۲۰هزار و ۱۰۰ تومان در سال گذشته به ۳۰ هزار و ۲۰۰ تومان افزایش یافت. همچنین ارزش نسبی خدمات پرستاری به میزان ۱۵ درصد نسبت به سال گذشته افزایش یافته است.

رئیس‌کل سازمان نظام پرستاری در ارزیابی نرخ تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری سال ۱۴۰۳ خاطرنشان کرد: بررسی نرخ تعرفه‌های خدمات پرستاری ابلاغ شده بیانگر این است که ارزش این خدمات به میزان قابل توجهی رشد کرده است.

جهان‌پور با بیان اینکه تعرفه‌های ترجیحی در مناطق محروم برای نخستین‌بار تصویب شد، اظهار کرد: برای امسال وزارت بهداشت و سازمان نظام پرستاری موضوع تعرفه‌های ترجیحی در مناطق کمتر توسعه‌یافته را در کانون توجه قرار دادند؛ چرا که این مولفه را حائز اهمیت می‌دانند. تعرفه‌های ترجیحی در مناطق محروم برای بیمارستان‌هایی است که ضریب K کمتری دارند. هدف از تصویب و اجرای تعرفه‌های ترجیحی، ماندگاری پرستاران برای ارائه خدمات در مناطق محروم است.

رئیس‌کل سازمان نظام درباره اثرگذاری اجرای تعرفه‌های ترجیحی در مناطق محروم گفت: به طور قطع، اجرای تعرفه‌های ترجیحی در مناطق محروم می‌تواند بر ماندگاری پرستاران در این مناطق و ارائه خدمات پرستاری اثرگذار باشد. بسیاری از کارشناسان مسائل پرستاری با در نظر گرفتن مسائل معیشتی بر اجرای تعرفه‌های ترجیحی در مناطق محروم تاکید داشتند. پیش از تصویب اجرای تعرفه‌های ترجیحی در مناطق محروم، میزان دریافتی پرستاران ناچیز بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کمبود بیش از ۱۰۰ هزار پرستار در کشور / سهم ۸ هزار نفری پرستاران در استخدام های جدید
  • کمبود بیش از ۱۰۰ هزار پرستار در کشور/ سهم ۸ هزار نفری پرستاران در استخدام‌های جدید
  • کمبود بیش از ۱۰۰ هزار پرستار در کشور
  • گلایه رئیس سازمان نظام پرستاری از سهم اندک نیروی انسانی در آزمون استخدامی / ۱۰۰ هزار پرستار کم داریم
  • برگزاری جشنواره‌های ورزشی در راستای ترویج فرهنگ شهدا
  • بده بستان رشوه در نظام اداری کشور؛ چرا ایرانی‌ها رشوه می‌دهند؟
  • تعرفه‌های خدمات پرستاری رشد قابل توجهی داشته است/ ماندگاری در مناطق محروم با اجرای تعرفه‌های ترجیحی
  • افزایش قابل توجه تعرفه‌های خدمات پرستاری
  • رئیس سازمان نظام پرستاری: تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری ۵۰ درصد افزایش یافته است
  • آغاز مسابقات لیگ باشگاهای سپک تاکرا کشور با حضور سرپرست فدراسیون انجمن‌های ورزشی