Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-04-30@20:05:31 GMT

لاستیک پارس ساوه به سرنوشت هپکوی اراک دچار نشود

تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۱۶۳۱۵۰

لاستیک پارس ساوه به سرنوشت هپکوی اراک دچار نشود

عضو کمیسیون صنایع و معادن و نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی گفت: شرکت لاستیک پارس ساوه به سرنوشت شرکت هپکوی اراک دچار نشود.

به گزارش قدس آنلاین، محمدرضا منصوری با اشاره به نحوه واگذاری صحیح صنایع و خصوصی سازی براساس قانون اظهار کرد: در فرآیند خصوصی سازی و واگذاری ها باید افرادی شایسته واگذاری وجود داشته باشند که علاوه بر اهلیت و توانایی و نیز اشراف بر موضوع فعالیت یک صنعت، از بنیه اقتصادی و تمکن مالی مناسب نیز برخوردار باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: عدم برخورداری فرد از توانایی مالی و اهلیت، خصوصی سازی را با شکست مواجه می کند، تجربه ای که در شرکت‌هایی نظیر هپکوی اراک و برخی دیگر از واحدهای صنعتی و تولیدی واگذار شده با آن مواجه هستیم و نتیجه آن ایجاد اعتراضات خیابانی و آشوب و اغتشاش خواهد بود.

نماینده مردم ساوه و زرندیه گفت: در خصوص شرکت لاستیک پارس ساوه نیز پس از بررسی‌های بعمل آمده برنده مناقصه واگذاری اولا شرایط تخصصی در موضوع فعالیت شرکت را نداشته و بنا بر اطلاعات واصله نه تنها بنیه مالی نداشته و از تمکن اقتصادی مطلوب برخوردار نیست بلکه بدهی بالای بانکی نتیجه دریافت تسهیلات را نیز دارد.

وی بیان کرد: با توجه به مشکلاتی که به دلایل گوناگون در حوزه تولید و اقتصاد کشور وجود دارد امکان بوجود آمدن موانع احتمالی در روند فعالیت صنایع و واحدهای تولیدی وجود دارد، از این رو در خصوصی سازی باید به گونه ای عمل شود که اگر بنا به دلایلی پرداخت حقوق کارگران با تاخیر مواجه شد بخش خصوصی که واحد صنعتی به وی واگذار شده است از توان اقتصادی لازم برای پرداخت به موقع حقوق کارگران برخوردار باشد، اما در خصوص این شرکت، فرد برگزیده مبلغ زیادی بدهی بانکی دارد.

وی با اعلام مخالفت جدی خود به عنوان رئیس اصل ۴۴ کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی با واگذاری این صنعت به فرد یاد شده گفت: دلایل مخالفت خود مبنی بر عدم شایستگی فردی که برنده مناقصه واگذاری شرکت لاستیک پارس شده است را به وزیر صنایع اعلام خواهم کرد و چون این نوع خصوصی سازی منجر به شکست خواهد شد و این شرکت به سرنوشت دیگر شرکت‌های مشابه مبتلا خواهد شد، لذا این اقدام به مصلحت نمی‌دانم.

منصوری افزود: هم اکنون شرکت لاستیک پارس با تلاش کارگران توانسته است تولیدات خود را بلافاصله به بازار مصرف برساند و هر گونه اقدامی در خصوص واگذاری به بخش خصوصی باید کارشناسی شده و براساس قانون و شایستگی‌های متقاضی خصوصی‌سازی باشد.

وی تصریح کرد: تا منتفی شدن کامل این نوع خصوصی‌سازی و واگذاری صنایع به افراد فاقد تخصص و تجربه و نیز ناتوان در تامین نقدینگی، در مقابل اینگونه اقدامات ایستادگی کرده و در مجلس نیز اجازه انجام چنین اقداماتی را نخواهیم داد.

عضو کمیسیون صنایع و معادن در ادامه گفت: با اضافه شدن خط جدید تولید لاستیک با تکنیک‌های نوین، افق روشنی پیش روی این کارخانه ترسیم و منجر به تقویت تولید تا میزان دو برابر و حفظ اشتغال پایدار خواهد شد.

وی تصریح کرد: رونق این شرکت در گرو ایجاد و توسعه خطوط جدید و تغییر خطوط تولیدی قدیمی به تکنولوژی نوین است و باید مطابق با نیاز روز اقدام به تولید محصول کند. فردی که اقدام به خرید این شرکت می‌کند باید از تمکن مالی لازم برای ایجاد خطوط جدید برخوردار باشد نه اینکه خود بدهکار بانکی بوده و بخواهد مجددا با دریافت تسهیلات بانکی اهداف توسعه‌ای شرکت را عملیاتی کند.

منصوری گفت: دریافت تسهیلات برای چنین فردی به دلیل بدهی بانکی امکان پذیر نیست، در واقع هیچ فردی با دارا بودن چنین شرایطی شایستگی خریداری شرکت را ندارد از این رو به شدت با واگذاری شرکت به چنین افرادی مخالفت بوده و مانع از انجام آن خواهیم شد.

انتهای پیام

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: قدس آنلاین محمدرضا منصوری هپکوی اراک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۱۶۳۱۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طراحی و ساخت برج‌های تقطیر محصولی ازشرکتی دانش‌بنیان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان در دانشگاه آزاد خمینی شهر گفت:‌ ساخت برج‌های تقطیر باسینی‌های مخروطی چرخان در انحصار شرکت‌های ایتالیایی بود که برای نخستین‌بار با دانش به روز این شرکت بومی‌سازی شد.
محمدتقی اکبری افزود:‌ برج‌های تقطیر با سینی‌های مخروطی چرخان (scc) به‌طور پیوسته کار می‌کنند و قادرند ترکیبات فرار را از جریان سوسپانسیون جداسازی کنند. وی گفت: افت فشار پایین، مصرف انرژی کم، بازدهی استخراج بالا، زمان ماند کوتاه، سرعت جداسازی بسیار بالا، جداسازی در دمای پایین، تجزیه شیمیایی پایین، مدیریت عطر و طعم، قابلیت حمل خوراک حاوی ذرات جامد، به‌کارگیری در صنایع فرآوری میوه، آبمیوه، چای، قهوه، چاشنی و جایگزینی با برج‌های تقطیر رایج از مزایای این دستگاه است.
اکبری افزود:‌ لیمونن ازجمله ترکیبات پرمصرف و وارداتی در صنایع آرایشی و بهداشتی است که در سال ۱۴۰۰ خط تولید لیمونن را برای نخستین‌بار با ظرفیت روزانه ۱۰۰ کیلوگرم در این شرکت راه‌اندازی و تجاری‌سازی کردیم.
مدیرعامل و مؤسس این شرکت دانش بنیان گفت:‌ عصاره‌گیری از گیاه خار مریم با سامانه استخراج جامد-مایع پویای سریع Rapid Solid-Liquid Dynamic Extraction (RSLDE) و تولید سیلیمارین برای مصرف در صنایع دارویی، آرایشی و بهداشتی از برنامه‌های آینده این شرکت است.
مدیرعامل این شرکت دانش‌بینان با بیان اینکه مهم‌ترین مانع در تجاری‌سازی سرمایه ثابت و هزینه‌های تحقیق و توسعه است، افزود:‌ شرکت از تسهیلات مالی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، حمایت‌های غیرمالی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر، تسهیلات صندوق پژوهش و نوآوری استان اصفهان، تسهیلات صندوق کارآفرینی امید استان اصفهان، تسهیلات صندوق نوآوری و شکوفایی معاونت ریاست جمهوری استفاده کرده است.
تولید و فروش مواد شیمیایی، طراحی و ساخت تجهیزات در صنایع شیمیایی ازجمله فعالیت این شرکت است بطوریکه سال ۱۳۹۳ گواهینامه دانش‌بنیان در زمینه ساخت تجهیزات نوین آزمایشگاهی از معاونت فناوری ریاست جمهوری را کسب کرد و سال ۱۳۹۵موفق به راه‌اندازی خط تولید اسانس‌های طبیعی با استفاده از برج تقطیر با سینی‌های مخروطی چرخان شده است.

دیگر خبرها

  • نامه سرپرست سازمان خصوصی‌سازی به تاج درباره پرسپولیس و استقلال
  • واگذاری بیش از ۹ هزار فقره انشعاب آب در استان مرکزی
  • واکنش فوری به تغییر نام باشگاه استقلال
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر محصولی ازشرکتی دانش‌بنیان
  • نحوه واگذاری سهام ترجیحی پرسپولیس مشخص شد
  • اعلام نحوه واگذاری سهام پرسپولیس ترجیحی به پیشکسوتان
  • اعلام نحوه واگذاری سهام ترجیحی به اعضای باشگاه و پیشکسوتان پرسپولیس
  • اعلام نحوه واگذاری سهام به اعضای باشگاه و پیشکسوتان پرسپولیس
  • رسمی: خطیر در استقلال ماندنی شد
  • بن گویر، دنده‌های شکسته، بیمارستان و سرنوشت سیاه آریل شارون!