Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایلنا، نشست مشترک معاون امور اقتصادی و بازرگانی وزیر صنعت، معدن و تجارت با رئیس و جمعی از اعضای اتحادیه فناوران رایانه تهران در محل وزارت صنعت، معدن و تجارت برگزار شد و طی آن مشکلات واردکنندگان قطعات و تجهیزات رایانه‌ای مورد بررسی قرار گرفت.

در این نشست نمایندگان اتحادیه فناوران رایانه تهران که عمدتا شامل واردکنندگان عرصه رایانه می شدند، مشکلات خود را مطرح کردند و معاون امور اقتصادی وزارت صنعت، معدن و تجارت به آن‌ها پاسخ گفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون امور اقتصادی و بازرگانی وزیر صنعت، معدن و تجارت در پاسخ به این انتقاد که اجناس واردکنندگان مدت‌ها در گمرک باقی می‌ماند، گفت: اگر واردکنندگان تمامی مجوزهای لازم را دریافت کرده باشند، مشکلی به وجود نمی‌آید و اجناس ترخیص می شود. ما مجوز شرکت‌های دچار مشکل را بررسی می‌کنیم تا اگر نقصی وجود داشت برطرف شود.

حسن یونس سینکی همچنین درخصوص کانتینرهای کارتریج که به‌منظور حمایت از تولیدکنندگان داخلی در گمرک بندرعباس مانده‌اند، گفت: ما به بندرعباس نماینده می‌فرستیم تا متوجه شویم علت عدم ترخیص کالاها چیست. همچنین دررابطه با مانیتورهایی که به‌منظور حمایت از شرکت‌های مادیران و سامسونگ در گمرک مانده‌اند، بهتر است درخوست مکتوب ارائه شود تا ما بررسی کنیم.

وی ادامه داد: مگر اینکه اطلاعات واردکنندگان با کالاهای وارداتی تطابق نداشته باشد یا کالاها در گروه ممنوعه جا گرفته باشند؛ وگرنه دلیلی ندارد کالایی که ثبت سفارش شده و مراحل خود را رد کرده است در گمرک بماند. باید در این زمینه گزارشات توجیهی آماده شود؛ درصورتی که کالاهای شما در گروه ممنوعه نباشند و مشکلی نداشته باشند ما تلاش می‌کنیم ترخیص شوند.

سینکی با بیان اینکه امروز نه افراد مشکلات را ایجاد می‌کنند و نه افراد مشکلات را حل می‌کنند، یادآور شد: امروز کسی یک عنصر حلال، صفر تا صدی مشکلات حساب نمی‌آید. تصور عامه این است که با دستور یک شخص مشکلات حل می‌شود اما اینطور نیست.

وی در ادامه تاکید کرد: بهتر است اتحادیه مشکلات اصلی خود را با مصادیق روشن به صورت مورد به مورد و مکتوب ارائه دهد تا ما بتوانیم آن‌ها را بررسی کنیم.

معاون اقتصادی و بازرگانی وزیر صنعت همچنین نسبت به برگزاری جلسه مشترک با اتحادیه فناوران رایانه و گمرک جهت حل مشکلات قول مساعد داد.

همچنین در این نشست سید مهدی میرمهدی کمیجانی ضمن بازگویی عمده‌ترین مشکلات واردکنندگان رایانه و قطعات رایانه‌ای اظهار داشت: تحریم‌های داخلی و مسائل مرتبط با گمرک و بانک مشکلات عدیده‌ای را برای این دسته از فعالان بخش خصوصی به وجود آورده است.

وی افزود: یکی از مشکلات، خدمات پس از فروش است که وزارتخانه از ما مطالبه می کند. بسیاری از ما خدمات پس از فروش داریم اما درحقیقت هیچ کالایی بدون گارانتی وارد کشور نمی شود و هیچ احتیاجی نیست ما خدمات پس از فروش ارائه کنیم.

رییس اتحادیه فناوران رایانه تهران در ادامه گفت: مسائل مرتبط با تولیدکنندگان داخل نیز مشکلات دیگری را برای ما به ارمغان آورده است. به عنوان مثال در کشور چند شرکت وجود دارند که دو-سه مدل کارتریج تولید می کنند؛ برای حمایت از این تولیدکنندگان اجناس ما در گمرک خوابیده‌اند اما این در حالی است که ما در بازار نیاز به 70 مدل کارتریج داریم و تولیدات این شرکت ها کلیه نیازهای بازار را برآورده نمی کند.

میرمهدی با بیان اینکه تولیدکنندگان کارتریج قطعاتی را از چین وارد و در داخل مونتاژ می کنند، خاطرنشان کرد: این شرکت ها تنها 2 کارتریج پرمصرف را در تیراژ 40-30 هزار عدد تولید می کنند؛ در حالی که 70 مدل کارتریج در کشور مورد نیاز است و سالانه در هر مدل حدود 400 هزار کارتریج لازم است؛ اما به خاطر شرکت‌هایی که 2 مدل کارتریج تولید می‌کنند، جلوی 70 مدل کارتریج در گمرک بندرعباس گرفته شده است. در حال حاضر بالغ بر 10 کانتینر کارتریج در گمرک خوابیده است.

وی همچنین درخصوص مشکلات واردات مانیتور در کشور گفت: شرکت‌های مادیران و سامسونگ روی مانیتور دست گذاشته‌اند و به بهانه تولید، کالایی که می‌تواند به قیمت 190 هزار تومان به فروش برسد، یک میلیون و 200 هزار تومان فروخته می شود. این در حالی است که مانیتورهای ما در گمرک مانده‌اند و حتی اگر با ارز آزاد وارد شوند، قیمت فروش ما نصف قیمت مادیران و سامسونگ خواهد بود.

در ادامه این نشست دررابطه با مسائلی نظیر افزایش قیمت کالاها به دلیل باقی ماندن در گمرک، مشکلات مربوط به TST و پرداخت مابه‌التفاوت قبل و بعد از ترخیص کالا از گمرک انتقاداتی از سوی واردکنندگان رایانه‌ای مطرح شد. همچنین این پیشنهاد مطرح شد که بخش خصوصی به دولت کمک کند و با تشکیل یک تیم پایلوت مشکلات مبتلابه اصناف بررسی شود.

در پایان این جلسه مقرر شد نمایندگانی از وزارت صنعت، معدن و تجارت با اتحادیه فناوران رایانه تهران به همراه دو اتحادیه حرفه‌ای که مشکلاتشان چندان مشابه هم نباشد، تیمی تشکیل دهند و بر سر 10 محور اساسی به تفاهم برسند تا از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت مورد بررسی قرار گیرد. 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: رایانه صنعت معاون وزیر وزیر صنعت معدن و تجارت نشست مشترک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۶۰۴۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وجود برخی مشکلات و مسائل موجود در مرز پرویزخان

عباس اسماعیل علی مدیر مرز پرویزخان عراق در جلسه بررسی مسائل و مشکلات مرز پرویزخان در قصرشیرین، گفت : عدم سامان دهی این موارد باعث ایجاد وقفه در انجام مبادلات تجاری و مرزی در این مرز مهم می‌شود و به طور نمونه مشکلاتی برای رانندگان عراقی در این مرز (داخل خاک ایران) وجود دارد که نیاز است مسئولان مرز پرویزخان در طرف ایران آن را برطرف کنند.

وی اظهار کرد: در تمام دوران فعالیت مرز رسمی پرویزخان مشکلات و مواردی وجود داشته که تمام این موارد با تعامل و همکاری ۲ طرف جمهوری اسلامی ایران و عراق برطرف شده و رونق مبادلات تجاری طی سال‌های گذشته گواه این مطلب است.

اسماعیل علی اظهار کرد: به افرادی که خارج از ضوابط قانونی وارد مرز پرویزخان عراق شوند اجازه حضور نخواهیم داد.

مدیرکل گمرک پرویزخان قصرشیرین در این نشست گفت: گمرک مجری سیاست‌های اقتصادی کشور در مرز‌ها و مسوول تشریفات قانونی، گمرکی صادرات و ترانزیت مبادلات تجاری است از این رو ۹۰ درصد کاری که اکنون در مرز رسمی پرویزخان و دیگر مرز‌ها برای خروج کالا و ترانزیت انجام می‌شود بر عهده گمرک است و دیگر نهاد‌ها تعهدی در قبال تشریفات کالا ندارند.

رضا قربانی افزود: بر اساس قانون امور گمرکی، گمرک مدیریت واحد مرز بوده و یک سازمان حاکمیتی است که مسوول اعمال مقررات صادرات و واردات و عبور کالا و احقاق حقوق دولت و نظارت و هماهنگی تمام سازمان‌های مستقر در مرز بوده و وظایف ذاتی خودش را به احدی واگذار نخواهد کرد.

وی با بیان اینکه روان‌سازی ترافیک و تجارت در داخل مرز پرویزخان باید با هماهنگی تمام ادارات در مرز باشد، اظهار کرد: همکاران ما در مجموعه گمرک شبانه روز پای کار هستند و هرچه زیرساخت‌ها و ظرفیت‌های این مرز فراهم باشد حجم مبادلات افزایش خواهد یافت.

مدیرکل گمرک پرویزخان گفت: این مرز رسمی بی نظمی‌هایی دارد و برای ساماندهی آن باید همه دستگاه‌ها شبانه روز پای کار باشند تا شاهد ساماندهی و روان‌سازی تجارت در آن باشیم.

قربانی ادامه داد: هم اکنون روزانه ۲ هزار کامیون صادراتی و ترانزیت سوخت وارد این مرز می‌شوند و تشریفات آن را مجموعه کارکنان گمرک انجام می‌دهند.

امین حیدریان مدیر پایانه مرزی پرویزخان در این جلسه گفت: بنابر اعلام فرماندار و دادستان عمومی و انقلاب قصرشیرین کوتاهی در ساماندهی مرز از کسی پذیرفته نیست و ما اجازه نخواهیم داد افرادی بخواهند مخل امنیت و ساماندهی مرز شوند .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه صنعتی شریف و شرکت ایرانول
  • توسعه فناوری های قیر و آسفالت، گامی نو در صنعت راهسازی کشور
  • تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه با انعقاد تفاهم نامه شرکت ایرانول و دانشگاه شریف
  • تمام تلاش‌مان را می‌کنیم تا مشکلات دارویی برطرف شود
  • نشست کارگروه راهبری به‌کارگیری هوش مصنوعی در صنعت نفت برگزار شد
  • نخستین نشست کارگروه راهبری به‌کارگیری هوش مصنوعی در صنعت نفت برگزار شد
  • ایرانول با دانشگاه شریف هم پیمان شد
  • دولت از بخش خصوصی حمایت کند/ تعویق ۸ ماهه مطالبات واردکنندگان برنج
  • وجود برخی مشکلات و مسائل موجود در مرز پرویزخان
  • حل نیازهای صنایع به کمک فناوران داخلی در «ریورس‌ پیچ» اینوتکس