Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- در سفر امروز «محمد مخبر» به استان فارس، تفاهم‌نامه‌ ۶ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریالی میان این ستاد و استانداری فارس برای توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی و محرومیت‌زدایی استان فارس به امضا رسید. به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری میزان، در سفر امروز «محمد مخبر» به استان فارس، تفاهم‌نامه ۶ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریالی میان این ستاد و استانداری فارس برای توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی و محرومیت‌زدایی استان فارس به امضا رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی در مراسم انعقاد این تفاهم‌نامه با اشاره به توانایی‌ها و قابلیت‌های استان فارس گفت: دشمنان در جنگ امروز اقتصاد کشور و معیشت مردم را مورد هدف قرار داده‌اند و براساس آن، یک جنگ روانی را آغاز کرده‌اند.

رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) با مقایسه‌ی اقتصاد ایران در پیش و پس از انقلاب اسلامی تصریح کرد: امروز کشور به لحاظ منابع، امکانات و استعدادها، از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های بی‌نظیری برخوردار است.

وی تأکید کرد: همان‌طور که امور جنگ تحمیلی را به دست مردم سپردیم و پیروز شدیم، اقتصاد را هم باید به دست مردم سپرد. ما نباید تصدی‌گری کنیم، بلکه باید سیاست‌گذاری و پشتیبانی داشته باشیم.

مخبر یادآور شد: محوریت کار در ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) محرومیت‌زدایی و توانمندسازی اقتصادی با ایجاد اشتغال در چارچوب اقتصاد مقاوتی است. اقتصاد مقاومتی چیزی جز اقتصاد را به خود مردم سپردن نیست.

رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره)، گسترش شرکت‌های کوچک و متوسط و بسط شرکت‌های دانش‌بنیان را از جمله مؤلفه‌های توسعه برشمرد و ادامه داد: باید به سراغ پروژه‌های اقتصادی رفت که بیش‌ترین حجم اشتغال را در کم‌ترین زمان ایجاد کنند.

مخبر از افزایش اعتبار این تفاهم‌نامه از ۳۵۰۰ به ۶۵۰۰ میلیارد ریال خبر داد و تأکید کرد: اگر ظرف سه سال آینده این اعتبار عملیاتی شود، ۲۰ درصد به آن اضافه خواهد شد.

رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) از انتخاب یکی از شهر‌های محروم استان فارس به عنوان پایلوت اقتصاد مقاومتی و توسعه و پیشرفت همه‌جانبه، استقبال و آمادگی این ستاد را برای پشتیبانی از این طرح اعلام کرد.

همچنین «اسماعیل تبادار» استاندار فارس نیز در این جلسه شاخصه‌ی اصلی فعالیت‌های ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) را مشارکت و توانمندسازی مردم در پروژه‌های اقتصادی اعلام کرد.

وی با بیان این مطلب افزود: به عنوان نماینده‌ی دولت از تمام فعالیت‌هایی که در حوزه‌ی کسب و کار و اشتغال‌زایی انجام بگیرد، استقبال می‌کنم. علی‌رغم تنگنا‌ها و مشکلات مالی، بیکاری در استان فارس سیر نزولی داشته و نرخ آن از ۵/۱۶ درصد در سال گذشته به ۹/۹ درصد رسیده است.

وی با تأکید بر این‌که استان فارس دارای قابلیت‌های فراوانی در زمینه‌ی کشاورزی و گردشگری است، اظهار امیدواری کرد که با طرح‌های اشتغال‌زایی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) نرخ بیکاری در این استان کاهش یابد.

براساس این تفاهم‌نامه، ستاد اجرایی در طرح‌های اقتصادی و زیربنایی تا مبلغ ۶۵۰۰ میلیارد ریال در استان مشارکت خواهد کرد. این اقدام شامل طرح‌های توانمندسازی اقتصادی با رویکرد تولید و اشتغال و اجرا و تکمیل طرح‌های عمرانی، زیربنایی، فرهنگی، اجتماعی و حمایتی در بخش‌های مختلف استان فارس و هم‌چنین اجرا و تکمیل طرح‌های عمرانی، زیربنایی، فرهنگی، اجتماعی و حمایتی در شهرستان کازرون است.

اجرای طرح‌های توانمندسازی اقتصادی و مشارکت با کارآفرینان با اولویت کسب و کار‌های کوچک و متوسط در مناطق محروم استان (مطابق الگوی بنگاه‌محور بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره))، اجرای طرح‌های توانمندسازی و مشارکت اقتصادی اجتماع‌محور در قالب الگو‌های آسمان، آفتاب و مهتاب با اولویت کسب و کار‌های خرد، کوچک و مشاغل خانگی، حمایت از راه‌اندازی و فعال‌سازی واحد‌های تولیدی خرد و متوسط با محوریت اشتغال‌زایی و حفظ ظرفیت‌ها و فرصت‌های بالفعل اشتغال در استان با اعطای تسهیلات مالی ارزان‌قیمت، اعطای وام قرض‌الحسنه برای حمایت از مشاغل خرد و خانگی و حمایت از طرح‌های دانش‌بنیان استان، از جمله تعهدات ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در حوزه‌ی طرح‌های توانمندسازی اقتصادی با رویکرد تولید و اشتغال خواهد بود.

هم‌چنین اجرا و تکمیل طرح‌های عمرانی و زیربنایی به‌طور مشارکتی با قدرالسهم یکسان، کمک به ساخت و تکمیل ۵۰۰ باب مسکن محرومین در قالب تفاهم‌نامه‌ی مشترک با بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، اجرای طرح برکت خانواده برای درمان زوج‌های نابارور روستایی و مناطق محروم به‌منظور حمایت از افزایش جمعیت و تحکیم بنیان خانواده و تأمین تعداد ۵۰۰ دست جهیزیه برای زوج‌های نیازمند، از جمله اقدامات ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در زمینه اجرا و تکمیل طرح‌های عمرانی، زیربنایی، فرهنگی، اجتماعی و حمایتی در این تفاهم‌نامه خواهد بود.

بر طبق این تفاهم‌نامه، ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) اجرای طرح آب‌رسانی به ۲۴ روستا در بخش انارستان شهرستان کازرون، اجرای پروژه‌های آب‌خیزداری در خود شهرستان، مشارکت در تأمین ۵۰ درصد از هزینه‌های تجهیز بیمارستان حضرت، ولی عصر (عج)، ساخت یک باب مدرسه‌ی ۶ کلاسه در روستای جام بزرگی، ساخت و تکمیل ۱۰۰ باب مسکن محرومین در قالب تفاهم‌نامه‌ی مشترک با بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، ساخت ۵ باب خانه‌ی عالم در روستا‌های معرفی شده از سوی امام‌جمعه‌ی کازرون، تجهیز ۲ باب حوزه‌ی علمیه‌ی برادران و خواهران، تأمین جهیزیه برای ۱۰۰ زوج نیازمند، اجرای طرح برکت خانواده برای درمان زوج‌های نابارور و کمک به تجهیز امکانات سرمایش خانه‌ی سالمندان بهزیستی شهرستان کازرون را بر عهده خواهد گرفت.

ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) تا به امروز ۱۲۷ طرح شامل ۷ طرح در حوزه‌ی توانمندسازی اقتصادی، ۱۱۴ پروژه در زمینه‌ی امور زیربنایی و فرهنگی، ۳ طرح در حوزه‌ی سلامت و سایر خدمات و ۴ پروژه‌ی سرمایه‌گذاری گروه توسعه‌ی اقتصادی تدبیر را با حجم سرمایه‌گذاری ۲۶۶۵۴ میلیارد ریال در استان فارس به بهره‌برداری رسانده و یا در دست اقدام دارد.   انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: محمد مخبر استان فارس ستاد اجرایی فرمان امام انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۶۲۵۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انعقاد تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری خارجی ۸ میلیون دلاری در بندر امام خمینی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، مدیر کل بنادر و دریانوردی خوزستان گفت:: به دنبال رونق و رشد فعالیت‌های ترانزیتی طی چند سال اخیر، یک فقره تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری با یک شرکت فعال در این حوزه به ارزش ۸ میلیون دلار برای احداث و بهره‌برداری از مخازن نگهداری فرآورده‌های سبک و سنگین نفتی به امضا رسید.

ابوطالب گرایلو افزود: بر اساس این تفاهم‌نامه سرمایه‌گذار خارجی مخازن نگهداری فرآورده‌های نفتی سبک و سنگین به ظرفیت ۴۰ هزار متر مکعب با هدف فعالیت‌های ترانزیتی احداث می‌کند. 

وی اظهار امیدواری کرد انعقاد این تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری با شرکت بازرگانی خارجی بتواند سرآغازی برای تقویت فرآیند فعالیت‌های تزانزیتی و حضور پررنگ‌تر سرمایه گذاران در زمینه توسعه فعالیت‌های لجستیکی و ایجاد زیرساخت‌های بندری در اراضی توسعه‌ای این بندر بزرگ تجاری بشود.

گرایلو اظهار کرد: با اتخاذ تمهیدات مناسب به منظور بهره‌گیری از مزیت‌های ترانزیتی در این مجتمع بزرگ بندری، ترانزیت کالا در سال گذشته به بیش از سه میلیون و ۷۲۷ هزار تن رسید که بیش از دو برابر رشد را نسبت به مدت مشابه در سال گذشته نشان می‌دهد.

دیگر خبرها

  • تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری خارجی ۸ میلیون دلاری در بندر امام امضا شد
  • تفاهم‌نامه جاده‌ای و تقویت مناسبات حمل‌ونقلی با تاجیکستان منعقد شد
  • انعقاد تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری خارجی ۸ میلیون دلاری در بندر امام خمینی
  • تفاهم نامه میان معاونت قرآن و عترت و نهضت سواد آموزی منعقد شد
  • سرمایه‌گذاری هشت میلیون دلاری در بندر امام خمینی(ره)
  • انعقاد تفاهم نامه سرمایه گذاری خارجی به ارزش ۸ میلیون دلار در منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی​
  • انعقاد تفاهم‌نامه هشت میلیون دلاری در منطقه ویژه اقتصادی بندر امام (ره)
  • تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه زابل و فرهنگ و ارشاد اسلامی سیستان و بلوچستان منعقد شد
  • ستاد اجرایی فرمان حضرت امام در خط مقدم امداد رسانی به سیل‌زدگان جنوب سیستان و بلوچستان
  • افزایش ۲۰ درصدی تولید محصولات زراعی دیم در لرستان