Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری برنا، «معصومه آقاپور»، نماینده شبستر در مجلس دهم در خصوص برگزاری نمایشگاه توانمندی‌های صنایع کوچک، گفت:آقای دکتر نجفی رییس سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران نهایت تلاش خود را به خرج دادند که این نشان دهند صنایع کوچک و متوسط می‌توانند اقتصاد کشور که با مشکل مواجه است را رو به بهبود ببرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در تعامل و تجمیع است که می‌توانیم از فرصت‌ها استفاده کنیم و این اولین باری است که 31 استان در چنین نمایشگاهی یکجا جمع شدند و توانمندی‌های خود را به نمایش گذاشتند. از طرفی تولیدکنندگان در این فضاها راحت‌تر یکدیگر را شناسایی می‌کنند و این یک فرصت مناسب است که بتوانند با هم، همکاری جدیدی را شروع کنند و این اولین قدم در جهت عدم وابستگی به خارج از کشور است.

وی در ادامه با اشاره به بالا رفتن نرخ ارز یادآور شد:حمایت از صنایع کوچک و متوسط در شرایطی که نرخ ارز افزایش پیدا کرده اهمیت بیشتری به خود گرفته و چقدر خوب است که این نمایشگاه، دستاوردهای تولیدکنندگان را به مردم هم نشان می‌دهد، زیرا بسیاری از افراد جامعه ما با نمونه مشابه کالاهای خارجی که در داخل تولید می‌شود آشنا نیستند که اکنون برای خروج ارز از کشور یادآوری این موضوع، لازم و ضروری است. من معتقدم با حمایت درست و منطقی از صنعتگران خود می‌توانیم از دوران تحریم به سلامت عبور کنیم.

آقاپور تصریح کرد: لازم است که ماتوانایی به صنعتگران و تولیدات داخلی را به همه مسئولان و مردم کشور نشان دهیم. صنایع کوچک و متوسط در شرایط فعلی ریه‌ها و شش‌های تنفس اقتصادی ما در مقابل تحریم‌ها است و باید به آن‌ها بها داده شود. یکی از دردهای تولیدکنندگان صنایع کوچک که به اطلاع من رساندند این است که از بروکراسی اداری به شدت دلخورند، چون برای احداث یک واحد صنعتی باید فقط از یک وزارتخانه 25 استعلام بگیرند. در شرایط فعلی که اقتصاد کشور با مشکل روبروست باید دست این سرمایه‌گذاران را بوسید و به آن‌ها کمک کرد که در صورت داشتن توانایی، مجوز لازم در 10 روز به آن‌ها تحویل شود که متاسفانه امروز و براساس آماری که من دارمبه طور میانگین این مجوز در 254 روز کاری صاردر می‌شود. به نظر اگر فردی از 10 شاخص اصلی 5 مورد را هم برآورده کرد باید مجوز به او داده شود و نباید سرمایه‌گذار را در یک سیکل فرسایشی قرار داد. وقتی برای گرفتن مجوز این همه پیچ و خم اداری گذاشته می‌شود فساد رشد پیدا می‌کند و برای همین است که دلالی در کشور ما زیاد شده است.ما باید با حداقل داشته‌های سرمایه‌گذار، او را پذیرش کنیم.

عضو فراکسیون زنان مجلس افزود: در تولید سهم بازار در کشورهای دنیا و مخصوصاً همسایگان ایران، معاونت اقتصادی وزارت امور خارجه نقش کلیدی را به عهده دارد. امروز سفارت‌های ایران در نقاط مختلف جهان باید تلاش کنند تا صاحبان صنایع کشوری که در آن حضور دارند را به صاحبان صنایع داخلی وصل کنند که این کار نیاز به همت و اراده بالاست. برای تحقق این کار بزرگ باید افراد برجسته سفارت وارد عمل شوند نه فردی که یک کارشناس معمولی است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اقتصاد تنفس صنایع کوچک مجلس شورای اسلامی نرخ ارز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۶۲۳۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجمع حامیان فلسطین مقابل ساختمان پارلمان انگلیس

به گزارش حوزه بین الملل خبرگزاری تقریب، شرکت کنندگان از اقشار و ملیت‌های مختلف، توقف جنگ در غزه و امدادرسانی فوری به ساکنین این منطقه را خواستار شدند. آنها در حالی که پرچم فلسطین را به اهتزاز در می‌آوردند شعارهایی را در خصوص عدالتخواهی برای مردم فلسطین و پایان نظام آپارتاید سر دادند. افراد حاضر همچنین شعارنوشته‌هایی را حمل می‌کردند که روی آنها «اسرائیل را مسلح نکنید»، «دست از محاصره غزه بردارید» و «فلسطین را آزاد کنید»، نوشته بود.   در این حرکت اعتراضی، شماری از نمایندگان مجلس، فعالان مدنی و حقوق بشری سخنانی را در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی در غزه، انتقاد از مواضع حمایتی لندن از این رژیم و ضرورت تحریم رژیم اسرائیل بیان کردند.   جان مک دانل وزیر پیشین دارایی کابینه در سایه انگلیس (حزب کارگر) در سخنانی، گفت: ما از دولت پرسیدیم که چه اقداماتی را برای تحریم شهرک‌نشینان اسرائیلی صورت داده‌اید. پاسخ داده‌اند که ما تحریم‌هایی را وضع کرده‌ایم. ما پرسیدیم که چه تعداد شهرک نشین اسرائیلی را در طول این مدت تحریم کرده‌اید که پاسخ داده‌اند دو نفر.   وی افزود: درحالی که ده‌ها هزار شهرک نشین اسرائیلی کرانه باختری را اشغال‌ کرده‌اند، دولت انگلیس فقط دو نفر را شناسایی کرده که شایسته تحریم‌ هستند، این درحالیست که ما از کیفیت تحریم‌ها نیز آگاه نیستیم.   مک دانل تصریح کرد: آنچه در کرانه و غزه رخ می‌دهد جنایت جنگی است و ما با مردم فلسطین اعلام همبستگی می‌کنیم. در عین حال به بنیامین نتانیاهو و کابینه او می‌گوئیم که ما او را مسئول کشتار مردم فلسطین در کرانه باختری و غزه می‌دانیم.   این قانونگذار انگلیسی، افزود: امیدوارم روزی را شاهد باشم که نتانیاهو و کابینه‌اش در دادگاه لاهه به‌ عنوان جنایتکاران جنگی محاکمه شوند.   این اظهارات وی با تشویق حضار مواجه شد. 

در ادامه بل ربیرو اندی نماینده مجلس عوام انگلیس مطالبی را در نقد مواضع حمایتی لندن از رژیم صهیونیستی بیان کرد و گفت: دولت ما نه تنها جنایات اسرائیل را محکوم نمی‌کند بلکه به این رژیم سلاح هم می‌فروشد. با این کار، ما در جنایات جنگی اسرائیل همدست هستیم.   وی بر همین اساس خواستار توقف فروش سلاح به رژیم صهیونیستی شد و افزود: ما از دولت می‌خواهیم که کشور ما را در این جنگ هولناک شریک نکند.   سایر سخنرانان حاضر در این تجمع نیز در سخنانی، بر لزوم تداوم فشارها برای تحریم تسلیحاتی رژیم صهیونیستی و پایان جنگ غزه تأکید کردند.   فشارها علیه دولت انگلیس برای تحریم تسلیحاتی رژیم صهیونیستی به ویژه در پی کشته شدن سه امدادگر این کشور در حمله هوایی ارتش (رژیم) اسرائیل به کاروان یک نهاد بین‌المللی حقوق بشری در غزه رو به افزایش است.   یافته‌های یک نظرسنجی صورت گرفته در انگلیس نشان می‌دهد که بیشتر مردم این کشور خواهان توقف فروش سلاح به رژیم صهیونیستی هستند.   روز سه‌شنبه نمایندگان گروه‌های حامی فلسطین طوماری را به دفتر نخست وزیر انگلیس تحویل دادند که در آن خواستار تحریم تسلیحاتی رژیم صهیونیستی شده‌اند. ده‌ها تن از قانون‌گذاران انگلیس هم دو هفته پیش طی دو نامه جداگانه به دیوید کامرون وزیر خارجه این کشور، چنین درخواستی را مطرح کردند.   همچنین حزب ملی اسکاتلند، لیبرال دموکرات و مشاور پیشین امنیت ملی انگلیس از جمله احزاب و عناصری هستند که تعلیق فوری مجوزهای فروش سلاح به اسرائیل را خواستار شده‌اند.   حزب کارگر به عنوان دومین حزب پرجمعیت انگلیس هم می‌گوید که اگر وکلای دولت معتقدند رژیم اسرائیل قوانین بین‌المللی را نقض کرده است، فروش سلاح به این رژیم باید متوقف شود.   از سویی سازمان بین‌المللی امدادرسانی آکسفام به تازگی در نامه‌ای سرگشاده خطاب به وزرای تجارت و خارجه انگلیس با اشاره به آمار بالای شهدای جنگ غزه هشدار داد که دولت لندن با حمایت تسلیحاتی از رژیم صهیونیستی در فاجعه انسانی در این باریکه شریک است.   در این نامه آمده است: یک آتش بس فوری، بی قید و شرط و دائمی برای توقف مرگ و ویرانی حیاتی است. پایان دادن به فروش تسلیحات گامی مهم در این راستا به شمار می‌رود. آتش بس تنها راه معنادار برای رساندن کمک و امن‌ترین راه برای بیرون راندن گروگان‌ها (اسرای اسرائیلی) است.   نویسندگان بر همین اساس نوشته‌اند: ما از شما می‌خواهیم که به سرعت مجوزهای فروش و صادرات سلاح به (رژیم) اسرائیل را تعلیق و درخواست برقراری آتش بس فوری و دائمی را مطرح کنید.   مجموعه این تحولات نشان می‌دهد که موضوع تحریم تسلیحاتی اسرائیل به سطح جدیدی‌ از نگرانی‌ها در انگلیس تبدیل شده و در صورت تداوم جنگ غزه، دولت لندن به ویژه در آستانه انتخابات سراسری با انتخاب‌های دشواری روبرو است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • منظور: اقتصاد ایران در اوج تحریم‌ها رشد ۶ درصدی را تجربه کرد
  • تجمع حامیان فلسطین مقابل ساختمان پارلمان انگلیس
  • اعلام آمار تامین ارز کالاهای اساسی، صنایع و واردات در برابر صادرات از ابتدای سال تاکنون
  • امسال رشد اقتصادی روسیه سریع‌تر از کشور‌های پیشرفته خواهد بود
  • آمار تأمین ارز واردات تا ۲۸ فروردین+جدول
  • اعلام آمار تامین ارز کالاهای اساسی صنایع و واردات در برابر صادرات
  • برپایی رویداد «مانوین» با نگاهی نوآورانه به نیازهای روز جامعه
  • برپایی رویداد «مانوین» با نگاهی نوآورانه، آینده‌نگرانه و توجه به نیازهاى روز جامعه
  • بازگشت ۳۰ واحد صنعتی هرمزگان به چرخه تولید
  • متوسط برداشت زعفران در هر هکتار ۳.۲ کیلو است