Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارشگروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ مدیر گروه مرکز تحقیقات پستان جهاد دانشگاهی، درباره عمل جراحی پروتز سینه، گفت: پروتز سینه مانند پروتزهایی که در جاهای دیگر بدن استفاده می‌شود، ضرورت‌های خاصی داشته و نباید بی‌دلیل استفاده شود. معمولا این اعمال از نظر زیبایی شناسی در زنان بخصوص زنان جوان حائز اهمیت است و در بعضی از موارد برای رفع مشکلات ظاهری بدن ناچار به پروتزگذاری هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در عین حال این نوع اعمال نیز عوارض و خطراتی دارند.

عوارض پروتز سینه

الفت‌بخش با بیان اینکه پروتز سینه سبب بروز سرطان سینه نمی‌شود، گفت: از عوارض نادر پروتزهای سینه، ابتلا به سرطان‌های خاصی است که از بافت پستان منشاء نمی‌گیرند. امکان بروز چنین سرطان‌هایی در پی پروتزگذاری یک در ۱۰۰هزار است و بنابراین باز هم تاکید دارم پروتز موجب سرطان سینه نمی‌شود.

وی ادمه داد: از مهم‌ترین عوارض پروتز سینه، عفونت‌ است. پروتز سینه نیز مانند دیگر پروتزها که در زانو یا جاهای دیگر بدن به کار می‌رود، یک جسم خارجی است و شانس ایجاد عفونت را دارد. گاهی آن عفونت‌ها به قدری شدید است که قادر به حفظ پروتز در بدن فرد نیستیم و باید آن را خارج کنیم.

این جراح عمومی، پارگی پروتز را از دیگر عواملی دانست که موجب ایجاد عوارض در فرد می‌شود و افزود: گاهی اوقات ممکن است کپسول اطراف پروتز که مانند غلافی دور پروتز است، دچار پارگی شود. در اثر این پارگی‌ها ممکن است ژل یا سلیکون موجود در پروتز به بافت سینه یا غدد لنفاوی نفوذ کند و مشکلات جدی را برای فرد به وجود آورد.

وی تاکید کرد: البته پارگی پروتز به راحتی و یا مانند فیلم‌های فضای مجازی در اثر تغییر فشار رخ نمی‌دهد. پارگی به جنس پروتز و مدت زمانی که در بدن است، بستگی دارد. مدت زمان استاندارد تعویض پروتز نیز هر ۱۰ سال یک بار است. بنابراین اگر مدت‌ زمان بیشتری در بدن باقی بماند، امکان پارگی خود به خودی آن وجود دارد؛ ضمن اینکه پروتزهای نسل قدیم بیشتر مستعد پارگی خودبخودی هستند.

الفت‌بخش با اشاره به اینکه عوارض پارگی با پروتزهای جدید که از جنس سلیکون هستند، به دلیل قوام بهتر، کمتر است ولی امکان بروز در آن‌ها نیز وجود دارد، گفت: گاهی هم ممکن است پارگی داخل کپسول خود پروتز رخ دهد و هیچگونه ترشحی به بافت سینه یا غدد لنفاوی نداشته باشد و در این موارد پارگی در ام‌ارآی یا سونوگرافی تشخیص داده می‌شود. در این صورت اگر بیمار علامتی مانند درد، عفونت یا التهاب نداشته باشد فقط بیمار را تحت نظر می‌گیریم.

بیشتر بخوانید: با این رژیمی غذایی از سرطان سینه جلوگیری کنید!

چه کسانی می‌توانند برای جراحی پروتز سینه اقدام کنند؟

وی درباره کاندیدای مناسب برای جراحی پروتز سینه، گفت: در برخی افراد که ممکن است بافت‌های سینه آن‌ها در سنین بلوغ به دلایل ژنتیکی یا هورمونی یا تغذیه نادرست به اندازه کافی رشد نکرده باشد، یا به دلایلی از جمله سرطان سینه، سینه‌شان را برداشته‌اند و از نظر روحی - روانی دچار مشکل شده‌اند جزو کاندیدهای مناسب جراحی هستند.

الفت‌بخش در همین راستا ادامه داد: عوارض انجام اعمال زیبایی و پروتز سینه برای این افراد توضیح داده می‌شود و تصمیم گیری برای انجام عمل پروتز با خود فرد است. مشکلات روحی – روانی ناشی از ظاهر نامناسب بدن گاهی انجام اعمال زیبایی پروتز را ضروری می‌کند.

وی درباره عمل پروتز در افراد مبتلا به سرطان پستان که به همین دلیل نیز سینه خود را از دست داده‌اند، گفت: سرطان اگر در مرحله پیشرفته نباشد، پروتز سینه یک روش خوب در بازسازی سینه است. در عین حال ممکن است بازسازی سینه با بافت سینه خود بیمار انجام شود اما پروتز با اینکه یک بافت طبیعی نیست ولی عمل ساده‌تر و کم‌ عارضه‌تری است.

آیا پروتز سینه مانع بارداری یا شیردهی است؟

مدیر گروه مرکز تحقیقات پستان جهاد دانشگاهی با بیان اینکه پروتز سینه در بارداری هیچ منعی ایجاد نمی‌کند، گفت: در شیردهی نیز در مورد پروتزهایی که خصوصا زیر عضله سینه گذاشته می‌شوند، هیچ اشکالی ایجاد نمی‌کنند؛ چرا که در انجام این اعمال به هیچ‌وجه وارد بافت سینه نمی‌شویم و پروتز را پشت بافت سینه یا پشت عضله قفسه سینه قرار می‌دهیم.

منبع: ایسنا

انتهای پیام/

آیا پروتز سینه موجب سرطان می‌شود؟

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار سلامت اخبار علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۶۲۶۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت دلخراش شجاع خلیل‌زاده بعد از ضربه مهرداد محمدی + عکس

به گزارش گروه ورزشی ایسکانیوز، یکی از اتفاقات روز گذشته لیگ برتر برخورد شدید مهرداد محمدی با شجاع خلیل‌زاده بود که منجر به مصدومیت مدافع تراکتور و البته پارگی لب این بازیکن شد.

بیشتر بخوانید: حمایت شجاع خلیل‌زاده از سرمربی جدید تراکتور!

در این صحنه به‌زعم تراکتوری‌ها، مهرداد محمدی با آرنج به صورت شجاع ضربه زده و باید از زمین اخراج می‌شد اما از آن طرف پرسپولیسی‌ها نیز شدت ضربه را چندان نمی‌دانستند که مستحق اخراج باشد.

با این حال شجاع بعد از بازی به دلیل پارگی شدید لب، با هشت بخیه راهی خانه شد تا شرایط چندان خوبی را نداشته باشد.

منبع: ورزش سه

انتهای پیام/

کد خبر: 1229296 برچسب‌ها ورزش

دیگر خبرها

  • دست رد امارات بر سینه پنتاگون/ چراغ سبز دوحه به استقرار جنگنده‌ها
  • رژیم غذایی سالم برای جلوگیری از انواع سرطان
  • چرا در استقلال کودتا به پا شد؟ / دست رد به سینه پرسپولیس!
  • وضعیت دلخراش شجاع خلیل‌زاده بعد از ضربه مهرداد محمدی + عکس
  • تصویر دلخراش از جراحت شجاع (عکس)
  • یک سوم افراد جامعه ابتلا به مشکلات بی‌اختیاری ادرار را تجربه می‌کنند
  • مصرف برخی خوراکی‌ها احتمال ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد
  • وقتی که قولنج خبر از ابتلا به سرطان می‌دهد
  • کاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات با مصرف این مواد غذایی
  • ابتلا به سرطان پروستات با مصرف این مواد غذایی