Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا علیرضا رئیسی روز چهارشنبه در حاشیه آیین افتتاح مرکز جامع سلامت نازلوی ارومیه و در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: هر یک از این مراقبان، همگام با اجرای طرح تحول نظام سلامت 2 هزار و 500 تا سه هزار نفر از جمعیت شهری را تحت پوشش قرار می دهند.
وی ادامه داد: این نیروها همانند بهورزان روستایی نسبت به ارائه خدمات به مراجعه کنندگان اقدام می کنند تا بهره وری مراکز جامع سلامت افزایش یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی بیان کرد: برای اینکه بتوان از بروز برخی بیماری های تغذیه ای و روان شناسی جلوگیری کرد، یک کارشناس تغذیه و یک کارشناس بهداشت روان هم به جمع مراقبان سلامت اضافه شده است.
وی افزود: سلامتی فقط نداشتن بیماری نیست بلکه توجه به سلامت روانی، روحی و معنوی افراد نیز بسیار حائز اهمیت است.

** 26 هزار واحد بهداشتی در سطح کشور فعال است
معاون امور بهداشتی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: 26 هزار واحد بهداشتی اعم از خانه بهداشت، پایگاه سلامت و مرکز جامع سلامت در سطح کشور فعال است.
رئیسی با اشاره به اینکه 17 هزار و 986 مورد از این تعداد خانه های بهداشت است، گفت: نقطه ای را در سطح کشور نمی توان یافت که خانه بهداشت نداشته باشد و این یکی از افتخارات عرصه بهداشت نظام جمهوری اسلامی ایران است.
وی بیان کرد: همچنین 6 هزار و 300 مرکز جامع سلامت و یکهزار و 800 پایگاه سلامت جزو واحدهای بهداشتی در اقصی نقاط کشور به شمار می رود.
وی ادامه داد: مشکل در بخش سطح گستردگی و دسترسی وجود ندارد و بیشتر تلاش ها به جایگزینی و تجهیز، تکمیل و توسعه طرح ها متمرکز شده است.

** اجرای نظام ارجاع پزشکی از برنامه های وزارت بهداشت است
معاون امور بهداشتی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: اجرای برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع پزشکی یکی از اولویت های این وزارتخانه است.
رئیسی ادامه داد: اجرای پرونده الکترونیک سلامت و بهبود بسته های خدمت طرح تحول نظام سلامت از دیگر برنامه های این وزارتخانه محسوب می شود.
وی ادامه داد: تدوین 12 گام عملی جهت اجرای برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع از اقدامات مثبت حوزه سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است.
وی افزود: پرونده الکترونیک سلامت مهمترین ابزار برای استانداردسازی خدمات، پایش و کنترل وضعیت سلامت جامعه است.
وی ادامه داد: نظام ارجاع یعنی ارائه خدمات سطح بندی شده که هر خدمت در یک سطح خاصی قابل ارجاع است و آن دسته از خدماتی که در این سطح قابل ارائه نیست باید به سطوح بالاتر تخصصی ارجاع شود.
معاون امور بهداشتی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ادامه داد: در حال حاضر حدود 28 میلیون نفر از جمعیت کشور از این سیستم بهره مند هستند.
رئیسی بیان کرد: نظام ارجاع باید در 2 بخش پزشک خانواده و کلینیک های ویژه تخصصی اجرا شود زیرا اجرای نظام ارجاع و اتصال خدمات پزشکی عمومی (سطح یک) و خدمات تخصصی (سطح 2) موجب ارتقای کیفیت خدمات درمانی می شود.
به گزارش ایرنا همزمان با سفر معاون امور بهداشتی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به ارومیه، ساختمان و پایگاه سلامت ولی عصر(عج) ارومیه به مساحت 270 مترمربع و مرکز خدمات سلامت نازلو با 800 مترمربع مساحت به بهره برداری رسید.
در پایگاه سلامت ولی عصر (عج) 6 پزشک، ماما، پرستار و بهورز مشغول به خدمت می شوند و به بیش از 13 هزار نفر از جمعیت منطقه خدمات مراقبتی و بهداشتی عرضه می کنند.
در مرکز جامع خدمات سلامت نازلو نیز 20 پزشک، ماما، پرستار و بهورز مشغول به خدمت می شوند و به بیش از 14 هزار نفر خدمات مراقبتی و بهداشتی ارائه می کنند.
نظام ارجاع و پزشک خانواده برنامه ای است که اجرای آن در روستاها از سال 1384 شروع شده اما هنوز در شهرهای کشور به طور کامل اجرا نشده است.
مطابق این برنامه تیم های پزشک خانواده به سرپرستی پزشک عمومی، مسوول سلامت تعداد مشخصی از جمعیت خواهند بود.
این تیم برای پیشگیری از بروز بیماری در بین یک جمعیت تلاش می کند و در صورتی که افراد تحت پوشش به خدمات تخصصی پزشکی نیاز داشته باشند، آنان را به پزشک متخصص یا فوق تخصص (سطح سه) ارجاع می دهند.
8135/3072
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: رفع حصر نقل و انتقالات لیگ برتر لایحه شفافیت پرستار نظام جمهوری اسلامی ایران وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی وزارتخانه وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی رفع حصر نقل و انتقالات لیگ برتر لایحه شفافیت امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۶۱۷۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلسه هم اندیشی ساماندهی خدمات بهداشتی و درمانی اتباع خارجی در سیستان و بلوچستان

به گزارش روابط عمومی اداره کل امور اتباع و مهاجرین خارجی سیستان و بلوچستان، صبح امروز جلسه هم اندیشی ساماندهی خدمات بهداشتی و درمانی اتباع با حضور مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، معاون حقوق عامه دادستان مرکز استان و نماینده نهاد امنیتی در محل سالن جلسات علوم پزشکی زاهدان برگزار شد. 
در این جلسه مدیر کل امور اتباع و مهاجرین در ابتدا ضمن پاسخگویی به سوالات حاضرین در حوزه اتباع بر متمرکز بودن سیاست گذاری در زمینه اتباع در سطح ملی و ابلاغ مصوبات به استان ها تاکید کرد و گفت: خروجی این جلسه کمک به تصمیم سازان در مرکز است و استان به تنهایی مجوز در امر سیاست گذاری پیرامون بسیاری از موارد ندارد.

همچنین در این نشست در راستای دریافت کمک از سازمان های بین الملل اعلام شد دانشگاه علوم پزشکی طرح توریسم درمانی و کمک به بیماران خاص اتباع خارجی را ارائه دهد.   

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زابل منصوب شد
  • رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل تغییر کرد
  • ارائه خدمات درمانی بهداشتی به اتباع مجاز و غیرمجاز در سیستان و بلوچستان
  • جلسه هم اندیشی ساماندهی خدمات بهداشتی و درمانی اتباع خارجی در سیستان و بلوچستان
  • فعالیت ۸۲۰۰ آزمایشگاه بهداشتی و درمانی در کشور
  • افزایش استعفای پرستاران سلامت مردم را نشانه گرفته است
  • کشف ۹۰۰ کیلوگرم موادغذایی فاسد در آبادان
  • ۱۲ طرح نیمه تمام بهداشتی در خراسان رضوی به ثمر نشست
  • تاکید رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بر تلاش تجهیزات موجود و اتقاء کمی و کیفی ارائه خدمات