Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی رسانه ملی، لطف الله سیاهکلی رییس سازمان تنظیم مقررات صوت و تصویر فراگیر در مراسم اعطای مجوز به پنج رسانه‌، با تأکید بر اینکه هدف این سازمان تسهیل‌ و بالابردن اثر بخشی رسانه های مجازی داخل کشور و تقویت آنها است، گفت: اگر رسانه‌های مجازی داخلی نتوانند به رسالتشان در برندسازی نزد مخاطبانشان عمل کنند قطعا مخاطبان به سوی رسانه های خارجی روی خواهند آورد که ضرر آن به مراتب برای کشور بیشتر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 سیاهکلی با بیان اینکه فضای مجازی ترکیبی از محتواهای مفید و مخرب است، بیان کرد: برخلاف رسانه‌های سنتی که اکثرا ناشر محور هستند رسانه های نوین فعالیت کاربر محوری بیشتری دارند.

وی با اشاره به اینکه دنیا بیش از ۱۰ سال در مسیر قانونمند کردن انتشار صوت و تصویر در فضای مجازی گام برداشته است، اظهار کرد: قوانینی جامع و تاثیرگذار برای حفظ صحت و سلامت محتوا، برخورد با اخبار جعلی، عدم انتشار محتوای مضر و پیشگیری از تنفرپراکنی در فضای مجازی در کشورهای توسعه یافته وضع شده است.

رییس سازمان تنظیم مقررات صوت و تصویر در فضای مجازی عملکرد رسانه‌ها را در فضای مجازی به ۲ دسته ناشر محور و کاربر محور تقسیم و عنوان کرد: مجوزها بسته به این دسته بندی به مدیران رسانه ها اعطا می شود.

وی با بیان اینکه کار رسانه‌های ناشر محور در زمینه نشر محتوا آسان‌تر از کاربر محور است، بیان کرد: نظارت بر محتوا در رسانه‌های ناشر محور پیش از انتشار و در رسانه های کاربر محور نظارتی پس از انتشار است که کار را سخت تر می‌کند. هدف ما در سازمان تنظیم مقررات تسهیل، افزایش اثربخشی و پویایی در تولید و انتشار محتوای صحیح، سالم و پاک است.

 سیاهکلی با بیان اینکه برای رسانه هایی که مجوز فعالیت می‌گیرند دوره آموزشی سه ماهه در دانشگاه صداوسیما طراحی شده است، تصریح کرد: مبنای کار بر اعتماد متقابل است و ما دوره‌های آموزشی را برای مدیران رسانه ها و ارزیابان محتوایی در نظر گرفته ایم و در پایان دوره، گواهی رسمی که مورد تأیید وزارت علوم است صادر می‌شود.

 رییس سازمان تنظیم مقررات با بیان اینکه مجوزهای صادر شده به صورت ۶ ماهه و آزمایشی است، گفت: اگر در مدت آزمایشی صلاحیت رسانه‌ها برای فعالیت در این فضا محرز شد مجوز قطعی سه ساله به آنها اعطا می‌شود.

 سیاهکلی به مدیران رسانه ها پیشنهاد داد از ظرفیت رسانه ملی برای تبلیغ فعالیت ها و خدمات خود و جذب حداکثری مخاطب بهره ببرند و با اشاره به تأثیر تبلیغات در رسانه ملی بیان کرد: مردم به ویژه در زمینه تبلیغات به رسانه ملی اعتماد دارند و این امر می‌تواند در جذب مخاطب بیشتر اثرگذار باشد.

 در این مراسم فرزاد آذری پور مدیرعامل و مدیر رسانه هاشور درباره محتوای این رسانه در زمینه انتشار فیلم های مستند و جامعه هدف این رسانه نیز توضیحاتی ارایه داد.

حسن احمدی مدیر رسانه اپیدو نیز از فعالیت این رسانه در زمینه فیلم های ایرانی و خارجی و اپ هایی که در زمینه آموزش کودک و نوجوان در نظر دارد سخن گفت.

صدرا احمدی نیز رسانه سیناروبیک را برای انتشار محتوایی در زمینه آموزش و پرورش برای سه دسته از مخاطبان از جمله دانش آموزان، والدین آنها و معلمان معرفی کرد.

همچنین فاطمه فیض‌آبادی مدیر رسانه دیجیتون از فعالیت این رسانه در زمینه کودک و نوجوان و محتوایی متناسب با این گروه سنی خبر داد. فرزانه دلاوری مدیر عامل و مدیر رسانه لحظه نیز محتوای این رسانه را در زمینه موضوعات ورزشی و سرگرمی معرفی کرد.

کد خبر 4375641 عطیه موذن

منبع: مهر

کلیدواژه: سازمان صداوسیما فضای مجازی مردم علیه احتکار تئاتر ایران فیلم سینمایی موسیقی ایرانی برنامه تلویزیونی سینمای مستند فیلم کوتاه کنسرت موسیقی سریال ایرانی برنامه رادیویی موسیقی پاپ انیمیشن تلویزیون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۶۱۸۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکذیب فشار‌ها بر رهبران حماس برای ترک قطر

یک منبع فلسطینی نزدیک به حماس تاکید کرد که اخبار منتشر شده در برخی رسانه‌های خارجی و عربی در خصوص فشار بر رهبران این جنبش جهت ترک قطر صحت ندارد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، یک منبع فلسطینی نزدیک به حماس در گفتگو با المیادین  گفت: شایعات مطرح شده در این زمینه، جنگ رسانه‌ای به منظور اعمال فشار بر رهبران این جنبش در سایه پایبندی آن به خواسته توقف کامل جنگ و خروج نیروهای اشغالگر از غزه به عنوان پیش زمینه توافق مبادله اسرا است.

رسانه‌های صهیونیستی و غربی  در به راه انداختن جنگ روانی علیه مقاومت مدعی فشارها بر رهبران مقاومت فلسطین برای ترک دوحه شده‌اند که از نظر تحیلگران سیاسی انتشار این گزارش ها در این بازه زمانی با هدف فشار بر مقاومت برای امتیاز گیری در مذاکرات و تبادل اسراست. 

 یک منبع ارشد وابسته به مقاومت فلسطین امروز به المیادین گفته بود از نظر حماس درحال حاضر هیچ زمینه‌ای برای مذاکره با رژیم اشغالگر وجود ندارد.

این منبع  اظهار داشت که اسرائیلی‌ها به میانجی‌ها اطلاع داده بودند که پاسخ حماس (به پیشنهاد میانجی‌ها) به معنای شکست مذاکرات است و تا زمانی که حماس موضع خود را تغییر ندهد آنها هیچ هیئتی را برای مذاکره نمی‌فرستند.

منبع مذکور در ادامه تاکید کرد که حماس به مطالبات اصلی خود که شامل آتش‌بس جامع، خروج نیروهای اشغالگر از غزه، بازگشت آوارگان به مناطق خود و بازسازی غزه می‌شود پایبند است.

این منبع گفت که ممکن است حماس به گزینه‌های دیگر فکر کند؛ زیرا مسیر کنونی به توافق منتهی نخواهد شد.

تاکید مجدد حماس بر شروط چهارگانه برای آتش‌بس در غزه

 

انتهای پیام/ 

دیگر خبرها

  • البرز رتبه هشتم کشوری در صدور مجوزهای برخط کسب و کار در کشور است
  • یزد در زمینه مجوز الکترونیکی عقب ماند
  • وضعیت نامناسب استان یزد در زمینه مجوز الکترونیکی
  • هشدار دانشگاه پیام نور به متقاضیان فراگیر ارشد/ مجوز ثبت نام به هیچ یک از موسسات آموزشی ندادیم
  • هشدار دانشگاه پیام نور به متقاضیان فراگیر ارشد/ مجوز ثبت نام برای هیچ یک از موسسات آموزشی ندادیم
  • فیلم| اگر جنگ فراگیر شود پدافند اسرائیل از کار می‌افتد
  • اعطای ۴۷ گواهی مدیریت سبز به ادارات اصفهان در زمینه مدیریت پسماند
  • معرفی برگزیدگان هشتمین دوره اعطای جایزه محیط زیست
  • تکذیب فشار‌ها بر رهبران حماس برای ترک قطر
  • رد ادعای کذب یک رسانه معاند درباره فدراسیون کاراته