Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-07@04:23:45 GMT

تأکید بر سرمایه انسانی و آموزش هنر

تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۱۶۰۹۶۰

تأکید بر سرمایه انسانی و آموزش هنر

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری برنا؛ در این نشست، انجمن های هنری استان سیستان و بلوچستان، مطالبی را درباره وضعیت هنری و نیازهای استان، بیان کردند.

سیدمجتبی حسینی؛ معاون امور هنری در این نشست گفت: خوشبختانه اخیرا نگاه به سرزمین آفتاب و امید، سیستان و بلوچستان، به خاطر حضور انسانیِ مردم استان، شکل گرفته است و با حضور و مشارکت مردم، تصویری از ظرفیت ها و توانمندی های استان ارایه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنابراین نکته مهمی است که احساس محرومیت در استان را به احساس استغنا تبدیل کنیم و سرمایه انسانی را غنیمت بدانیم.

معاون امور هنری ادامه داد: آموزش هنر، عرصه و مزیت نسبی است که دراستان سیستان و بلوچستان می تواند مورد توجه قرار گیرد و این سرمایه انسانی به موتور مولد برای توسعه حوزه های مختلف فرهنگ و هنر تبدیل شود.

حسین مسگرانی، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان نیز در این نشست، گزارشی از وضعیت هنری استان و اجراهای موسیقی، نمایش، نمایشگاه های تجسمی و آموزشگاه های هنری استان بیان کرد.

علی غیاثی ندوشن، مدیر کل امور استان های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز در این نشست با قدردانی از معاونت امور هنری به خاطر استقبال از جلسات و نشست ها با هنرمندان استان ها گفت: وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی توجه جدی به تمرکززدایی دارد و نگاه ویژه ای به استان سیستان و بلوچستان دارد.

معاونان اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان، رییس انجمن موسیقی استان، رییس انجمن هنرهای تجسمی زاهدان، معاون انجمن هنرهای نمایشی استان، رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ایرانشهر، مدیر خانه هنرمندان و انجمن خوشنویسان زاهدان و مدیر کانون عکاسان استان در این نشست، مواردی را درباره برنامه های هنری و نیازهای هنری سیستان و بلوچستان بیان کردند.

حمایت از اجراهای عمومی تیاتر، اجرای آثاری از هنرمندان استان سیستان و بلوچستان در مرکز، تجهیزِ خانه هنرمندان استان، ثبت و ضبط آثار موسیقی استان، ایجاد فضایی برای تولید آثار هنری و آموزش پایدار هنر برای توسعه هنری استان و طرح هایی برای برگزاری جشنواره  های تیاتر، موسیقی و هنرهای تجسمی از مواردی بود که مدیران هنری وانجمن های هنری استان سیستان وبلوچستان در این نشست، مطرح کردند.

شهرام کرمی، مدیر کل هنرهای نمایشی در این نشست گفت: استان سیستان و بلوچستان از نظر فرهنگی، هنری از استان های با هویت کشور است. دهه 70 اوج فعالیت های تیاتری استان بود که بعد در دهه 80 رکودی ایجاد شد اما خوشبختانه در چند سال اخیر تیاتر در این استان، فعال شده است.

کرمی ادامه داد: برنامه ما در اداره کل هنرهای نمایشی و معاونت امور هنری، پرهیز از جشنواره زدگی و حفظ جشنواره های موثر، است. بنابراین بهتر است اگر جشنواره ای در استان ضرورت دارد، طراحی شود و ابتدا در سطح استانی و منطقه ای فعالیت کند. ما از پلاتوها و اجراهای عمومی برای استان، حمایت می کنیم و معرفی و اجرای تیاترهای حرفه ای در شهرهای استان، می تواند مورد توجه قرار گیرد.

محمد اله یاری فومنی، مدیر کل دفتر آموزش و توسعه فعالیتهای فرهنگی هنری نیز در این نشست گفت سرمایه گذاری و برنامه ریزی در زمینه آموزش هنر در استان سیستان و بلوچستان با توجه به ظرفیت و شرایط استان، بسیار موثر است. 

علی ثابت نیا، مدیرعامل انجمن موسیقی ایران نیز در این نشست با اشاره به توانمندی استان سیستان و بلوچستان در حوزه موسیقی، بر ایجاد زمینه حضور هنرمندان و جوانان استان در جشنواره ها و رویدادهای ملی تاکید کرد.

هادی مظفری، مدیر کل هنرهای تجسمی نیز با اشاره به هنرمندان شاخص استان سیستان و بلوچستان در حوزه هنرهای تجسمی، سفال کلپورگان را به عنوان ظرفیت و فرصت ارزشمندی خواند و بر توجه و حمایت از آن تاکید کرد.

احمد صدری، مشاور معاون امور هنری و رییس کمیته های تخصصی شورای ارزشیابی هنرمندان نیز در این نشست بر ظرفیت های هنری بومی و فرهنگی استان، حوزه های هنری گوناگون و تمرکز بر تقویت و توسعه آنها تاکید کرد.

خبرنگار: فاطمه زاهد

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استان سیستان و بلوچستان سرمایه سیستان و بلوچستان شاخص وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۶۰۹۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشور نیازمند «سرمایه انسانی آموزش دیده» است

به گزارش خبرنگار مهر، حمید ضرغام بروجنی ظهر دوشنبه در همایش افق تحول دانشگاه، اجلاسیه گروه کشوری معماری و شهرسازی در دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آزاد شاهرود با بیان اینکه از آموزش گردشگری در سطح دانشگاه آزاد کشور برخی اهداف را انتظار داریم، تاکید کرد: در این ارتباط اهم مشکلاتی که استادان و پژوهشگران عرصه گردشگری و میراث و هتل داری با آن مواجه هستند مورد رصد و احصا قرار گرفت و در نشست‌هایی به آنها پرداخته شده است.

وی با بیان اینکه در راستای رفع کمبودهای ملموس توسعه رشته گردشگری و میراث اقدامات خوبی در دانشگاه آزاد اسلامی کشور صورت گرفته است، ابراز کرد: دیدگاه‌های نوسازی و عملیاتی مهارتی سازی رشته‌های گردشگری و هتل داری در نشست‌های متعدد با حضور اساتید و صاحب نظران مورد تاکید است.

مدیر گروه کشوری گردشگری و میراث فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: علیرغم تغییرات بنیادین اقتصادی جهانی، کشور ما گزینه‌های محدودی برای حوزه اقتصادی دارد اما بنا به تحقیقات گردشگری به عنوان یک فاکتور فوق‌العاده برای احیای اقتصاد ملی کشورهای دارای منافع گردشگری بسیار کارآمد است.

ضرغام بروجنی با بیان اینکه ایران نیز از این قاعده مستثنی نبوده و مملو از ظرفیت‌های عظیم گردشگری است، گفت: گردشگری فعال می‌تواند بسیاری از چالش‌های اقتصادی و اجتماعی کشور را کاهش دهد.

وی تاکید کرد: یکی از ضرورت‌های بخش گردشگری سرمایه انسانی توانمند و متعهد است و مهمترین ابزار دستیابی به این امکان نیز آموزش عالی است لذا آموزش گردشگری در دانشگاه آزاد اسلامی باید یک اولویت باشد تا بتوانیم با به کارگیری نیروی متخصص ضمن حفظ هویت و ریشه‌های فرهنگی، کشور را در ارتباط با تحولات قرن بیست و یکم آماده ساخت.

مدیر گروه کشوری گردشگری و میراث دانشگاه آزاد بیان کرد: دانشگاه‌ها در طول تاریخ خود ثابت کردند که می‌توانند تحول آفرین باشند همچنین دانشگاه‌ها همواره در خط مقدم ایجاد تعادل بین سنت و مدرن سازی بوده‌اند لذا دانشگاه هم حافظ سنت‌ها و هم کاتالیزور تغییر است

ضرغام بروجنی در خاتمه گفت: انتظار می‌رود که آموزش مؤثر و مقرون به صرفه و عادلانه به نیاز مبرم سرمایه انسانی کشورمان در زمینه گردشگری پاسخ دهد و برای بهبود عدالت و رشد اقتصادی و برابری اجتماعی و نیازهای فرهنگی جامعه و دانشجویان، دانش ایجاد شود.

کد خبر 6098485

دیگر خبرها

  • کشور نیازمند «سرمایه انسانی آموزش دیده» است
  • سربازان مرزبانی سیستان و بلوچستان آموزش‌های صنایع‌ دستی را فرا می‌گیرند
  • صدور پروانه بهره برداری برای ۲ هزار و ۴۳۸ طرح سرمایه گذاری سیستان و بلوچستان
  • برگزاری جشنواره منتظران در دیار علم و فرهنگ
  • بررسی برنامه‌سازی قرآنی در صدا و سیما از منظر هنری و علوم انسانی
  • صدور پروانه بهره‌برداری برای بیش از ۲۰۰۰ طرح سرمایه‌گذاری سیستان و بلوچستان
  • سیستان و بلوچستان توانمند در استقرار صنایع نیروگاهی
  • اصل کار تعلیم و تربیت بر عهده معلمین است
  • مهارت‌آموزی در دسترس‌تر از همیشه در سیستان و بلوچستان
  • نشست‌های تبیین و تعالی در ۲۸۰ حوزه و کانون بسیج سیستان و بلوچستان برگزار شد