Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست، علی میرزاجانی، در آستانه برگزاری بیست و یکمین کنگره سراسرس اپتومتری ایران، با انتقاد از دخالت افرادی که صلاحیت لازم در تجویز لنزها را ندارند، افزود: بر اساس قانون، فقط مراکز پروانه دار اپتومتری و چشم پزشکی اجازه تجویز و ارائه لنز را دارند.
 
وی همچنین ضمن گلایه از اینکه خدمات اپتومتری تحت پوشش بیمه نیست، گفت: از سه سال قبل کارهای اولیه برای پوشش بیمه ای خدمات اپتومتری در کشور انجام شده است، اما هنوز تعرفه های اپتومتری از جیب مردم پرداخت می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
رئیس انجمن علمی اپتومتری ایران، افزود: پوشش بیمه ای خدمات اپتومتری به نفع مردم و بیمه هاست، زیرا، هزینه ها را کاهش می دهد.
 
میرزاجانیبا عنوان این مطلب که در دنیا متولی ساخت و فروش عینک طبی، لنزهای تماسی و تجهیزات مربوطه، موسسات پروانه دار رشته اپتومتری هستند، گفت: متاسفانه در کشور ما، اتحادیه های صنفی مختلف و غیر مرتبطی همچون لوازم آرایشی و بهداشتی و... با سوء برداشت های برخی مدیران وزارت صنایع و معادن از قوانین جاری، اقدام به عرضه کالاهای تخصصی حوزه علوم پزشکی می نمایند که اکثرا هم فاقد استانداردهای اولیه است.
 
وی در ادامه به مباحث کنگره پیش رو اشاره کرد و افزود: این کنگره در محورهایی چون دید دو چشمی، آمبلیوپی، عینک طبی و عدسی تماسی، با حضور اپتومتریست ها، چشم پزشکان و دانشجویان رشته اپتومتری برگزار می شود.  
 
میرزاجانی اظهارداشت: سخنرانان با توجه به رویکرد اصلی کنگره به شرح وظایف اپتومتریست ها، شیوه درمان جدید و معرفی و رونمایی از تکنولوژی های جدید برای بررسی و تشخیص اختلالات نابینایی و اختلالات دید دو چشمی و آمبلیوپی می پردازند.
 
بیست و یکمین کنگره سراسری اپتومتری ایران از ۲۴ تا ۲۶ مرداد ۹۷ در مرکز همایش های رازی برگزار می شود.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: عینک طبی اتحادیه های صنفی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۶۱۱۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارزان ترین بیمه شخص ثالث اتوبوس و مینی بوس در سال 1403 چند؟

تین نیوز

اگر می خواهید از ارزان ترین بیمه شخص ثالث اتوبوس و مینی بوس مطلع شوید در این مطلب با ما همراه باشید.

اتوبوس‌ ها و مینی بوس ‌ها جزو خودروهای عمومی محسوب شده که به صورت دائمی در سطح شهر و جاده‌های کشور در حال ترددند. همین موضوع سبب شده که احتمال تصادف و بروز خسارت مالی و جانی در این وسایل نقلیه بیشتر باشد. در همین راستا امسال هزینه بیمه شخص ثالث مینی ‌بوس ‌ها و اتوبوس‌ ها نیز حدود 35 درصد افزایش یافته است.

ارزان ترین بیمه شخص ثالث اتوبوس و مینی بوس

ارزان ‌ترین بیمه شخص ثالث برای انواع خودروهای مینی بوس و اتوبوس بر اساس ظرفیت آن‌ها متفاوت است. میزان حق بیمه حداقلی برای این خودروها بر اساس پوشش جانی 1 میلیارد و 600 میلیون تومان که برابر با نرخ دیه سال 1403 در ماه‌های حرام است، تعیین می‌شود. همچنین در بیمه پایه و ارزان شخص ثالث، سقف پوشش خسارت مالی نیز 40 میلیون تومان محاسبه می ‌شود.

بر اساس این میزان از پوشش‌ها ارزان‌ ترین بیمه شخص ثالث برای انواع خودروها مینی بوس و اتوبوس به شرح زیر است:

استیشن ون 7 نفره: 11 میلیون و 840 هزار و 800 تومان

استیشن ون 9 نفره: 12 میلیون و 182 هزار و 500 تومان

استیشن ون 10 نفره: 12 میلیون و 318 هزار و 200 تومان

مینی بوس 16 نفره: 15 میلیون و 145 هزار و 400 تومان

مینی بوس 21 نفره: 15 میلیون و 732 هزار تومان

اتوبوس 27 نفره: 23 میلیون و 197 هزار و 200 تومان

اتوبوس 40 نفره: 29 میلیون و 186 هزار و 300 تومان

اتوبوس 44 نفره: 30 میلیون و 974 هزار و 200 تومان

نحوه محاسبه بیمه شخص ثالث مینی بوس و اتوبوس کارکرده و دارای تخفیف

میزان تخفیف بیمه شخص ثالث از 5 تا 70 درصد متغیر است. این تخفیف بر اساس سابقه بیمه خودرو و میزان تصادفات هر ساله کم یا بیشتر می‌شود. طبیعی است که درصد تخفیفات دقیقا به همان اندازه در محاسبه حق بیمه شخص ثالث تاثیر دارد.

برای نمونه بیمه شخص ثالث اتوبوس 44 نفره می‌تواند با تخفیف 70 درصد تا 9 میلیون و 292 هزار و 260 تومان کاهش پیدا کند.

افزایش سقف پوشش‌ها

بیشتر شرکت‌های بیمه امکان افزایش سقف پوشش‌ها از جمله افزایش سقف خسارات مالی را به راننده می‌دهند. برای این کار باید درخواست افزایش سقف پوشش توسط راننده به شرکت بیمه اعلام شود. این میزان از سقف پوشش پایه در رده‌های مختلف باعث بالاتر رفتن هزینه بیمه به همان اندازه می‌شود.

بیمه شخص ثالث را می‌توان با پوشش خسارات مالی تا 800 میلیون تومان خریداری کرد. با هر پله افزایش پوشش، میزان حق بیمه نیز افزایش پیدا می‌کند.

خسارات وارده به راننده از جمله پوشش‌های بیمه شخص ثالث

خسارات وارده به راننده از جمله پوشش‌های بیمه شخص ثالث است ولی در هنگام اعلام ظرفیت خودرو، راننده جزو سرنشین‌ها و شخص ثالث به حساب نمی‌آید. برای نمونه در بیمه نامه شخص ثالث اتوبوس با ظرفیت ۴۴ نفر این میزان از ظرفیت تنها شامل مسافران می‌شود. یک نفر راننده نیز علاوه بر 44 نفر مسافر به عنوان یکی از پوشش‌های بیمه شخص ثالث به صورت جداگانه در حق بیمه محاسبه می‌شود.

منبع: کاماپرس

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • اعلام دستمزد مقطوع مبنای کسر حق بیمه مشاغل صنوف در سال ۱۴۰۳
  • دستمزد مقطوع مبنای کسر حق بیمه مشاغل صنوف در سال ۱۴۰۳ اعلام شد
  • دستمزد مقطوع مبنای کسر حق بیمه مشاغل صنوف در سال ۱۴۰۳
  • اعلام دستمزد مقطوع مبنای کسر حق بیمه مشاغل صنوف در سال 1403
  • ارزان ترین بیمه شخص ثالث اتوبوس و مینی بوس در سال 1403 چند؟
  • برگزاری دومین دوره آزمون صلاحیت حرفه ای در تیر سال جاری/ دو خدمات روانشناسی تحت پوشش بیمه قرار دارد
  • ۸۰۰ روستای گلستان مددجوی فاقد مسکن ندارند
  • بیمه سلامت قزوین هزینه درمان کودکان را ۱۰۰ درصد پرداخت می‌کند
  • ۷۰ درصد مردم توانایی مراجعه به رواشناس را ندارند / پوشش بیمه‌ای پاسخگوی نیازها نیست
  • ◄ موفقیت شرکت احداث و توسعه نیروگاه های مپنا در اخذ صلاحیت طرح و ساخت پایه یک